- TCL LCD és LED TV-k
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Computex 2025: megújult a Cherry kapcsolókínálata
- Computex 2025: két GPU-t is rejt a Maxsun Arc Pro B60-ja
- Autós kamerák
- Fujifilm X
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
PapaMaci
őstag
Jó reggelt!
80mm-es nagy légszállítású, jól szabályozható halk ventit keresek. Nem kell a legdrágább, de azért tegye a dolgát jól!
Mit tudtok ajánlani?
Vettem egy Scythe kaze master pro-t, azzal szeretném beállítani a hőmérséklet/zaj arányt!
Másik kérdés, hogy hosszabbítókat tudok venni a ventikhez? Elég nagy házba költöztem, és félő, hogy nem ér el mindenki mindenhová. -
olivera88
veterán
Eljőtt a nyár, ma beszereltem újra a két ház ventilátorom. Az egyik a alaplapra van csatlakoztatva, a Jetflo, másik meg egyszerűen a tápra. Az lenne a gondom h az alaplapra csatlakoztatott ventilátor nem adja le a kellő fordulatszámot, 2000 helyett csupán 1600 on pörög, meg a világitás is mintha gyengébb lenne.
Új alaplapom lett mióta utoljára használtam a ventilátort. Lehetséges hogy valami leszabáolyozzaPedig ki van kapcsolva sys fan smart control, akkor nem tudom mi lehet.
Oké h ventilátor lassabb lett de mitől lett halványabb a színe? -
dqdb
nagyúr
válasz
salander #27294 üzenetére
CPU_FAN1: PWM-es ventilátort tud szabályozni
CPU_FAN2: 3 pines ventilátort tud szabályozni
CHA_FAN1: PWM-es ventilátort tud szabályozni
CHA_FAN2: 3 pines ventilátort tud szabályozni
CHA_FAN3: 3 pines ventilátort tud szabályozni
PWR_FAN1: szabályozhatatlanSikeresen eltaláltad azt a két csatlakozót, amelyen egy 3 pines ventilátor maximumon pörög. CHA_FAN2 és CHA_FAN3 kell neked arra az átmeneti időszakra, amíg a nem túl fényes gyári ventilátorok helyett veszel valami jobbat (lásd fenn a téma-összefoglalót).
-
salander
tag
A Corsair R200-as házam front ventije nagyon hangos és fixen 1300-zal forog. A beépített hátsó venti (ugyanilyen) és a CPU most silent mode-ban 800-zal.
Eddig egy 4 pines csatlakozóba volt dugva, ma átdugtam egy 3 pines (power fan) slotba - de sehogy sem hagyta konfigurálni a BIOS-ba.
Le lehet valahogy szabályozni? Ha lecserélem, akkor mit vegyek helyette és melyik slotba dugjam be (4 pines - case, 3 pines power fan)? Az alaplap Asrock H97 Fatality Performance. -
Grózi
Topikgazda
válasz
petiked #27292 üzenetére
Na összefoglalom,mert nem vagy képben..
Szóval nem kell vagyonokat költened a te konfigod esetében.Előre tegyél egy 140-s Alpenföhn Wing Boost 2 Plus (csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)-t,ez mehet a cha_fan 1-re.Hátra vegyél egy 120-s Alpenföhn Wing Boost 2 Plus (csak aminek színes a belseje-a tiszta fekete Pure változat nem)-t és még egy darabot ami majd a cpu bordára megy(ez ügyben tudnak a topicjában segíteni,vagy érdemes aprón is körülnézni-a lényeg hogy 120-s venti menjen rá)-ezeket összefűzve(van rajta elosztó) tedd a cpu_fan-ra.
Ez a 3 venti bőven elég és csendes+hatékony hűtésed lesz.A 3 venti cirka 10K és aprón 6K körül már lehet jó bordákat kapni. -
dqdb
nagyúr
válasz
petiked #27286 üzenetére
Grózi azért kérte a képet tőled, mert az ASRock oldala nála használhatatlanul lassú. Amit bemásoltál, az sajnos semmire sem elég, úgyhogy íme a lényeg:
CPU_FAN1: PWM
CPU_FAN2: szabályozhatatlan (a lábkiosztás alapján), 3 pin (a BIOS leírása alapján)
CHA_FAN1: PWM
CHA_FAN2: automatikusan szabályozhatatlan
PWR_FAN1: szabályozhatatlanHa a CPU_FAN1 és CPU_FAN2 csak egyszerre szabályozható (a BIOS leírása ASRock stílusban használhatatlanul rövid, ezt neked kell kideríteni a Hardware Health Monitorban), akkor a CPU_FAN2-t érdemes elfelejteni, és a CHA_FAN1-re splitterrel teljesen egyforma PWM-es ventilátorokat kötve tudsz halk és jó hűtést elérni.
Ha a CPU_FAN1 és CPU_FAN2 külön szabályozható, akkor az előző opció mellett a CPU_FAN2-re splitter kábellel kötött teljesen egyforma 3 pines ventilátorok is szóba jöhetnek.
-
petiked
tag
specifikáció: http://www.asrock.com/mb/Intel/H77%20Pro4MVP/index.hu.asp?cat=Specifications
a használati útmutató szerint: http://www.asrock.com/mb/Intel/H77%20Pro4MVP/index.hu.asp?cat=Manual
(page: 8, 13, 14, 35)Chassis and power fan connectors:
4-pin, CHA_FAN1;
3-pin CHA-FAN2;
3-pin PWR_FAN1CPU FAN Connectors:
4-pin CPU_FAN1
3-pin CPU_FAN2Köszönöm előre is!
-
chopin42
őstag
Szevasztok! Érdeklődnék arról, hogy hogyan lehet a vrm-et ventikkel hatékonyan hűteni? Milyen megoldások vannak rá? Útba tudtok igazítani? Egy leendő ryzen 1600 tulaj
-
Grózi
Topikgazda
válasz
geckowize #27279 üzenetére
"60°C alatt legyen mindened, hogy az élettartama ne csökkenjen"-Ezt orbitális hülyeség a mai konfigoknál.
És szerintem felesleges a felső venti,de ha ragaszkodsz hozzá akkor tehetsz egyet felülre-ha szerencséd van hoz 1-3 fokot.És a custom vízhűtésnek sincs értelme arra a procira,ha szar a paszta a kupak alatt akkor nem segít.Vagy elfogadod ilyennek vagy delidelteted. -
geckowize
őstag
Köszi a választ nektek!
(#27250)Melorin: Valamiért úgy emlékeztem, hogy negatív nyomás kell, de most visszaolvastam és látom, hogy pozitív, úgyhogy sry. Csak hasraütésszerűen mondtam egy alacsony hőmérsékletet, amit ilyen árkategóriájú cuccoktól gondoltam, reálisabban ilyen 40-50 °C között tippeltem volna, ami terhelés nélkül meg is van.
(#27251)
Grózi :Akkor ruházzak be meg egy DS-be felülre (+ Y elosztó), vagy felesleges, mert a CPU es a GPU úgyis maradni fog keletnémet gázrezsóként üzemben?
Azért aggódok, mert belémivódott az évek alatt a "60°C alatt legyen mindened, hogy az élettartama ne csökkenjen"-szabály, ez már outdated? Én konfigommal +1 140es ventivel hiába törekszem erre, mert egy custom vízhűtés kéne?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #27263 üzenetére
Így igaz,én ledszalagot javasoltam-a 4 db led még jobb ötlet.
-
petiked
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni kérlek, hogy az alábbi összeállítást, milyen hűtőkkel (pontos típus) tudnám nagyon csöndessé varázsolni, ami elfér a házban. (CPU hűtő? , VGA hűtő? , ház gyári hűtőinek cseréje? esetleg más?)
Asztali PC-m:
LAP: ASRock s1155 H77 PRO4/MVP
CPU: Intel s1155 Core i3-2120 3,30GHz/3MB BOX, gyári hűtő
RAM: Corsair - XMS3 DDR3 1600MHz / 4GB
HDD: WDC WD6400AAKS-00A7B2 (640GB)
VGA: Sapphire PCIe HD6850 1GB GDDR5, gyári hűtő
ODD: SONY SATA AD-7280S-0B OEM Fekete
TÁP: Chieftec 400W - CTG40080PB - 12cm APFC ErP OEM
HÁZ: Cooler Master Silencio RC-550-KKN1, gyári hűtőKöszönöm szépen a segítséget!
Üdv.
Peti -
zs198
aktív tag
válasz
szatyor1972 #27257 üzenetére
Szépek. Nekem is ue. vannak+ egy 14es alpen!
-
fogtunder
nagyúr
válasz
szatyor1972 #27259 üzenetére
ha akarsz tuningot is, akkor szerintem kissé csirke lesz. legalább egy CM Hyper 212 EVO-t raknék rá, de amúgy van vonatkozó topik.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
szatyor1972 #27257 üzenetére
Jól mutat,már csak egy normális borda kellene a cpu-ra!Mert a jelenlegi felállás mellett a felső venti csak ront a cpu hőfokán.
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #27255 üzenetére
Ezt javasoltam a legelején-WB2 Plus+led.
-
Wiz Khalifa
veterán
Hát ha lehetne olyan WB2 Plus ventit külön venni hogy a keret és a venti fehér és a karima fekete már rendelnék is be 5db-ot kb...
Amúgy az az Aerocool annyira nem tetszik hiába fehér ledes stb... A Phanteks-es ventibe annyi tetszett meg hogy kapcsolható a világítás.
Amúgy lehet sima WB2 Plus lesz az a mit írtál az a Snow White és akkor inkább fehér ledszalagot teszek le a gépházba, nem tudom még gondolkodok rajta.
Arra is gondoltam hogy ahogy látom az a WB2 Plus Snow White venti két lyukú azaz 12 és 14cm-es furata is van. Én 14-el használnám így gondoltam arra hogy a belső négy (12cm-es) furatba teszek 4db fehér ledet amit bekötök egy hátlapi lemezre kapcsolhatóként. És ha akarom akkor felkapcsolom és világít, ha nem akarom akkor lekapcsolom. Lehet ez lenne a legegyszerűbb megoldás. És akkor jó fajta venti lenne a gépben is meg akkor meg lenne a világítás is.
(#27254) fogtunder:
Nem tetszenek annyira. -
fogtunder
nagyúr
válasz
Wiz Khalifa #27252 üzenetére
a Noiseblocker eLoop szériával mi a baj?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #27252 üzenetére
Nehéz minden igényt kielégíteni.Viszont az egy sima WB2 Plus venti,csak teljes fehérben-külön olyat kapsz fekete kerettel,az a Snow white.Egyébként az Aerocool DS White élőben sokkal nagyobbat mutat és nagyon szolid hidegfehér led van benne+nagyon halk.
-
Wiz Khalifa
veterán
Amúgy én csak egy valamit nem tudok felfogni. Hogy fehér ledes vagy full fehér venti miért nincs minőségiben?
Ott van pl az Alpenföhn ventije amit a Matterhorn White Edition-hoz ad. Ha lehetne külön venni azt a full fehér ventit már rendelném befelé de ház ez van... Úgy látszik a gyártók a vevők igényének nem akarnak eleget tenni és nem gyártanak olyat amit keresnének mint állat.
-
Melorin
addikt
válasz
geckowize #27249 üzenetére
Szia.
negatív nyomást miért vársz egy olyan felállástól, hogy 2db 140-es venti fújja fel a házadat mint egy lufit, és hátul egy 120-ason keresztül csordogál kifelé a levegő? Ez nagyonis pozitív nyomás.
30 fokot hogy várhattál el a processzortól? Esetleg üresjáratnál lehet ilyen értékeket mérni. -
geckowize
őstag
válasz
geckowize #26679 üzenetére
Sziasztok,
Vegul osszeraktam a konfigot a javasolt modon, emlekeztetoul a konfig:
MB: Asus ROG STRIX B250F Gaming
CPU: Intel Core i7-7700
CPU Cooler: Alpenföhn Matterhorn Rev. C White Edition
RAM: Crucial Ballistix Sport LT 2x4GB DDR4-2400 CL16
VGA: MSI GeForce GTX 1070 Armor 8GB OC
SSD1: Samsung 850 Pro 256GB
SSD2: Intel 530 120GB
HDD1: WD Blue 1TB
HDD2: WD Blue 1TB
PSU: EVGA SuperNova G3 550
Case: Phanteks Eclipse P400S TG WhiteEbben jelenleg elol 2 db Aerocool DS Blue 140mm, hatul egy Lepa BOL.Quiet PWM Blue 120mm van. A Q-Fan beallitasokat is eszkozoltem, Lepara PWM-et, az egyik DS-re DC-t allitottam, a masik DS-t viszont kenytelen voltam az AIO_PUMP connectorra rakni, mert nincs annyi csati a lapon, de gondolom azt is DC beallitasban kezeli (vagy a CPU-OPT-ba kellett volna?). A haz tetejen levo ventihelyeken rajtahagytam a magneses takarot.
Nezegettem AIDA64 stresstestet, valamint actual in-game tempeket es elegge megizzad a gep sajnos. 70°C fole megy CPU es GPU is. Ugyhogy akkor gondolom az eredetileg is javasolt felallasra upgrade-eljek, azaz a haz tetejere is menjen egy Aerocool DS 140mm, igaz?
Egyebkent azt gondoltam, overkill lesz a Matterhorn a CPU-ra es ilyen max 30°C-okat vartam, erre 70+°C... Ezek szerint nagyon nehezen sziv be levegot meg az a 2 db DS is elol a nagyreszt fedett elolap miatt. Lehetseges, hogy nincs negativ nyomas a hazban?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #27247 üzenetére
Azt se kell elhinni,így igaz mivel nem stimmel.Elméletben azért vagyunk itt,hogy segítsünk azoknak akiknek nincs összehasonlítási alapjuk(ez vagy te),mivel sokkal több ventit kipróbáltunk.Ezerszer le lett írva,hogy a gyártói adat nem adat.Ezek után vagy hallgatsz ránk vagy nem,de útobbi esetben nem kell megindokolni hogy már pedig neked van igazad...
-
Grózi
Topikgazda
válasz
Wiz Khalifa #27244 üzenetére
"Nem rég írtátok hogy nem épp a leghalkabb. De szerintem nem vészes a 19dB-el amúgy."
Van még aki elhisz ilyen gyári adatot?
De ha szerinted jó,akkor hajrá-csak nem tudom akkor miért kérdezel itt.... -
-
Wiz Khalifa
veterán
Találtam házventinek valót ami szerintem nem rossz. Phanteks PH-F140SP Nem rég írtátok hogy nem épp a leghalkabb. De szerintem nem vészes a 19dB-el amúgy.
És ebből van fehér ledes.
-
scabi78
senior tag
Csak 3 pin-t tudsz szabályozni? – Nem tudom, gondolom nem a molexre gondolsz... ez válasz a kérdésedre?
Délután szétszedtem, ha csak a hátsó, gyári 120-as, a cpu és a vga, meg a táp ventije pörög, akkor nincs semmi hang. Ha hozzáadok egy 140-est, még elviselhető, de az alacsony fordulaton gondolom kevés. Előre kettő lehet rakni, az első a hdd-ket hűti a felső meg a házba viszi a külső levegőt? Ha előre csak egyet rakok, az említett két hely közül, hova tegyem?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
scabi78 #27241 üzenetére
Emlékszem persze-te voltál aki nem az ajánlott specifikációjú ventit vetted!
1000 rpm-n minden normális légszállítású 140-s ventinek van hangja,ez tiszta fizika.A 38 fokos hdd teljesen normális érték és a búgó hangot sok dolog okozhatja-akár a ház is.Elsőnek szereld ki őket és indítsd meg úgy-ha úgy nincs hangja akkor léphetsz tovább.Ha az ajánlottat vetted volna,akkor az alapjárati fordulatot simán le lehet vinni 5-600 rpm-re,adapter nélkül.
Viszont a gyári 120-s Zalman légszállítása maximum fordulaton annyi mint a tiédnek minimum rpm-n,ezt is vedd figyelembe.
Ha cserélnéd őket,van még sok alternatíva 10K alatt- pl. Aerocool DS.
Csak 3 pin-t tudsz szabályozni? -
scabi78
senior tag
Hali, emlékszel még az előzményekre?
Nem vagyok elégedett, nem gondoltam volna, hogy ennyire csendes volt a régi házam amiben hátul és elöl volt egy 120-as venti. Csak azért cseréltem le, mert fehéret akartam...Elöl két Nanoxia Deep Silence 140 mm 1800 rpm-es van, ha ezt biosban visszaveszem 900-1000-re, akkor is hangos. Az alaplap szoftverével lassabbra tudom venni, de azt csak a win elindulása után lehet ugye. Ha rádugom a 7 v-os átalakítót, akkor lassabb és halkabb, de talán nem is olyan hatékony, a szoftver megbolondul tőle, a hdd eléri a 38 fokot, pedig még nincs is meleg... Az említett két 140-estől még a 2 gyári zalman 120-as is jobb, nem halkabb, hanem másmilyen hangja van. A zalmannal mintha a légáramlást hallanám, a Nanoxia-val meg búgást hallok.
Vagy lehet, hogy a házzal van a baj?Létezik olyan venti ami nagyon, de nagyon halk, közben teszi a dolgát és nem kerül 10k-ba? Mit ajánlanál?
-
Grózi
Topikgazda
válasz
hegegabi80 #27238 üzenetére
Az 140-s,most nekik sincs fehér 120-s.
-
hegegabi80
addikt
válasz
GoldhandRent #27236 üzenetére
Ha jól emlékszem PCX-en láttam most fehéret megint.
-
zs198
aktív tag
válasz
GoldhandRent #27236 üzenetére
Pfff nemrég adtam el. Pech....
-
GoldhandRent
őstag
Van valakinek Budapesten 2db 120-as WB2 fehérben, és cserélné más (nem kék) színűre ?
Varázslónál kifutott a fehér, a többi pedig nem illene a konfigba.
-
Melorin
addikt
-
Norbika88
senior tag
-
Scooby
aktív tag
Hát valami pálca csavar, de azért mégsem. Elvileg 3x35 ös ha minden igaz és én csak a Merlinnél láttam ahol végig menetes, de amit gyárilag adtak ott csak a vége menetes és a Merlinnél van imbuszos is amit hagyjunk is.
Tehát a kérdés még mindig áll: aki már körbejárta ezt a témát segítene, hogy BP-en hol lehet szerezni ilyen csevert?
-
Pendragon911
aktív tag
Sziasztok,
olvasgattam a fórumot, plusz az összefoglalót és mivel nem találtam sehol választ, így megkérdezem itt tőletek, hogy a Cooler Master Blade Master (92mm) típusról mi a véleményetek, rendszerhűtést szeretnék cserélni és a jelenlegi tápról működő ventilátor helyett szeretnék egy vezérelhetőt venni, nem túl drágán, ezt néztem ki.
Válaszokat előre is köszönöm!Üdv,
Pisti
-
Scooby
aktív tag
Valaki aki már körbejárta a dolgot segítene nekem, hogy hol lehet venni olyan csavart a MERLINEN kívül amivel a ventit tudom rögzíteni a bordához.
Előre is köszönöm
-
Melorin
addikt
A célom az, hogy legyen egy alap légáramlatom a házon belül de az nagyon halkan. Nem fog kelleni nagy légszállítás szerintem ami megkívánná a magas fordulatszámot. Nem lesz akkora hő a házban.
Tehát akkor alacsony fordulaton (400-600), közepes légszállítással inkább a hangra fektetve a hangsúlyt a Lepa és a melyik lenne jó választás? -
dqdb
nagyúr
válasz
lemusz #27213 üzenetére
Csak részben.
A folyadékcsapágyas ventilátorok a leghalkabbak közé tartoznak, de abból, hogy egy ventilátor folyadékcsapágyas, még nem következik, hogy halk is.
A fordulatszám csak egy jellemző, megfelelő lapátkialakítással alacsonyabb fordulatszámon is lehet sokkal jobb számokat hozni. Mivel általában nem maximális fordulatszámon használja az ember a ventilátorokat, számít az is, hogy leszabályozva mire képes alacsonyabb fordulatszámon. Itt jelentős eltérések lehetnek ventilátor és ventilátor között úgy is, hogy azonos RPM és CFM tartozik hozzájuk teljes fordulatszámon.
Mivel bordára lesz, így a légszállításnál sokkal fontosabb adat a statikus nyomás, azaz mennyire tudja a levegőt áttolni a lamellák között. Sokkal nagyobb légszállítású ventilátor is simán elvérezhet egy alacsonyabb légszállításúval szemben bordára téve (a téma-összefoglalóban külön vannak jelezve a házhűtésre és bordára ajánlott ventilátorok).
Ja igen, és ne higgyél sosem a gyári specifikációknak, mert tévednek, nem konzekvensen mérnek vagy szimplán a papír mindent elbír náluk. Gyártón belül még talán összehasonlíthatóak lehetnek az értékek, de két gyártót számok alapján nem igazán lehet összehasonlítani, és sajnos releváns, független teszt se sok van.
A jó ventilátor drága, ha csendet és hűvöset szeretnél, akkor arra költeni kell.
-
Cry0
őstag
sziasztok!
van egy alpenföhn brocken proci hűtőm viszont a ventilátorja elkezdett berregni. internetes utánajárás után azt javasolták hogy hátuljáról a fóliát szedjem le és wd-40-el olajozzam be ez meg is történt de ugyan úgy berreg
esetleg valakinek valami más ötlete van ?
ha nem lehet megcsinálni akkor esetleg milyen ventilátort tudnátok javasolni a helyére ? -
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Lassan 3 éves Thermaltake contac 21 hűtőmön lévő gyári ventillátort lecserélhetem-e egy ilyenre pl? 9,2cm stimmel, zajszint és légszállítás stimmel. 4 pin stimmel. RPM-je még egy 200-assal nagyobb is, ha szükség lenne rá. A hűtő másik oldalára (fújó oldalra) meg rátenném a gyárit, ahol most egy 300 Ft-os 3pines szutyok van. Jó lesz ez így vagy nem?
Azért gondolkodom ezen, mert gyári odal szerint 30K órát bír a venti, aztán számításaim szerint az kb egy bő év múlva meg is lesz.
-
DigitXT
félisten
Sziasztok!
Phanteks PH-F140SP-ről kérdeznék.
A házhoz kaptam belőlük,
5 db-ot... ebből 2 zöld LED-es. Soha nem kapcsoltam be őket, így
fogalmam sincs, hogy milyen a hangjuk, mennyire "kelendőek".Ugyanis, ha már így volt szeretném őket eladni, kihasználatlanság
miatt. 2015 augusztusában vettem az Enthoo Primot. De én régen
nem használok házventit, full vizem van, ez a jövőben is így marad.
Néztem, hogy "őrült áron" lehet kapni újonnan / dobozosan ezeket,
értelemszerűen alá kéne lőni, hogy el is keljen. Szóval tapasztalat,
+beárazás a kérdés! Mivel nekem személyes tapasztalatom nincs,
nem lesz velük, nincs min kipróbálni őket (140/280-as radim sincs).Csak egy példa az őrült árakra:
https://www.merlinhardver.hu/webaruhaz/phanteks-ph-f140sp-140mm/7216
Elméletben 3 db ebből már 15K, ami elég meredek: persze, ha van,
aki megadja ezt az árat az jó a boltnak, de én eladni szeretném.A zöld LED-est itt találtam a legolcsóbban:
https://www.pcx.hu//phanteks-ph-f140sp-bk-gled-ventilator-888789Talán nem túlzok, ha 4-5K-t szeretnék kapni... a két darabért?
Köszönettel,
DigitXT
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Hardcore café
- Éjszakai műszak
- TCL LCD és LED TV-k
- Battlefield 2042
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- Lian Li uni fan tl wireless lcd 120 (garanciális)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- COOLER MASTER MASTERFAN SF360 ARGB HŰTŐ
- Corsair iCUE QL120 RGB PWM 3-pack (CO-9050104-WW)
- Ventillátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon! Mennyiségi kedvezmény!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest