- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz CactuS #81398 üzenetére
Rákerestem a GDPR IP cím (vagy ilyesmi) kifejezésekre, és kb. a 3-4. találat volt.
Van valakinek ötlete, hogyan lendüljek túl a végtelen töltőképernyőn? A router ki/bekapcsolós trükk nem oldotta meg.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
VikMorroHun
őstag
válasz CactuS #81392 üzenetére
"Tudnod kell azt is, hogy a GDPR értelmében személyes adat az azonosított vagy azonosítható természetes személyre („érintett”) vonatkozó bármely információ. A bármely kifejezést a lehető legtágabban kell értelmezni, tehát személyes adat minden olyan adat, amely valamely természetes személyre vonatkozhat és bármilyen módon lehetőség van az érintett személyének megállapítására az adat és az érintett közti kapcsolat alapján. Személyes adat tehát az IP cím, a MAC adress, a cipő méret, vagy akár a szem szín."
Az utolsó kettőt mondjuk nem tudom, honnan gondolták, hogy azonosítható lenne belőle bármilyen felhasználó. De azért remélhetőleg a PH! tagok rendesek, és nem köpik be egymást a zsaruknál a GDPR megsértése miatt, két kokó/fegyverszállítmány eladása közben.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
-
VikMorroHun
őstag
Eladtam a félig teli raktáram, miután átdobott üresbe, és pont meg lett a 30 millió.
-
VikMorroHun
őstag
válasz BlackDevil #77866 üzenetére
Fontos, hogy a gyengébb kocsikból csak 1-1 féle legyen. Én is belefutottam ebbe az elején, hogy összeszedtem 2-3 darabot némelyikből, aztán csodálkoztam, hogy miért nem csak top kocsik jönnek.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Zoli Durden #77792 üzenetére
TL;DR
Ha PH sessionben akarsz lenni, ne cseszegesd a PH-sokat. Ennyi. Ökörködni máshol is lehet. Akár velünk is, ha épp ezért jön össze egy találkozó (megjegyzem, szombat este ráérnék én is, ha szervezne valaki megint egyet).[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz bluuzia #77515 üzenetére
Hosszabb szünet után szombaton délután volt időm játszani. Voltunk vagy tízen PH sessionben, és nem volt semmi gond. Szépen sorban mentek az eladások. Ha valakire a szabályzat ellenére jönnek az IGNesek, attól szerintem meg kell válni.
Plata: air cargo ládázás megy helikopterrel is, viszont az eladások repülőkkel zajlanak. Legalábbis az a néhány, amin részt vettem.
-
VikMorroHun
őstag
Szerintem aki elég komolyan tud csalni, azt már egy ilyen apróság sem állítja meg. Ezért vezették be annak idején a crewban, hogy mindenkinek ellenőrizni kell a barátlistáját. Az utóbbi időben nem volt időm játszani (ma néztem bele a Fallen Orderbe, úgyhogy eztán sem lesz ), így aztán nem tudom, hogy mostanában hogy áll a dolog.
-
VikMorroHun
őstag
Az előbb kaptam egy levelet az Amazontól, hogy nem tudták levonni a Prime Video havi előfizetési díjat a kártyámról. Jaj, de sajnálom. Főleg, hogy nem is lehet csak úgy lemondani a szolgáltatásukat a beállításoknál. (Netflixnél pl. egy kattintás az egész. De lehet, hogy rákérdez, akkor kettő.)
[ Szerkesztve ]
-
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
Nekem hamar lejött Steamen, viszont egyelőre csak az árakat néztem meg. Illetve sehogy sem tudtam a többiekre csatlakozni. Az egyértelmű, hogy lehet kaszinózni, nyerni ezt-azt, tetőtéri lakásban fürdőzni, meg egyebek, de van valami értelme? Küldetések, pénzkeresés (akár a klubhoz hasonlóan), ilyesmik?
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz Staradder #71629 üzenetére
Egyik eladás közben rám is jött egy idegen, hogy ő szívesen tönkretenné a motort. Nem cicóztam, fejbe lőttem gépkarabéllyal, aztán húztam leadni a kokót (vagy tudom is én, mi volt épp nálam). Szerencsére nem próbálkozott többször. De volt olyan is, aki a kukásautót, egy másik meg dodót próbált leszedni. Utóbbira legalább ketten mentek védeni (elbénáztam/akkor is szívatott a játék, mert a B11-et jó messze rakta le tőlem, aztán már nem tudtam újra lekérni, így nem értem oda).
-
VikMorroHun
őstag
Ma elég jól megszívatott a játék. Telefon az asszisztenstől, hogy van ritka ládás tárgy. Mondom jó, egy gyors MC eladás valakinek, aztán megyek, az lesz a következő. Nem mondta, hogy ezt azonnal kellene, mert utána már csak a normál ládás beszerzések voltak. Kb. 200 ezer dolcsi elmaradt bevétel.
Később meg kijövök a klubházból, robogok a meth labor felé, és látok egy helikoptert arra lebegni. Nézem, nézem, mi akar ez lenni, talán valaki kocsit lop üres sessionben? Egész közel érek, tüzet nyitnak rám a rendőrök. Mi van, defend? Telefon LJT-től, hogy tényleg defend. Anyád. Menekülök elfele Opressorral, hogy tudjak hívni Kurumát, de a heli jön utánam. Persze folyamatosan lőnek rám. Leszállok, váltanék rakétára, semmi. Váltok rakétára, sikerül. Befogom a célt. Piros az életerőm. Kilövöm a rakétát. És mellé. És lelőttek. Indíthatom újra a gyárat a semmiből. (Félig volt, supplyt akartam bele venni.) Viszont így is sikerült 17,5 millióból 22-t csinálni estére.
-
VikMorroHun
őstag
Az előbb jött egy szerencsétlen, hogy van-e modder PH sessionben (mondjuk addigra már volt néhány idegen is). Elkezdtük szívatni, hogy pénzt akar-e (azt akart, jött is utánam ), Béla meg elküldte imádkozni a Chiliad-hegy tetejére...
-
VikMorroHun
őstag
Éppen ráfért az Avenger a helikopter leszállóra.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz Mr.Csizmás #71317 üzenetére
Éppenséggel új sessiont a játékban is lehet kérni, nem kell trükközni. Valamelyik nap találtam olyat, hogy voltunk kb. 6-an; én voltam egyedül PH-s, és teljesen jól elvoltunk, nem zavartuk egymást. Én küldiket csináltam, kocsit loptam/eladtam, volt aki MC eladással foglalkozott, ketten meg egymást lövöldözték, ha jól láttam.
Staradder: Tegnap loptam egy kocsit, jöttek helikopterrel meg autókkal. 4 hullám után vége lett, kényelmesen bevittem a kocsit a garázsba. Ezúton is köszönet annak, aki felvilágosított, hogy így működik.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
Akik mostanában csatlakoztak a PHHU csapathoz, vegyenek fel barátnak Social Clubon. VikMorroHun néven vagyok ott megtalálható. Ha normális időben hazaérek, 18:00 után tudok játszogatni, és érdemesebb egymásra csatlakozni, nem pedig szerteszét. (Home billentyű, Join Game a barátok neve mellett.)
-
VikMorroHun
őstag
Vagy amikor szakadó esőben megpróbálsz befordulni a sarkon, aztán kisodródsz, mert túl gyorsan toltak.
Persze, ez még akkoriban fordulhatott elő, amikor voltak nagy létszámú PH sessionök.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Mr.Csizmás #71274 üzenetére
Most mondták, hogy Vissza a jövőbe feeling van. Ő még télen játszik.
-
VikMorroHun
őstag
Ma tartottunk mini PH sessiont. Hárman. Gondoltam, akkor legyen egy raktáros eladás. Kicsit tanácstalanok voltunk, hogy ki vigye a repülőt, végül szerencsére én lettem a pilóta, mert menet közben a többieket kidobta a játék. (Ha nem sikerül az összes csomagot leszállítani, akkor bukta az egész.) Viszont menet közben véletlenül kapott egy rakétát a repcsi, ettől az út felénél leállt a jobb oldali két motor, úgyhogy igencsak izgalmas volt az eladás, hogy lezuhanok-e, vagy sem...
De a végén azért még le tudtam szállni egy útra. Itt már alig füstöltek a rotorok.Tegnap meg volt egy bunker eladásom, egyedül. Három kocsival. Épp hogy sikerült.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Flexio #70325 üzenetére
Nem hülye kérdés. Erőforrás-figyelőben CPU panelen megkeresed a GTAV.exe-t, felfüggeszted 10 másodpercre a folyamatot, majd újra elindítod, aztán visszaváltasz a játék ablakára, és máris egyedül vagy.
-
VikMorroHun
őstag
Múlt hétvégén lehetőségem volt kipróbálni egy autós iskola motor szimulátorát, amit könnyű fokozatra állítottak, ezért a sebességváltóval nem kellett foglalkoznom. Tegnap, három hónap szünet után játszottam egy kicsit ezzel, és ha már itt voltam, gyorsan eladtam a meth laborban levő cuccot, két motorral. Belső nézetre állítottam a kamerát. Összehasonlítva őket, a GTA V jobb. Egyrészt, a környezetet nézve látható, nagyjából mennyire gyorsan haladunk (a motor szimulátornál nem láttam különbséget 50, majd 100 km/h sebességnél), másrészt a GTA V-ben csak akkor esek le a motorról, ha nekimegyek valaminek. A motor szimulátornál nem volt elég, hogy fél méterre kikerültem egy, az autópályán veszteglő, kicsivel korábban még elakadásjelzőt is alkalmazó teherkocsit - felborultam. Viszont a motor szimulátornál van visszapillantó tükör is.
pinnacle: Azt nem tudom, hogy ez a legolcsóbb ajánlat-e, de az egyáltalán nem baj, ha nem Steamen veszed meg a játékot. Indításkor mindenkinek be kell jelentkeznie a Rockstar fiókjába, és ahogy pár hozzászólással ezelőtt írták, nincsenek dedikált kiszolgálók a játékhoz.
-
VikMorroHun
őstag
válasz enginev3.0 #69437 üzenetére
Így van, addig nem tudsz rendesen játszani az Online résszel, amíg el nem végzed a bevezető küldetéseket.
-
VikMorroHun
őstag
válasz MrYoniko #69383 üzenetére
Nekem szinte csak hétvégén lenne időm játszani (munka után), olyankor meg előfordul, hogy nincs kedvem GTA Online-hoz. Pár napja újrakezdtem a Tom Clancy's Wildlandset, legutóbb meg folytattam (volna) a Morrowindet. Erre belefutottam egy komoly hibába a magyarításban, amit 2 napig tartott kijavítani.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Szabikaa20 #69166 üzenetére
Először azt gondoltam, hogy az 1,1 GHz a gond, aztán rájöttem, az nem a proci sebessége. Így fogalmam sincs, de talán érdemes megpróbálni a teljes képernyős/keret nélküli ablakos módszer közötti váltást. Olvastam olyat, akinél az egyik jobban ment, mint a másik.
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz rasotamas #68625 üzenetére
Én egyszer próbáltam, aztán úgy döntöttem, hogy ha ilyen kapok, akkor inkább egyből szétlövöm a cargobobot. Nem éri meg a kínlódást.
-
VikMorroHun
őstag
válasz hegyipapa #68565 üzenetére
Bizony, tegnap is érdekes volt esőben a domboldalakon az óriás dzsippel (?) bunker eladással próbálkozni...
ProgenXL: még épp időben...
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
Tényleg rosszul csináltad. Én egy db fű gyárral kezdtem. Loptam bele a készletet, amint lehetett, vettem egy másik gyárat, fejlesztéseket. Egyszer vettem egy shark cardot, abból van a (basszus, nem jut eszembe, melyik sportkocsi). A többi cucc (Tezeract, Kuruma, Buzzard, Avenger, jacht, MOC, Nightclub, Terrorbyte, repülő budi, bunker, iroda, import/export garázs, Oppressor, KITT, raktárak) az eladásokból, meg a többieknek való segítségből jött össze. És nem kellett megszakadnom az alatt a kb. fél év alatt.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Micsurin #68409 üzenetére
Az összefoglalót az első hozzászólásban olvasd el, illetve a kezdőknek szóló tipphalmazom is elérhető.
-
VikMorroHun
őstag
Egy kis poénkodás mai találkozón.
-
VikMorroHun
őstag
Én tegnapelőtt NC eladásnál lehívtam az Avengert, hogy ne kelljen körbe furikázni az Alamo tengert, de persze nem lehetett beállni a furgonnal a rakterébe...
Egyébként Heist végén hogyan lehet normálisan osztogatni a pénzt? Eddig egy DD Heisten vagyok túl, és nem tudtam beállítani a 20-20-20-40 értékeket, illetve másnál is láttam, hogy hiába szenved vele.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz rasotamas #68137 üzenetére
Ha van CEO irodád, tudsz indítani VIP munkákat. Headhunter (egyszerű, ha van Kurumád) és Sightseer 25-30.000 dollárt fizet, szépen össze lehet szedni a szükséges összeget.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Heller2 #68172 üzenetére
Vegyél olyan monitort, amin gombokkal lehet szabályozni a fényerőt/kék fény erősségét attól függően, mivel foglalkozol. (AC Odysseyben időnként kiírja a játék, hogy sötét helyeken fáklyát kell gyújtani, hogy lássak. Én meg csodálkozva nézem, hogy ja, ez most sötét hely akar lenni? Játék módban ui. szépen megvilágítja a sötét részeket a monitor. 35.000 körül volt, ASUS nemtommi a típusa.)
-
VikMorroHun
őstag
Hehe. Postakocsis eladás végén jött egy fekete Alert képernyő, transaction failed, stb. Mondom, ki kell lépnem. Norbyte szerint elég, ha kiveszek pénzt a bankból. Kivettem 500 dolcsit, erre összeomlott a GTA V. Viszont Tamás elszólta magát chaten, arról van egy vicces képernyőmentésem.
-
-
VikMorroHun
őstag
válasz HussarF #67897 üzenetére
Volt rá válasz, a márciusban összeírt tipphalmazba is beleraktam, csak az itteni összefoglalókba nem akar bekerülni. Annyi hátránya van a dolognak, hogy a crew meghívókat sem kapja meg ilyenkor a játékos.
-
VikMorroHun
őstag
válasz WolandR #67813 üzenetére
Nem kell túlbonyolítani. Valamelyik külvárosi pályán egy kis team deathmatch.
Bár nekem újabban alig van időm bejelentkezni.[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
Platáról ma kiderült, hogy ő a titkos főnök. Váltig tagadja, de ettől csak még gyanúsabb.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz Franklin #67585 üzenetére
Tudna valaki küldeni egy adag supplyt a bunkerembe? Kb. most fogy el, de még egy darabig nem tudok haza menni, hogy rendeljek újat.
-
VikMorroHun
őstag
válasz FoxiestFox #67491 üzenetére
Én egy darabig nem értettem, miért szidták annak idején a Watch Dogs vezetési modelljét. Aztán játszottam vagy 100 órát a GTA Online-nal, visszamentem kicsit a WD-hoz, és egyből feltűnt az óriási különbség. GTA Online-ban jól lehet kanyarodni, farolni, máshogy viselkednek a kocsik aszfalton mint földúton, meg ha nedves az úttest, akkor is. Lehet, hogy ez nem 100%-ig valósághű szimuláció (nem is kell, hogy az legyen), de ezzel együtt nem világos, hogy miről beszélsz.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Anulu79 #67468 üzenetére
Én páncélt sem raktam a furgonra, mert minek? Ha egyedül adok el NC-t, és lőnek rám, azt a pár percet kibírja úgyis. Egyébként én mindig olyan 2-300.000 dolcsi körül szoktam eladni, ilyenkor a kis furgonba simán befér a cucc, 5 ponton kell ledobni a ládákat, és kész.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
válasz Dahkteromar #67415 üzenetére
A héten dupla pénzt adnak a széfbe, úgyhogy igen.
Tegnap Attilának segítettünk napi küldetésben, és szóba került, hogy időnként össze kellene jönni egy kis team deathmatch miatt, mert jó móka.
-
VikMorroHun
őstag
Lorell, épp válaszolni akartam, hogy mehet, erre átdobott üresbe.
-
VikMorroHun
őstag
Mivel lehet előre látni, hogy a rendőrök rád fognak szállni (feltűnően közel van 1-2 furgon), én eleve úgy szállok be a kocsiba, hogy hívom is Lestert, szedje le a körözést. Simán elviszem a ládákat, a rendőrök meg békén hagynak. Van egy másik fajta csapda, amikor sikátorban van a kocsi, amiben a ládák vannak, elöl-hátul meg elállják a kijáratot teherkocsikkal. Csak le kell őket lőni, az egyik kocsit elgurítani az útból, és kész. De ha megtanulod felismerni a helyzetet, még egyszerűbb a dolog, mert kezdheted te is a lövöldözést, ilyenkor nem foglalkoznak azzal, hogy elállják a kijáratot.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Dahkteromar #67293 üzenetére
Igen, ez lehetséges. Ezek szerint akkor is figyelnem kellene a chatet, amikor nem is fut a játék.
-
VikMorroHun
őstag
válasz csadi0011 #67268 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból: azzal, hogy telepakoltad idézőjelekkel amit írtam, kinek segítettél és miben?
Plata: Sajtburger egy PH tag, és tegnap valamiért nem tetszett neki, hogy el akartam adni a kokómat, aztán mentünk a többieknek segíteni. Vagy valami ilyesmi. Nem igazán értettem, de mindegy.
-
VikMorroHun
őstag
Sajtburger, a "tolakodásomra" annyit mondanék, hogy bejelentkezek a játékba, leülök a klubházban a számítógép elé, és látom, hogy tele a kokóm. Azt is látom, hogy a PH sessionben van két CEO, egyébként mindenki szabad. Szólok a chaten, hogy 1 perc múlva lesz eladásom (még a bunkerbe vettem gyorsan supplyt), utána Blu is szólt, hogy neki is lesz kokója. Ilyenkor ugye az van, hogy szépen sorban eladunk mindenkinek (volt egy kis kavarodás, eladtunk Maxxusnak, zsadnooknak, Attilának is Blunak is, már nem emlékszem, hogy pontosan milyen sorrendben). Te nem szóltál, csak amikor már megvolt a csapat. Lehet azzal bonyolítani, hogy két részre oszlunk, de ha csak hatan vagyunk, akkor nem érdemes két felé menni (amellett, hogy annak a megszervezése már többször is problémás volt), mert ha mondjuk jön egy postás eladás, akkor nem lesz, aki toljon. Egyébként is jobb, ha pörögnek az eladások. Úgy, ahogy az elmúlt hónapokban csináltuk.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz ProgenXL #67129 üzenetére
Vagy létre kell hozni neki egy hardlinket. Akkor a játék azt hiszi, hogy továbbra is a D: meghajtón van, a rendszer viszont tudja, hogy máshol.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Triathlete #67069 üzenetére
Engem érdekel; az elsőt pár hete megcsináltuk, a másodiknak azóta is tart az előkészítő szakasza...
-
VikMorroHun
őstag
Érdekes, én a héten is le tudtam törölni, meg korábban is. Ccleaner regisztrációs adatbázis tisztítást érdemes lefuttatni, hátha megjavítja. Egyszerűbb, mint újratelepíteni az egész rendszert.
[ Szerkesztve ]
-
VikMorroHun
őstag
Telepített programok eltávolítása - Rockstar Social Clubot keresd meg, és töröld. Utána helyi fájlok ellenőrzése Steamen, ezek után pedig indítsd a játékot, és újra telepíti a Rockstar Social Clubot.
-
VikMorroHun
őstag
válasz freeknight #66949 üzenetére
De az is jó, ha belépés után egyből mész TV-t/kamerát nézni. Az előbb egy órán keresztül néztem a bunkerben passzív módban a kamerákat, miközben mással foglalkoztam. Kicsit kevesebb, mint 5000 dollárt vont le összesen.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
Kb. 3 hónap és ki tudja mennyi pénz után ma váratlanul meglett az oppressor rakéta fejlesztés. 49 db felesleges fejlesztés után. Mostantól végre megint termelhet a bunkerem.
-
VikMorroHun
őstag
válasz pendre54 #66910 üzenetére
GTA Wiki szerint:
The Deluxo is able to be customized in Los Santos Customs, although the weapons are only accessed via the corresponding Vehicle Workshop from a Mobile Operations Center or Avenger.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Anulu79 #66894 üzenetére
A klubot pont nem a széf miatt érdemes megvenni, bár így, hogy dupla pénzt ad, egész jó. Naponta veszít valamennyit a klub a népszerűségéből, és minél kevésbé népszerű, annál kevesebb pénz kerül a széfbe. Vannak klub népszerűsítő küldetések (5-10 perc darabja), azok kemény fél csíkot visszatöltenek, és persze várni kell pár percet, mielőtt újra mehetnél. Vannak köztük érdekesek, de folyton ezeket ismételgetni... unalmas. Ha felveszel egy új DJ-t a klubba (100.000 GTA $) akkor teljesen feltölti, egyébként csak részben. Már meglevő DJ-t beállítani viszont olcsóbb.
-
VikMorroHun
őstag
válasz #14121216 #66837 üzenetére
Szoktak olyat csinálni, hogy adnak ajándékot a Shark Card vásárlás után, de ha 2 hónapja nem vettél, akkor ez tuti hiba. Szerintem szólj a supportnak.
-
VikMorroHun
őstag
Tegnap sikerült Buzzarddal felvennem a tengerről egy ládát, tehát nem szükséges a motorcsónakkal vacakolni. Hátha másnak is jól jön.
-
VikMorroHun
őstag
válasz TiberiusX #66673 üzenetére
"Grapichban minden maxra van téve." Lehet, ezért. Próbálj meg kikapcsolni/lejjebb venni ezt-azt. Kezdetnek az élsimítást mondjuk. Hátha kiderül, mivel van baja. Nálam egyébként a Tom Clancy's Wildlands akadozott legutóbb, annak ellenére, hogy 70-90 FPS-t produkált (nem volt maxra állítva). Viszonylag gyors HDD-ről áttettem SSD-re, és megszűnt az akadozás.
-
VikMorroHun
őstag
válasz Triathlete #66600 üzenetére
Túlmelegedik a rendszer?
-
VikMorroHun
őstag
válasz Kiskokó #66550 üzenetére
Ákos tegnap jelentkezett a crewba, Schuchart 18 napja tag, FrancisH meg IGN tag, tőle szerintem egyértelmű, hogy meg kellene szabadulni a jövőben. Nem egyértelmű, hogy az előző kettő is részt vett ebben a támadásban?
-
VikMorroHun
őstag
válasz FehérHolló #66547 üzenetére
Ha nem hiszed, olvasd el a szabályzatunkat.
-
VikMorroHun
őstag
válasz freeknight #66481 üzenetére
Ezt nem tudom, hogyan vezetted le az eddigiekből.
-
VikMorroHun
őstag
válasz freeknight #66475 üzenetére
Nem, mert van annyi eszem, hogy eladás előtt megnézem, tiszta-e a session.
#Heller2: Szerintem jelentős különbség van, de ha nem hiszed, majd csinálok neked összehasonlító (videó)elemzést. Vagy nem.
#Plata: erről a trükkről még nem hallottam, olyat viszont már láttam, hogy egy Buzzard útban volt indulásnál. Annyi történt, hogy kicsit odébb rakott a játék 2 kukást.- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
VikMorroHun
őstag
Lehetne úgy, hogy amikor postakocsis eladás van, ne csak én toljak? Kétszer is láttam olyat, hogy valamelyik kocsiban ketten ültek. Meg amikor 60%-on van egy bunker, másnak meg tele van, akkor ne a 60%-osat adjuk el. Csak gondoltam, szólok.
-
VikMorroHun
őstag
-
VikMorroHun
őstag
válasz Puma K #66301 üzenetére
Mondok két okot az eddigieken kívül: The Last of Us és Horizon: Zero Dawn. A legkiválóbb játékok közé tartoznak, amiket valaha láttam.
Ma éjjeli klub küldetés: verjek szét 4 autót baseball ütővel (szerencsére gépkarabély is jó, mert sokszor csak a levegőt suhintottam a kocsik mellett). Nem tudom, ettől miért nő a klub népszerűsége, de sebaj.
-
VikMorroHun
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- MSI G31TM-P21 LGA775 alaplap + Xeon E5430 Quad Core CPU
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6/i5-G4/8GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6220 laptop (12,5/i5-G2/4GB/128SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla