Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
nVidia GeForce GTX 670 / 680 / 760 / 770 (GK104) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tirexi
addikt
válasz
deicide #11393 üzenetére
Ha jön hozzá olyan driver amivel később leveri a 690-et akkor szó nélkül váltok rá.
De addig csak maximum nézegetni jó a teszteket meg a képeket róla.
2560-be meg nem játszok. Mert szinte csak ott jobb a Titan.Amúgy 670SLI lazán elveri a 690-at sőt még a 680SLI-t is ha olyan VGA-kból vannak összerakva amik 1300-ig boost-olnak. Láttam már rá itt példát.
Szal egyelőre felejtős.
-
kovsol
titán
Feltéve ha olyan az alaplapod ami mind a két foglalatra tud x16-x16 elosztást sli ben. Sok alaplap csak x8-x8 -t tud 2 kártyával. Szóval ugyan ott vagy akkor is. Mondjuk PCI-E 3.0 esetén úgyis bőségesen megvan a sávszél mind a két esetben szerintem. 2.0 nál meg tényleg lehet pár % eltérés.
-
deicide
veterán
válasz
Tirexi #11391 üzenetére
Ha 8xx helyett 11xx-en megy a GPU simán tudhat annyit, mint az alapórajeles 690, a 670SLImnél pedig még jobb is lesz, a dualGPU minden hátránya nélkül. Én is próbálok ellenérveket találni, de ha találnék is, akkor is megvenném, mert jó buli azon kevesek közé tartozni, akiknek ilyen van. Mondom ezt 37 évesen, mint egy gyerek
-
krx21
nagyúr
-
Zorel
senior tag
-
krx21
nagyúr
válasz
#35434496 #11385 üzenetére
Persze...
Nem akarok nagyzolni, de engem a Titan SLI teljesítménye érdekelne a 690 birtokában és úgy vettem észre, hogy még nem a legjobb a skálázódás, nem beszélve a horror áról...
Attól félek, hogy amíg az ATI nem lép, márpedig év végéig nem fog, addig az NV-nek sem kell sietnie a 780-al kapcsolatban mert itt a köztes Titan... Köztesnek tekintve nagyon jól teljesít, de szerintem e miatt a 780 késni fog és árazása túlszaladt szerintem egy kicsit...
Egy 790-nek örülnék nagyon... -
törölt tag
Kingpin gyogyszere már megint elgurult.
Gtx Titan gpu 1750MHz
[link]
-
omikron23
senior tag
válasz
gainwardgs #11376 üzenetére
Ha lenne 140 ropim, akkor nem lenne kérdés...
de nincs...
-
TTomax
félisten
válasz
Speed® #11378 üzenetére
Hm.. azért a referencia mindig ad egy jó támpontot...AZ az a termék amihez drivert kell írni... illetve azok a dolgok amiknek rajta kell lennie a pcbn...értem én,utána lehet járni...sőt tudatos vásárló utána is jár,még ha ref akkor is.De nem mindenki teszi.. én amikor 7970et vettem ,akkor eléggé elkerültem az 50et... lévén kevés tapasztalat gyűlt össze,az egyes típusokat illetően..na mindegy... Most előveszem a Cry3at ámulok egy kicsit,meg sokkolom magam miért is kéne Titant vennem...
Szerk.. No hát igen azért ez a 670/680 még mindig túl van árazva...azért én 100K körül vettem az FTWk darabját... annyit nem érnek...tudtam már akkor is amikor megvettem... de mit vehettem volna ha a 7970 nem jött be?
-
Speed®
titán
válasz
TTomax #11377 üzenetére
Azért egy kis utánajárással jócskán nő az esélye a "jóságnak"..aki meg nem jár utána, valszeg nem is lesz szüksége a hűde OCra..szvsz. Nem mindig jó a ref. sem..lásd 670 is pl. Mondjuk én konkrétan arra pályázok, egyedi hűtéstervek okán, de ez más kérdés..és mindaddig nem is lesz aktuális, amíg be nem esik oda az ára, ahová illene szvsz (<70k).
-
TTomax
félisten
válasz
Speed® #11375 üzenetére
Nem tudom mennyire szerencsés az,ha a vásárlóknak kell nyomozásba kezdeniük ahhoz,hogy megtudják mi lapul a hűtés alatt a pcbn... mert bizony nem mindegyik 7950 megy 1100+,söt néha még az 1Ghz sem nagyon megy.Én továbbra sem tartom szerencsésnek ha valamiből nem készül referencia termék... ez lehet szerencsés is,de sajnos a legtöbb esetben azt spórolnak le róla amit csak tudnak.
(#11364) xxSanchez
Ez a kis képecske nem nagyon fedi a valóságot.... a 670SLIm nem tud 80fpst Veryhighon 8XMSAAval... ez nagyon sántít... -
Speed®
titán
válasz
TTomax #11374 üzenetére
Figyelembe véve, hogy mit mennek OCra és milyen hűtők kerültek rájuk, szerintem ez annyira nem baj..legalábbis nem igazán láttam panaszkodni a júzereket, hogy a ref. 800 helyett csak 1100+on rohangáló motyójuk miért nem forró/üvölt..a 7870 széria más tészta, az több sebből vérzik szerintem, még hűtésügyileg is sok esetben.
-
omikron23
senior tag
válasz
kovsol #11366 üzenetére
7950-től csak a driverek miatt tartok egy kicsit... A GTX előtt 7970-em volt, és azzal nem voltam teljesen elégedett... Mindenképp 2 slot-os kártya kellene, Asus-t és MSI-t favorizálom, esetleg még Gigabyte. Sapphire a 2 év gari miatt kizárt, Powercolor meg nem szimpatikus. Így elég behatároltak a lehetőségeim...
-
xxSanchez
őstag
válasz
kockaharcos #11365 üzenetére
660 Ti 2gb-os.
(#11366) kovsol:
-
omikron23
senior tag
Crysis 3 kapcsán felötlött bennem, hogy SLI-vel, vagy CrossFire-el jobban járnék-e, mint 1 db 680-as kártyával...
Mivel anyagi korlátai vannak a dolognak, ezért max. 660 TI, vagy 7950 páros jöhet csak szóba.
Utánaolvastam a dolognak, és teszteket is találtam, de ennek ellenére nem tudom, hogy megérné-e váltani, és ha igen, akkor Nvidia vagy AMD? -
Brutus880
tag
válasz
gainwardgs #11360 üzenetére
Muszáj is lesz nekik valamit készíteniük mert ezt a Warhead-nél is eljátszották már.
Jah igen tévedtem bocsi az 1-nél csinálták akkor.
-
boogie84
veterán
válasz
keIdor #11352 üzenetére
Pont a füves részen járok. 30-60 között mozog. A látvány eszméletlen.
Te hogyhogy nem very high textúra részletességgel játszol? Ahhoz már a 2×680 is kevés lenne?(#11354) gainwardgs: Most már én is a SzlobiG által megadott beállítások alapján megyek( illetve csak SMAA LOW), egyetlen problémám h beesik 40 alá. Előtte lévő részen is így futott. Szűkebb folyosókon 80-90, amikor kimentem az emberek közé akk meg 30-60.
-
Brutus880
tag
Már tuningolják a titant
:[link]
-
WaterWawe
őstag
Crysis 3, Minden Very High, FXAA 65FPS alá nem megy.
-
syl5
őstag
válasz
neszoljalbe #11353 üzenetére
-
keIdor
titán
válasz
boogie84 #11350 üzenetére
Ilyen beállításokkal nyomom most én is, csak ugye 2560x1440, meg FXAA és Motion Blur is off, többi egyezik.
Kint a második pályán a füves részen ilyen 50-100fps között fut most. Még majd az AA-t lehet próbálom feljebb, de nagyon meg vagyok vele elégedve, durván megy nagyon. 50fps alá meg sosem megy, kivétel robbanásnál. Illetve 1-2 ilyen apróbb fps drop néha előfordul, ilyen 1-2 másodperc, de ezt egy kártyával is csinálta és tök indokolatlan helyeken, pl ha valahol nézem a padlót meg ilyenek. Be tudom annak, hogy optimalizálatlan még kicsit, kell 1-2 patch.De néztem BF3-at is, brutálisan fut, Szlobinak is nagyon tetszett, bár főleg a monitor.
Szerk.: Ha azt a két beállítást is berakom Very High-ra, akkor kb. -20fps, de annyit nem ér, nem szebb, direkt kapcsolgattam, semmit nem venni észre.
-
jocek91
aktív tag
válasz
neszoljalbe #11349 üzenetére
MSI Afterburner vagy EVGA Precision
-
boogie84
veterán
válasz
keIdor #11348 üzenetére
Amúgy már akartam kérdezni a Crysis 3 topicban h hogy a fenébe fut neked olyan jól a 680-al a játék.
& (#11347) Zorel
Köszi a megerősítést.
Elgondolkodtató, hogy itt van egy baromira szép játék (C3) és a nemrég vásárolt vga-val nem tudom igazán jól futtatni.
A Titan megjelenését nem véletlenül időzítette az nVidia? Ha valaki egy kártyán akar játszani (C3, magas részletességgel) akkor az vagy Titannal, vagy 690-el játszik. Kezdem úgy érezni h kicsit elhamarkodtam a 670 vásárlását.
(#11349) neszoljalbe: Msi afterburenerrel tudod szabályozni a venti fordulatát.
-
neszoljalbe
csendes tag
Sziasztok !
Melyik programmal lehet a minimum 30% venti fordulatot 20% ra állítani a biosban ? Nvflash és nibitor sem működik rendesen gtx kártyákkal . Ac turbo II tettem kártyára így most a 30% hangosabb mint a ref 30% .
-
keIdor
titán
-
keIdor
titán
Jó lett ez, csak az a baj vele, hogy drága, pedig lenne létjogosultsága.
-
Winne
nagyúr
[link] ?
-
belinho
senior tag
válasz
haddent #11340 üzenetére
Ez az egész a pénzről szól, pénzt csinál az NV a gyengébb Teslák-ból, ezzel is növelik a bevételt, mert eléggé pang a Gpu piac, szóval nagyon is okos lépés volt pénzügyileg.
Amúgy az AMD-nél is biztosan van egy rakat rossz FirePro kari, csak nekik még nem jutott ez eszükbe!
-
haddent
addikt
válasz
jocek91 #11339 üzenetére
Elvileg ez csak egy átmenet, plussz jól jött, hogy el tudják adni a kihasználhatlanul álló / hibás Teslákat (mivel itt csomó, DRÁGA egység le van tiltva, de ugyanúgy megfizeted
). Remélem, hogy lesz, és végre összeszedi magát az nVidia. Lehet, hogy kényelmes megél ebből a nem a legjobb, de nagyon jó és megbízható státuszból, de miért ne legyenm a legerősebb cím is a zöldeké? Igazán megerőltethetnék már magukat. (Jó, most az övék, csak éppen 1.5 évvel újabb ez a VGA mint a 7970
)
-
haddent
addikt
válasz
kovsol #11337 üzenetére
Ráadásul az AC3 pont, hogy nVidia partnerprogis játék
Nem az igazi ez a Titan szerintem továbbra sem. Persze nagyon brutális, kéne, de ez nekem nem elég, nem győzött meg. Nagyon kiváncsi leszek majd az új Radeon szériára. Mondom ezt úgy, hogy én lennék a legboldogabb, ha nVidia terméket vehetnék normális áron (mert ugye annyival drágább, hogy enyniből kijön a hd7970 cf ami jóbal erősebb..)A 78xx/79xx széria tudtommal ott erősebb ennyivel, ahol a compute fontos volt és fel lett már használva. Na most a Titan ebben jó kéne, hogy legyen, nagyon jó ...
-
haddent
addikt
válasz
jocek91 #11334 üzenetére
Ez nem kifogás többé. Eddig azért működött ez, mert kegyetlen szar a mem.sávszél és a compute kraft a 600 as szériánál. Most ez a két hiányosság nagyon is be van hozva. Iszonyat mennyiségű tranzsisztor, eleve general compute -ra tervezett architektúra stb... Ezért mondtam én, hogy én nem vagyok egyáltalán lenyűgözve ... többet vártam volna egy "Teslától".
-
Zorel
senior tag
-
Zorel
senior tag
-
Zorel
senior tag
-
keIdor
titán
Be tudtam állítani, most már csak 1MHz a különbség.
1072 és 1073MHz, így marad. Legalább most számol mindkettő rendesen, nincs malmozás. -
keIdor
titán
válasz
Rexcor #11312 üzenetére
Igen, szépen megy bár 1440p nagyon eszi, FXAA van ígyis, mert így 50fps alá legalább nem megy legalább, bár van 1-2 indokolatlan drop, de ez egy kártyával is megvolt, optimalizálatlan.
Kérdés: a master kártya OC-s, tehát 1070MHz alapból, a másik csak 1006MHz. Boost +70MHz mindkettőnél.
Azt szeretném, ha egyformák lennének, mert az alsó mindig 99%, de a felső csak ilyen 92-94%, a magasabb órajel miatt. Memória egyezik viszont, az 3000MHz.
AB-ben csak egyszerre tudom őket emelni, tehát ha azt mondom neki adjon +70MHz-et a mastert is megemeli, de én csak a gyengébbet szeretném emelni, de az is jó, ha az erősebbet veszem visszább.
Van erre mód, vagy csak a BIOS flash segít?70k-t megérte.
-
keIdor
titán
No, SLi tulaj lettem.
Egyelőre nem rossz, gyors.
-
Winne
nagyúr
Üdv!
Az utolsó bétához képest mi változott? BF3-ban senkinek nincs gondja vele?
-
Htibimor
senior tag
Sziasztok!
Megjött a Crysis 3 és egyébként is kicsit öregecske a kártyám GTX460(mondjuk még mindig jól szolgál. Gtx670/680-ban gondolkodom, de 4GB rammal. Mi a vélemény/tapasztalat?
-
Drizzt
nagyúr
Így hogy kijutottam a pusztába, s minden very high, kivéve shadows medium, meg AA 1-szeres, így eddig nem láttam 50 alatti fpst. Igazából nem sikerült észrevenni medium és very high árnyékok között a különbséget, leszámítva néhol 30 fpst. Látványban semmit.
-
kovsol
titán
válasz
gainwardgs #11303 üzenetére
Abból is sli.
-
Zodicus
senior tag
válasz
ricshard444 #11304 üzenetére
-
Tirexi
addikt
Na én is kipróbáltam és emberek megfogja a gépemet!!!
FXAA-val 60 alá nem megy sehol de 1XAA-val már láttam 50-et.
Első pályát végig toltam.Amúgy eszméletlen szép game. Ezt vártam a Crytek-től.
Új hozzászólás Aktív témák
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Kuponkunyeráló
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- PlayStation 5
- Túra és kirándulás topic
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
- További aktív témák...
- MSI Radeon RX 6800 16GB GDDR6 256bit
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest