Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- 3D nyomtatás
- Azonnali fotós kérdések órája
- Apple asztali gépek
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
ztoldy #178222 üzenetére
Vettem több mintát is, nem csak 1-et. Majd kiderült hogy melyikre hogy reagálok. De a fenti ősemberrel is lehet teszek egy próbát. De próbáltam volna megnézni, hogy mi van benne, és gyanúsan semmi infót nem találtam róla.
Engem az sem érdekel, hogy ha nincs íze. Csak szar íze ne legyen.
_NCT: Átérzem, közel 40 vagyok 10-es szabad tesztóval. Bár újabban nem mérettem már. Az alap labor nekem mindig jó volt, némi vashiány szokott csak lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- WeBeauty. Model F9
- DJI Air 3 RC-N3 drón szett +Garancia +Care Refresh +táska
- Renpho Reach masszírozó készülék
- Új, csomagolássérült Lifefit 3Dx Motion Trainer vibrációs tréner +távirányító - 10 hó bolti garival!
- DJI Air 2s drón szett - 5,4k video, 1" SONY CMOS + extrák (2S4) kettő darab akkumulátorral
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest