- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
-
PROHARDVER!
Sziasztok kedves otthon barkácsolók!
A közelmúltban felmerült ötletek, reakciók alapján úgy éreztem, itt az ideje egy topik összefoglaló készítésének. Ugyanakkor a nyitó hozzászólás erre tökéletesen megfelel, így ezek után következzenek a topiknyitó fórumtársunk szavai:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Đ10Đ4
aktív tag
válasz benedekco #19654 üzenetére
Ezt a kannás dolgot én se "lájkolom"..
Maradjunk a le csupaszított gépnél még mindig jóbb egy "alvázra" építeni mint egy dobozba pakolni..
Szerintem..
"Eladók"-kal tárgyalok, az "Árus"-ok kíméljenek, legyenek kedvesek!!! Köszönöm! ### Apró hirdetéseim .: https://bit.ly/2UD7qeW :. ###
-
moha21
veterán
válasz benedekco #19408 üzenetére
A hővezető képesség csak 1 tulajdonsága a pasztáknak, azért lekvárral ok, hogy megy, de meddig?
CPU, GPU a fizika törvényei nem változnak, ami az egyikre igaz az a másikra is.
Az hogy MX meg mindenféle extra paszta hülyeségek. 1-2 C max különbség. A best of még mindig a szilikon amit azért már egy ideje használnak az elektronikában.
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
szab.tam
nagyúr
válasz benedekco #19397 üzenetére
én mindent elhiszek, de...
olyan bő 300gr-nyi pasztám van itthon. a nagyja...
az egyik gtx480a-t szétszedtem, mert kellett a tervezéshez. mx2 volt alatta. amikor visszaraktam a hűtőt, akkor gondoltam, jó lesz az olcsó, nagy fecskendős is. furmark, ahol különben nem ment 74 fok fölé, 85-nél lekapcsoltam. mx2 vissza. és minden helyreállt. ahol egy procinyi területen esetleg csak 60-70w-ot kell elvinni, ott még lehet, hogy nem ütközik ki a különbség a kencék között, és még a bohóckodás is belefér. 250w-nál már nem. párszor pasztáztam már, így nem hinném, hgy a rossz felvitel lett volna a gond...
egy olcsó pasztát lehet, hogy lehet hasonlítgani egy pótmegoldással. de egy felsőkategóriásat nem.
olivás kézkrémről és szederlekvárról lehet, hogy "ennyit". erről meg még "ennyibbet..."
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
mr_ricsi
veterán
válasz benedekco #17492 üzenetére
"Egy igényes mindenféle védelemmel ellátott táppal is probléma lehet ez?"
Az igényes táp nem fog ettől meghibásodni, de amire magát kikapcsolja, a pufferkondikban felhalmozott energia lerendezi az elektronikákat.Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
mr_ricsi
veterán
válasz benedekco #17467 üzenetére
"Ha nem akkor mi lehet a gáz?"
A 12V rákerül a +5V-ra, és lerendezi a TTL digitális áramköröket. (Vinyókat, alaplapokat, és más efféle lényegtelen és filléres alkatrészeket.)De különben feszültséget ejteni soros zénerdiódával sokkal egyszerűbb, nem kell hozzá ismerni Ohm-törvényeit.
Sokkal kellemesebb úgy hibát keresni, ha tudod, hogy másban kell!
-
-
Blabcsi
senior tag
válasz benedekco #15596 üzenetére
Hát, igen.
És még nem is esett szó arról, ha akad egy-két gyermek is a közelben.
Online mese nézés vagy zene hallgatás közben egy kis ugrabugra apuci ölében és már csurog is a tea, vagy innivaló.
Na de az már durva, hogy az asszony chatelései után hetente lehet a morzsát takarítani a bill-ből. Mert ugye idő nincs külön a chatre, meg külön a nasira.
De sebaj, a bill. már megszokta.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
törölt tag
válasz benedekco #13877 üzenetére
igen van neki vékony gumitalpa (hangfalszetthez kaptam, de a hátsók fent vannak a falon, azokról megmaradt)
egyébként nem csak a hűtés miatt készült, hanem sokat van ágyon használva, és ugyebár nem tesz neki túl jót ha beszívja a sok szöszt, ez azért egy kicsit megakadályozza a szöszbeszívást.
és képzeld! gyártanak ilyet, én is onnét lestem az ötletet, csak ennek elkészítése kb tizedannyiba került, mint ha megveszek egyet...elöttem levő monitortartó nagyon durva!
ugye levetted a monitor hátlapját mielött belefúrtál?[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
-
mmdms
addikt
válasz benedekco #13627 üzenetére
Gondoltam valami bolyhos kéne aminek a bolyhos felét a hang felé rakom.
_Gudella fórumtársal beszélgettem régen, ő épített egy belül padlószőnyeggel bélelt chiftek dragon házat, és azt mondta hihetetlenül halk lett. Ennek a bolyhos kritériumodnak szerintem abszolút eleget tesz. Egyszer én is ki akarom próbálni ezt a módszert, csak nem találtam fölös padlószőnyeget.geprombolo: Sok sikert hozzá, mert baromi nehéz pont méretre kötni!
[ Szerkesztve ]
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
geprombolo
őstag
válasz benedekco #13614 üzenetére
Ez fáj! Nagyon kemény! Alaplap szivaccsak alátámasztva, dvd író a gép tetején! Hibátlan kivitelezés. Egyébként a 2,5-ös winyó lehet, hogy tényleg megtartaná magát, ha oda van fogatva oldalt két csavarral... egyébként a dugó nem is olyan rossz hangszigetelő... milyen bort ittál? Annyit látok, hogy tokaji, gondolom ettől lett az a nagy kreativitás
kisninja: merd nembetenni a képeket ide! Rádküldjük a nagyninját![ Szerkesztve ]
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
person
senior tag
válasz benedekco #13616 üzenetére
Persze az vinyó már csak olyan helyen van ahol az ember nap mint nap támaszkodik. Mondjuk a vga-ra szerkesztett ventit nekem is meg kellene emelnem picit csak más a felállás mert én gyors kötözővel rögzítettem de lehet valami hasonló megoldást fogok alkalmazni. Milyen anyagot akarsz belenyomni? És hova? Érdekel mert minél nagyobb csendre törekszem én is.
kisninja: szerintem mindenkit.
[ Szerkesztve ]
-
person
senior tag
-
Pista0001
addikt
válasz benedekco #13555 üzenetére
D-Link DIR-300. Korábban egy Surecom routert használtam de nagyon melegedett. Burkolat nélkül volt az asztalon ventivel megtámogatva. Amíg nem így használtam addig ha letöltés mellett elkezdtem egyik gépről a másikra másolni 1 perc után úgy felmelegedett hogy 6 MB/s-ről visszaesett 1-1,5 MB/s-re a másolás. Miután elkezdtem hűteni már nem volt ilyen gond. Ezzel a D-Link-el már nem ilyen vészes a helyzet, de az a venti elég csöndes meg áramot se fogyaszt sokat...
[ Szerkesztve ]
-
rvn_10
senior tag
válasz benedekco #13540 üzenetére
igényesre akarom megcsinálni a szerszámok nem akadál mert van minden ami kellhet. Alulra a vga elé egy 12 centis low noise ventit akarok berakni h a vgara fujja a hideget.
Gigabyte B760M Gaming X, I5 13400, 2x16 DDR4 Corsair Vengeance 3600Mhz, NZTX Kraken X61, Sapphire Pulse RX 5600XT, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 Evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phanteks Enthoo Pro M Acrylic
-
Pista0001
addikt
válasz benedekco #13536 üzenetére
Sima városi egysebisem van acélvázzal a békebeli fajtából, kb 12 kiló. Egyszer mentem vele pár kört a Millin, aztán kipróbáltam cimborám szintén acél pálya Bianchiját ami 9 kiló körül van. Elég durván érezni lehetett a kb 3 kg különbséget. A mai csúcs pályagépek még vagy 2 kilóval könnyebbek, van tippem hogy még jobb velük menni mint a 9 kilóssal . A gramm-mánia szerintem is baromság. 20 gramm-mal könnyebb alkatrésztől senki nem lesz bajnok.
-
Pista0001
addikt
-
moha21
veterán
válasz benedekco #13531 üzenetére
Nem tudom, milyen alu-t használtok ami rozsdásodik ( tudom van az oxidréteg rajta) .
A rozsdamentes acélok ( króm , nikkel ), nehezebben vághatók és drágábbak is.Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
geprombolo
őstag
válasz benedekco #8961 üzenetére
Minden elismerésem bacsis kollégának, nagy megtiszteltetés lenne, ha egyszer benézne hozzánk a topicba. . Már a tavaly is behaltam, amikor olvastam a lekváros tesztjét, Ezek a havas-trafóolajas-retkes hűtéstesztek megint padlóra küldtek, eszembe nem jutna krumplival procit hűteni. Első osztályú gányoló, remélem nem veszi rossz néven, ez részemről most tényleg nagy-nagy dícséret.
cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
addikt
válasz benedekco #8957 üzenetére
ja amit elfelejtettem írni, hogy többet vártam tőle, de azért jóval több semminél, porcicák már nincsenek, csak nagyon finom por lerakódás mindenen, ezt persze egy ecsettel le lehet söpörni, évente egyszer elég megtisztítani
és csak egy pók lakik benne ellentétben a pókcsaláddal, valahol csak befurakodott, nem tudom mi a szart eszik odabent[ Szerkesztve ]
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
geprombolo
őstag
válasz benedekco #8657 üzenetére
És a kari müxik a fiaim P2-esében, sikálás után!!! Ragyogó hangja van, szép tiszta. Nincs kihipózva, se Sidolt nem kapott.
#8659 KillHates Érdekes lenne éjjel átosonj, reggelre talán ide is érnél. Ja, meg akkor postára sem kellene költsél, hogy eljuttasd a nyereményemet (hú, ez övön alul volt). Ja, gépet hozzál és akkor csézünk, vagy valamit tolunk hálóban, X-kábelem van.
#8660 Pee13 A feleségem csak az enyém, ő foglalkozzon a sajátjával, bár sztem ezt neki nem kell mondani, ott sír a bizonyíték a másik ágyban.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
-
geprombolo
őstag
válasz benedekco #8652 üzenetére
Az AWE32 igényelne a kép alapján egy kis ilyet, nemde? Remek cuccaid vannak, a gyorskötözőgyár, látom, belőled él
Igen, mivel csináltad a képeket?[ Szerkesztve ]
-
geprombolo
őstag
válasz benedekco #8649 üzenetére
Naaaggggyyyyon jóóóóóóó!!! Remek munka, kimeríti az igényes gány fogalmát. Gratula neked!
#8646 CPT.Pirk Kép feliratozva, így mostmár remélem minden oké .
Várom mindenki kommentjét, kép alá, vagy ide, mint ahogy CPT.Pirk is csinálta.cmd: ping win! Vakegérke, odafent találkozunk és játszunk tovább, mert játék az élet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest