- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Androidos tablet topic
- Fujifilm X
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROTRON
addikt
válasz
Dani_kp #77613 üzenetére
Szerintem is jobb ha alura rakod, nekem a konyhában a konyha szekrény tetején közvetlenül a bútoron van, de nem is tapadt rendesen a saját ragacsával, el is vált szal jó hogy 3,8m magasan van különben látszódna hogy ronda.
Amúgy nem muszáj profilnak lennie, ha van sima alu "sín" is, tehát körbe kell nézni nehogy már lehúzzanak a "speciálisan LED-hez tűrésezett extragigamegaszuper profil"-al akcijósan csak 5000/méter és még örüljé.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készül a Xiaomi Smart Band új generációja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Nintendo Switch 2
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fűnyíró topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- 126 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged