Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Apple MacBook
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Nubia Red Magic Astra - táblajáték
- Dell notebook topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Swifty
csendes tag
Sziasztok!
Vállalkozó kedvű egyéneket keresek!
Van egy domain-em, amit szeretnék közvagyon tárgyává tenni.
Pontosabban ingyen adnék 1GB tárhelyet minden győri vállalkozásnak ez alatt a domain alatt, aki szeretné használni...
Viszont ehhez kellene egy olyan csapat, akik segítik kivitelezni az egész felületét, illetve segítenek a későbbi munkákban...Érdeklődni privátban...
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #13293 üzenetére
nemcsak ugy, azt hozza kell tenni. 7vegen volt a 10eves evfordulonk Veraval, kapott szep ajandekokat, erre meg, jolvanakkor, en meg megkaphatom a Nexus-t..fele ara ugyis megvolt a korabbi objektiveladasbol.
-
Balinov
titán
Gyerekek, kaptam 7vegen egy Nexus 7-est...Kiba**tt jo egy cucc
-
cellpeti
nagyúr
megjött a T500asom
-
Smile8822
senior tag
Még mindig keresek valami fekete normális és olcsó billentyűt
1k ért
USB vagy PS2 mindegy csak normálisan működjön
Ha van valakinek akkor írjon -
sladka_pani
senior tag
Újra árzuhanás: HP LaserJet L4 eladó tonerrel csak a holnapi napon Győrben: 2000FT!!! Vigye már valaki el, nem férek el tőle
-
ftc
nagyúr
válasz
sladka_pani #13276 üzenetére
S3 Trio ?
-
ftc
nagyúr
válasz
sladka_pani #13274 üzenetére
Ez AGP-s
-
ftc
nagyúr
Kinek mit ér?
Ati Rage 128P2 16M
-
RudyD
tag
Üdv!
Viszonylag 'sürge' dolog: - Akadna valakinek kölcsönbe rúd- és/vagy patkómágnese otthon kölcsönbe vagy valami? Jó lenne ma.
Előre is Köszönöm!
-- R -
cellpeti
nagyúr
Trónfosztás,mi? Úgy megverte a Klicsko a csávót, mint szódás a lóvát!
-
Dorien
veterán
válasz
atos19881101 #13269 üzenetére
Dobd fel a hasznaltauto.hu -ra.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
atos19881101 #13264 üzenetére
valamennyi idő van rá, hogy lecseréld a rendszámot. Miért nem használod te? Van kinti bejelentett lakcímed, akkor használhatod Magyarhonban.
-
ftc
nagyúr
M42-es objektívek eladók...
FX6100+alaplap cserélem FM2-es cuccokra
-
atos19881101
senior tag
válasz
Speeedfire #13265 üzenetére
Egy ideje már hirdetem, de semmi ...
-
Speeedfire
félisten
válasz
atos19881101 #13264 üzenetére
Kint nem nagyon van rá kereslet?
------------------
-
atos19881101
senior tag
válasz
Speeedfire #13263 üzenetére
Ejj ejj ...
Hát akkor tényleg csak alkatrésznek való, vagy "menőzni" vele a földeken.
-
Speeedfire
félisten
válasz
atos19881101 #13262 üzenetére
Ne akard tudni.
A kocsi amit linkeltél, meg még kb majd ennyi.
Nem rég hozott be haverom barátnőjének egy tigrát, 180k-ba fájt neki + reg adó. Olyan 320-330k lett a vége, műszakival mindennel együtt. -
cellpeti
nagyúr
válasz
atos19881101 #13259 üzenetére
nem olyan rossz az sztem
-
golya32
senior tag
válasz
atos19881101 #13259 üzenetére
Ha még magyar rendszám lenne..
Még a végén elkapnak mert nem akarok regadót fizetni -
atos19881101
senior tag
Autó valakinek?
-
Balinov
titán
na, megnyesettem a magyar T-s dominokartyamat microSIM-re...ugy nez ki, 4ik elofizeteses HTC-m is gyarilag kartyafuggetlen.
-
cellpeti
nagyúr
válasz
atos19881101 #13254 üzenetére
EASEUS Partition-vel se engedi 2 particióra osztani a pendrive-ot, úgy, hogy mindegyik kapjon külön betűjelet
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #13252 üzenetére
hm?
Linux alatt kell ezt beírni vagy Windows alatt?
-
cellpeti
nagyúr
üdv
Ubuntu alatt kettényestem a 8GB-os pendriveomat, de mégis csak az egyik 4GB-ot látja. Miért van ez? Ubuntu meg látja mind a kettőt
-
válasz
atos19881101 #13248 üzenetére
Van. A kép címe alatt!
Szerk.: a letöltés pedig folyamatban. Az nem olyan egyszerű.
-
RudyD
tag
Üdv!
Perverz böngészőknél akik új lapon nyitják meg a dolgokat - nincs léptetés csak az adott kép.
Viszont a "Download" mégnem működik. De legalább a képek elérhetők mert kilistázza az egész /content/images könyvtárat! ;-)Hajrá hajrá....
(A többi az szubjektív kötözködés lenne. Esetleg feature reqest - visszatérni a galéria indexoldalra.)
Hirtelen ennyi...Kíváncsi lennék majd a jegyre ha lesz rá! ;-)
-
RudyD
tag
válasz
zsigee #13231 üzenetére
Üdv!
Furi. Itthonról már rendesen látszik az info is. Melóhelyből csak ugyanazt a pcboot -os piros hibaüzit láttam két belső linkről.
Majd megnézem jövő hét melóból megint. Ha sikerült egy proxy-összezargató oldalt találni akkor jó lesz tesztelésnek, úgyis azt próbáljuk beállítani... -
válasz
atos19881101 #13242 üzenetére
Tudom. Nem írtam, hogy ez egy ilyen "preview" állapot. Léptetés lesz benne, letöltés az FB + TW dolog még képlékeny + upload.
Szerk.: Swifty, ez egy beadandó a lényeg, itt a technikai megvalósítás számít!
-
zsigee
aktív tag
Ez valakinek?
[link] -
válasz
sladka_pani #13232 üzenetére
Nono! Függetlenítés témája itt tiltott!
-
Smile8822
senior tag
válasz
sladka_pani #13236 üzenetére
Ja
Értem -
Smile8822
senior tag
válasz
-
atos19881101
senior tag
válasz
Ment privát.
-
sladka_pani
senior tag
Másik: továbbra is eladó a Chicony wireless billentyűzet+egérke, 3000FT!
HP Laserjet L4 még mindig megvan, tonerrel, kábeleivel: 3000FT!! -
sladka_pani
senior tag
Foglalkozik valaki mobiltelefon kártyafüggetlenitéssel? Régi szart kéne, olcsón, de persze megfizetem! LG C3300-asról van szó. Anyámnak kergetek már mióta telót, neki lenne, de sajnos átvertek, megvettem és mégse független, O2-es kártya nem megy vele, csak T-Mobile... max 1500FT-om lenne erre a függetlenitésre, aki tudna segiteni keressen meg kérem, főleg Győrben.
-
G@ben
addikt
Tud valaki ma és jövő héten tv-ből felvenni? Az Animal Planetről kéne egy műsor, ami nem biztos, hogy meglesz torrenten és meg szeretném nézni már pár hónapja. Ha van, akkor legyen szíves, keressen meg privátban! Köszönöm!
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Speeedfire #13227 üzenetére
-
Speeedfire
félisten
Autósüldözés Kanadában.
-
cellpeti
nagyúr
-
boogie84
veterán
Még mindig eladó a warfighter-em.
-
vlcsko82
senior tag
Valakinek proci vagy lap,Gyxőrieknek kedvezmény
-
RudyD
tag
Üdv!
Esetleg ha valakit érdekelne fűtőolaj - akkor felszámoljuk a fölöslegessé vált családi vésztartalékot.
Dízel munkagépbe, régebbi -nem finnyás- autóba, agregátorba, stb. (saját felelősségre... természetesen)
Esetleg ha valaki még használ ilyesmit: fűtésre. (ofkorsz)Nincs sok csak úgy cca 1000 l. Nem is túl öreg csak úgy cca 10-15 éves. De már kipróbáltan használható állapotban.
Érdeklődni priviben....
-- R
-
RudyD
tag
válasz
zsigee #13203 üzenetére
Üdv!
Ha a tunerra túljelentkezés lenne akkor két különböző típus nekem is akadna... B-)
Amúgy amiért ide-trollkodom az az hogy a hirdetésben lévő két link ugyanarra a hibaoldalra mutat. A newegg -es termékinfo rendben van.(esetleg gugli cache vagy wayback machine segíthet....)
-
Fricó
aktív tag
sziasztok
Eladó márkás parfümök Győrben!
Többen már rendeltetek tőlem korábban.
Az árlista letölthető pdf-ben a honlapomról: [link]
-
cellpeti
nagyúr
sima, mezei Intel X4500-nek, hol tudom megnézni a hőfokát. Se az Aida, se a Trixx, se MSI Afterburner nem jelzi ki, pedig nagyon érdekelne. Mostanában sokat fagy a PB TJ65
-
sladka_pani
senior tag
Ugyanitt eladó Chicony KR 0420 vezetéknélküli billentyűzet+egér+USB-s adóvevő! Elem nélkül tudom adni sajnos, de természetesen működik, próbagarancia itt is van! Ára is ugyanúgy alakul mint az előzőnek: 4000FT, de ha gyors vagy 3000-ért a tied
-
sladka_pani
senior tag
Üdv!
Eladó egy Asrock K10N78FullHD-hSLI rev. 3.12 alaplap OEM kiszerelésben, tesztelt, 100%-os! 1 hét próbagaranciával! Ára mindössze 4000FT, de ha hamar lecsapsz rá, akkor 3000ért a tied, ne hagyd ki!! -
zsigee
aktív tag
Külső tuner valakinek?
[link] -
bundilolo
tag
Srácok, ha valakit esetleg érdekel egy vinyó.
[link] -
albertboy
tag
Eladásra kínálom:
- Dicota BackPack Rain 15.4" notebook hátitáska
- JVC MX-G700R Stereo Hifi
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Lenovo,15,6"FullHD IPS,Ryzen5(8x3,5Ghz)Vega 8 +540 VGA(2x2GB),12-20GB RAM,256-512GB SSD,jó akku,
- Nintendo switch OLED
- Ryzen5 8400F/ 32GB DDR5/ RTX4070/ 1TB m.2 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest