- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- 3D nyomtatás
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sándor -P20-
senior tag
Ismét lettek lakótársaink, akiket nem hívtunk.
Egészen pontosan a nyár folyamán a föndémben a padlás és a menyezet deszka közötti részbe nyertük ismét egy családnyi német darazsat.
Alapvetően nem érdekelne különösebben a dolog, de úgy gondolták a lakótársak, hogy a tető alatti kijárat már nem elég nekik, és csináltak egyet az utcai szoba irányába is, befelé.
Ezt fincsi púrhab beinjektálással elrontottam.
Mivel tavaly egyik napról a másikra már elleptek bennünket, úgy gondoltam az idén magam intézem a kilakoltatásukat, mert a tavalyi menezetbontásos attrakció nyomait még nem volt időm teljesen eltüntetni, és ha a szakiknak szólok (még ha haverok is) ők nem fognak lacafacázni.
Tépnek, szakítanak, rombolnak. Mindent a tuti eredmény érdekében a legrövidebb idő alatt...
Az eszközök:
Az sűrűárus szórópisztoly szívócsövére ZŐCCSÁRGÁVAL!!
ráaplikáltam egy rövid tömlődarabot (hogy lássam az anyag fogyását) amit fel-feltöltöttem a kegyszerrel. Majd egy-egy sűrített levegő adaggal beinjektáltam a röpnyíláson keresztül a födémbe, amit tetőbontásos módszerrel feltártam.
Miután a flakon tartalmának jó 2/3-át apránként bejuttattam, a röpnyílás is kapott némi töményet, hogy a kint tartózkodó mázlisták se maradjanak ki a jóból.
Szerintem elég volt egy kezelés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fűnyíró topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- FSP SI Serials FSP600 50ARN 600W 80+ Silver minősítésű ATX tápegység
- 3 hónapos Zalman ZM1200 ARX 80plus Platinum +21 hónap garancia!!!
- ID-Cooling FX360 INF WHITE univerzális CPU vízhűtés fehér garanciával
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Update 05.27 Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest