Hirdetés
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Lenne egy buta kérdésem. Még fiatal koromba edzettem rendesen 6 évet, egy elég jó szintet elértem, de abba kellett hagynom, most az élet úgy hozta, hogy megint tudok rendesen edzeni, kajálni stb stb... Úgy kb mindennel tisztába vagyok, viszont anno nem szerettem a lencsét, de azóta megkedveltem. BBgasztroba nem találtam semmilyen lencsés kaját. A kérdésem az lenne, hogy veszek egy lencsekonzervet és megcsinálom? Akkor rizs helyett mehet, vagy zacskós lencse, és vízbe kifőzöm? Ennyi? Tehát, ha hetente 1 nap mondjuk rizs helyett lencsét eszek az teljesen okés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Nintendo Switch 2
- Gaming notebook topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- Revolut
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest