- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Steam Deck
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Adott az alábbi konfig:
Asrock B250M-HDV alaplap
Intel Pentium G4560
Kingston 8GB DDR4 2400MHz HyperX Fury (1*8GB)
FSP 400W HEXA+ tápegység
Kingston 240GB Hyperx Fury
Western Digital 1TB 64MB WD10EZEX
DeepCool Wave V2 számítógép házHáz adatai:
Optional: Front: 1×120mm fan
Side: 1×120mm
Rear: 1×80/90mmAz alaplap adatai: 2 x Chassis Fan Connectors (4-pin), manualbol idevago rész (kimentve itt)
Gondolom előre lenne érdemes venni egy 120-ast, de a másik hátra vagy oldalra kerüljön? Tudtok ajánlani két belépő szintű ventit, ami passzol a laphoz?
-
válasz
szatyor1972 #27013 üzenetére
En nem raknek, eleg lesz a 3 venti
-
válasz
diablo666 #26683 üzenetére
Kifele fújja a levegőt a házból. Vagy az oldalán szokott lenni nyilacska, hogy merre fújja a levegőt vagy a lapátokról ránézésre mondod meg. Ha végképp el vagy veszve akkor bedugod, bekapcsolod a gépet és megnézed merre fújja a levegőt, majd felcsavarozod ahogy kell
-
válasz
geckowize #26667 üzenetére
Egyre megy, a Strix B250, H270, Z270 nagyon sok mindenben ugyan az.
Amugy jo lap, en ajanlom. Arra figyelj, hogy win installnal lehet nem megy fel a kapott ethernet driver az asusos installerrel, nekem az eszkozkezelobol kellett driver telepites funkcióval betallozni a megfelelo lan mappat.
-
Ha jol latom Strix Z270 laprol van szo. Nekem Strix H270 van, de lenyegeben majdnem teljesen ugyan az. Az asus oldalan eltero infok vannak,de valoban hibrid aljzatok vannak rajta, a Biosbol allithato hogy dc/pwm modban akarod hasznalni a ventit. Eleg jo a fan controlja is, faszan be lehet loni.
-
válasz
#00369152 #26479 üzenetére
En az asus lap + 7700 kombonal a 3*14cm sys fan es a 12cm cpu fan semakat belottem az alap silent profilra es teljesen jo hofokokat kapok igy is (prime95 alatt max 72-74fok), cserebe ultra halk a masina. Mar amikor nem jatszok, akkor ugyanis a jelenlegi r9 270x sipit mint allat
-
A konfig a kovetkezo:
-Phanteks Enthoo Pro M
-Asus Rog Strix H270F
-i7 7700
-HyperX Savage ddr4 2*8gb
-Sapphire R9 270x
-Chieftech A80 500w
CM Hyper 212 EVO cooler
-2db ssd az alaplap mogott es 2db hdd az also rackekben3db 140-es be quiet pure wingset rendeltem, 2 elore menne, 1 hatra.
Vagy te hogy oldanad meg a hutest?
-
Tök alap kérdés, de a házventiket hogy illik beszerelni? Az a jó ha az első befele szívják vagy befele tolják a levegőt? Ugyan ez a kérdés a hátsóval is, tolja ki a meleget vagy szívja?
-
Értem, minden tiszta, köszönöm szépen a szájbarágós informálást
-
Belenéztem a manualba és ezt találtam:
Ez alapján a CPU_FAN hibrid, illetve a két CHA_FAN feszültség alapú. Én eredetileg azt terveztem, hogy egy osztóval az első kettő ventit a CHA_FAN1-re kötöm és a 3. ventit a CHA_FAN2-re. Viszont akkor ha ezek PWM-es ventik akkor nem lesz jó nekem ugye? Most mi a tökömet vegyek?
-
-
Értem. Akkor még annyit kérdeznék, hogy biztosan kompatibilisek az alábbi ventik a lentebb linkelt lappal?
Ház: Phanteks Enthoo Pro M
Hyper 212-re venti: Akasa Apache Black 120mm
Ház ventik: Be Quiet Pure wings 2 140mmPCX-ről rendelve, itt olcsóbb is mint iponon.
Alaplap: ASUS ROG STRIX H270F GAMING
-
Hmm, nem egyszerű kérdés. Kéne 3db 140-es venti házhűtésre és egy 120-as venti a Cooler Master Hyper 212 EVO-ra, mert csapágyas lett a ventije. Jó lenne 4db egységes, fekete hűtő. Ebből a pure wingsből a 4db lenne ~10k. Shadow wingsből 20k 4 db, azt már kissé sokallanám ventire költeni, nem vagyok ekkora fanatikus
Alpenföhn Wing Boost 2-ből nem láttam feketét pcx-en, az Akasa Apache-ból a 4db 6-7k-val lenne drágább mint a pure.
Van esetleg más ajánlott fekete hűtő 2-3k/db áron? vagy próbálkozzak be ezzel, aztán max gariztatom? 2 év van rá ahogy látom.
(Pcx, ipon kínálatát nézem, erről a két helyről lesznek rendelve az alkatrészek.)
-
Sziasztok, a Be Quiet! Pure Wings 2 ventik ellen van valami kifogás?
-
Asus Rog Strix H270 lapon milyen venti aljzatok vannak? PWM-es ventit kell vegyek?
Leírásban ennyit látok:
1 x CPU Fan connector(s)
1 x CPU OPT Fan connector(s)
2 x Chassis Fan connector(s)
1 x AIO_PUMP connector -
Sziasztok, adott egy CM hyper 212 hűtő. Csapagyas a ventije, kene ra egy vagy ket darab új, mivel koltozne az uj konfigba egy i7 7700 tetejere. Mit ajanlotok ra?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Tartozékokkal Eladó 2 DB Noctua NF-A14 PWM 14 cm / 3 DB Noctua NF-S12A PWM 12 cm
- NOCTUA NF-A14 PWM Chromax.Black.Swap-Edition
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest