- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
laskr99 #165819 üzenetére
Egész olcsón szoktak lenni 4-5e/kg, ha nem tudsz olyan sokat enni, vagy kényelmesben akarod tolni.
A gasztro builderen van pár recept, meg biotech oldalán. Instán meg annyi van, amennyit nem szégyelsz. pl fit_cinnamontomi oldalán sok jó dolog van, túl sok
gyuri860213: Ezt a GAL-t már többször olvastam. Miben jobb, mint egy más "gyúrós" multivitamin. Én pl most biotech multi for man-t tolok, de azt mondták rá tele van szeméttel.
tibcsi0407: Szerintem is a víz + zab jó kombó. Vagy rizskása, kis fahéjjal edzés előttre.
Én szoktam azért laktóztmentes 1.5%-os tejet tolni a kv-ba, kb 1 deci. Napi szinten ~2 deci ilyen tej.
Este szoktam még kb 50g sajtot, de arról is le akarok majd állni.
mayday00: Te vagy az Angel?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest