- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Megjött az Acer szerényebb Navi 48 GPU-val dolgozó Predator VGA-ja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen RAM-ot vegyek?
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dani_kp
addikt
Az ígért képek a létrajavításról
.
Nem a legszebb, de tökéletesen ellátja a funkcióját. Előtte egy kék műanyag volt ott, amiről sajnos nem csináltam képet, ugyan csak egyik oldalt volt eltörve, de a "biztonság"
kedvéért, egyformára csináltam, mind a két oldalt.
A kék műanyag szegeccsel volt rögzítve, én viszont 5 cm hosszú hatlapfejű M6-os csavarral, alátétetekkel és önzáró anyával rögzítettem a fém + fa kombót.Alapanyag:
- 2 L alakú vas
- 1 méteres, 1x1 cm-es fenyőléc
- egy marék riser.
kép
kép
kép
képA gérbe vágás bagolyszemre történt
.
Még nem döntöttem el, de valószínű, hogy leflexelem a csavarok végeit, mert így nem túl biztonságos
.
A létra ingyen volt, ezen felül az anyagköltség, ~800 ft volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Autós topik
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Vallás
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest