Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
rovtiv
tag
Üdvözlet a tettestársaknak!
Remélem, én is beleférek legalább a 'gány' kategóriába az alábbiakkal.
Röviden, az egész azzal kezdődött, hogy vettem egy Giga GTX-460 vidkarit, ami ugye fűt rendesen, ráadásul szétszórja a hőt a házban. Miután felső tápos (Chieftec) házam van, a processzor és a táp kapott is belőle szépen. A táp őrjöngött is, mint egy hajszárító, amikor játszani kezdtem, a procihűtő is pörgött rendesen. Nyilvánvaló volt, hogy csinálni kell valamit.
Szóval elsőként a tápot fordítottam meg, hogy felülről szívja a hideget, de ehhez ki kellett vágnom a ház tetejét. Akkora ablakot vágtam, hogy beférjen mellé egy 14 centis venti is. Ekkor viszont az elszívott levegő mennyisége bizonyult kevésnek, ezért a tápot kb 4 centivel beljebb kellett ültetnem a hátlap síkjától, hogy a procihűtő által kidobott levegő távozni tudjon a házból. Ezért közvetlenül a vidkari fölé egy PCI slot helyére betettem még egy 'trombitás' slothűtőt is. Továbbá a ház előlapjára feltettem három kétállású kapcsolót, amelyből kettővel a 14 centis venti fordulatát lehet négy fokozatban vezérelni, eggyel pedig a slothűtőét felezem le.
Kb ennyi. (A képek minőségért elnézést kérek, telefonnal csináltam őket.)
elsőként a tápot fordítottam meg
a tápot kb 4 centivel beljebb kellett ültetnem
feltettem három kétállású kapcsolótFigyelmeteket köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bezámítás! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest