-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Nem opció, pedig tudom, hogy jobb lenne. Nagyon gyors az anyagcserém, sokszor kell ennem, és napi 5-6 alkalommal nem tudom megoldani a kajabevitelt, ezért fehérje+zabpehelyliszt kombinációval szoktam kiváltani 1-2 kajálást, amit néha megfejelek túróval, túrókrémmel, müzliszelettel és hasonlókkal.
aelod: mi a gond velük?
Bioteches beef proteinre gondoltam, de lehet tényleg valami egyéb összetevőt nem bírok benne, ezért fosat meg. Mondjuk az iso whey zero is fosatott.
Erre a carnivorra ránézek. -
-
vendingo
veterán
Sziasztok.
Olvastam, hogy túróval lehet lassítani a fehérjék felszívódását. Mekkora mennyiségű túró kell ilyenkor? Elég ha eszek egy túrórudit, vagy egy krémtúrót, vagy ennél komolyabb mennyiség kell a hatásos lassításhoz?Illetve a jelenlegi fehérjémtől (protein fusion 85) eléggé megy a hasam néha. Korábban más készítményekkel (meal replacement, hyper/ muscle mass) nem volt gond, de ez feladja a leckét. Ha állati fehérjét vennék, akkor elvileg azzal nem lenne gond? Amúgy se tejérzékenységem, se laktózérzékenységem nincsen, szóval nem értem a dolgot.
Nekem közepes/lassú felszívódású fehérjére lenne szükségem, de ezek után a tiszta caseint nem merem kockáztatni, ezért gondoltam pl beef protein+túró kombinációra.
Végső esetben visszaállok a meal replecementre, de az nem gazdaságos, meg utálom hogy sok víz kell hozzá, kettészedni meg nem akarom.
Előre is köszi. -
headhunter
addikt
"...A nők egyéni versenyén való részvételt pedig 100 ezernél is többen kísérelték meg kivívni, akik közül aztán csak 40-en lehettek ott Amerikában, köztük Horváth Laura.
Teljesítményét látva a szakértők a crossfit következő nagy egyéniségének nevezték Horváthot, aki igazán komolyan csak 5 éve foglalkozik a sportággal, előtte 16 éves koráig falmászó volt.
A vb 12. versenyszámának megnyerésekor pedig azt mondták róla a CBS kommentátorai, hogy a jövő embere megérkezett, és itt is marad..." [link], [link], [link], [link],
-
válasz
aelod #149029 üzenetére
Erőemelésben versenyzik a srác. Egyébként nagy tömege van, meg elég vastag is, csak így képen nem biztos, hogy átjön, mert elég magas, sztem van vagy 195. Én elfáradok, mire felnézek odáig.
Nagyon jó példa arra, hogy az erőemelők nem feltétlenül dagadtak. Ő az a tipikus ekto srác volt, aki elkezdett edzeni mint az állat, de különösebb diéta nélkül is egy elég száraz fizikuma lett iszonyat erősen is. -
aelod
veterán
válasz
HussarF #149028 üzenetére
Egyébként a 3. képen a sziklákkal a farkasember, az Borbíró Zoli haverom, 21 éves srác és 345-öt húz fel. Nem szarral gurít
Pont ezért nem jó viszonyítás egy fotó. A srác erősen men's phisique alkat azon a fotón. És most ezt nem pejoratív értelemben írtam, hanem ha fogalmazhatok így "szakmai" szemmel véve.
Az meg megint a másik, hogy nincs rád írva, hogy mennyivel guggolsz, húzol fel, nyomsz. Hacsak magadra nem tetoválod de az is véleményes.
-
válasz
Zola007 #149026 üzenetére
Amikor végig sétáltunk a parton, akkor megkérdezte egy csaj, hogy "Ti vagytok a színes Hulk-ok?" Jól esett, bár tény, hogy méreteim alapján max a rage első fokozata lehetnék, mikor csak elkezdi az átalakulást
(#149027) kk831228
Max az unokája lehetne
Ennek a haveromnak az idei Efott arról maradt emlékezetes, hogy csütörtökön megbaszott egy jó kis formás Milfet, majd pénteken hármasban nyomta két cirka 17 éves csajjal, akik együtt nem voltak annyi idősek, mnit az előző napi milf
Hiába na, nála fordítva működött a péntek 13Egyébként a 3. képen a sziklákkal a farkasember, az Borbíró Zoli haverom, 21 éves srác és 345-öt húz fel. Nem szarral gurít
-
aelod
veterán
válasz
HussarF #149022 üzenetére
Sosem kerestem még rá instan a körrire. Én még Sb-n fotózkodtam vele, jó forma a csávó látszott rajta, hogy a f*sza kivan még el sem kezdődött a hepöning máris egy hülyegyerek fotót kér. De mosolygott megköszönte stb.
Jó is, hogy nem kellett a Sb alatt kivárni a sort amikor lement a színpad elé és mindenki odatódult.Gondolom sokan voltak Muscle Beachen...
-
Hivatalosan is fesztivál top10 lettem
-
aelod
veterán
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #149005 üzenetére
-
tibcsi0407
félisten
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #149002 üzenetére
Van bizony ha nem vetted èszre azèrt őszintén leirok mindent...nem is gönczièknek hanem júmennéknek fogok szólni vegyenek a kezük alà. Na majd ott koppattinthatod magadat.
-
Angel2014
addikt
válasz
tibcsi0407 #149000 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest