Hirdetés
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem szar, meglepően nagyon szép a fizika szintén. Próbáld ki.
Így elsőre nem tűnik rossz proginak, de még csak béta.
Akkor a technikai hátteret már tudjuk beszéljenek a számok.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#9094) viktor82 Ne kezdjük megint.
(#9095) ricshard444 Egy képet dobnál róla olyat mint amit én? Pont a CPU miatt mer biztos számít össz pontszámba.
-
Brutus880
tag
Nah ebből megint nagy "feszültség" fog keletkezni...

-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
SzlobiG
üzenetére
Mi ez a szar?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Egyébként nem hiszem, hogy komoly előnyben lenne a GCN-es Radeon, mert a programról most küldték a bejelentést, és írják, hogy nem használ compute shadert. Valszeg a számítások miatt a Raymarch és a Fluid tesztben annyira nem lesz rossz, de a Furben szerintem számottevően jobb lehet a Kepler. A technikai oldalt vizsgálva olyasmi terhelése lehet a programnak, mint a Unigine Heavennek. Aztán majd rám cáfol.

-
Tesztelésre fel: Catzilla Benchmark

Nekem 9832 pontot adott 1920X1080-ba semmi mást nem állítottam.
Ricsi megnézhetnéd AMD-vel mit mutat.
(#9091) kockaharcos Ízlések és pofonok.

-
kockaharcos
senior tag
-
Blaise
veterán
Érdekes, itt meg belefér

-
válasz
ricshard444
üzenetére
Igen látom a szokásos.
Oksa felveszlek, de nem igen bfezek hamar megunom mindég.
(#9087) tikshow Kicsi, zsúfolt, nem szép (szubjektív) HTPC-nek el tudom képzelni passzívan, de egy komoly gépet biztos nem építenék belőle.
-
válasz
ricshard444
üzenetére
Nem szállok be.

(#9082) tikshow Ilyen házba 690-et be se tennék...
-
ricshard444
veterán
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Ismét nV kártya tulaj lettem hosszú idő után. Az AMD catalystban lehet olyan beállítást csinálni, hogy a gyorsbillentyűkkel váltok a megjelenítők közt. pl. Alt+F5 után a tévé, Alt+F6 után meg a monitor ad képet. Az nVidia illesztőprogijában nincs ilyen vagy csak én nem találom..?! (A legújabb 310.70-es driver van fent..)

-
Blaise
veterán
Lehet, hogy bukik a GTX 670 project, mert a Bitfenix Prodigy házba nem biztos, hogy belefér egy 2.5 slot-os kártya

-
Abu85
HÁZIGAZDA
Azt a funkciót az NVIDIA a 310-es driver sorozattól komolyabban korlátozza, mint a 300-astól. Mostantól alapértelmezett az auto beállítás, de a konfigurációtól függően nem mehet egy bizonyos szám alá. Például a 0 teljesen eltűnt (ennek már annyi volt a 300-as driverekben is). Az NV átállt arra, amit az AMD használ, hogy az egyes játékokhoz a profilban állítják be az ideális értéket, ezt jelképezi az auto beállítás (valszeg azért csinálják ezt, mert túl sokan hiszik azt, hogy mindenhol a 0-1 a legjobb). Ilyenkor a driver mindig a profilból szerzi az adatot, vagy ha erre nincs adat a profilban, akkor az érték 3 lesz.
-
Brutus880
tag
válasz
kockaharcos
üzenetére
Épp ezt beszélik meg... De azért köszönjük.

-
kockaharcos
senior tag
iponon szuper szerda van

-
Blaise
veterán
Sziasztok!
Szerintetek egy Palit GTX670 Jetstream megér 84k-t?
-
Tirexi
addikt
Biztos User Error mert nekem az előző Beta meg ez a WHQL is tökéletes BF3 alatt.

-
TTomax
félisten
Nekem viszont villognak a bokrok Canalson a vasuti sinek körül... itt-ott más pályákon is... nem ajánlom ezt a drivert sem BF3hoz... SLIre biztosan nem... eddig a 306-os WHQL volt a legjobb...
-
Winne
nagyúr
válasz
SzlobiG
üzenetére
Megyek sorban, procihoz nem nyúlok egyelőre, megnézem az alap vga segít-e. Ha nem, akkor visszateszem a procit is alapra, aztán ha az sem, akkor megy vissza az előző whql. Ennyit még elbohóckodok vele, csak idegesítő, hogy 2 naponta van egy estém játszani, aztán akkor is kifagy menet közben.

-
viktor82
őstag
Mennyi az egészséges fesz +oc a ref 680-on 24/7-ben?
-
Winne
nagyúr
WHQL ide, vagy oda, ugyanúgy fos és fagy tőle a bf..
-
Brutus880
tag
Mennyire lehet okés a Lightning így tuningolva? 1350Mhz/7000Mhz mert egy videót néztem meg róla nem rég [link]
-
xxSanchez
őstag
-
fazerzje
csendes tag
Milyen alaplap az , ami LGA1155/2011-es és kezel 4 videokártyát? Támadt egy új ötletem a tegnapi nap folyamán

-
DigitXT
félisten
...a kártyát gariztatni nem kell félni jó lesz
ha mindenki beleegyezik én nem ellenzem.
Nálam (az ATI-nál) extrém hangos volt, szóval
amiatt cserélték. Gondot amúgy nem okozott
volna, csak hát zavart: nem csak 1000 fps-nél
csinálta, hanem szinte minden 3D-s progginál.Szerk: ránéztek a srácok a boltban (berakták
gépbe, valami tesztet elindítottak), s levágták,
hogy mi a probléma.
Szinte sistergett...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Talán a HD3850 volt, vagy már nem is tudom. -
DigitXT
félisten
Jaja, a régi 3D Mark repülős tesztjét szabályosan "lefütyülik" a
kártyák... Akár a hang magasságából meg lehet mondani, hogy
most futotta meg a 2-3000 FPS-t, vagy "csak 1000 fölött" megy.Mondjuk én még a GTX285-nél emlékszem ilyenre, de tuti van
a GTX580-on is. (Régebben volt egy olyan ATI-m, amit gariban
cseréltek emiatt, mert alapból úgy nyöszörgött, hogy ihaj...
)batt: ha egy játékban Vsync-et használsz, akkor soha nem is
jön elő, mert nem lépi túl a 60 fps-t. (A videokártya tápellátása
csinálja amúgy tipikusan, valami tekercs kezd rajta rezonálni.) -
batt
aktív tag
THX

-
batt
aktív tag
Bocsi,hogy ide írok de a saját topicomba nincs nagy aktivitás! Erre esetleg tud valaki valamit mondani? [link]
-
Pubszon
veterán
Elég jól néz ki ez a fehér nyák.

-
Tirexi
addikt
válasz
kockaharcos
üzenetére
Persze, hogy elég mindenhova kivétel oda ahol nincsen SLI. Ott csak 1 GPU van.

A nagyobb nevek azok egyedül amik kihasználják a több GPU-t rendesen, már ha van hozzá értelmes driver nem úgy mint annó az FC3-hoz. -
kockaharcos
senior tag
-Brutus880:
-Rexcor:Srácok,mi a baj?
miért kell problémázni a monitoron? szerintem tök8 milyen felbontáson játszik,bárhová elég 
ezt még Tirexi is megtudja nektek mondani
-
Tirexi
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Eladó egy Clevo PA71HS-G i7 7700hq Gtx1070 Kérlek olvasd végig a hirdetést
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nomind1 ugrok vissza bf-ezni,felvehetnél: ricshard444 

miért kell problémázni a monitoron? szerintem tök8 milyen felbontáson játszik,bárhová elég