- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
emre
veterán
Még annyit hogy célszerű ellenőrizni a rendszer töltöttségét.
Egy vas csöves fűtési rendszer acél lemez radiátorokkal víz nélkül rohadt gyorsan tud rozsdásodni, és könnyen lehet hogy csak az első felfűtésig nem fog csepegni valahol.Én már volt hogy hegesztettem be lyukas radiátort, és jó is volt (ráengedtem a víz hálózati nyomást) aztán pár hónap múlva egy másik pontján kezdett folyni. A bekötő csövét meg kétszer vágtam vissza mert annyira el volt vékonyodva hogy berogyott a cső fala a menetmetsző alatt.
Szóval lényeges hogy fűthető legyen az épület, és olyan dumának nem kell bedőlni hogy csak azért lett leengedve hogy nem fagyjon el egy esetleg lakatlan épület. Mert lehet hogy már el volt valamikor csak nem javították.
Akkor most lakás vagy ház?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Nintendo Switch 2
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- PlayStation 5
- Windows 10
- Milyen széket vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged