Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Milyen notebookot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bronzos ATX 3.1 tápok a be quiet! névjegyével
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Nem tudom miért kell 100k-s. pont mondja is, hogy kb teker rajta 1/4-et és maxon megy.
Épp azért nem?Mert abban a felállásban ahogy ő használja nem ad elég ellenállást a potméter, ezért már 1/4-nél "elfogy" az ellenállása a potenciométernek ezért tud maximálódni a fordulatszám. Nagyobb ellenállású potméterrel ez mondjuk csak a 3/4-nél, vagy a 100%-os végállásnál következne be (precízebb vezérlés), ugyanakkor csökkenne az "alap" fordulatszám is pont a magasabb ellenállás miatt.
SPEEDHS: ha belefér, hogy csak holnap délután tudom megnézni, hogy nekem milyenek vannak, akkor szívesen átnézem a "készleteimet". Ecseri mellett lakom nem sokkal, szóval az átadás is megoldható.
Új hozzászólás Aktív témák
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- NZXT RGB & Fan Controller - AC-CRFR0-B1-6 RGB INGYEN FOXPOST
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- NZXT Kraken X73 RGB 360mm vízhűtő!
- Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm black INGYEN FOXPOST
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nincs még weboldala, vagy szeretne újabbat? 50.000-ért teljes oldalt kap
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest