Hirdetés
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- CES 2026: Több képernyőn jobb a játék az ASUS szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Triathlete
üzenetére
Azért, mert könnyű ezekben csalni, mert sok a levágás, meg lehet Vigilanteval, Opressorral, meg kb. bármivel csinálni.
-
Triathlete
senior tag
Úgy emlékszem minden héten van időfutam. Miért nem nyomjátok azt? Ez a legkézenfekvőbb. Printscreeneled az idődet, egy közös excelben vezetitek, pontrendszer. Mondjuk három havi lebontás, az 12 verseny.
-Régen már felvetettem ezt akkor nem kapott ár senki. Régen PS2-n GT versenyek is így mentek. -
Dtomka
veterán
válasz
Mr.Csizmás
üzenetére
Ez is Jó ötlet. És mehetne a derby akár monstertruckokkal is

Erről jut eszembe
Lassan jön ez a gém is (2013-ban kezdték...)
FINNY! - Next Car Game: Wreckfest Gameplay - Wrecks & Races -
Mr.Csizmás
titán
válasz
debrecenikri
üzenetére
+
mondjuk levezetőnek egy roncsderbit el tudnék képzelni, az nyer, akinek mondjuk leszakad először mindkét ajtaja, meg ilyenek

-
Courage_7
aktív tag
válasz
debrecenikri
üzenetére
Ez így hatalmas +, én benne lennék.
Főleg így, hogy semmi sallang, csak a kocsid meg a skilled 
-
Anulu79
addikt
Bocsesz, de kifagytam a két eladás közben. Azt hiszem, hogy takán Lorell kollégánál.
-
debrecenikri
tag
válasz
szTotyy
üzenetére
Impromptu racet nem csak sessionben lehet indítani? Azért lenne jobb egy versenynek szánt mission, mert ott nincsenek randomok, nincs traffic és lehet enyhén módosított részekre menni, az alap mapon nincs kizárva a rombolható környezet sem, ami bezavarhat a versenyben, főleg az érdekesen működő netcode és a jelenleg eléggé túlterhelt szerverek ismeretében

Szerk.: Igen, azok időmérők lennének
-
szTotyy
őstag
válasz
debrecenikri
üzenetére
Na, ez a beszéd!

Nekem mindegy, hol, mivel, kivel..
A besorolót amolyan időmérőként gondoltad? Szerintem ez nem olyan fontos, még a végén hanyatlik majd a figyelem az éles versenyre. Az autóstalikból tudjuk, hogy nem tudunk nagyon sokáig rendesen viselkedni.
Amúgy a sticky helyett érdemes használni az impromptu race menüpontot, bármilyen előre kijelölt céllal, akkor van visszaszámlálás is. -
debrecenikri
tag
Na! Én szívesen megszervezek pár autós versenyt, de nem vagyok túl aktív, és nem is nagyon szoktam szervezni, tehát javaslatokat, segítséget szívesen fogadok
Mapokat én innen választanám (az első hat simából és a két off-roadból), aztán majd később mehetünk máson is, csak mondjuk kezdhetnénk előbb laposabb, utcai részeken, és nem kéne a mapokat túlságosan rotálni, mivel a kocsik változnak, ezért a képességek tesztelése és akár autó összehasonlítás szempontjából jobb a legalább részben állandó tracklist. Nem valószínű például, hogy stunt race-el nagyon meg tudnánk határozni, hogy ki a jobb, mert ott nagyobb a luck faktor. Tehát szerintem kezdjünk be egy sport kategóriás versennyel, kizárólag saját autóval, ami mondjuk lehetne az elegy, hogy akinek nem nagyon vannak autói, az is be tudja szerezni és olcsón ki tudja tuningolni. Mivel saját versenyek lesznek, valószínűleg a lebonyolítás akkor fog legjobban működni, ha csinálunk előtte egy másik mapon egy besorolót, és az alapján indulnánk az élesben. Ahhoz, hogy ez megvalósítható legyen, gta raceként kell indítani, hogy miután beálltunk sorrendbe, egy stickivel valaki (akár egy bíró vagy valami ilyesmi, aki nem vesz részt a versenyben) elindítaná a versenyt. Vélemények ne maradjanak senkiben 
Szerk.: Az még fontos, hogy ezekben a versenyekben slipstream és catchup ki lenne kapcsolva, mert azok tudnak érdekesen viselkedni playerek közötti fps és ping különbség hatására. -
SCHwat'
csendes újonc
Sziasztok,
Be lehet lépni PH-ba viszonylag kezdőként?
-
szTotyy
őstag
Én egy PH-s autó/motor/repcsi/bicaj/tökmindegymi kis bajnokságot el tudnék képzelni! Rendesen, valamiféle pontrendszerrel. Hetente egy-egy versennyel, végen bajnok avatással!
Aki szeret szervezkedni, szervezze meg!!
Vik:: helyesen úgy kell írni, hogy: CÉÉVEL.
Hacseki kezdte el "C"-nek hívni a Bronxi mese gengszterfilm főhőse után. Ami alapmű!! Aki nem látta, azonnal nézze meg! 
-
VikMorroHun
őstag
válasz
Heller2
üzenetére
Mi időnként csak úgy versenyzünk Courage-dzsal (így kell toldalékoni?). Volt már Oppressor-Tezeract, Tezeract-Tezeract, aztán majd kéne Weeny Issy Classic is.
Valamelyik nap talán Attila eladása kezdődött volna, lehívta a Buzzardot, erre jött egy őrült NPC, áthajtott mindenkin, Buzzard robbant, aztán jöttek a zsaruk, hatalmas kavalkád lett, mindenki lőtt valakit, én meg az út szélén álltam és csak röhögtem, mondván ez olyan, mint egy B kategóriás akciófilm... 
Két eladás között simán belefér egy kis lazítás. -
Heller2
aktív tag
Semmi. Az
zavar, illetve nem is, csak csalódott vagyok, vagy nem is tudom...szóval elkezdődik az eladás, és egyből indul a rohanás. Olyan jó kis járművek vannak, fel lehetne "szerelkezni" és azzal védeni, kilőni az ellent. Sokszor a sima teherautósnál is, mire lehívok valamit, akkorra teherautó már messze jár és lövi a két motoros
. Mindegy.
Szerintem a postás tolása sem olyan hatékony mint régen, biztos hozzányúlhattak, mert nem érzem, hogy nagyon segítene. Nem zavar, ha valakinek örömet okoz, hát toljon. Vicces helyzeteket szül.
Hangáros eladások nekem bejönnek, én oda a ládákat is gyűjtögetem. -
Plata
félisten
válasz
Heller2
üzenetére
De mi a baj az eladásokkal?
Azok közben is lehet marhulni meg szoktunk is,múlthéten nekem öszvissz volt 1 bunker eladásom meg talán kétszer három vagy négy mc gyár eladás,többet nem adtam el mert lusta voltam feltölteni supplyval és inkább segítettem másoknak eladni mert szerintem jó hecc volt.Ha akartam volna a bunker héten több eladásom is lehetett volna,de inkább researchre raktam a bunkit és segítettem eladni másoknak.Sőt múltkor még hangáros eladásra is mentem ami helikopteres volt,de nem lőttem le senkit és nem törtem össze a helit sem.
Szerintem tud szórakoztató lenni az eladás is,főleg ha feldobjuk valami marhasággal.
Ha ez nektek farmolás és nehéz akkor javaslom próbáljátok ki az EVE online játékot bányászként.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Heller2
üzenetére
Én mondtam már hogy benne vagyok ha van kedvem és időm is maradni huzamosabban nem csak egy PP re ugrok fel.
Hétvégén is jobb lett volna egy TDM olyan sokan voltunk akkorát lehetett volna darálni
Na meg ott jobban ki jön ki mit tud mert public gyalázásból 3-4 es KD nem nagy kunszt...
Jó ha havi 1szer rámjön hogy publicba öldöklök de kb semmi kihivás benne.
A legjobb mikor szopat a gép meg a Mapon pont olyan helyen vagy és kb Spawn kill az egész..Race is jó amugy de mindenképp csak Non contactban.
Elsőre jó is volt másodszorra nyomtunk ugyan azt a versenyt simán. Első helyről indultam, turbo startal ráadásul erre mindkét oldalról bam - bam és már fordultam is keresztbe... ott abba is hagytam. -
Anulu79
addikt
válasz
Heller2
üzenetére
Szerintem a versennyel az a baj, hogy van aki még ezt is komolyanveszi. Most kivételesen ott voltam a vasárnapi találkozón és az utána lévő versenyben is róttam pár kört. De amikor az van, hogy ott is már arra megy valaki, hogy direkt kiforgasson az már nem buli. Legalábbis nekem nem. Számomra az jobb, hogy ha pl. van egy megcsúszás és abból lesz a torlódás.

Szerintem egy jó bringázás is frankó lenne. Korábban volt 1-2 motoros találkozó is. Vagy robogózni egyet.
-
ProgenXL
őstag
Játékkal kapcsolatban is lesz itt valami? Vagy ez a felesleges rizsa ami most van.
-
Heller2
aktív tag
válasz
debrecenikri
üzenetére
Egyébként igazad van. Útközben pont ezen gondolkoztam , hogy azért más, rendszeres alternatíva nem nagyon van. Ezek a közös versenyek bejönnének , de elég idegölő egy idő után.
Marad az eladás.
Nem baj majd a nightclubban leiszom magam.
Aztán Kele megöl, mert nem mozgok.....
-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát apuci pedig pont én vagyok az aki tudja mikor mit lehet szóval ezzel nagyon mellé lőttél. Pláne nem megölésről van szó.
Nem tartottalak fel semmiben, nem csináltál semmit nem bántottalak, raktam a kocsidra 3db stickyt erre az volt a válaszod hogy lelősz. Nem látod hogy nem egyenlő a mérleg nyelve ? Nehogy már még neked álljon feljebb jó hogy nem lősz már azért mert közel megyek hozzád... Oszthatod itt az észt de, megkéredezhetsz bárkit de kb Toma / Hegyi / Ucil / kele és egy két ember kivételével még csak olyan szinten se baszogtatok mást mint téged a sticykvel... szóval azért álljon már meg a menet mielőtt is vádaskodsz! Amúgy meg be is lehet írni chatbe hogy most nem vagy vevő a dolgokra és hagyjon az emebr békén nem rögötn neki állni leölni... velem is előfordul és szólok is ha nem vagyok vevő a poénra... remélem ezt fel tudod fogni.Arról nem beszélve hogy a nagy PVP-zések közepette te hány embert köztünk engem is öltél már le többször egymás után mert "nem láttál" ezért mindenki döglött aki ott volt és hiába szóltunk "nem láttam a chatat se".... szóval erről ennyit
De én meg meg se szólaljak mikor heteken keresztül csinálom a supply feltöltést és sunyiból a kinthagyott helikpoteremnek lelövik a farmotorját én meg csak lesek hogy mi a faszé nem megy...
Tudnéék én itt sok emberről nagyon sok dolgot mondani és akkor talán rájönnétek hogy az "én vicceskedésem" elég messzi áll attól hogy túllépjem a határt plane nem hogy rögtön Kill legyen a válasz rá.
Csak mivel jófej gyerek vagyok nem ugatok soha semmié de látom ez kurva nagy divat meg a forumon nagy a szája mindenkinek majd akkor én is elkezdem már a kötekedést.Tomka : Ezen van a hangsúly hogy ÉN 90% ban poénkodásból sem ölök, tényleg nagyon közeli 1-2 ember van amikor nagyon olyan a helyzet hogy mondjuk PP zünk és kikapcsolom a FF-et és lelövöm mondjuk Tomát . De akikkel ezt megtteszem hozzáteszem ezt is ritkán. ez 3-4 ember.
-
válasz
Triathlete
üzenetére
szangvinikus extroveltáltság, gyönyörű kifejezés
Mehet topik összefoglalóba(#63870) Kelecar
Nyilván titeket kielégít az, hogy hazaértek a munkából és folytatjátok a robotot a játékban farm formájában látástól vakulásig és nem vagytok nyitottak semmilyen más típusú szórakozásra vagy interakcióra a többi játékossal.Szóval téged az elégít ki, ha hazamséz a robotból és mindenféle interakcióba lépsz a játékban más virtuális játékosokkal?
Van számodra egy szomorú hírem![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
debrecenikri
tag
válasz
Heller2
üzenetére
Van más rendszeres crew event? Autó találkozóról tudok, de az heti egy alkalom, míg pl csinálhatnák más crew szintű dolgokat, pl verseny széria, ugyanabban a rendszerben, mint a szépségverseny, egy versenyben egy vagy két-három féle kocsi azonos kategóriából, a nyertes választja a következő kocsit pl., mindenki saját kocsival nevez, nincs megszabva , hogy milyen cuccokat raksz a kocsidra. Csak meg kéne egyezni valamiben, hogy ne csak a hiszti legyen itt mindkét oldalon.
-
Dtomka
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Én meg kérdezek 1-et

Miért írja, hogy 2 év alatt? Decemberben-jún az nálam csak 6 hó...És igazad van teljes mértékben! Ha valaki poénból megöl akkor miért ne tenné meg a másik is? Ja az valóban már gyerekes és nem poén...és fejezzük be...
Tudom, sokaknak hülyeség, de nem azért gürcöltem össze a K/D-met, hogy szórakozásból legyilkolja\legyilkolják valaki\valakik....

Ha harcolni szeretne van arra lehetöség a GTA V-ben is TEAM DEATH MATCH- nek hívják.(#63870) Kelecar
Pont Te vagy az egyik olyan emberke aki nem bír magával. Persze, hogy nem érted meg...és inkább fikázol másokat. Mennyi pénzed is van? Ha nem kell több, semmi baj. Menj nyilvános szeróra és majd rájössz ha párszor szórakoznak veled akkor milyen jó érzés....És nem, nem érdekel a korod, az sem hány órád van GTA V-ben, csak viselkedj és a hozzád hasonlók is!
Köszönöm, hogy megértettél!
-
Heller2
aktív tag
válasz
Kelecar
üzenetére
Mondjuk ebben van valami.

Mostanában tényleg a non-stop eladás megy, látványos, hogy senki nem akar semmi "üresjáratot". Egyik eladásból be a a másikba. Engem nem zavar, csak szemet szúrt
Én is szívesen megyek segíteni eladni. De inkább csak nézelődök, úszkálok, hajózok, stb. semmi komoly -
Kelecar
aktív tag
Ha már ilyen szentimentális lett a topik akkor én is elnézést kérek azoktól, akik megsértődnek mikor meglátom őket egy helyben állni és odamegyek "szekálni". Nyilván titeket kielégít az, hogy hazaértek a munkából és folytatjátok a robotot a játékban farm formájában látástól vakulásig és nem vagytok nyitottak semmilyen más típusú szórakozásra vagy interakcióra a többi játékossal. Ezzel nincsen semmi baj, és tök normális
Ha szeretnétek csinálhatunk egy új Crew-t is PHHU FARMER néven és a benne lévő személyeket ignorálni fogom minden téren (max segítek eladni 1x-2x), ha akarják köszönni se fogok 
-
Triathlete
senior tag
válasz
Kiskokó
üzenetére
Bocs de válaszolok!
Jóhiszeműen feltételezed azt is, hogy mindenki minden pillanatban vevő a hülyeségedre. Lásd a mi esetünk régebben, mikor teliszórtál stickyvel. Pattogtál ott folyamatosan, ami nekem provokáló volt. Aztán lelőttelek, te vissza, és ez ment amíg passzívba nem raktad magad és nyomtad a dumát ott is ugyanúgy mint itt kérted, hogy ne is válaszoljak, hiszen téged a másik véleménye nem érdekel. Had legyen tiéd az utolsó szó, és nem értetted a világot és, hogy ez most miért töténik veled... Nehezen hiszem, hogy 30 körül ennyire naív vagy.
Értem én, hogy a te oldaladról poén amit csinálsz, de a másik oldal sokszor nem befogadó a szangvinikus extroveltáltságodra amivel koldulsz a figyelemért.
-
Kiskokó
veterán
De az is más. Meg Kelével 2 éve játszok és anno rengeteget hülyültünk. Kele az Kele. Báááááár utóbbi napokba fel se jövök online és már hátba lő off radarral akulából az néha picit felhúz
de majd megbosszulom 
A rám indított PP-kről meg már nem is mondok semmit.

Na de tényleg nem Offoljunk tovább, kérem Tomit és a többieket is, hogy ne reagáljanak az előző HSZ-emre, csak szerettem volna megértetni, hogy nem én vagyok a túlérzékeny kislány...Ment PM
-
Plata
félisten
válasz
Kiskokó
üzenetére
Jah ha ki be mászkál és nem köszön meg kötözködik akkor megértem.
Kele is folyton kekeckedik valami baromsággal,de tudom hogy lökött így max elküldöm a búsba.
Májkival is szoktuk egymást szekálni,de az csak hecc.
Attól még játszunk együtt meg segítünk is egymásnak,csak közben unatkozásból néha szóban szekáljuk egymást.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Headers
üzenetére
Ez egy játék, viszont van egy közösségünk...
Attól hogy 2 év alatt 2szer megszóltam úgy gondolom nem mániám.
Nem arról van szó szimplán hogy valaki nem köszön, mert lehet afk vagy bármi..
De amikor valaki egy adott sessionbe belép majd 1 órán belül 3szor megy el és jön vissza és baszik köszönni.. oké ezzel sincs baj(mert leszarom). De aztán mondjuk én mondok valakinek valamit mert beszélgetünk, arra rögtön tud mondani valami faszságot, vagy cak alapból kötekedik... de köszönni azt nem képes... ha reagálok rá neki akkor se képes vissza reagálni szóval alap kommunikációval van baj...De sz..rok bele felejtsétek el innentől kezdve nem mondok semmit, mert mindenbe bele tudtok kötni.
Érdekes én más faszsága meg problémája mellet el tudok menni szó nélkül ha nem érdekel.
De mindig el felejtem hogy ne magamból induljak ki jóhiszeműen.Lezártam a témát.
üdvKovacs - totyy :
Tudni kell ki kapható poénra és ki nem, illetve mérlegelni kell a helyzetet. Én is van hogy mással "szórakozok" ilyen szinten de tudom azt hogy mikor lehet és hol a határ. De sokan ezzel nincsenek tisztába.
Nekem rohadt nagy a tűrőképességem soha nem szólok semmiért szerintem ezt Kele meg Ucil is nagyon jól megmondhatja. De amit mondasz érdekes módon ha Én adom vissza akkor megy a hőbörgés.
Arról nem beszélve, hogy még én csak szórakozok nem ölök addig a másik rögtön öléssel válaszol.
Volt hogy elővettem a stickyt és a kezembe tartottam mintha dobnám más felé... erre reakció ? Kilövi a kezemből... visszamegyek megint valami poénkodok megint megöl. Ezután is vissza megyek, én is leölöm ere jön az ugatás... -
szTotyy
őstag
válasz
Triathlete
üzenetére
Igen, ezért nem mindegy ki kivel viccelődik ilyen formán.
Nem mindegy, hogy Jóskapista lő agyon pár napos crew tagság után, vagy egy olyan ember, akivel sok játékbeli kalandot megélt az ember. -
Dtomka
veterán
válasz
Headers
üzenetére
Szerintem sokkal fontosabb, hogy ki hogy viselkedik vagy mennyit segít.
Egyetértek.Engem jobban zavar az alábbi viselkedés, mint, hogy ki és mikor köszön vagy sem:
-elüt motorral.... (nem véletlenül)
-odasétál hozzád megüt....(nem véletlenül)Oka? Értelme? Lehet poénosnak gondolja az illető, nem az.
De hát lehet keménykedni, hisz ez csak 1 játék
Biztos vannak köztünk tizenévesek, de remélem nincs vagy minimális a 18 év alattiaknak a száma.
-
Headers
tag
Igenis mániád, mert senki nem szokott ezen így kiakadni, sőt föl sem hozza.
Én sem mindig köszönök, csak ha kevesebben vagyunk, még ha épp úgy adja a helyzet. Én pl nem szeretem, hogy jön valaki, köszön és szét is van floodolva a chat. Szerintem sokkal fontosabb, hogy ki hogy viselkedik vagy mennyit segít. Persze a való életben alap a köszönés mindenhol, de ez egy játék. -
Plata
félisten
Szerintetek ha lesz Nightlife dlc akkor vajon raknak be limót?
Turreted és pegazus limó gáz. -
válasz
üzenetére
Az opressor-ral van a mai napig a legnagyobb bajom szürrealitás terén.
Amúgy a Ladával az a bajom, hogy irreálisan gyors. Azt hittem, hogy majd eldöcögök a kis kávédaráló szívóbenzinessel, erre megy, mint az állat. Motor- meg váltótuningot nem is raktam rá, turbo-t sem. A fékből is csak az alapnál egyel jobbat. Így is irreális ahogy megy. Kicsit soványabban jobb lenne.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Dtomka
üzenetére
Pedig hidd el nem ritka dolgok ezek, és nem mániám, de mind1.
Meg tudom érteni hogy vannak, "más" emberek is, csak na.Hidd el nagyon sokan nem reagálnak, de megjegyzi mindenki, hogy ki hogy viselkedik, mit tesz akár fórumon akár játékban .
Laciiii : De jóóó neked cirka 40milla huf körül van egy ladád? Vaan életed!!

-
törölt tag
hát ez a lada nagyon epic. végre a valós anyagi színvonalamon kocsikázhatok
Nem tudom már hogy a repülő autó vagy az orosz vodkás feliratú lada a szürreálisabb a játékban
-
Majkee84
aktív tag
válasz
Thoomaster
üzenetére
Köszi Thoo! Nekem új win nem segített, így újra telepítem a játékot. Ha ez sem jön be, akkor megpróbálom kiportalanítani úgy, hogy lehúzom a winchesterről a sata kábelt.

-
ucli
senior tag
válasz
Thoomaster
üzenetére
A ramokat és a vinyót is vedd ki

-
Dtomka
veterán
válasz
Kiskokó
üzenetére
Már megint ki nem köszönt? A múltkor engem találtál be ezzel... (oktalanul, hisz ha maradok a seassonba mindig köszönök! Ha bedob többi PH-s közé, miközben Heist küldetést csinálunk, akkor volt, hogy nem...) De ez valami mánia nálad?

Én azt vettem észre, hogy mindenki köszön ha belép...sőt sokan a re- t is használják.
No offense! -
Kiskokó
veterán
Egy két kutttttya megtanulhatna köszönni ha már közénk jár, pláne ha Ph-s -
Plata
félisten
válasz
HoldChore
üzenetére
GTA SA volt az első GTA amibe úgy beleszerettem mint még semelyik másik ilyen játékba.
Los angeles san francisco és Las vegas is benne volt.
Tökéletes volt.
Gta 4 orbitális csalódás.
Aztán jött 5 és visszatértünk los angelesbe.És újra imádom.
De akkor lenne tökéletes ha san francisco és vegas is visszajött volna. -
Anulu79
addikt
Ha szeretnék egy másodlagos karaktert csinálni (a régi maradjon meg úgy ahogy van) akkor annak hol kell neki állnom? Melyik menüben van?
-
törölt tag
válasz
HoldChore
üzenetére
A " VR , maga az élet " nekem megbukott amikor bekerültek a repülő motorok és autók. De végigolvasva látom hogy később Te is kifejtetted ezt.
A GTA a kezdetektől a Los Santos - Liberty City - Vice City háromszögben pattogott. Én imádnám a New York témát, de azt a IV-el ellőtték, és sajnos az optimalizációs gondok miatt nem olyan élvezetes. Ha Vice Citybe térnek vissza az is lehet brutálisan hangulatos. Rockstar ki tudná maxolni azt a témát is. Kizártnak tartom hogy ha elviszik a témát akkor bukta lenne.
-
Majkee84
aktív tag
Akik 1060-al játszanak azok nem tapasztaltak teljesítmény romlást?
-
HoldChore
tag
A GTA V. már nem igazán játék, hanem szimulátor, VR. Maga az élet. Innen előre vagy hátra menni már elveszíti a valódi érzést, hogy résztvevője vagy valaminek. Szerintem ez a titka ennek a sikernek. Én nem játszottam az előző GTA-kal ez az első, de ennek a grafikája adja vissza a valóságot leginkább. A négy év utám már vannak részletesebb grafikájú játékok, és arra a szintre kellene fejleszteni a GTA V-öt is, hogy még realisztikusabb legyen (GTX1080-al 4k-ban 3 D-ben 49 inchen
)A másik a Los Angeles és környéke. Ha innen elviszik a témát, akkor az bukta lesz. Los Angeles-sel mindenki tud azonosulni a világon, mert a filmekből mindenki ismeri. Az a szórakoztatóipar fellegvára.
(Szegény Ubisoft San Francisoba tette a Watch Dog 2-őt. Azt a várost pedig tudjuk kik szeretik
)
Hova máshova lehetne vinni a témát? Írták, hogy Latin Amerikába akarják. KI a fene akar egy spanyolul gagyogó főhős lenni egy spanyolul gagyogó városban? Ha meg nem spanyolul gagyognak, akkor hol a realitás? Vagy melyik amerikai városba tennék? Ami más város ismert, azok laposak, mint a tehénszar. Nem lehetne 50 jumpot megcsinálni
Szerintem pedig a a GTA V-öt kellene fejleszteni, kiegészíteni a végtelenségig, mert végtelen variációk vannak küldetésekre, ahogy az életben is. Még a farming szimulátort is betehetnék a mapra, úgy, hogy paralel aratnának a farmingosok, de ők egymással játszanának, míg a gengsztere üldözik egymást a földeken. (az új gépek, és az 1 GB-es net el fogja bírni.) Lenne élet a játékban.
Persze az lenne az első nagy dobás, ha a repülő motort és a többi teljesen irreális szart kiszednék a játékból. A kevesebb több lenne. Vannak ezekre a szarságokra másfajta játékok. Vagy nemcsak 5 helyre lehetne leadni a lopott kocsit, akkor talán nem unná hülyére magát a farmoló.Biztos nemcsak én voltam vele úgy, hogy az első hónapokban csak csavarogtam a terepen. Mit meg nem adnék, ha újra kezdhetném
29,90-et
Sőt, ha ha úgy lenne ahogy leírtam, megvenném 100 dollárért is újra, akár évente is 
Az sem lenne rossz, ha a Second Life-ot bekebelezné a Rockstar és azt a részt is betennék a játékba ezzel a grafikával. Bár akkor ki a fene lövöldözne kint a terepen
Szóltam. UFF -
negyven2
nagyúr
válasz
L-e-f-i-e
üzenetére
Szerintem se kell bele. viszont kérdés, hogy hogyan oldják meg magát az Online-t. A felvetésem, viszont arra irányult, hogy messze nem lesz olyan népszerű, ne vonz annyi játékost ez a fajta környezett. Nekem már az is elég lenne ha annyi lenne a ulti mint a RDR-ben, de ahogy olvasni itt azért több lesz. Már az hatalmas előny lesz, hogy nem a gépen fogja tárolni az Online karaktert mint tette azt elődje (ha meghibásodik a save file akkor buktad az online dolgokat ott).
Én úgy tapasztalom, hogy a GTA Online sikerének nagy részét köszönheti a modern környezetének is. Az, hogy vagyunk itt páran akiket vonz a lósz*ros péri, az nem azt jelenti, hogy a nagy többségnek is bejön ez majd.
De igazából azt szeretném, hogy legalább fele annyira legyen sikeres a RDR 2 mint GTA V, de err is kicsi az esély (mert azért számtalan példát látunk, hogy kritikailag hiába sikeres egy játék, azért még megbukhat anyagilag).
-
L-e-f-i-e
senior tag
válasz
negyven2
üzenetére
Én úgy hallottam, hogy az rdr2 online is rendkívül részletes lesz rengeteg tartalommal, és remélem, hogy így lesz mert nagyon szimpi nekem.
A 115 éves technikai logikát nem is értem, nem kell bele hydra meg opressor, hogy jó legyen, nyilván teljesen más játék lesz, lóból, puskából, nyílból, ruhából küldetésekből is lehet millszám verziót készíteni, ehhez nem szukséges modern technika...
Bízom benne, hogy a gta 5 bevallottam meglepésteszerű online sikere után, már alapból úgy állnak az rdr2 online-hoz, hogy az tartalomban gazdag legyen. 
-
freeknight
őstag
válasz
szTotyy
üzenetére
Az online-t egy ideje már amúgy "skeleton crew" (kb csökkentett létszámú csapat) készíti, összesen 10 ember körüli létszámra kell gondolni, pont az rdr miatt. Igazából jó ideje csak az ötlettelen farmolás, meg új kocsik érkeznek menetrendszerűen, a doomsday heist se közelítette meg a régi heistek színvonalát.
El kell ezt fogadni, 5 éves a játék, már az is szép, hogy eddig is támogatták "ingyen".
Azért rdr2 is oda fog vágni azt garantálom, amint lehet a special editiont előrendelni, már rendelem is ps4-re

De nem tudni mit hoz a jövő, mi nem látjuk a játékosszám változásokat sem. Nekem már rohadtul unalom a játék, de ha a többségnek még bejön, hülyék lennének százmillió dollárokért új részt fejleszteni, és nem lesz gta 6 bejelentés még 2020-ban sem.
-
VikMorroHun
őstag
Jelentettem a Rockstar supportnak, hogy nem kerül be a bankszámla kivonatba (transaction log) az MC eladásoknál a segítőnek járó pénz. Az "csak úgy" rákerül a bankszámlára. De nem nagyon akarják megérteni, hogy mi a baj ezzel.

"We apologize for the miscommunication in previous response.
We would like to inform you that when you complete a mission as an associate, only the GTA$ that you have earned will appear in your transaction log and there is no way to see that earned GTA$ from the host. The transaction history (log) of host will not appear in your transaction log and it is as per the game design."
-
negyven2
nagyúr
Azért RDR2-nek az Online módja messze kevesebb tartalommal, lehetősséggel (itt föleg a fegyverek/járművekre gondolok), fog bírni mint a GTA Online. Már csak abból kiindulva is, hogy 115 éves technikai lemaradásában lesz maga világ is. És nehezebb lesz eladni a Red Dead Onlineba a Shark Card 19. századi megfelelőjét ha nem tudsz belőle tankot meg hydrát venni. azt szerintem senki nem vonja kétségbe, hogy a GTA V az Online miatt sikeres, viszont az Online meg modern korban amihez sok modern tartalmat tudnak kiadni, amit egy vadnyugati játékba nem igazán lehet betenni.
LaciCRM: Igazából a Rockstar Gamesnek a legsikeresebb játékaik mindig is a GTA-k voltak. A többi játékai nem hoztak arányaiban annyi megtérülést. A RDR is veszteséges volt egy ideig ahogy a MP3 is, de kijöttek belőle azért nyereséggel a vége felé.
-
Segal
veterán
válasz
szTotyy
üzenetére
Maradjunk annyiban leginkább attól függ milyen lesz a tartalom a 2 játékhoz hogy mennyit fognak venni az rdr2-ből.
Eredetileg a gta5-höz is terveztek sztory dlc-t aztán láthatjuk hogy mivel az online része tarolt gyorsan el is tünt a süllyesztőbe az eredeti terv.
Tehát a terv nyilván az hogy az elsődleges az rdr2 legyen hisz abból jön a több pénz ha azt a játékot veszik teljes áron aztán majd a piac megmondja hogy mi lesz.
Meg ugye előbb-utóbb jönni fog a gta VI (vagy 6) is szóval oda is hagyni kell ötleteket. Persze ott lényegesen egyszerűbb dolguk lesz a fejlesztőknek hisz újraalkotott térképpel millió új lehetőség nyílhat meg míg a jelenleginél ebbe a mostani (tutira nem erre tervezett) térképre kell beerőszakolni az újdonságokat. Pont evégett jön a leginkább kocsi frissítés mert azt ugyan úgy venni kell de gyakorlatilag 0 munkával jár míg egy új dlc betervezése a városba nem kicsi feladat.szTotyy: Nyugodj meg 1 millió% hogy már javában készül a 6 is csak a következő konzolokhoz is kell igazítani a bejelentését. Az is kijelenthető hogy PS4/XO-n fog kezdeni és majd a szokásos 1-1,5 éves késéssel meg jön majd PC-re és az új konzolokra de ugye azok egyelőre úgy néznek ki hogy 2020/21 környékén jönnek tehát a 6 is kb valamikor ekkora várható SZERINTEM. (PC-re nyilván később)
-
szTotyy
őstag
válasz
negyven2
üzenetére
Ezek klassz hírek.
Amúgy azt én is simán el tudom képzelni, hogy a GTA online amolyan WoW szerűen működne később is: mindig jönnének hozzá új kiegészítők, majd új városok, néha egy kis grafikai frissítés stb. És így akár még egy évtizedig is életben maradna.
Pont ezért szerintem a GTA 6 még csak a látóhatáron sincs. -
negyven2
nagyúr
válasz
szTotyy
üzenetére
Hivatalosan fő részét az előző kettő részt is készítő Rockstar San Diego csinálja, de mivel már elég régóta mindenki besegít mindenbe, így a hivatalosabban a Rockstar Studios néven adják már ki. És én tartóm magam ahhoz, hogy alapvetően ha lesz is valamilyen visszaesés GTA Online DLC fronton az nem lesz jelentős, mivel a két játék (és az online módjaik is) alapvetően más célcsoportnak szól. Ahogy már korábban írtam, maga a Rockstar is tisztában van ezzel, és az üzleti előrejelzésük szerint ez is kb 15 milliós eladást fog produkálni az élettartalma alatt. Ami viszont szerintem elképzelhető és tartók töle, hogy a mai, csak az eladási adatokra épülő netes közvélemény, bukásnak fog értékelni az addigra már bőven 100 millió felet járó GTA V-höz képest (amiből csak az első 5 napban eladtak 15 milliót).
Amúgy a mostani üzleti jelentésben benne volt, hogy még hosszútávú terveik vannak a GTA Online támogatásával, és annak tartalmi frissítésével.
Az új Updetröl meg csak pletykák vannak, hogy majd a hónap vége felé érkezik, mert kicsit megcsúsztak vele, Meg azt is mondják, hogy ez lesz az egyik legnagyobb frissítés a játékhoz, ami önmagában kitesz kettő másikat is majd.
-
szTotyy
őstag
Amúgy a RDR2-t nem másik fejlesztőcsapat csinálja? Ugyanaz a "Johnny" csinálja a paripa modelljét is, mint mondjuk a Buzzard helikopterét?
Mindig minden dlc után felröppen a hír, hogy ez lesz az utolsó, de szerintem hülyék lennének az aranytojást tojó tyúkot elhanyagolni.
Remélem azért húzzák ezt a 'nájtklubb' kiegészítőt, mert annyira összetett és überfrankó lesz.
Jó lenne egy klub menedzselős része a játéknak, ahol a fejünket is kéne használni. Persze egy kis akcióval. -
szTotyy
őstag
A heti akciók, újdonságok redditről bemásolva:
NOW AVAILABLE
New Transformraces
Transform - Plane and Simple
Transform - Size Matters
Transform - Evolution
Transform - Twister II
Transform - Canal Crosser
Transform - The Grotti Circuit
Transform - Tug Life2x$ and RP
Transform RacesDISCOUNTS
XA21
Blazer Aqua
Nagasaki ShotaroRED DEAD PRE-ORDER BONUS
Those who pre-order Red Dead Redemption 2 digitally from either the Xbox or PlayStation Store will receive bonus stimulus cash instantly.
Standard Edition: Get GTA$500,000
Special Edition: Get GTA$1,000,000
Ultimate Edition: Get GTA$2,000,000Szerk: más újdonságról nem találtam infót, új kocsiról sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Főleg így, hogy semmi sallang, csak a kocsid meg a skilled

Mehet topik összefoglalóba![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

CactuS