- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
corres78
tag
válasz
Zola007 #67325 üzenetére
Munkám engem is faluhoz köt, bár inkább gépesített formában. Nekem is lát elég sűrűn a kezem gázolajat, olajat, festéket, nitrohigítót, vegyszert, szerszámokat szereléskor, van fahordás/hasogatás/kézi fűrészelés is néha, meg fűnyírás, de minden este rászánok 5 percet és bő vízzel megtisztogatom a kezem és alaposan bekrémezem. A bütyköket, meg a köröm körüli bőrleválásokat körömcsipesszel levagdosom, majd krémezés. A kesztyűt én sem tűröm meg a kezemen, csak feltart a melóban.
Érdekesség még, hogy mielőtt elkezdtem újra edzeni, szinte minden körmömön (de csak a kezemen) volt 1 vagy 2 fehér pötty, persze fényes volt mindegyik, de hülyén nézett ki. Aztán a 3. hónapban eltűnt (lenőtt) mind és azóta se jöttek vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- BestBuy ruhás topik
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- ZIDOO médialejátszók
- Hisense LCD és LED TV-k
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest