-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #31178 üzenetére
igen. láttam. de nem tudom még minjdig elképzelni, hogyan néz ki ennek a gépi változata.
látom, nem érted, hogy én mit nem értek.... -
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #31176 üzenetére
próbáltam rákeresni, hogy gépi lombfűrész, de hogy fűrészlap, stb.
nebírom összerkani a képletet.
tudnál valami képet, linket dobni?
ez valami rókafark fűrész szerű valami? -
szab.tam
nagyúr
válasz
FatalEror #31172 üzenetére
elvileg mindháron gépem alkalmas minimum 3 kijelzőre.
2. htpc sima asztalkiterjesztés, akár 4 db is, digitálisan: igp9300 + gt210
de a 3 most rá is van kötve, teljes kiterjesztéssel. (nem kis munkafelület...)3. hd5750 - ez egyelőre csak egy taralékgép, 1 kijelzőre kötve, de eyefinity képes, csak nincs aktív dp->dvi átalakítóm. későbbre terveztem egy eyefinity minimal tesztet, hogy mire elég egy E5700 + hd5750 @ 5040x1050 - gyanítom, kevésre...
1. gtx480 + 8400gs. az ún softth, (software triple head) eljárással a főkártya kiszámolja a játék mindhárom képét, jelenleg (5040x1050-et). gtx480-ról kimegy a kép 2 kijelzőre, és az eljárás a 3. kijelző már kiszámolt képét a pcie16x (@8x...
)-n keresztü áttolja a segédkártyára, és onnan a kijlezőre.
hátránya, hogy csak dx9 alatt működik, és nem minden játéknál.
de dx11 alatt valszeg a kártya elfogyna. néztem a grafikonokat, és ugyan nem teljesen ultra, hanem csak high beállításokon, de egy dirt2, sift1, f1 2011 szintű játékok kompatibilisek, és szépen elfutnak vele....
hsz 2. felében leírás...
móka 1, és móka 2..... -
-
Gyíkac
aktív tag
nincs valakinek cad-be vagy inventory-ban megrajzolt 3X12-es radiátora?? vagy valamilyen formátum ahonnan lehet adaptálni?
-
joker1220
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #31166 üzenetére
Nálam még a szerszámkészlet sem férne el, nemhogy még barkácsolni is tudjak vele
-
szab.tam
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #31166 üzenetére
a "bármit" alatt mit értesz?
alumínium? -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
joker1220 #31149 üzenetére
Szerencsésnek érzem magam, hogy nálam csak a hely hibádzik...
Amúgy ajánlom mindenkinek a lombfűrészt és a tűreszelő készletet, aki valamit akar csinálni kis helyen. Pepecs munka, de nincs jobb... Én 7k-ért vettem piacon gépi lombfűrészt. Úgy 70*30*30cm az egész, és szinte bármit lehet vele vágni.
-
imibogyo
veterán
válasz
Gyíkac #31159 üzenetére
Nekem sem volt problémám vele.
szab.tam: szép terv. Komolyan. Azért ha belevágsz képeket kérünk.
Én valami ilyesmire gondoltam, csak négy darab vízszintes radiátorral, meg valamilyen minimális árnyékolással, mondjuk csak Faraday-ketrec szerűen, hogy ne sokat takarjon el a sok szép hardverből:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest