Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hmm, nem egyszerű kérdés. Kéne 3db 140-es venti házhűtésre és egy 120-as venti a Cooler Master Hyper 212 EVO-ra, mert csapágyas lett a ventije. Jó lenne 4db egységes, fekete hűtő. Ebből a pure wingsből a 4db lenne ~10k. Shadow wingsből 20k 4 db, azt már kissé sokallanám ventire költeni, nem vagyok ekkora fanatikus
Alpenföhn Wing Boost 2-ből nem láttam feketét pcx-en, az Akasa Apache-ból a 4db 6-7k-val lenne drágább mint a pure.
Van esetleg más ajánlott fekete hűtő 2-3k/db áron? vagy próbálkozzak be ezzel, aztán max gariztatom? 2 év van rá ahogy látom.
(Pcx, ipon kínálatát nézem, erről a két helyről lesznek rendelve az alkatrészek.)
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Ventilátorok (IDC fehér LED, Sunon 9cm), rácsok
- Lian Li Uni Fan TL 140 RGB Fehér (x3) + Uni Fan TL Series Controller
- EKL 92mm ventilátorok a 80 mm-es venti csavarméretével (!) - rendkívül halk - nagy mennyiségben is!
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPad 8 32GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest