- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
Aktív témák
-
hummerdikk
őstag
válasz
L|zsidoboz #1599 üzenetére
Akkor Te most keresed a kocakat Bubbival?
-
do3om
addikt
válasz
L|zsidoboz #1593 üzenetére
Aláírásnak berakhatnád a webcímet így mindig kéznéllene ha kell.
-
Vandit.
addikt
válasz
.
[Szerkesztve] -
do3om
addikt
válasz
hummerdikk #1592 üzenetére
De van csinálva weblap ahova fel lett téve az előző mérés ez is felkerül remélem és ott együtt lesz (ki is csinálja
).
-
Bubee82
őstag
válasz
Nincs
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
hummerdikk #1592 üzenetére
Van összesített listája? akkor én nem bajlódok vele, pedig most csináltam.
-
Vandit.
addikt
-
Vandit.
addikt
Hol találom az összesített listát a mérésekről?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
hummerdikk #1581 üzenetére
Semmi baj sincs a BioTech monohidrátjával, tolhatod nyugodtan
-
do3om
addikt
válasz
hummerdikk #1581 üzenetére
Talán el kéne menni egy boltba.
-
Reac^
őstag
-
Reac^
őstag
válasz
Bubee82 #1578 üzenetére
Csak a kajára. Most jöhetne a kérdés hogy 55ből hogy oldom meg?! Maszekolok ezerrel...
Szóval most hogy igy hozta a sors, szeretném ezt kihasználni én nőni mint a gomba, soxor nekiálltam, magamhoz képest szerintem elég sokat fejlődtem (nagyobb izomcsoportoknál elértem saját testsúlyt (hát,mell,comb) majdnem a vállnál is. Szóval háttér van, lelkesedés van, kajában kérnék segítséget.
Még 1 kis infó, jégkorong miatt elszarta magát a csuklóm, 2006 dec. azért is tartottam pihit, aztán suli+munka miatt nem jutottam visza terembe mostanáig!!!
Szóval akarok venni joint-x et mert szúró fájdalmam van bizonyos pozíciónál. -
Reac^
őstag
Sziasztok!
Rövid szeretnék lenni amennyire lehet.
Úgy alakult az élet, hogy minimálbérből kell megoldanom sokmindent köztük a kaját is.
Szeretném ha lehet olcsón, eccerűen, a legjobbat kajálni.
Ehhez kéne nekem egy-két tipp, hogy mit hol vegyek, miből mennyit érdemes/kell napi szinten. Havi 35-40ből ki szeretnék jönni. ''Természetesen'' tömegeléses szellemben.
Amúgy durván 8hónapot hagytam ki, 2hónapja futok, és nyaralás előtt viszamentem edzeni. Kb ennyi.
Ami nagyjából megmaradt bennem, az hogy reggelire tojás (sárgája nélkül), ebéd csirimell+rizs és estére valami lassú fehérje (túró?)
Nem akarom túlcifrázni, felőlem mehetne mindennap ugyanaz is!?(ugyanis időm nem sok)
-
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #1575 üzenetére
lehet megse a cucctol novunk?
Én mindig a vajakenyérben láttam a jövőt -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
L|zsidoboz #1573 üzenetére
otthon mindig azt iszom, meg Arpi battya is.
lehet megse a cucctol novunk? -
Bubee82
őstag
A ma mért ON tejsavó (csokis) fehérjetartalma 81% lett
Powertrack pedig 77% ha jól emlékszem.
[Szerkesztve] -
válasz
hummerdikk #1570 üzenetére
aminostar monohidrát, biotech felejtős.
-
hummerdikk
őstag
Kreara senki semmit?
-
Markgx10
őstag
válasz
BÁ Nutrition #1568 üzenetére
Igaz nőttem egy cseppet, de geci dagadt is vagyok, az iwiw-re tettem fel egy képet az új csajszival, azon látszik (persze nem feszítős, csak olyan folyós
)
Ha itthon leszel azért beleférne egy találkozó úgy vélem, kötsög -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
Markgx10 #1562 üzenetére
en meg kaptam jegyet promocios aron karacsonyra
marmint repjegyet, hat nagyon siraly mert 160at fizetek 360 helyett
raadasul csak a kocsog potdijak nyomtak fel, mert az odavissza utra a jegy csak 83 euro volt
ettol most 2 centit nott a bicepszem
nagyon brutalis
Mark:
tord el a masikat is, akkor lehet meg noni is fog! -
hummerdikk
őstag
Hasznalt mar vki kozulletek BioTech krea monohidratot?
-
LOTR
addikt
amikor elértem az augusztus eleji formám én sem terveztem abbahagyni a diétát, gondoltam ha már eddig elszenvedtem magam, akkor menjünk már 10%tzs alá, csak hát nekem is összejöttek a dolgok, és jobbnak láttam (meg hát nem volt már kedvem semmihez) befejezni a diétát
ha minden szép és jó, akkor sokkal könnyebb csinálni mindent, júliusban átlag éjfél és 1 között feküdtem, és 7 körül keltem, heti 3-4x1 óra aerob, meg heti 3 súlyzós edzés volt, jövős-menős (azért nem az a tipikus rohangálós) munkát csináltam napközben és alig voltam fáradt
augusztusra változott pár dolog -negatív irányban-, eredménye, hogy a diéta abbamaradt, aerob szintén (pár hiit-es edzés azért volt az elején), napi 8-10 óra alvás, és mindezek mellett sokat vagyok fáradt
úgy látszik nálam ennyit számít, hogy milyen az idegállapotom
szerencse, hogy nem csináltam folyamatosan képeket, így legalább nem tudom, hogy sikerült e még jobban összeszakadnom -
Markgx10
őstag
Mindenképp jó, hogy ezeket leírod, én pl mindig figyelemmel ''hallgatom'' az észrevételeid.
Az idegeskedésről. Igaz most lesz egy hete, hogy gipszben vagyok, de annyira belémbeszélték, a gipsz alatt elsorvadnak az izmok meg stb.,már úgy éreztem legalább 4cm-t csökkent a karom, az imént már nem bírtam tovább idegekkel
és megkértem a barátnőmet, hogy ugyan a kedvemért mérjen már egyet (karban
). 1-2 mm eltéréssel akkora mint a kúra végén volt
szóval a jövő hétre halasztódott a 4cm összeesés meg az izomsorvadás
Persze nem álltatom magam, hogy ez így marad, de egyelőre örömteli a dolog. Ezt én is csak úgy leírtam
-
fLeSs
nagyúr
Msot, hogy diétázok, elég szépen meglátszik rajtam, ha vmi gond van, és emiatt idegeskedek, vagyis felmegy a kortizolszint.
Amikor nincs gond, a hasamon a kockák elég jól kivehetők már, a fűrészizmok dettó.
Amirko vmi gáz van, azonnal bevizesedek, eltűnnek a körvonalak, emellé a vállszélességem is kisebb lesz, így összességében az összhatás qrvasokat romlik, mert a derék meg ugye szélesebb lesz.
Ezt csak úgy leírtam.
szerk: ja igen, mindez 1 napon belül lejáccódik. -
Zomb€€
őstag
Én is full sárgát dobtam az első hónapban (daily 1 + 1-1.5g C-vitamin) de aztán már annyira nemis.Lehet hogy mexoktam a színét
-
m4rc!
őstag
Egyébként vitaminokat mikor érdemesebb szedni, lefekvés előtt vagy inkább reggel ébredés után?
-
LOTR
addikt
vettem ilyen scitec féle daily onet, daily vitamin a neve talán
olyan durván neonsárgát pisilek tőle, hogy nagyon- az universalos daily one-nál is ez a helyzet?
nem lehet, hogy ez az miatt van, mert túl sok cucc megy belőle feleslegbe? -
cettlee
őstag
jó napot. myo maxot vagy lean gainert akarok kiprobálni. meiket érdemes?myo max gec*i drága, kreatin nem feltétlenül kellene, ha jol látom a lean gainerbe nincs, legalábbis alig találtam infót rola.glutamin mennyi van benn?valaki probálta má
r? ize?[link]
[Szerkesztve] -
Markgx10
őstag
válasz
Bubee82 #1550 üzenetére
Sok sikert a diétához, főnök! Nagyon kíváncsi vagyok, mit ad ennyiféle cuccal a gép.
Sajna nekem először úgy vélem megint tömegelni kell majd, mert mire újra terhelhetem a kezem, addigra kurvára becsoffadok majd, de hát ez van, csak magamnak köszönhetem
Gelinek írom, hogy nem valakin tört el a kezem, annyira pancser nem vagyok, de való igaz, hogy balhé volt -
Boci_83
őstag
válasz
Bubee82 #1517 üzenetére
Nekem is van Mass20-am ha kell termékminta, tudok én is küldeni, meg van valami Cytogen cuccom korábbről megmaradva, meg az Universaltól a Gain Fast. Na az összes közül amit vettem eddig ennek volt a legpocsékabb ize, egyenesen ehetetlen azért maradt meg is, bár ha jobban belegondolok utobbi kettőnek már lehet hogy a szavatos ideje is lejárt...
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #1543 üzenetére
Te kis geci
-
L|zsidoboz
őstag
válasz
BÁ Nutrition #1539 üzenetére
gratulálok hozzá
bubinak meg sok sikert, csak vigyázz, nehogy annyira lefogyj, hogy ne ismerjék fel a kiskocák a farmon -
Bubee82
őstag
Azért teszt a teszt h meglássuk mi a helyzet. Én általában semmitől nem várok túl sokat. Ha tud segíteni akkor segít, ha nem, akkor nem
Ez a terv még csak vázlat egyébként. Nagyon valószínű h még át lesz variálva. A PCT mellett már lehet lesz egy kis amerikai clenbuterol. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Bubee82 #1540 üzenetére
Attól a halodroltól ne várj sokat, ez már nem olyan, mint a prohormon volt. Az Orastan-A-ról viszont jókat mondanak, az USA-ban már nem is lehet kapni.
Nemtom jó ötlet-e diétába berakni, ugyanis qrvaerős érségérzetet és állandó zabálhatnékot okoz legtöbbeknél. És utána a PCT mellé sztem kéne még vmi.
1ébként itt a klónja 4-ed annyiért: [link]. -
Bubee82
őstag
válasz
BÁ Nutrition #1539 üzenetére
Te állat
-
Bubee82
őstag
Akit érdekel: elindítottam a diétám topikját itt [link] Megtiszteltetés lenne ha követnétek
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #1534 üzenetére
amugy a Boxer most telleg befosott es ezert nem ir?
sok esze van....
-
God Vazzeg
veterán
válasz
BÁ Nutrition #1530 üzenetére
Én is az vagyok, ezért hívják ezt iróniának
-
LOTR
addikt
válasz
L|zsidoboz #1520 üzenetére
nekem double rich chocolate ízű on fehérjém van, ezen 79%-ot írnak fehérjetartalomra, de ezt korábban írtam már
[Szerkesztve] -
BÁ Nutrition
addikt
válasz
God Vazzeg #1480 üzenetére
nem tom mirol beszelsz, en natural vagyok
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #1528 üzenetére
De ezek nem Gold Standard minták ám
-
Bubee82
őstag
válasz
God Vazzeg #1526 üzenetére
Olyan mintánk nincs is
-
Bubee82
őstag
válasz
L|zsidoboz #1520 üzenetére
OK, kösz. Nem szoktam külön nézni az ízeket, így lett rossz amit írtam.
Fless:
Egy haveré. Még lesz egy csoki ízben. Megtennéd hogy javítod azt a hozzászólást? Amit Uzsibébi beírt azt kéne kijavítani. -
Bubee82
őstag
Még elküldheted, de majd az OÉTI címére, de ezt majd csak később mert meg kell beszélnünk velük h milyen céllal fog menni stb...
Ismét vannak fehérje eredmények:
Minták:
1. ON 100% Whey (Rocky Road) -> 77,46%
2. UN - Isocool -> 80,39%
3. Multipower F80+ -> 60,95%
4. Biotech - Iso Whey -> 76,21%
5. American Muscle - Protein Power -> 58,52%
Deklarációk:
1. 73%
2. 88%
3. Nem találtam róla infót
4. 81,5%
5. 80%
Ha valaki talál vmit a hiányzó deklarációkról majd írja meg. -
do3om
addikt
Ti menyire ajánljátok a szűknyomást tricepszre? (mell hétfőn - tricepsz szerdán van)
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1509 üzenetére
A shop builder már nem is tom talán fél éve küldött egy pro 360 termékmintát, de nem volt még gusztusom meginni.
-
fLeSs
nagyúr
válasz
L|zsidoboz #1501 üzenetére
Ja igen, vaniliás anabolic whey-t elfogyasztottam egy vödörrel, utáltam az ízét.
-
Bazsee71
őstag
válasz
L|zsidoboz #1505 üzenetére
Úgy értettem, hogy ha kondizol, akkor vmilyen szinten az a zsírból is használ fel energiát. Ezt segíti elő például az L-Carnitine is. Kilóban nem is nézem a fogyást, mert fél év alatt felszedtem vagy 5 kilót, viszont az alakom meg jobb lett.
-
Bazsee71
őstag
válasz
L|zsidoboz #1501 üzenetére
Az étrendemen semmit nem változtattam, ugyanazt ettem előtte is. Fél év után kezdtem el szedni, az edzéseken sem keményítettem. Szerencsére nem fejlődök lassan, de nekem ez nagy lendületet adott, mivel láttam a hatását.
-
Bazsee71
őstag
válasz
L|zsidoboz #1495 üzenetére
Akkor szedem majd kettesével, bár az egy is eléggé bejött. Nem súlybéli fogyást várok tőle, hanem hogy egyes izmok jobban kirajzolódjanak (mert ugye ha zsírt égetek, de nő az izomzat is, súlyban nem lesz érzékelhető fogyás, sőt!). A karomon és a vállamon már látványos a hatása.
-
L|zsidoboz
őstag
a vaníliás erdei gyümölcsöset.
az íze nagyon ''mű'' volt a többi fehérjéhez képest, meg habzott is nagyon.
boci_83: tényleg ízlések és pofonok, mert más kifejezetten utálta a vaníliás cytogént, nálam meg no1. az íze.
MOD:
bazsee: sztem max a diéta meg az edzés hatását láthattad, nem egy 3000Ftos tablettáét. próbáld ki ugyanazt az étrended és edzést carni-x nélkül. nem hinném, hogy sokkal másabb lenne az eredmény.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest