- OLED TV topic
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fujifilm X
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- NVIDIA® driverek topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
addikt
Nem emlékszem arra, hogy beszéltünk volna, vagy hogy abból azt a következtetést vonhattad volna le, hogy én szélsőséges esetekben szoktam gondolkozni. Eleve egészen a közelmúltig 4-6 magos gépeim voltak nekem is itthon, a laptopom most is 4 magos (és még egy ideig az is marad, mert nem tervezek újat venni). Ez egyszerűen az userek igénye, akiknek ismerem a véleményét. Egyszerűen leírtam, hogy milyen igényeket szoktak támasztani, amikor gép vásárlásában a segítségemet kérik. Sajnálom, ha ez téged valahogy megbántott
-
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég
Miert nem lep meg, hogy nalad csak binaris, vegtelenul leegyszerusitett, fekete-feher gondolkodas megy -
Pikari
addikt
Úgy gondolom, hogy ha valaki laptopot/notebookot, vagy akár bármilyen asztali számítógépet vesz, annak vagy elég valami 6w-os passzív cucc (pl intel N) az ő munkájához és tevékenységéhez... vagy valami 16+ szálú szörny sem elég.
Ezek a 4 p mag jellegű modellek a "kötelező alsókategória" szerű köröket futják, és egyre kevésbé van rájuk igény, nem nagyon kel fel senki úgy reggel az ágyból, hogy most konkrétan ő ilyet akarjon venni.
Nem azt mondom, hogy senkinek nem kell ilyen, de egy egész termékpalettát ezekre alapozni szerintem bizarr döntés.
-
Pikari
addikt
ezt valahova fel kell írnom, nehogy véletlenül ilyen processzort rendeljek valakinek
-
tibaimp
nagyúr
Akkor erre már nem lesz rátokozva a memória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- OLED TV topic
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Politika
- Formula-1
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen alaplapot vegyek?
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest