Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen széket vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- Apple szerviz topic: iPhone, iPod, iPad, MacBook, iMac
- HDD probléma (nem adatmentés)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
RockHaRD
addikt
Létezik, hogy az új nvidia driver okozza ezt az akadásnak tűnő dolgot?
50-60 fps között mozog a FarCry3, de egyszerűen megőrülök már, hogy úgy néz ki, mintha akadna...
eddig úgy voltam vele, hogy a FarCry hibája, de most játszottam a Dead Islanddel, ami nem túl gépigényes játék, látom is, hogy 250 fps-sel megy, de legrosszabb időbe sem megy 200 alá, mégis úgy tűnik, mintha akadna
a szemem-fejem megfájdult 10 perc után...
-
kasa85
őstag
Akinek esetleg bejött a Farcry 3 Intrója.Link.
-
keIdor
titán
Mondjuk érdekes ez a Gaming Evolved is... AMD pénzel, de nV-n megy jobban, viszont összességében bugos, optimalizálatlan hulladék sokszor a kód.
Ha nV pénzel legalább a saját kártyáikon jól megy, kivétel a Crysis 2 meg Metro 2033 szándékosan elbaszták pénzért.AMD még ebben is gyenge, nem csak driverben...
-
-
Rexcor
őstag
Nekem ezek a Gaming Evolved-os játékok nem bírják, ha tuning van a kártyán. AC3, Borderlands 2-nél semmi baja ha 1290/7000-en megy a kártya, de ezeknél az AMD-s game-eknél mint pl: Sleeping Dogs Hitman, FC3 mindig ledob a játékról. Pedig pont itt számítana az a pár plussz FPS.
-
kasa85
őstag
Fény effektek jobban kivannak emelve lövésnél pl.
Tényleg nem vettem észre én sem,hogy DX9 ment a game.
Most felraktam a puffereléssel játszottam egyik mikrolagosabb mint a másik.
A játék k jó,de maga az engine egy hatalmas hátra lépés.
Vegyük a második részt ott legalább szép volt a naplemente,és amikor felkelt.
Volt bozót tűz meg fizika hegyek itt semmi.
A Crysis 1,és a Farcry1 között van valahol kinézetben.
Van ahol szépen részletesen kidolgozták a zöldségest,vagy a fegyó raktárat ahol lehet fegyvereket venni.
Nem értem a Farcry 2 ezzel a kártyával 100FPS minden csutkára ez meg közelébe sem ér kinézetileg,és meg eszi a csúcs kártyákat pf bekapom a fa.om tényleg gusztustalan mesterséges gépigény fos kupachalmaz.
Egy ami miatt nem lett egyből delete ez a játék a játék menet miatt máskülönben uborkaszoft kinyalhatja jó herpeszesre a picsám@t.
Majd jön a patch na igen Assasin Screed 3 giga patch kell a sok bug,és foshalmaz miatt úgy látszik uborkáéknál ez a divat vedd a drága hardvert ellenben vissza lépést mutatunk,és majd vár a csodát ha megvesznek x darabot talán majd 3 hónap múlva jön egy óriási netforgalom zabáló patch -
gainwardgs
veterán
válasz
kockaharcos #8270 üzenetére
Fullhd-ba nagyon kétlem
-
krx21
nagyúr
Hát basszus! Tényleg DX9-volt!!!
A DX9 teljesítményhez képest a DX11 játszhatatlan... Így nem is éri meg átkapcsolni!...
Gyakorlatilag a fák között beszűrődő fényen kívül, mást nem is vettem észre, mint különbség!
Vagy mit kellene figyelni még??? -
Macka
veterán
válasz
ricshard444 #8277 üzenetére
Majd holnap bíbelődök vele, de annyira nem jön be, hogy izgassam magam miatta.
-
Macka
veterán
válasz
ricshard444 #8275 üzenetére
Nincs nagy különbség, talán 3-4 fps. Az meg tökmindegy.
Látom nvidiával sem hasít. Namármost ha sem ATI, sem NVIDIA nem elég neki, akkor én úgy fogalmaznék, hogy optimalizálatlan. Szerintem...
-
Na, én meg még friss drivert se raktam fel... még mindig a 304.79 van, ezzel eddig minden faszán ment. Csak felcuppantottam a FC3-at is, minden ultrára, aztán 55-65 fps 1920x1200-ban. Szépen fut, nincs vele semmi gond. Na ezért nem bántam meg, hogy kb egy éve újra nvidiára váltottam...
-
Macka
veterán
válasz
kockaharcos #8272 üzenetére
Nem teszem, már próbáltam. RACE07 ligázok, 12.11 bétával meg nem indul el...
-
kockaharcos
senior tag
válasz
gainwardgs #8269 üzenetére
A te felbontásodon tuti
-
ránéztem én is, mit is okoznak ezek. 56 fps a kiindulópont ultra beállítással, SSAO-val és 0xMSAA-val:
- ambient lighting high -> medium: +0 fps
- post fx ultra -> very high: +2 fps
- water very high -> high: +2 fps
- SSAO -> HDAO: -10 fpsazaz holt felesleges volt a 3 felső opciót buzerálni. a HDAO az tényleg sokat pusztít (esetleg nézd meg a 7850-en, hogy Nálad mennyi - gondolom, kevesebb lesz valamivel a delta), viszont az egész játékban irdatlanul zavaró shimmeringet még jobban kihangsúlyozza
amúgy is furcsa ez a játék, mert a low és az ultra beállítás között alig van képminőségbeli különbség...
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
RockHaRD #8264 üzenetére
Az 1frame az a dual buffer, míg a 2frames az a triple buffer. Nem értem, hogy miért nem így hívják őket, de ez a nevük. Ha sok VRAM-od van, akkor a triple buffer az ajánlott. Ez is olyan dolog, amit érdemes kipróbálni, mert nem általános, hogy melyik a jobb.
2 GB VRAM-mal lehet, hogy az 1 a kedvezőbb.
Az az átlátszó textúrákon csinálja az élsimítást. TrSSAA gyakorlatilag, csak nem így jelzik.
-
RockHaRD
addikt
válasz
ricshard444 #8260 üzenetére
ezt a "GPU max buffered frames"-t hányra érdemes rakni?
-
RockHaRD
addikt
katasztrófa ez a Far Cry szerintem... 50-60 fps-em van átlagban, 45 alá nem is nagyon megy, mégis úgy tűnik, mintha akadna a játék... belefájdul a szemem 10 perc után...
-
-
krx21
nagyúr
Na haza megyek, megnézem ezt a FC3-mat... Most nem tudom, hogy örüljek-e, hogy még szebb lesz mint láttam, vagy sírjak, hogy feleződik az fps-em... Majd kiderül...
-
Tirexi
addikt
Tök mind1 milyen verziód van mert nem a játék hozza az SLI-t hanem a driver. Na meg a virágboltos verzióhoz is van már 1.01-es patch.
Nekem se patch-el, se anélkül nem volt SLI-m míg be nem aktiváltam a driver profilban a DX11-es EXE fájlt.
Na de majd ha hazaérsz nézd csak meg. -
Tirexi
addikt
Igen fent van és abba kell belenyúlni Inspector-ral, hogy menjen a DX11-es SLI. De előtted ezt már páran leírták csak vissza kéne olvasni, meg ezzel van tele a Guru3D fóruma is. A DX9 SLI megy vele mert annak az EXE fájlja benne van az NV profilban.
Érted már?(#8242) DigitXT:
Szemmel látható különbség nem igen van csak ha nagyon koncentrálsz. -
Tirexi
addikt
Mért lenne DX9?
Azért az mert 8XAA-val NEM lehet 150 meg 300FPS-ed értsed már meg. Nálam beaktivált SLI-vel 0XAA-val is éppen hogy meg van a 100 néha.
Ráadásul a DX11 SLI nem is megy NV Inspector nélkül.
Nézd meg milyen exe fut a háttérben meg azt is, hogy valóban DX11-e és, hogy tényleg minden max-on van-e mert azt nem hiszem el. Mindenkinek úgy kell beaktiválnia ugyan azt a driver-t csak neked nem... Ezek szerint neked valami speciális driver-ed meg valami szuper VGA-d van ha DX11-ben 300FPS-el futkozol 8XAA-val.Bocs de ezt nem hiszem el. 8XAA-val SLI ON kb 70FPS-em van ha nem kevesebb.
-
akicsrak
csendes tag
Sziasztok!
Lehet, hogy off, akkor elnézést, de a segítségeteket kérném.
gtx 680.
A monitorom displayporton, a tv hdmi-n.
Azt szeretném elérni, hogy ha biosban szeretnék kutakodni, ne kelljen állandóan a tv-t bekapcsolni, mert ha a gép össze van kötve a tv-vel hdmi-n keresztül, akkor a display porton csak a windows üdvözlőablaktól van kép.
Azért macera mindez, mert a gépem is jól be van "ágyazva", a tv meg mögöttem a falon, és igen nyakatekert hozzáférni ott is a hdmi-hez. Mert persze ha kihúzom a tvből a hdmi-t, akkor van kép bios alatt dp-n. (mindegy, hogy a tv ki vagy be van kapcsolva)Szerintetek van megoldás, vagy csak a hdmi kábel eltávolítgatása ?
Köszi -
TTomax
félisten
farcry3_d3d11.exe
Aztán a menüben is állitsd be,illetve nézd meg valóban dx11-e... ha kiraksz egy afterburnert az rögtön kiirja az fps számláló elé ... amugy meg dx9ben feltünöen jól fog menni,egy 4Xmsaa mellett rögtön érezni fogod hogy dx11-e ...
Ám ebben a játékban én speciel alig látom az élsimitást,lévén egy alap fxaa mindig fut,nem lehet kikapcsolni! -
kasa85
őstag
Skacok van több exe melyiket indítsam,hogy DX11 legyen menüben mind kettőben be van állítva.
farcry3.exe
farcry3_d3d11.exe
Mind kettővel indítható a game. -
Tirexi
addikt
válasz
xxSanchez #8231 üzenetére
Próbáltam feltenni de azt írja ez nem kompatibilis a játékommal. Amúgy a regedit-ben 1.01-et ír szal ezek szerint frissített nekem is. De még mindig nem értem hogy megy valakinek az új driver-rel az SLI anélkül hogy belepiszkálna. Gyanítom, hogy ott DX9-ben fut a game.
-
xxSanchez
őstag
Próbáld meg telepíteni manuálisan. Amúgy szerintem biztos, hogy letöltötte.
-
Tirexi
addikt
Hol lehet megnézni milyen verzióm van? A steam elvileg alapból frissíti tudom de lehet mégsem mert nekem az elején keverve volt az "okos" verzióval és regeditet át kellett firkálnom.
Amúgy nem tudom hogy van neked annyi FPS-ed.. nekem 2XAA-val Ultra-n is max 90 körül van de 150.. lol. Biztos hogy DX11-ben tolod? Feljebb már láttam, hogy valaki benézte ezt az opciót.
A DX11-es exe fut a háttérben?
-
krx21
nagyúr
Nos! Far Cry 3! Teljesen jól használja az SLI-t!!! A játék néha 90fps-re is leesik!
Átlagban 150Fps!!!-el megy, volt már 300fps is! Tessék a legújabb beta drivert és a far cry 3 1,03 patch-t feltenni!
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni... -
viktor82
őstag
20perc game után nem rossz ,hála istennek nem jött be abu jóslása már majdnem azt hittem játszhatatlan lesz 680-al,majd holnap letesztelem haverral mit is tud amd-vel kezdeni
-
TTomax
félisten
válasz
gainwardgs #8210 üzenetére
Ám Dx9be se csunya.. inkább a megvilágitás minöségében látok nagy difit
-
N_A_S
veterán
Ugyanolyan beállítások mellett, mint amit gainward linkelt, csak 1920x1200-ban
Közbe letöröltem az nv drivert driverseeperrel és újra felraktam... de ha jól látom az volt amit írtam... DX9-be van 80FPS.
szerk.: kíváncsi vagyok a 7970 hogy fog muzsikálni, hosszú évek után holnaptól átállok a pirosakhoz
-
TTomax
félisten
válasz
gainwardgs #8206 üzenetére
Te emberke hát most nézem DX9-ben játszol...
Néztem is hogy jobban megy mint egy 670SLI-n... DX11-hez ujra kell inditani a játékot... az utolsó screen már dx11-ben készült... nézd csak meg most... -
N_A_S
veterán
válasz
gainwardgs #8202 üzenetére
olyan mintha DX9-ben játszanál, nekem legalábbis az AB D3D11-et ír gém közbe
-
TTomax
félisten
válasz
Csinálnál egy screent a "Video Quality" options-ról is?
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
Játszhatsz egy kicsit a max buffered frames beállítással. Ha kellő VRAM áll rendelkezésre, akkor az is gyorsíthat. Persze nem biztos, de próba szerencse.
(#8203) torma1981: Persze. Ezért adták ki. Kicserélték számos effekt algoritmusát. Mondtam, hogy a review kód lényegtelen, mert lesz egy day0 patch.
-
torma1981
veterán
válasz
Akkor ez a pach tényleg sokat javít.
-
xxSanchez
őstag
Hogy sikerült 80 FPS-t kicsikarnod? Nekem 670-el átlagban max 60 van, de inkább 55.
Patch 1.01, Béta 310.64, 1920x1008, Ultra, 4X
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Béta iOS-t használók topikja
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Androidos tablet topic
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- ASRock AMD Radeon RX 6950 XT Phantom Gaming OC 16GB - Garancia 2026.05.09
- Gigabyte GeForce RTX 4080 SUPER AERO OC 16G videókártya
- MSI RTX 3080Ti 12GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás!/Posta lehetséges!
- Powercolor Hellhound Radeon Rx 6600 8gb
- 27% Számla! SAPPHIRE RX 7900 XTX Vapor-X 24GB GDDR6 Nitro+ Videokártya! BeszámítOK
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- PS Plus előfizetések
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest