- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
válasz
#33253120 #59421 üzenetére
Ezt magyarázta nekem egyszer egy villanyszerelő barátom, de olyan bonyolultnak tűnt, hogy azt hittem, ő nem ért valamit, pedig én.
Hogyan kell elképzelni ezeket a fokozatokat? Ezek olyanok kb. mint egy kismegszakító? Miben különböznek? Az általuk védhető túlfesztartományban?
A jelenlegi helyzet nálam: régi építésű lakóház, aminek azonban két éve teljesen kicserélték az elektromos hálózatát, nekem a villanyórámat is áttették kívülre. Szerinted építettek be A szintű védelmet (Budapest)? Ez mennyire hülye kérdés egy tízes skálán?
Ha van, akkor hova van beépítve, és mit kellene látnom?
A lakás hálózata is újra lett húzva 4-5 éve, és villanyszerelők szerint minden faszán lett megcsinálva, rézvezetékkel. De nálam feszültségvédelem nincs, viszont lesz új gépem, és amiatt szeretnék. Ha veszek egy védett elosztót, megyek azzal bármire? Vagy hívjak szerelőt, és csináltassam meg a B+C+D fokozatokat? Vagy hagyjam az egészet, és kössek egy jó biztosítást™?Vagy egy UPS? Azt amúgy is tervezek az adatvédelem miatt meg mert egy köcsög lakó néha viccesnek találja egy-egy pillanatra lekapcsolni a ház tűzvédelmi főkapcsolóját.
Még nem vertem agyon a letépett karjával, csak azért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Politika
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest