Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Autós kamerák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mini PC
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
biacsia #28095 üzenetére
A túlmelegedéssel annyi a probléma hogy bemelegednie sem kell mert az elejétől mennek a laggok! Most így nyárra leszedtem a jobb hűtés érdekében a házam oldalát. Így a windforce is kitudja fújni a meleget a házon kívülre. A táp egy 1 hónapos új darab elképzelhető lenne hogy nem bírja?! IBT közben a legalacsonyabb fesz 11.97V volt a legmagasabb 12,30V
-
Loha
veterán
válasz
Matisz77 #28098 üzenetére
75% az egy jó átlagos érték.
Ez Giga 770 OC?
Memória: Elpida? -
Henk
veterán
válasz
BomiBoogie #28096 üzenetére
Én is így gondoltam. Ezért is döntöttem végül a fc blokk mellett mert nem mertem csak a gpu-t vizezni így, hogy nem látom a vrm hőmérsékletét.
-
biacsia
tag
válasz
nomad138 #28089 üzenetére
Nálam egy CM GX 450 vitte a GTX 770 OC -t 4.6Ghz-re tuningolt proci (1,35V) mellett. A táp elvileg 35A-t tudott. A kártyának 45A t ajánlanak, mégis hiba nélkül ment.
Egy minimum feszültséget nézhetsz a 12 v-os ágon . Amennyiben a táp nem bírja, az nem ilyen enyhe lagot okoz, hanem újraindul a gép, mert lekapcsolja magát a tápegység.
A trottlingra, bár ezt aida -val például simán tudod ellenőrizni, illetve azt is ha a vga túlmelegszik és az vesz visszább a tempóból. -
Tarill
őstag
sziasztok! giga 770 gtx wf3-am van, nem gyári oc-s sima 1046-os alap órajelű, eddig a gyári oc- szintjén használtam ami 1137 alap és 1215-ig boostolt fel, kérdésem fesz emelés nélkül kb mi az amit még bírna? merre fele próbálgassak? egy 1175 alap és 12xx boost? vagy kb?
bocsi nem válasz akart lenni hanem új de már mindegy
-
nomad138
tag
Sziasztok!
Amikor vettem a tápomat valaki írta hogy a Gigabyte GTX 760 Rev 2.0 30+ Ampert vesz fel az én tápegységem meg csak 41A leadására képes. Láttok abban fantáziát hogy a táp és videókártya nem fér meg egymás mellett? Thermaltake 530W 87% Smart series! Mert játék közben 1 másodpercre belassúl majd normálisan megy aztán rövid időn belül ismétlődik a dolog. Nem kell hozzá egy BF4 hogy ugyan ezt csinálja kisebb igényű játékoknál. Valaki Throttling-ra gyanakszik(ez nem ide való) inkább csak a táp+kártya véleményetek érdekelne a dologban.
Gigabyte GTX 760 Rev 2.0
AMD FX8320 3,5Ghz
Asrock 990Fx Killer
WD 1TB 7200Rpm 64Mb
Corsair V. 8Gb 1600Mhz
Thermaltake 530W Smart Series -
Stonerice
őstag
válasz
B.Á.L.!.N.T #28084 üzenetére
Én 10 gigát számoltam rendszerrel együtt. Beleszámoltam a lapozófájl használatot... mert gondolom az a valós
Melyik a látótáv? Level Of detail?
-
-
Stonerice
őstag
Kipróbáltam a Watch Dogs-ot, és az érdekelne, tudja-e valaki, hogy Ultra-texturával nappal olyan 40-50fps között menne, ha nem akadna a gyors mozgásnál. 4GB ramom van
Jól gondolom hogy ramot kéne még vennem ?
Egyébként a quality menüben is High presets van belőve. a 670 2GB-s (amit most ki is használ. -
Henk
veterán
válasz
BomiBoogie #28077 üzenetére
Ezeknél a kariknál lehet a vrm hőfokot monitorozni? A 770-nél sem látom semmivel csak a gpu-t.
-
juve600
nagyúr
válasz
BomiBoogie #28077 üzenetére
-
nixit
csendes tag
MSI Afterburner Vga hőfok / használat és egyéb finomság!
-
El Rey
tag
válasz
pasadenas #27998 üzenetére
Nekem is pont ilyen problémám volt. Bár más vga kártyám van GTX460 de a hiba ugyanez volt. Valahol szakadás volt a DSUB kábelben. Kicseréltem egy újra és a hiba megszűnt. Fogadni mernék rá, hogy nálad is ez lesz a megoldás.
Most látom, hogy mások DSUB kábellel is próbáltad. Bocsi benéztem...
-
juve600
nagyúr
gtx 760-nál hogy tudom, megnézni a vrm hőfokot ?? mert a hwinfo-val nem látom,az r9 270x-nél mutatta,vagy hülyeséget kérdezek ?
-
oli6547
csendes tag
Üdv!
A kérdésem az lenne,hogy egy ilyen konfig : alaplap gigabyte h77 ds3h ; proci i5 3450 ; ram corsair 4×2 GB kihajtana egy gtx770 es kártyát megfelelően ?Ha nem akkor mi lenne a lehető legjobb kártya?Ugy 80-90 ezer lenne rá a keret.Játékra lenne a gép.
Válaszokat köszönöm előre is. -
juve600
nagyúr
nvidia vezérlőpulton bekapcsoltam a vsyncet,igy stabil 60 fps,max hőfok 46 fok,max rpm 1100
-
Wucky
senior tag
válasz
ricshard444 #28057 üzenetére
Ahogy olvasgattam a radeon topicot(nem vagyok fikázós fajta) azért a 270x is jó kártya. De sokaknak gariztatni kellett. A driver gondokról én nem tudtam,hisz mindig zöld kártyáim voltak. Csak most komplett gépet kell vennem és ezért ment a vacila. De amilyen progikat használok,arra úgy is a cuda a jobb. A 770-et meg most nem éri meg meg venni. A külöbözetből meg eredeti wint veszek. Csak nem tudom hogy 7-es vagy 8.1 legyen.
-
juve600
nagyúr
válasz
ricshard444 #28057 üzenetére
nálam is ez volt az egyik ok
-
ricshard444
veterán
válasz
juve600 #28055 üzenetére
Már régóta felzárkózott a Kepler ebben a játékban, mikor írtam a 690 tesztet, azelött jelent meg valami keményebb driver és nyoma sem maradt az AMD-s kiváltságnak.
A 270X pedig csak egy 7870.Megelőzésnek írom ezt le, mert nem szeretném azt olvasni, hogy ennyit ér az AMD meg hasonlók.
A driverek meg jelenleg jobb helyzetben vannak a zöld oldalon, egyértelműen kevesebb a sírás.
-
juve600
nagyúr
na teszt
sniper elite v2 ( amd támogatott játék )r9 270x :
Average FPS: 136.4
Minimum FPS: 112.2
Maximum FPS: 196.9Number Of Frames: 10474
Average Frame: 7.329ms
Minimum Frame: 5.080ms
Maximum Frame: 8.913msgtx 760 :
Average FPS: 167.2
Minimum FPS: 66.8
Maximum FPS: 364.2Number Of Frames: 12832
Average Frame: 5.981ms
Minimum Frame: 2.746ms
Maximum Frame: 14.962msmindkettő MSI GAMIMG 2GB
-
kona005
senior tag
Rendben, köszi mindenkinek, a szemforgatóknak nem az én kártyám topikja nem olvastam vissza, a bench miatt jöttem és azt köszönöm is!
-
Stonerice
őstag
GTX 670 oc 1200mhz
Én monitoroztam, és ehhez már húzni kellene a cpu-t. 3-4 helyen leesik a gpu kih% 70-80%-ra -
kona005
senior tag
Uhhh, nem is néztem hogy ennyi jött azóta
Először is köszönöm szépen mindenkinek, neked is pohár a szándék a fontos
Na, az a helyzet ha először futtatom valamiért nekem is ilyen 7fps a minimum, fogalmam sincs miért másodjára normalizálódik.
Körülbelül erre számítottam, na most az a helyzet hogy el kell döntenem hogy ez nekem megér-e +10k-t.
Váltani szeretnék fHD monitorra és szerintem jól jönne az a kicsi plusz...Pontosan milyen órajelen ment a kari?
(#28037) Faterkam: Ez már szép itt már jóval több a score, milyen órajelen ment pontosan, láttam hogy még AB is csatoltál, meg is köszönöm, de ez így sokat nekem nem mond sajna
(#28040) embe: Probléma? Nekem csinálta és direkt így kértem
-
BoneDragon
veterán
Sry, hogy ezt ide írom, csak kíváncsi vagyok. Van aki anno egy cm devastatort kapott a kártyához és használja is? Nekem múlt héten meghalt a billentyűzeten több gomb is, tegnap óta meg az egér huncutkodik. Van, hogy nem veszi be ha kattintok, vagy duplán kattint... Elég vicces. Be is izzitottam újra az 500 forintos tescós cuccokat, amik évek óta működnek hibátlanul...
-
juve600
nagyúr
nekem BENQ GW2320 monitor van,ami elvileg tudja a 70 Hz-75Hz -et is,vizont az amd kártyánál nem lehet 60Hz-nél többet beállitani se a windows-ban se a catalistban,akkor GTX 760-nál elvileg be tudom állitani,ugye pont a vsync miatt érdekes mert akkor nem 60 hanem 70 fps van
-
válasz
Shifty01 #28019 üzenetére
szíved joga, de sem a "butított aurum", sem a seasonic-preferencia nem objektív indok. én is szeretem a seasonicot, most is az van, de az sem hibátlan - coil whine is beugorhat, és új állapotában hangosabb, mint a raider. a tápos topik pedig azért szereti a raidert, mert amíg az S12-II 520 be nem ugrott 17 alá, addig az 550-es raider a maga kategóriájában messze a legjobb ár-érték arányú táp volt a magyar piacon.
-
eLit-MiLan
őstag
Valaki elmagyarázná a monitor problémával kapcsolatban, hogy mi köze van az fsp-nek hozzá? Vagy két külön téma, és ennyire álmos vagyok?
-
DokiBaxxi
őstag
Bocsi, ha volt
-
Shifty01
aktív tag
válasz
pasadenas #28018 üzenetére
Majdnem mind1 gyakorlatilag amíg nem kell a digitális jel mellé hang is. (HDMI képes a kép mellett hangot is közvetiteni)
Törekedj átalakító nélküli kábelezésre és rendben leszel.gbors
Egy butított aurumot én sem vennék. Viszont attól még nem feltétlenül rossz, de nekem az SS a befutó. Az ironikus fejet meg csak azért irtam mert annyira nyomatják a tápos topikban, hogy nem igaz. -
pasadenas
csendes tag
És ha szerzek olyan monitort amin van más csatlakozási lehetőség is... DVI vagy HDMI legyen?
-
pasadenas
csendes tag
Nos, a monitor csak 60Hz-et tud, és 1920x1080 a felbontás. Ezt tudom csak kiküldeni. A Scan type, az csak progressive-en működik, ha váltottsorosra állitom nem jó, nem ad képet a monitor, tartományon kivül esik valami:$
Az időzités/timing menűpont alatt meg nem merek semmihez nyúlni, vagyis nem tudom hogy mi micsoda...pedig ott úgylátom részletes testreszabhatóság van.
-
MaxxDamage
félisten
-
Loha
veterán
válasz
pasadenas #28002 üzenetére
A játékban kapcsold ki a vsyncet, és az NV control panelből erőszakold rá vmelyik vsyncet, egyéni izlés szerint.
Az NV control panelből tudsz bármilyen felbontást/frissítést kiküldeni a moncsira, ha bírja.
-
Shifty01
aktív tag
Nem mondtam, hogy az FSP rossz csak annyit akartam, hogy az SS jobb
A kettő nem zárja ki egymást, attól hogy az SS jobb az fsp nem feltétlen rossz.Biztos vagyok benne én is hogy Aurum belsővel nem fog ilyet csinálni más típusú kábellel.
Nem akartam "rémhirt" kelteni és nem hiszem hogy azzal a kijelentéssel, hogy örülök h SS-t vettem bármit is terjesztenék.
Bár ez engem ugysem érintett volna hisz HDMI kábelt használok. -
válasz
pasadenas #28002 üzenetére
95%, hogy egy DVI-s monitorral megszűnne a probléma. nekem még 3-4 évvel ezelőtt volt ilyen gondom - nem volt erős a vibrálás, de látható volt. DSUB-átalakító csere tompított rajta, monitorcsere megoldotta.
(#28006) Shifty01: ezt úgy hívják, hogy rémhírkeltés, és nem kellene csinálni
-
Shifty01
aktív tag
De jó hogy Seasonicot vettem és nem halgattam a sok okosra aki raider-t ajánlgatott
-
pasadenas
csendes tag
válasz
Stonerice #27999 üzenetére
V-Syncel az a baj, hogy egy komolyabb gépigényű játéknál sok FPS-t bukik rajta az ember.
V-syncel mindkettőnknél 20FPS küröl volt pl a WatchDogs "fullon", nélküle 50.
Mondjuk nálam nem kell V-sync, nekem nincs gondom a vibrálással, de öcsinek szivás, vagy "20FPS", vagy vibrálás, vagy alacsony graf beállitás.
Tehát akkor a DSUB a fő ludas?
-
pasadenas
csendes tag
Kezdettől fogva. Tehát "nem szállt el" semmi.
Érdekes, nálam a 7950-nél nincs ilyen probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Autós topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Battlefield 6
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debreceni gyorsétkezdék, éttermek
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4TH: i7-6GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest