Hirdetés
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen videókártyát?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
Na még egy alma. Ezen sírok vagy 10 perce.
Actual zombies -
Speeedfire
félisten
-
cellpeti
nagyúr
sziasztok
csináltatott már valaki szemüveget a VisionExpressnél, vagy Ofotértban?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #11694 üzenetére
jegert ha lehet kerulom, multkor is 1 felestol bealltam, 20perc alatt masfel ora alatt ertem haza, bar az lehet a 7-8 pint sor miatt volt inkabb
-
Szuperboci
senior tag
Hello!
Valaki nem tud nekem ajánlani egy jó telefon szervizest Győrben?Tudom, hogy van sok hely de igazából egyiket se ismerem..
-
Bobrooney
senior tag
válasz
memphis221 #11682 üzenetére
Hát nem!
Kingston oldala
És ott a jobb oldalon keresd meg! Van 4GB Module - DDR2 800MHz, meg van 1066 MHz-ban is! aki keres az talál -
vlcsko82
senior tag
válasz
memphis221 #11678 üzenetére
Nézd meg árgépet ,de én is úgy látom a 2Gb a legnagyobb DDR2 modul
-
Speeedfire
félisten
Kiderült a turpisság. Az Apple a Ladáról kopizik.
-
Bobrooney
senior tag
válasz
memphis221 #11678 üzenetére
Góóóóóóóóóógli a barátod!
Am meg: [link] -
Balinov
titán
najo,de ha 1-2 x86-ra megirt gamman kivul, amit mondjuk epp nem is futtatsz azert 1GB korul idle eleg kell legyen, nem? sok sw-nek meg mar van nativ x64-es verzioja. Konkret kerdes az az volt, amibe belefolytam, hogy E7xxx, 9800GT OC, win7 x64 es 2GB ram mellett (jo, tudodm, ide eleg az x86-os is) iszonyat laggol a COD4, grafikai reszletessegtol fuggetlenul es egyik hsz azt mondta,hogy keves a ram.
lofaszt keves cod4 multihoz (aminek az MP resze kevesbe hw igenyes, mint az SP), anno AM2-es huzott Sempron + 7600GT + 2x512MB ram mellett nem szaggatott
-
memphis221
tag
hali!
lehet hülye kérdés de létezik ddr2 memo 4 gb 1 modulba! ha igen milyen mhz-be? és mennyi körül van!
-
RudyD
tag
válasz
viktor82 #11674 üzenetére
Üdv!
Mit tud az a samsung tv? (Jöhet pü -ben is.)
@balinov: Simán ha win7 -ről van szó. Szerintem a 64 bites még lassabb is.
Ez esetleg? : [link]
Szinte kár hogy az újabb játékoknak majd még kelleni is fog.
Amúgy egy csomó rendszerprogram meg egyéb rendszer-vacak sajnos 32bitben van megírva. Azt meg emulálni kell - rögtön ~kvázi~dupla memóriafoglalás.
--
R -
Balinov
titán
akadt 1 erdekes kerdes. win7 x64 tobb memoriat eszik, mint win7 x86? azonos felszeretlseg mellett, mondjuk HP vagy Prof. sztem x64 prof nem szabadna, hogy fel-1GB ramot nyeljen uresjaratba, hacsak nem kiscsillio program indul el automatikusan
-
albertboy
tag
Érdeklődnék, van valakinek eladó LCD TV-je?
Legalább 40 inchest keresek. -
MR_Joe
senior tag
Valakinek nincs véletlen egy samsung n150-es netbook billentyűzete?
-
ftc
nagyúr
válasz
Speeedfire #11669 üzenetére
Nono az nem kell
Androidra találtam volna jo telot de androidot latni se akarom
... ha meg lesz az a cegi lesz
-
ftc
nagyúr
Sztetek várjam a meg a WP8-at vagy elég aWP7.8 is?
elegem va na régi telefonomból....
-
atos19881101
senior tag
válasz
delikvens025 #11666 üzenetére
Hívtalak ... + PÜ ment ...
-
delikvens025
csendes tag
Szépestét. Eladnám az Iphone 4 em, T-mobos, februári. 8gb-os, van hozzá minden,doboz,sim kiszedő,gyári füles, plusz autós töltő, mégegy adatkábel (összesen 2db), és 2 db tok. Egy bőr, és egy kemény hátlapi tok. 65-70k lenne az ára, itt győrben azonnal meglehet nézni. Megbízhatóságom. Kb hétvégéig eladó, akinek kell, számom az adatlapon megtalálja, vagy itt privátban.
-
vlcsko82
senior tag
Urak,lenne 2db MicroSD kártyám eladó az egyik egy Kingston 2Gb-s a másik egy Pqi 1Gb-s ha valakit érdekel írjon bátran.
-
RudyD
tag
válasz
Speeedfire #11641 üzenetére
Üdv!
Próbáltad már hogy egy dodónál kevesebbet írsz be a fizetendőbe? B-)
Amúgy megéri - bár most nincs benne semmi különös.@ftc: Milyen game kellene? Van-é rá keret?
Szabi által ajánlott humble bundle jó választás, főleg hogy a promo végefele hozzávágnak még jó kis játékokat. Érdemes megnézni a yt -n a régebbi promo -kat és játékvideókat. Van köztük pár nagyon jó is.
Pl World of Goo, Machinarium, stb.
De pl gyereknek is egy jó kis Wrooom még beleférhet.... B-)
Amúgy van itt a ph -n is játékoccsósítós témakör.De ha kell akkor este föltúrom a free és OpenSource gyűjteményemet.
-
memphis221
tag
mi is dolgoztunk Pozsony-ba nemrég és medvén léptünk át SK-ba és a régi ut !
Nem kellett
-
Balinov
titán
Sracok, ha a Movarrol Pozsonyba meno D2-es szlovak palyara pozsonyig, (repter) hasznaljak, kell fizetni a 10€-s 7 napos madricat?
-
Smile8822
senior tag
-
ftc
nagyúr
Vmi jo gamet szeretnék...amit nem unok meg kb 1 ora alatt
ja s nem lövöldözős
-
Speeedfire
félisten
-
Tegnap könnyes búcsút vettük 3 játékostól, most megy a Q_Q ...
-
cellpeti
nagyúr
mobal ezt olvasd el -> 300$ környékén már lesz Surface
Európában ez lesz 300€, ami stabil magyar forintra átszámítva, ha (1€=300Ft), de ugye 320-330at is jósoltak. az akkor is 90k lesz.
Csak azért linkelem, mert múltkor beszéltünk róla...és mondtad, hogy már 200$ért is lesz lehet.
-
zsigee
aktív tag
Hi Urak!
Lenne egy-két apróság eladósorban:Valamint egy Microsoft Wireless Keyboard 700 v2.0 fekete színben, vevőegységével. 1800HUF
Az árak irányárak, csere is szóba jöhet.
Üdv!
-
golya32
senior tag
Most beszéltem Lepkével, itthon van állást keres, illetve Szlovákiába
-
Eladtam a jelenlegi (régi) videókártyám 2 nap alatt jó teljesítmény?
-
golya32
senior tag
nokia n85 baráti áron?
-
sagesz93
addikt
halihó
lenne itt egy vga eladó: [link] -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #11627 üzenetére
Titok
Tartani kell a számat mert a végén még több bulit kell tartanom...
Aztán a végén vagy alkoholista leszek vagy csődbe megyek. -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #11625 üzenetére
Na jó akkor szám szeresítsük 6 ismerősöm van.
Nekem ez már sok kategória, velük összejárunk, vannak közös bulik. Nekem 4 bulit jelent kint és ugyan ennyit szervezhetek nálam is. -
golya32
senior tag
válasz
sladka_pani #11623 üzenetére
Nem a Lepkére nem, Őt nagyon bírom, szinte több is mint haver, neki köszönhetem a mobil tudásomat, meg a gyűjtési vágyamat.
Ha jól tudom most megint kiment Angliába, legalábbis a csomagló üzemet ott hagyta.
Nagymegyeren sok ismerősöm van ott nincs ilyen gond. -
sladka_pani
senior tag
-
Balinov
titán
Tavasszal Letiskora/rol repultunk, visszafele kicsit elobb sikerult becsekkolni, biztonsagi kapun, utlevelellenorzesen atjutni, igy beultunk a kapuknal egy kv+cigire abba a kis kavezoba.
Naffeju tobbsegi kiszolgalt siman (angolul kertunk), azt mig szurcsoltuk a kv-t, kapuccsinot, cigit, beszelgettunk egymaskozt, nana, hogy magyarul. gondolom ezt eszrevette a fajbarma, mert az elso hivasnal szedelockodtunk es fizettem (volna), de unott poharmosogatas, 5 masik vendeg kiszolgalasa mellett nem vette a faradtsagot, hogy odaadja a rohadt szamlat. Ugy felbasztam magam, kiszamoltam centre, mennyi a vege, es odabasztam a pult moge, a mosogato melle
Vera meg durvabb lett volna, o azt mondta, inkabb siman el kellett volna a picsaba indulni a kapu fele, egybol surgos lett volna neki, hogy fizessunk.
Erdekes, mert mind a poggyaszleadasnal, parkolofizetesnel, infospultnal, duty free-ben tok normalisak voltak, soot meg az utlevelellenorzesnel is volt egy mosoly a dakujem-emre...pedig aztan itt is mindenhol lathatttak, hogy magyarok vagyunk..
szvsz igencsak ember valogatja..lehet alulrol,felulrol jovo uszitas, de aki normalis szlovak, az ugyse ul fel ennek.
-
LackoMester
addikt
válasz
golya32 #11620 üzenetére
Elég gyakran járok Pozsonyba, nemmondom, h. nemvoltak ( korábban ) kisebb problémák, de nemjellemző, általában Ok minden, a tesóm is ott dolgozik bár multinál ( AT&T ), ott sosem téma a nemzetiség, és nálunk se itt Csallóközben, mi itt szépe együtt tudunk élni, persze istenbarmai mindehol vannak.
-
golya32
senior tag
válasz
LackoMester #11619 üzenetére
Pozsony
Le vagyok döbbenve, nincs tőlünk messze a város, és mégis, ott már nem szívesen látnak minket.
Itt nem a főtérre és a boltokra gondolok, azon a részen a mi eurónk is jó nekik. -
golya32
senior tag
válasz
LackoMester #11613 üzenetére
Azon a részen már nem igazán szeretnek minket, Ő is inkább szlováknak tartja magát mint magyarnak, nekem az csak előny, hogy hajlandó magyarul is beszélni.
Öt egyébként "megörököltem" egy osztrák szervizes sráctól, elején csak németül volt hajlandó velem is beszélni..
Ha nem kapok ajánló "levelet" az osztrák sráctól, velem sem állt volna szóba, illetve rövid uton elhajtott volna.
-
csoda120
aktív tag
BOSCH Legnagyobb ütvefúrója 3 fúrószárral nagyon nyomott áron eladó!
Érdeklődni csak privátban!!!! -
Smile8822
senior tag
-
G@ben
addikt
válasz
Balinov #11606 üzenetére
Honnan tudjam, ha még mindig a Nokia 6100-át nyúzom?
Szeretnék droidot, eddig a pénz hiányzott, most meg a telefon hiánycikk, vagy csak mások által megbízhatatlannak mondott boltokban van.
Egyébként SE Xperia Pro fekete kell. Nem, nem kell másik telefon, ne is akarjatok lebeszélni! -
golya32
senior tag
Az egy átb@szós bolt, megveszik a kopottat házat cserél és eladja újnak, ami nem olyan nagy baj ha garanciát is vállalna rá.
Vettem 9500-t 1 hónap után elkezdett fagyogatni, visszavittem, nem csináltak vele semmit el vittem a szlovák haveromnak aki telókat javít, na ő megmutatta mi a baj..
Én is akartam itt venni telefonokat, de a megbízhatóság alapján inkább a vakera.
Mindig ott vásárlok, igaz hogy egyre több az átvágós ember, de ha nézed az értékeléseket akkor már nagy baj nem lehet.
Vagy a hardver-apróról, de akkor személyesen érdemes menni, legalábbis a 30e feletti telóknál.
Most vettem Tbányán C7-t meg BP-n egy x7-t, mindkettő garis még semmi gond nincs velük. -
Balinov
titán
potkivanok!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Adobe Photoshop
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nyaralás topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó számítógép
- TELJES Gamer Setup PC + Gamer Billentyűzet + Egér + Fejhallgató + Monitor (TV)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- GAMER PC! Ryzen 5900X / RTX 3090 24GB / X570 / 36GB 3600MHz / 1TB Gen4 / 750w! BeszámítOK
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest