Hirdetés
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Betörne a filmiparba a Google
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- OLED monitor topic
- Amazon Fire TV stick/box
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Plazma TV topic
- Hamarosan érkezhet a Western Digital kis híján 15 GB/s-os SSD-je
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
Polacheck #4174 üzenetére
Üzletileg van benne fantázia (ha van tőke is mögötte), csak az a gond, hogy nem igazán hiteles ember a szememben, meg sokak szemébe sem, akik tudják (olvasták/látták), miket műsorozott már össze az eddigi pályafutása alatt. Ehhez elég volt beleolvasni pár írásába. Amúgy rájöttem, hogy én régebben már láttam egy videóját, akkor is valami lefogyasztott csajjal csinált interjút, de már akkor is látszott, hogy egy beképzelt kis pöcs, és csak pin@t akar szerezni
De hajrá, majd meglátjuk, meddig jut
És ha már úgyis az előbb volt szó a régi idők formáiról meg az újakról, akkor itt a legújabb Zhasni videó:
Welcome to the new age! BODYBUILDING - NEW AGE by Zhasni
Ha jól láttam, akkor még Molnár Peti is feltűnik benne
A zene meg odabasz, edzéshez jó lesz
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest