- Riasztó topik
- Apple asztali gépek
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi belépő szinten
- ZIDOO médialejátszók
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #25495 üzenetére
Nem a használt értéke a lényeg hanem amit eddig kicsengettél...hopp meg is van a 780 ára...
-
TTomax
félisten
válasz
- = Zk = - #25493 üzenetére
Mert a 270X CF nem volt rengeteg....
(#25495) - = Zk = -
Akkor vagy én nem tudok számolni vagy te...nem volt az semmivel sem olcsóbb mint egy 780,a 770-et meg is említsük egy lapon a 780al...mert nem lehet,az valóban sok 92ért... -
TTomax
félisten
Én pont akkor számoltam fel a 670SLi amikor a BF4 kijött.... maxra rakva slivel elfogyott a 2giga,voltak droppok de nem volt veszélyes,játszható maradt,Egy kártyával viszont nem lehetett kimaxolni, 120Hzhez mert erezhetően kevés fpst produkált,de nem sok mindenből kellett levenni.
Biztosan jól játszató lesz egy 670el is,de nem kell minden csuszkát koppra húzni. -
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #20698 üzenetére
.
-
TTomax
félisten
válasz
Casanova* #20669 üzenetére
168K volt, kaptam mellé 11 játékot, meg egy xfx 750es modular tapot ami negyvenezret ér.Olyan 120ba ha van a kártya.
Amugy alapon erösebb mint az eVGA670 ftw SLIm, szt pedig 250Kért vettem.Igaz fél éve volt már.Radeonért nem adtam volna annyit.Bár akkoriban jött a 7990 is, ha jól emlékszem drágábban.Most ennyiért alkalmi vétel volt. -
TTomax
félisten
válasz
Rexcor #20274 üzenetére
Mert 64bites a beta,és ezek a monitorozó programok nem támogatják....alternativ megoldásként a playclaw-t ajánlom...igaz sokkal kevesebb funkcióval bir,de legalább látsz valamit.Illetve androidra/iosre (telefon,ipad tablet stb) ki lehet tenni az afterburnert,illetve esetleg egy második monitorra...
-
TTomax
félisten
válasz
bombibmw #19928 üzenetére
Azt nem tudom,nekem két 670-em volt egy i7 930al (4GHz)....játékra válogatja,hogy hova mi mennyi kell a cpuból,volt ahol kihajtotta nem volt gond,de most hogy van egy 3770K-m látom mitől volt néhány helyen komoly fps drop...most csak egy 670em van,de van olyan játék ahol jobb a minimum fps mint előtte kettővel.
-
TTomax
félisten
válasz
JoolsNOS #19178 üzenetére
Várd meg mindenképpen mert csak pár nap,bár igazából nem várom hogy a 670-770 közötti árszegmenst megmozgatja...
(#19177) BlackSoft
Ha az 512bit és a 2880sp igaz akkor hozza a 670SLI-t... VRAM limit nem lesz sehol,a ref hűtő úgyis hangos lesz ez borítékolom előre,olyan 550 fontig érdekel ha több akkor nem... -
TTomax
félisten
Azt hiszem fiuk ha kijön az új radeon lecserélem a 670SLI-t...
-
TTomax
félisten
válasz
TTomax #19012 üzenetére
Nekem 1215MHzre boostol mindkét kártya,teszem ezt úgy,hogy saját ventiprofilt használok,ami azt jelenti hogy 70Cfoknál már maximális fordulaton pörög a venti,illetve a tdp limitet kitoltam 145%ra .A kártya oda boostol igy ahová csak tud,és úgy vettem észre én hiába adok neki meg magasabb órajeleket nem lesz stabil.A memória amivel lehet egyedül játszani,de az sem nagyon hoz a konyhára 7GHz felet...
-
TTomax
félisten
válasz
KTTech #19000 üzenetére
Nálam meg nem,A valley meg heaven biztos órajeleken kifagy a Borderlands 2 ...azt ne feledd,hogy ezekre a tesztekre kockásra van optimalizálva a driver,nem feltétlen a "kód keményebb"...
A Gpu Boost miatt itt egy kicsit másként kell tuningolni,mint azt az előző generációknál megszoktuk.A magasabb órajel eléréséhez gyakorlatilag plussz 2 feltételnek kell megfelelni az egyik a hőmérséklet, a másik pedig a tdp limit.
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #18911 üzenetére
Ezért nem használom...
-
TTomax
félisten
válasz
egyedülülő #18896 üzenetére
-
TTomax
félisten
09/12/2013
branch 325 -
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #18809 üzenetére
F5
-
TTomax
félisten
327.24 OpenGL 4.4 , jó driver...
-
TTomax
félisten
válasz
egyedülülő #18297 üzenetére
Ha itt kérdezed jobb...
-
TTomax
félisten
válasz
MaxxDamage #18206 üzenetére
Az aki átlátja,hogy miért is fizetne többet akár ezer forinttal is valamiért ami ugyanaz...
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
BlessedElroy #17936 üzenetére
HWInfo... Afterburnerrasl megy játékban is kijelzi,akár magonként is.
-
TTomax
félisten
válasz
Madn!ght #17792 üzenetére
ÉN egy sima uninstall után ezt még leszoktam futtatni...aztán uj driver fel,persze elötte lehuzom a netröl a gépet. (win8) Most éppen a 310.90-et használom BF3-ra,mert eddig az osszes 320-as driver instabil volt...volt ami csak pár óra után,mint pl a legujabb beta 326....
-
TTomax
félisten
Nem igazán ide tartozik,de ez a Lightboost hack ez valami állati...ilyet lcd monitorn én még nem láttam,olyan folyamatos és sima,annyira gyors mint egy crt monitor 100Hz felett...meghozta a játékkedvem,ajánlom mindenkinek aki teheti próbálja ki...
-
TTomax
félisten
Easy LightBoost — ToastyX Strobelight Beta
Itt meg lehet tesztelgetni... [link]
-
TTomax
félisten
BL2,BF3 mint a vaj...hm..eddig a legjobb 320as driver látszólag...
-
TTomax
félisten
Hát Grid2 se változott... bár mintha slivel kevesebb lenne a lag mindenhol...
Jó a feedback is Guru3Dn.... [link]
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
316.19 beta...
-
TTomax
félisten
Ma várható a 326.19 BETA... a Quadro driver már kinn van...
-
TTomax
félisten
válasz
BlackSoft #17165 üzenetére
Csak az nem mindegy,hogy 1/60-ad másodperc alatt tol-e oda 59et , és a maradék 59/60adban meg egyet... azért sync,mert minden tized másodpercre jut egy képkocka, double buffer esetén meg minden kéttizedre...triple puffer esetén pedig mindig van egy harmadik képkocka ezért nem felezi...
A gép amit linkeltél munkagép,ezért nincs rajta egy darab sli híd sem...pl folding stb... -
TTomax
félisten
válasz
Tirexi #17114 üzenetére
idéznék belöle...
"My hat is off to both the nVidia dev team and Semp!
I've been running SLI rigs solidly for the last seven years, both 2-Way and 3-Way, and now this rig sporting 2-Way with a dedicated PPU. Never, in all that time, has my rig run as smoothly as it does with this driver. Nor has it run as fast.
But even better than that is the way my screen has looked since installing these drivers. This driver set, with Semp's work, does extreme justice to this IPS monitor. Its colors are the richest and most intense I've seen since I purchased this monitor, and I'm seeing details I didn't know existed in most of my apps and benches. This screen is absolutely gorgeous now!
A big Shout Out and hearty Thanks to TweakForce - your best set of drivers since I first started to haunt this place!..."
A kolléga sztárolt 320.49WHQL drivere miatt nem tudtuk befejezni a borderlnads2-öt... elég bosszantó volt többször is nekiesni Handsome Jacknak mikor már kipurcant és bebuggolt a Vault key quest...de hát mindenki azt telepit amit akar.. a driver jó.
-
TTomax
félisten
-
TTomax
félisten
válasz
ForRedGlory #17101 üzenetére
És még csak nem is 1080 hanem 1200
-
TTomax
félisten
Érdekes dologra bukkantam ma.... gondoltam csinálok egy tiszta nV driver telepítést.Le is szedtem az nV drivert,win8ban kikapcsoltam a driver ujratelepitést.
Reboot után mégis volt nV control panelom 320.00 verzióval,olyan helyen volt nv mappa ahol nem is szabadna lennie...Persze ehhez voltak reg. bejegyzések is,szóval rendesen gyalulnom kellett az általam belinkelt tutorial segítségével,kézzel...
Most felraktam a 320.49et amiröl eddig nem volt jó véleményem..még tesztelem... a konkluzió talán az lenne,hogy sajnos látszólag nem az nV driver,hanem a telepítő nem az igazi...ha nyomok neki egy "clean installt" sajnos marad egy rakat bejegyzés illetve fájl,szóval az nem igazán tiszta telepítés.
Úgy látszik újra kell gondolni a "tiszta telepítés" fogalmát,és mint sok sok évvel ezelőtt most is lehet tutorialt követni egy driver telepítés előtt....Azt végszóként hozzátenném,hogy azért én gépemen járt mindenféle driver,quadrotol-laptopig... ini tweak is volt rendesen,szóval mentek itt a moddolt driverk,ez azért egy fontos momentum,de nem hinném hogy ha csak hivatalos WHQL.t raktam fel volna mindig akkor ne jött volna elő ez a probléma...
(#17018) SzlobiG
Jaja...de csak azért mert SLIm van,és ugye oda a profil miatt mindig a legújabb driver kell...
Sajnos ez (is) az AFR átka...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Samsung Odysseg G5! 32COL / 2560X1440P Monitor.
- BESZÁMÍTÁS!ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS1000W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest