Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• xcsabo

senior tag

Sziasztok! Tanácsot szeretnék kérni otthoni hálózat fejlesztésére. Adott egy (most már) One modem/router a 150-es neten. Eddig jól kiszolgált, nem volt sok kapcsolódó eszköz, de fejlesztettünk pár okos eszközzel, amik ugye folyamatosan a Wifi-n lógnak. A teljesség igénye nélkül: egy PC UTN-n, 2 laptop Wifi-n, tablet, mobilok szintén Wifin-n, okos konnektorok, légkondik, fűtés termosztát Wifin-n, Powerline adapter UTP-n, TV-box UTP-n, NAS UTP-n. Összesen kb 15-16 eszköz. Ha megy a PC két laptop, tv-box, esetleg mobil, akkor már érezhetően akad a hálózat, illetve a lakás másik felén a Wifi gyakorlatilag nulla. Vettem egy 3 db-os Cudy M3000-es mesh csomagot, amivel akartam a rendszert fejleszteni, de mivel azokon csak 2-2 db UTP van, eddig nem üzemeltem be, mert nem tudnám a PC, TV box, NAS kombót honnan ellátni. Gondolkodtam egy switch közbeiktatásán az egyik mesh routerre és onnan kiszolgálni az UTP igényt. Persze a ONE-os routert modem üzemmódba állítva. Szerintetek mi lenne a jó megoldás? Köszi előre is.

Új hozzászólás Aktív témák