- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- Milyen házat vegyek?
- Házimozi haladó szinten
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
makaveli666
senior tag
Sziasztok. Lenne egy buta kérdésem. Még fiatal koromba edzettem rendesen 6 évet, egy elég jó szintet elértem, de abba kellett hagynom, most az élet úgy hozta, hogy megint tudok rendesen edzeni, kajálni stb stb... Úgy kb mindennel tisztába vagyok, viszont anno nem szerettem a lencsét, de azóta megkedveltem. BBgasztroba nem találtam semmilyen lencsés kaját. A kérdésem az lenne, hogy veszek egy lencsekonzervet és megcsinálom? Akkor rizs helyett mehet, vagy zacskós lencse, és vízbe kifőzöm? Ennyi? Tehát, ha hetente 1 nap mondjuk rizs helyett lencsét eszek az teljesen okés?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Villanyszerelés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nintendo Switch 2
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest