Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Milyen videókártyát?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- Házimozi belépő szinten
- Monitor hiba topik
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
én is azért írom 2 részletben ezt a hozzászólást, mert YT statisztika szerint ha 20 percnél hosszabb videót töltesz fel, akkor kb. a kutya se fogja megnézni és ha egy fórumon 10 sornál többet írsz, akkor ----nak elolvasni.
Most próbáld meg az emberi ízületeket vagy a több mint 600 részes izomzatot 5 percben elmagyarázni
Emiatt a részletesebb információt igénylőknek továbbra sem onnan érdemes tájékozódni, bár tény, hogy egyre több egyetem tölt fel vagy indít online kurzusközvetítést.
Mekkora királyság már, hogy az MIT vagy a Stanford egyetem előadójától tanulhatok programozást online, én, csóró ungarische Zolika, Debrecenből a székemben ülve, zabpelyhet rágcsálva.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Studiologic SL88 Studio MIDI billentyűzet
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI NEO Fly More Combo (FMC) drón szett - garancia 2026.11.17-ig
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest