- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Máris befutott a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- OLED monitor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
válasz
H.Ezredes #18211 üzenetére
De mi lenne átdolgozva? Ugyanaz a gpu van rajta a memóriák lettek megemelve meg a gpu órajel semmi más. Az hogy a nyák máshogy néz ki tök mind1 a lényeg ugyanaz. A tuningot ne hozd fel, mert lehet keresni 680-ból is jó darabot úgy ahogy 770-ből is van anti tuning.
Teljesítménybe össz 5% van. A fogyasztás is szinte megegyezik.
Szal számomra ugyanaz a két kártya csak órajel különbségről lehet beszélni, de tény, hogy aki most akar újat venni annak mindenképp a 770 a nyerő a 680-al szembe én is azt vennék, de én inkább vettem 80k-ért pár hónaposan 680-at.
-
blaca83
őstag
válasz
H.Ezredes #18114 üzenetére
Minőségibb volt régebben az Asus ezt aláírom de mára már nem...
Ugyan az a minőség kb mint a többi nagyobb gyártó annyi különbséggel, hogy 10 % grátiszt is kell fizetnünk a névért amit semmilyen formában NEM kapunk vissza!
Lehet, hogy jó lett az új hűtőjük de a 3 slotos szutyok DCII-től Én régebben is rosszul voltam, mert a helyfoglaláson kívül nem nyújtott szerintem nagyobbat az MSI_től vagy Giga-tól.
Ráadásul a legtöbb garis darab DCII volt amit cseréltetnem kellett a baráti-ismerősi körben.
(gtx 560 Ti 448 és a Gtx 680 kártyákon)Ha az alap árakat nézzük és a minőséget akkor MSI, ha pedig rászánjuk a plusz pénzt és minőséget akarunk venni akkor nem Asus-ban hanem EVGA-ban kell gondolkodni...
@Rexcor:
Minden gyártónál van ingadozás a minőségben...Régebben a Giga az egyik legmegbízhatóbbnak számított utána erősen "gyengélkedett" és most kezd ismét javulni.
Az Asus is így van, csak most kicsit "Ő" az aki gyengébb.
Én lassan ott tartok, hogy előbb veszek egy JETSTREAM-et mint DCII-t.Sajnos a számok nem hazudnak és nincs is ezzel baj, csak akkor NE húzzuk le az embereket plusz pénzel, hanem álljunk be a sorba a többi gyártó mellé.
-
H.Ezredes
őstag
válasz
Uhh remélem azért érthető volt az írásom eléggé össze visszára sikerült...
Hűtésre amik voltak nálam MSI TFII , TFIII Giga WF3 "régi" 670/680 Új WF3 770/780 Asus 580 DC2 , 680 DC2 , 770 DC2 Szerettem nagyon a giga 670-em elég tuningos volt az is de az Asus jobb volt. Minőségibb volt mint a kék nyákos műanyag keretes WF3-as 670 "aka" 680 a DC2T egy komoly hűtés volt halkabb is és hatékonyabb ízlésesebben is nézett ki + backplate.... Ami az összesen rajta van... Ami még 1 + pozitívum nálam. Ez az új DC2-es hűtés meg hangra még jobban sikerült. Nem tudom aki húzza az Asus-t mi a baj vele nekem csak pozitív tapasztalatom volt vele
+ jó hűtés
+ jól néz ki
+ backplate
+ halk
+ jól tuningolhatóMindemellett én a Giga kártyáit is nagyon szeretem de ha szabadon lehet választani akkor Asus én még nem csalódtam benne de az MSI TFII-es hűtői állandóan képesek voltak szarakodni a TFIII a 480-an nem hűtött kielégítően a gigán a WF3 is képes volt nyöszörögni olyankor le a hűtés vagy föl 100%-ra és megint jó igaz nem volt soha hangos de néha néha elő tudott jönni Asusnál meg nekem nem volt problémám...
Viszont a mostani Giga új WF3-as hűtési is nagyon patent lett végre nem gagyi műanyag keretet kapott hanem fémet illetve szép fekete nyákja van már csak egy backplate hiányzik róla
-
Rexcor
őstag
válasz
Én is nagyon szeretem az ASUS-t és nekem kinézetre, csendességre, és hűtési hatékonyságban az 1. helyen áll. A mostani giga 780-am a közelében sincs.
Nem értem miért húzzák le páran ezt a márkát, minőségre nálam a legjobb és ha tehetem akkor mindig ASUS-t veszek.blaca83: a Giga meg a Palit az ASUS előtt. - nem sokan értenének ezzel együtt szerintem...
-
blaca83
őstag
válasz
H.Ezredes #18074 üzenetére
Tényleg jó értékek grat hozzá!
A kártyának a tuningolhatósági kérdése mint már többször kiderült nagyon lutri, de ez esetben szerencsés kézzel választottál.
Sajnos nálam az Asus mostanában nem fog labdába rúgni,ha mindent számba veszek akkor talán a 4. helyre befut.
Még mindig 10 %-kal trágábban próbálják rásózni az emberre és a minőség már nem a régi, akkor meg mire fel a felár.???Ha már pluszban fizetünk akkor legyen "ti-top" minőség... = EVGA
A sorrend tehát = 1.Evga-Msi 2.Giga 3. Palit Jetstream-Asus 4.Zotac
@kasa85: Már párszor kitárgyaltuk, hogy teljesítményben és szavatosságban a 780-as jelenleg a legjobb vétel annak aki nem akar SLI rendszert. Aki kompromisszumot köt a többkártyás rendszer "hibáival" annak a 760 SLI a best buy jelenleg mert egész olcsón ki lehet már hozni.
Én is gondolkodtam, hogy a 680 Lightning mellé beteszek még egyet, vagy váltok 780-ra, de mivel annyi pluszt most nálam nem jelentene úgy döntöttem várok egy kicsit mi lesz az Amd új szériájával és arra, hogy mi lesz rá az Nvidia lépése???
@Gaboo007:
Maximum 5-6.000 Ft-ot érne meg a csere a 660 Ti-ről a 760-ra váltásnál...(szerintem) -
belinho
senior tag
válasz
H.Ezredes #18089 üzenetére
Tudom, de láthatod, hogy kapott új funkciókat, gyorsabb is lett egy picivel, és mivel újdonság drágábban is szokták adni, de mégis olcsóbban jött, és erre nem sokan számítottak.
A Titan meg a 780 az külön téma, azért olyan drága, mert Tesla alapokra épül, amit a szuperszámítógépekbe tesznek, szóval azért oda komoly hardver kell, ennek azért ennyi az ára, nem azért mert új széria meg újdonság.
Azt, hogy mekkora ugrás lesz, azt még nem lehet tudni, a Titan és a 780 izomból erősebb, viszont a Maxwell már tudni fogja az új ficsőröket fullos DX11.1-DX11.2, compute erő, stb, és ha valami ezt használja, ott már az új széria előnyben lesz.Nem vette át a szerepét, mert még továbbra is kapható a 670 és a 680 is, és ha jól tudom, még a gyártással sem álltak le, mert még bőven termeli a hasznot, csupán frissítették a piacot, nagyobb választék, több pénz.
A Maxwell is 28nm-en jön, és nem 20-as lesz, nem kellenek a drága waferek, jó lesz a kihozatali arány is, tehát árban sem lesz akkora difi, nyilván drágább lesz valamennyivel, mivel újabb-gyorsabb, viszont a 780 és a Titan árát nem fogja elérni! Az is számít majd, mit mutat fel az AMD, bár inkább ők szoktak az NV-hez igazodni.
-
H.Ezredes
őstag
-
kasa85
őstag
válasz
H.Ezredes #18091 üzenetére
Én is érzékeny vagyok sok esetben azokat a mikroakadásokat is észre veszem amit az emberek 98% nem vesz észre.
Lehet érezni a 30fps ha 60fps hez viszonyítom,de egy Single játékban nem nagyon számít ellenben a BF motorja még 60FPS en is kevésnek tűnik nekem is.
Motor válogatja melyik game hogyan fut.
Nekem a Battlefield Bad C 2 olyan 60 FPSen mintha 10FPS el játszanék akad hiába 100FPS nem tudom miért,de a motor egyediségére gyanakszom.
BF 3 ott is érzem 60 felett,hogy nem teljesen folyamatos egy kicsit darabosnak érzem.
A többi játékkal elvagyok 30FPS el csak egy jó Kontroller kell hozzá,és mehet a hentelés.
Ki kéne próbálnod ég és föld a különbség mintha egérrel tolnám ott érzem azt amikor hirtelen le ugrik 30FPS re a játék Kontrollerrel kevésbé szinte 90%ban élvezhető,de abba a 10 ben érzem nem 60FPS a game. -
kasa85
őstag
válasz
H.Ezredes #18082 üzenetére
Értem ettől féltem én is elég az évente i pénz kidobásból.
Nem keveslem a GTX670 erejét Kontrollerrel szépen eljátszok mindennel elég ha 30FPS meg legyen úgysem veszem észre mivel nem egérrel rángatom a karakteremet.
Személy szerint két GTX760 SLI gondonák szarrá veri a GTX780 árban,és sebességben bizony a hibák aránya ezzel egyetemben növekedni fog.
Kell jó szoftver alá,meg lehet mikrolagolgat majd mint a radeon CF esetében.
Vagy nem megy egyáltalán na akkor jön jól a GTX780 ereje.
Ott a 3gb vrammal nem kell vacakolni,míg egy 2gb már kéri a kompromisszumot mint a Max Payne 3 8x helyett csak 4x csúszkát enged kellene neki 2200 valahány vram.
Vagy a Hitman Absolution ismételten 8x msaa nál.
Szóval minimum egy 3gb vramos GTX780 veszek busz sebessége is tetszik,vagy amennyiben van 4gb GTX760 SLI akkor azt veszek.
A 3gb vagy a 4 gb vram el tart egy jó 3 évig szerintem persze a GPU ki fogyhat naftából egy combosabb játék alatt amit fos optimalizálcióval láttak el. -
cyberkind
félisten
válasz
H.Ezredes #18082 üzenetére
Ez akkor igaz, ha tudatban mindent maxra kell húzni, még akkor is ha nem is látszik semmi sem, pont ezért írtam ilyen msaa meg élsimításokat !
A BF3 alap kártyámon abszolút fullon még 4x mssa-val is 40-60 fps-el megy természetesen vsync on-al !
Nem tudom kinek mi elég, mi nem, de az tuti ha az ember beruház egy drágább kártyára nem kell cserélnie egyhamar !
Mondjuk hozzá kell tenni hogy már új konzolgeneráció tehát lehet hogy most 1 év lesz a max és kész de nem lehet tudni ! -
kasa85
őstag
válasz
H.Ezredes #18078 üzenetére
Ahogy elnézem a teszteket valóban nem egy rossz darab.Szóval a GTX770-nél vissza vonom a kétségeimet elég szépen elstartol a GTX670 kártyától .
Mivel lehet lesz pénz a háznál mire lenne érdemes be újítani teljesen bizonytalan vagyok
GTX770/GTX780/Titán vagy HD760SLI? Jövőt álló kéne ami kényelmesen el tart legalább két évig kompromisszum megkötések nélkül játékokban.
Bár nagyon tartok a Konzolok érkezésekkor mivel AMD lesz mind két új generációs Konzolban,és AMD Radeonon lemerem fogadni jobban fognak menni,de nagyon megszerettem a Zöld oldalt sokáig Atis voltam,de itt se mikrolag semmi akadás,és kevés bug,elcseszett szoftver amire a 320.00 driver a példa,de azon kívül mindegyik tökéletesen ment most a 314.22 van fent az a legmegbízhatóbb. -
-
mcwolf79
veterán
válasz
H.Ezredes #17680 üzenetére
Mikor kijött még a 670-680 bőven elég volt neki ma már kevés....
Azért ne túlozzunkEz nem a VGA hibája, egyszerűen vannak olyan szituációk, ahol még egy 780 SLI-vel is beesik pár pillanatra a framerate. Tapasztalat. Pl. tankban mikor robban körülöttem minden, száll a füst, na ott be tud szaggatni még SLI-vel is. Ez a szoftver "hibája", nem a hardveré.
Ha lejjebb veszed az árnyékot High-ra, AA-val majdhogynem fix a 60 frame. Kivéve a fenti esetet, de mint mondtam, ezen az SLI sem segít. -
-
blaca83
őstag
válasz
H.Ezredes #17491 üzenetére
Ha visszaolvasod, miket írtam akkor láthatod, hogy egy véleményen vagyunk nem vagyok oda Én sem az SLI-ért.
Mind a két lehetőségnél elég elég sokat kellene hozzátenni és játékélményben úgy érzem, hogy egyenlőre nem hozna már pluszt.
A barátom "feldobott egy labdát" mivel amúgy is Én rakom össze a köv. gépét is és olyan alacsony árat mondott amin elgondolkodtam, de maga az SLI rendszer instabilitása és a táp csere miatt még így is elvetem szerintem.
A 680-as sajnos innentől kezdve viszont egyre inkább el fog értéktelenedni és ha lejjebb menne kicsit a 780-as ára akkor biztosan annak az irányába lépnék.
@mcwolf79
Szerintem egy kis "kivárás" most a legjobb taktika...!
Bár attól függ, hogy Neked mennyire sürgős illetve, hogy mennyi a végösszeg amit fejlesztésre szánsz és belefér-e a 780-as??? -
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
H.Ezredes #17445 üzenetére
Abszolút nincs tervben a PC-s GTA V jelenleg. A nextgen konzolokra való portolás van az első helyen. A PC-t csak a tradíció tartja életben, de sajnos még szóba sem került a port. Ezt onnan tudom, hogy az egyik gyártó már bepróbálkozott, hogy segítenek, de a Rockék mondták, hogy jelenleg nincs miben segíteni.
Szóval még a hosszútávú tervekben sem született egy sor sem a GTA V PC-s portjáról. Nem is került szóba, hogy egyáltalán lesz-e. Ugyanaz lesz, mint az RDR esetén. Az Amazon felveszi az előrendeléseket a PC-s verzióra, és csak lesnek még ma is. A petíciók pedig az RDR-nél sem értek semmit.
-
-
Zorel
senior tag
válasz
H.Ezredes #17392 üzenetére
Vedd vissza a kártya órajelét a gyárira és ha úgyis csinálja, akkor kicsivel a gyári alá, úgy megfog szűnni a probléma. Egyik ismerősömnek az 560ti-vel csinálta ezt, de rengeteg video is van fent a neten erről a hibáról és csak bf3 alatt jön elő. 560ti dc2 gyári 900MHz-ét 830MHz-re kellett állítani, úgy már nem jött elő a hiba. Driver téren viszont a 320.49 felejtős, illetve 314.22 alatt is előfodulhat ez a probléma. Érdemes lenne a 310.70-el vagy a 314.07-el tesztelned.
(#17397) H.Ezredes: Stresszelés helyett, inkább mondjuk próbáld ki referencia értékeken.
-
krx21
nagyúr
válasz
H.Ezredes #12153 üzenetére
Nem szeretem a swap file-t és szoktam néha tömörítetlen nagy képekkel dolgozni...
Meg jól hangzik...kovsol: Hát most vizsgálódok én is... Itt elvileg 3db16x-os hely van csak vannak *-os részek, hogy mikor osztozik a sávszélességen... szerinted?
-
grunge
addikt
válasz
H.Ezredes #9970 üzenetére
A 85 fokos GPU nem egyenlő 85 fokos kiáramló levegővel.. amúgy 81
De mindegy, ne gyarapítsuk már evvel a topikot.. /paradoxon mode -off
krx21: részemről úgy csinálom hogy egyszerűen elindítom az új driver telepítőjét. Pár release-el ezelőtt már nem kell eltávolítani előre szerintem, mivel nekem 570esnél is rendre elhasalt uninstallkor és elment a kép. Simán felpattintottam a régire (a telepítő leszedi a régit) és kész. Próba cseresznye.
-
grunge
addikt
válasz
H.Ezredes #9967 üzenetére
Pedig elfelejtettem, a tuning nem hajt
(#9968) Locutus: +1
-
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
H.Ezredes #9661 üzenetére
Ha a GK110-re épül, akkor annak komoly probléma lehet az oka. Kisebb méretben is lehet jóval gyorsabb GPU-t csinálni a Teslába szánt megoldásnál, szóval ezek a pletykák alaptalanok. Eleve a GK110 nem támogatja a DX11.1-et, szóval már itt elbukott a speckó.
Nagyjából egy 300 wattos fogyasztási szintre belőtt GK110-es GeForce 20-25%-kal lehetne gyorsabb a GTX 680-nál. Értelmetlen ezt a lapkát GeForce kártyán árulni. Ha +20-25% a cél, akkor az jóval kisebb lapkamérettel megoldható egy új fejlesztéssel, amire az elmúlt év márciusa óta bőven volt idő. A GK104 384 bitre bővíthető, kiegészíthető +16 ROP-pal, és 50%-kal megnövelhető a core elemek száma. Ezzel a teljesítménynövelés máris több, mint amire valaha is képes lehetne a GK110, és a fogyasztás sem lenne 250 watt felett. Ilyenekben érdemes gondolkodni, nem +20-25%-os boostos termékekben +100 wattos fogyasztás mellett. -
TTomax
félisten
válasz
H.Ezredes #9370 üzenetére
Válts, sok szerencsét a mikrovadaszathoz bf3ban. . .
(#9371) ÁdiBá
SC2-őt ne hasonlitsd a BF3hoz, az kb olyan mint a rallyt a f1hez hasonlitanád, persze, hogy neked bejön a nagyobb felbontás.Ha mondjuk CoD vagy BF3 lenne a favorit játékod akkor egészen máshogy látnád a dolgokat..... -
Locutus
veterán
válasz
H.Ezredes #7771 üzenetére
Soha nem volt még 80-85 fok az ftw... 77-79 a maximum, több órás BF3 után. Ja, és eközben még nem hallod a hangját.
Ráadásul a többi cuccodnak sem a házban, mivel nem fűt be másoknak. Cseszheted a VGA hűvösségét, ha cserébe a winyókat meg mindent felfűt odabent, és a házhűtést tekerheted feljebb... -
ETOM
addikt
válasz
H.Ezredes #7736 üzenetére
A hibát okozó alkalmazás neve: bf3.exe, verzió: 1.4.0.0, időbélyeg: 0x500530ad
A hibát okozó modul neve: nvwgf2um.dll, verzió: 9.18.13.1054, időbélyeg: 0x509cd85e
Kivételkód: 0xc0000005
Hiba pozíciója: 0x006ddbce
A hibát okozó folyamat azonosítója: 0xb10
A hibát okozó alkalmazás indításának időpontja: 0x01cdc1df7a4ab985
A hibát okozó alkalmazás elérési útja: C:\Program Files (x86)\Origin Games\Battlefield 3\bf3.exe
A hibát okozó modul elérési útja: C:\Windows\system32\nvwgf2um.dll
Jelentés azonosítója: c9b09d25-2dd9-11e2-9271-3085a945ac8cEzzel fagytam ki szokás szerint még procit vissza tolom alapra ennyi esélyt adok neki. Ahogy olvastam nem egyedi ez a kifagyás. Am nekem is szebben futott ahogy néztem.
-
-
-
KAMELOT
titán
válasz
H.Ezredes #7563 üzenetére
Figyelj pl. nekem is az ASUS HD7770 1020-on megy és 1050-et bír. 1100-on szintén bugozik.
Viszont a ram stabilan megy 1300-at és most fogom kipróbálni 1500-on.(#7564) kasa85: most húzza a haver a EVGA progit. Fórumokon utána jártunk ott is az asus boosban 1180-at mutatott. Viszont a VRAM 1890MHz-re tudták húzni.
Majd jövök az eredményekkel mit sikerült babrálni. -
tomi0829
csendes tag
válasz
H.Ezredes #7176 üzenetére
Minden játéknál csinálja ezt igen. Bizonyos időközönként jön elő, leteszi tálcára a játékot aztán nem tudom visszatenni sehogy teljes képernyőre.
Az órajele pedig gyári oc nem nyúltam hozzá. Annyi hogy amikor játszom gpu-z sensor fül szerint 1175mhz-re megy fel de a boost csak 1058mhz-et ír. -
tomi0829
csendes tag
válasz
H.Ezredes #7176 üzenetére
Lefagyott megint ezt írta a részleteknél.
Mond ez valamit esetleg?
Nekem nem sokat.Leírás:
Egy hiba miatt megszakadt a program kapcsolata a Windows rendszerrel.Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: AppHangB1
Alkalmazásnév: Need For Speed The Run.exe
Alkalmazás verziója: 1.1.0.0
Alkalmazás időbélyegzője: 4f14cf9c
Lefagyási aláírás: 3588
Lefagyás típusa: 6144
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038
1. további lefagyási aláírás: 358858ee709baff0fb9bcc5fe6e50fd9
2. további lefagyási aláírás: 372f
3. további lefagyási aláírás: 372f8e70d7fe472b4990a5d5e28ec476
4. további lefagyási aláírás: 3588
5. további lefagyási aláírás: 358858ee709baff0fb9bcc5fe6e50fd9
6. további lefagyási aláírás: 372f
7. további lefagyási aláírás: 372f8e70d7fe472b4990a5d5e28ec476Olvassa el online adatvédelmi nyilatkozatunkat:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040eHa nem érhető el az online adatvédelmi nyilatkozat, olvassa el az offline változatot:
C:\Windows\system32\hu-HU\erofflps.txt -
N_A_S
veterán
válasz
H.Ezredes #7148 üzenetére
Megnézve pár eredményt a top listán annál a tesztnél amit linkeltem egy kiemelkedően jó CPU Score eredmény van. Vannak jobb runok, meg rosszabbak... a mostani procimnál is volt olyan hogy egy Dmark beállítás (értsd: nem 24/7) után közvetlen futtatott tesztnél 11,5K-t kaptam, aztán véletlen úgy maradt a gép estére, és másnap már 13K-t dobott.
Amúgy valamennyire függ a BCLK-tól is, meg a ramoktól is persze, de szerintem egy 1000-est nem tol rajta. Nézd pl subaruék eredményét
Viszont ha throttlingol akkor az le tud húzni jópárszáz pontot.
-
N_A_S
veterán
válasz
H.Ezredes #7145 üzenetére
Az pont egy jó Vantage beállítás volt inkább, amit aztán nem bírtam később a GPU miatt megdönteni, ezért maradt az az eredmény.
Lényeg az hogy én csak jó szándékból tanácsoltam hogy nézd meg nem e throttlingol, végül is a te érdeked hogy ne nyírd ki a procit. Én nem adnék 1.5V-ot egy olyan procinak ami beéri 1.45V alatt is (főleg nem azzal a hűtővel, mert amúgy is elég forró fejű a kicsike) bár nem tudom hogy azóta mennyit degradálódott...
szerk:
Amúgy az LLC-t nem kellene Ultrahigh-ra tenni, mint ahogyan már az előbb is céloztam rá.
1,4V felett pedig különösen nem ajánlott a magas LLC...Továbbá tanácsos minden egyes feszt manuálisan beállítani.
-
SzlobiG
félisten
válasz
H.Ezredes #7143 üzenetére
Ahogy nas írja nem abból áll a tuning, hogy mindent "maxra" tolunk azt had mennyen. Hozzáteszem nekem giga lapom van szal nekem az asus uefije nem mond sokat, de ha te fixálod a feszt és ő magától megemeli az már régen rossz.
Most guglizni nem fogok emiatt, de pl itt a voltage freki már auto-n van tippre ez emelheti meg.
-
N_A_S
veterán
válasz
H.Ezredes #7141 üzenetére
Az egy 1000-est nem számít, neked meg 10MHz-el többet ment a proci
Hát igen.. a tuning nem abból hogy biosba felnyomunk mindent maxra azt had szóljon. Gondolom az LLC-t (is
) kellene kicsit visszább venni. Btw ilyen fesz mellett 5300-5400-at is tudott az a proci
Azért szerintem nézd meg hogy throttlingol e...
-
N_A_S
veterán
válasz
H.Ezredes #7132 üzenetére
Ez az én volt 2700K-m?
Mert akkor tényleg szegény proci...
Nem kell neki ekkora fesz, és itt lehet már throttlingolt is! Nekem Physics Score-ban ugyanezen az órajelen 12764-et dobott anno a 480 SLI-vel (és az SLI még kicsit vissza is vesz a CPU Score-ból, single karival olyan 13K lett volna)
-
boogie84
veterán
válasz
H.Ezredes #7012 üzenetére
Pedig lenne mit. csak eros idegzetueknek
-
-
SzlobiG
félisten
válasz
H.Ezredes #6977 üzenetére
Hát nem igen nálam 1.162-t ad neki ha AB-vel tuningolom és így nem is érek el akkora GPU frekit mintha fixálom precisional 1.175-re.
(#6980) subaruwrc Nálam 100-as offsettel se megy 1.162 fölé max ritkán és így kifagy terhelés alatt ellenben ha lefixálom akkor jó.
AB-vel hol lehet ezt állítani?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen autót vegyek?
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen NAS-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- XFX SPEEDSTER MERC310 AMD Radeon RX 7900 XTX BLACK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest