Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tirexi
addikt
-
Erdei88
veterán
Én frissítettem a biztonság kedvéért
-
Winne
nagyúr
Ezt most szedem én is, gondoltam előtte benézek ide, hogy tuti-e a buli. Nem rossz, hogy rendszerüzenet jön, hogy elérhető, ez ATi-nál nem volt nálam még sosem.

-
válasz
kockaharcos
üzenetére
Bizony most már WHQL. Nem mintha gond lenne a bétával gondolom ezt tudta guru3d-is azért mondták annak.

-
Marcsel
tag
köszönöm hogy válaszoltatok helyettem is

-
Erdei88
veterán
válasz
kockaharcos
üzenetére
Most már ezt is tudom

-
Erdei88
veterán
válasz
kockaharcos
üzenetére
Ami eddig fent volt 310.70 akkor ezek szerint nem WHQL volt?
-
Marcsel
tag
válasz
kockaharcos
üzenetére

-
kockaharcos
senior tag
-
Erdei88
veterán
3DMark Cloud Gate Trailer
Ideje gyűjteni
-
N_A_S
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
960×600
1152×720 -
ricshard444
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
1280×800
1440×900
1680×1050
1920×1200
2560x1600 -
ScomComputer
veterán
Valaki lenne olyan rendes és leírná nekem hogy mik a 16:10-es monitor felbontásai,a 16:10arány megtartásával,vagy adna egy linket erröl ahol van ínfó:

Ilyesmire gondoltam mint a képen van....
Köszönöm szépen,előre is...
-
-
kasa85
őstag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Képernyő illesztő program helyre állt feldob buborék üzenetben akkor a VGA a ludas.
Ilyenkor a játékot is ledobja a tálcára,és teljesen kilép.
Amennyiben nem ez a gond megnyugodhatsz driveres a gond,vagy egy patch kel a játékhoz.
Nekem a BFBC 2 csinált ilyen HD6950CF el elsötétült inkább egy szürke paca lett az egész képernyő,és utána egy pár másodperc múlva újra kaptam képet.
A jelenlegi gyorsulás mellett olvastam BF3 sok panaszt rengeteg embernek bugos lett,és nekem is volt egy kisebb asztalra ledobásom a pb érdemes frissíteni leszeded automatikusan,és kijelölöd a játékot amihez kell a frissebb pb punbusters .
Ez megoldja a asztalra ledobásos képernyős dolgot több esetben.
Amennyiben nem oldódna meg kettő hivatalos driverral tegyél fel a kártyádhoz egyet abban nincs drasztikus sebesség buhera,és nézd meg azzal valamelyik biztos nyerő lesz,de ami fontos a punkbuster frissítsd,mert van a játékhoz már egy frissebb verzió,és amikor volt a képernyő elsötétül ledobott a tálcára azóta megszűnt. -
warcat
veterán
Iponon most megint valamiért 92,8k a GV-N670OC-2GD /wf3as Giga 670/, nem rossz ára ha valaki most venne.
-
fazerzje
csendes tag
Én oprendszer mellett néhány játékhoz is használnám (Pl.: ARMA2)

-
fazerzje
csendes tag
Ez azért eléggé megnyugtatóan hangzott

-
H.Ezredes
őstag
válasz
fazerzje
üzenetére
Én egy Asus 680 DC2T-ot raknék be. Alapból 1200 Mhz és simán tudod használni azt is 1250 MHz +-al 24/7-el mindenféle feszelés és egyéb dolog nélkül. Ha számít ,hogyan mutat a házba akkor DC2T én azt mondom. Nekem is giga karim van és hű de jó meg minden de az asus jobban mutatna és egy kicsit zavar,hogy giga van bent. Ha számít egy picit is neked DC2T-ot vegyél nem fogsz panaszkodni

-
fazerzje
csendes tag
Wow..! Jól néz ki, és úgy látom 256 GB-osban is elérhető ..
Kettőt eltudok képzelni a gépemben 
-
Tirexi
addikt
válasz
fazerzje
üzenetére
Nem tudom, hogy jött-e új verziójuk, csak azt tudom, hogy a Vertex 4 szétalázza.
Sőt nagyon szemezgetek az új OCZ Vector-al is.
-
fazerzje
csendes tag
Hogy hogy lecserélted az INTEL SSD-t ? Gondolkoztam rajta, hogy olyat veszek .. vagy azóta jött ki újabb tőlük ?
-
fazerzje
csendes tag
No és ez a Gainward féle Phantom ? Erről mit kell tudni.. ? Bazi nagy porfogó dög kinézete van ennek is ..

-
fazerzje
csendes tag
A konfig többi része az, úgy alakul, hogy ..
ASUS P8Z68-V PRO alaplap
Intel i7 2600k prockó, most 4.8Ghz-n fut , rajta csücsül egy Noctua NH-D14..
Memória téren : Corsair Vengeance 16GB (4x4GB), tehát 2 fekete és 2 kék, ahogy az alaplapon vannak a slotok ..
Na és meghalt ugyebár a HD6970, helyére jönne ez a két rosszaság 
-
Taposo
aktív tag
válasz
fazerzje
üzenetére
Esetleg ez a szörnyeteg EVGA GTX 680 Classifield
-
fazerzje
csendes tag
Hát nem tudom..
Egyébként egy Cooler Master HAF 932-es házam van , szóval a hely nem gáz megoldható van bőőőven ..

Fekete belsővel két ASUS GTX680 durva látványt nyújtana ..
Tápnak egy CORSAIR AX1200-at gondoltam, plusz külön kábel készlet, ami szálanként lenne harisnyázva.. kék színben

-
omikron23
senior tag
válasz
fazerzje
üzenetére
A 680 Lightning szerintem jó választás lenne... ezt nem azért mondom, mert nekem is ez van, hanem azért mert előtte már volt DC2-m is... A hűtése nagyon jó, és nem foglal 3 helyet... csendben teszi a dolgát.

Korábban én sem akartam MSI-t vásárolni. Ugyan tapasztalatom nem volt vele, mégis mindig az Asus felé húzott a szívem. A lightning-et bevállaltam, és azóta sem bántam meg...
-
fazerzje
csendes tag
Az MSI, GIGABYTE dolgokat nem komálom.. főleg, hogy múlthéten pusztult meg a GIGA HD6970-em ..

-
fazerzje
csendes tag
Sziasztok!
Melyik a piacon jelenleg elérhető leggyorsabb GTX680? Gondolkozom egy SLI konfigban.. ASUS DCII kettő eddig az első helyen áll, a házikóba is beleférnének ..

-
ScomComputer
veterán
Az ITT leírtakat okozhatja monitor hiba is.....mert valószínű ez lesz!

-
Erdei88
veterán
Be lehet valahol állítani, hogy ne vegye vissza a kártya az órajeleket régebbi játékok alatt?
Killing Floorban van 80fps-em, 800Mhz-en megy a kari és amikor akció van fáziskéséssel kapcsol. -
Brutus880
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Inkább az erős stratégia játékok igénylik jó masszív cpu-kat.
-
krx21
nagyúr
Érdekesség: Far Cry3 alatt az Asus GTX 690-em tuningolva legmelegebb mag, legmelegebb hőfok 55C!
A beállítás Vsync ON... Nektek hogyan alakul a játék alatt a hőmérsékletek???...
Viszont a CPU az átlagosnál melegebb alatta, lehet hogy eléggé CPU függő a dolog... 62C! -
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nem dell monitorod van? Tipikusan a displayport blink bugnak hangzik...
Nekem is ilyen az U2410, mióta csak megvan. Néha gondol egyet, és pislant
Kb havonta egyszer rájön 
Pl azt vettem észre, ha közel van a telefonom a monitorhoz, akkor gyakoribb... -
Rexcor
őstag
-
Erdei88
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Esetleg azt megnézheted, hogy 1-el visszaveszed a szorzót, a fesz marad és úgy hagyod pár napig, hátha az zavar be. Ha utána is fennáll a probléma, akkor lehet, hogy a driver lesz a ludas, vagy valami a windows-ban
-
Erdei88
veterán
válasz
ScomComputer
üzenetére
Nincs esetleg tuning?
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok....nekem néha,hirtelen játék alatt elsötétül a monitor(mintha ki lenne kapcsolva), ez 1-2 másodpercig tart utánna működik rendesen.....mi lehet az oka,drivert már cseréltem, de még így is jelentkezik néha,a BF3ban elég zavaró,pl. az új WHQL driverrel elég gyakran jelentkezett.
GTX680!

-
Dr.Én
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
tény, nem vagyok az
max akkor szoktam ilyen teszteket csinálni ha valami nem smakkol a géppel vagy ha új alkatrészt veszek....
Lényeg hogy a játék alatt hozza mi csak tőle telik![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Brutus880
nekem már hétvége van január másodikáig

-
altoalto
tag
válasz
ricshard444
üzenetére
Koszi! Az U2412M mellett dontottem.
-
Dr.Én
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
-
Dr.Én
veterán
válasz
ricshard444
üzenetére
megoldjuk, adunk neki azt is

kezdésnek normal....
Új hozzászólás Aktív témák
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- D-Link DIR-860L
- További aktív témák...
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Kettőt eltudok képzelni a gépemben 
kifogod használni új Metro, Crysis és igy tovább