Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Apple asztali gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Triathlete
üzenetére
Hát apuci pedig pont én vagyok az aki tudja mikor mit lehet szóval ezzel nagyon mellé lőttél. Pláne nem megölésről van szó.
Nem tartottalak fel semmiben, nem csináltál semmit nem bántottalak, raktam a kocsidra 3db stickyt erre az volt a válaszod hogy lelősz. Nem látod hogy nem egyenlő a mérleg nyelve ? Nehogy már még neked álljon feljebb jó hogy nem lősz már azért mert közel megyek hozzád... Oszthatod itt az észt de, megkéredezhetsz bárkit de kb Toma / Hegyi / Ucil / kele és egy két ember kivételével még csak olyan szinten se baszogtatok mást mint téged a sticykvel... szóval azért álljon már meg a menet mielőtt is vádaskodsz! Amúgy meg be is lehet írni chatbe hogy most nem vagy vevő a dolgokra és hagyjon az emebr békén nem rögötn neki állni leölni... velem is előfordul és szólok is ha nem vagyok vevő a poénra... remélem ezt fel tudod fogni.Arról nem beszélve hogy a nagy PVP-zések közepette te hány embert köztünk engem is öltél már le többször egymás után mert "nem láttál" ezért mindenki döglött aki ott volt és hiába szóltunk "nem láttam a chatat se".... szóval erről ennyit
De én meg meg se szólaljak mikor heteken keresztül csinálom a supply feltöltést és sunyiból a kinthagyott helikpoteremnek lelövik a farmotorját én meg csak lesek hogy mi a faszé nem megy...
Tudnéék én itt sok emberről nagyon sok dolgot mondani és akkor talán rájönnétek hogy az "én vicceskedésem" elég messzi áll attól hogy túllépjem a határt plane nem hogy rögtön Kill legyen a válasz rá.
Csak mivel jófej gyerek vagyok nem ugatok soha semmié de látom ez kurva nagy divat meg a forumon nagy a szája mindenkinek majd akkor én is elkezdem már a kötekedést.Tomka : Ezen van a hangsúly hogy ÉN 90% ban poénkodásból sem ölök, tényleg nagyon közeli 1-2 ember van amikor nagyon olyan a helyzet hogy mondjuk PP zünk és kikapcsolom a FF-et és lelövöm mondjuk Tomát . De akikkel ezt megtteszem hozzáteszem ezt is ritkán. ez 3-4 ember.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kerékpársportok
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung kuponkunyeráló
- Fotók, videók mobillal
- Milyen egeret válasszak?
- Spórolós topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- APC Smart-UPS 1500VA LCD RM 2U (SMT1500RMI2UC) - űj ára 450.000Ft
- Digitus Network Cabinet 19'' 42U DN-43000 white - Rack Szekrény
- BROCADE Ruckus ICX7150-24port - Switch - több db - 130Gbps
- 3D nyomtató - SAURER MarkingSolutions Signum Eco Lasersysteme - laser marking system
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - i7-10G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

CactuS