- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szélesre tárt ablak: Teszten az LG UltraGear 45GX950A OLED monitor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- Hobby elektronika
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Inhouse
őstag
válasz
flashpointer #73945 üzenetére
Nekünk is ilyen már az ülőgarnitúránk sajnos. Én majd egy újrakárpitozásban gondolkodok, de lehet, hogy egy következő életemben, valami szövettel, nem ilyen sz.rral...de idő az nincs rá. Bár még nem csináltam konkrétan ilyet, de egyszer el kell kezdeni...csak le kéne klónozni magam 1 évre 3-4 példányban. 1 horgászna egész nap, egy a családdal lenne, kettő meg megcsinálna mindent a ház körül...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hátizsákot rejtett némelyik Zotac GeForce RTX 5090 doboza
- Milyen autót vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sorozatok
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Bestbuy játékok
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged