Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
válasz
L-e-f-i-e #65698 üzenetére
NC eladások simán mennek egyedül is. Sőt 6-7 perc alatt végezni is ehet mindegyikkel.
A segítők fizetése pedig ugyanaz, mint MC gyár eladásoknál. (10%, max. 35ezer asszem)MagyariMarcy: üres (public1) sessionbe net problémák miatt dobálhat. (pl.sok minden fut a háttérben ami leveszi a sávszélességet, alapból gyenge a neted...)
-
L-e-f-i-e
senior tag
NC eladásnál ugye minden eladást egyedül is meg lehet csinálni mivel mindenképp egy jármuvet ad, de ha ilyenkor vannak az MC-ben mások is akkor ok kapnak 30k-t mint MC-s eladasoknal?
-
MagyariMarcy
újonc
Miért dob mindig 1-es Public sessionba?
próbálok sessionba joinolni de csak 1-es be dob be nem tudok sem friendsre sem sima sessionba
-
VikMorroHun
őstag
válasz
MutantZombie #65658 üzenetére
Rockstar Social Clubot eltávolítod, Steamen ellenőrzöd a helyi fájlokat/újra telepíted.
-
Plata
félisten
válasz
kzoltann #65693 üzenetére
Nálam a clubban csak a limó áll,semmi más,CEO garázsban ki van takarítva így ott is van jó pár üres hely,bár asszem egy tévés furgon még van bent,meg egy béna moci,bár azt lehet vettem.
Rémlik mintha vettem volna egy gagyi motort egyszer mert motoros ökörködés volt a Ph-sokkal.
De még a többi házamban is van pár üres hely,facilityben is van talán 5 vagy 6 garázshelyem.
Nem nagyon vagyok autóbolond.Kevés autóm van,na jó króm meg aranyozott Dubsta az van vagy 10 szétszórva. -
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás #65691 üzenetére
Macskááááás?
Arra még is hogy lehet öltözni?
Van macskás ruha? -
-
Plata
félisten
válasz
kzoltann #65685 üzenetére
Klubban csak 1 járgány fér el?
Nézd ha nincs sehol mondom hogy menj el a házaidban nézd végig a garázsokat.
Nekem egyszer autós tali előtt tűnt el a kocsim a CEO garázsból,amivel neveztem is,köcsög Mechanic nem találta sehol végül az egyik házam garázsában ott rohadt,de hogy hogy került oda fingom sincs.
Csak már tök ideg voltam mire hat házat meg egyéb szart végignéztem és a taliról is késtem. -
kzoltann
aktív tag
válasz
freeknight #65684 üzenetére
Felrobbantottam az akulam,
Mors felvette, csak az Akula volt ott.
Impound megnéztem nincs Impoundban autom.Bealltam a service entrance-re NC-ben oppressorral.
Otthagytam, utana egy masik - lopott - verdaval bealltam/hoztam cratet és azota nincs meg az oppressor. -
kzoltann
aktív tag
Eltunt az oppressorom.
Mors Mutualt hivtam fel sem veszi.
Mechanicnal az osszes garazst atneztem sehol.
MOC, Bunker külön megnéztem hátha azokban van, de ott sem.Hol lehet vagy mi történt?
-
Plata
félisten
válasz
HussarF #65680 üzenetére
Ha csak nem lesz mostanában dupla CEO hét nem nagyon fogok ládázni.
Bár asszem nekem mázlim volt vele,alig akadt 3 ládás lopásom.
Mikor kiakartam próbálni Avenger bugot is akkor is nagy nehezen jött 3 láda.(#65678) hegyipapa
Következő buli milyen lesz?
Jelmezes?Fekete?Vörös?Álarcos?Esetleg szakállas?
Ma este autós talin lesz valami buli?
Autós talira robbantós kamionnal megyek.Egyébként van valakinek Ocelot Swinger amin For Queen and Country Livery van?
Mikor fellépek játékban folyton azzal szekál hogy ajándékba kaptam ezt a livery-t ehhez a kocsihoz,de a kocsi maga nem tetszik ezért nem akarom megvenni,de ha valakinek van rakna be róla képet, -
Bár most nem túl központi dolog, de szólok, hogy a ládázásnál javították az avengeres szállítást. Most már ledobja a ládát, mikor belépnél a raktérbe. Nem lehet már elvinni a 3 ládát egyszerre.
-
Donniehun
újonc
I will just leave this here.....
https://www.youtube.com/watch?v=xazvOmkCTG0
-
hegyipapa
senior tag
PHHU White Party !!!!
Szerintem megcsináltuk a legnagyobb bulit
Nagyon sokan voltunk. Session eléggé tele volt, sajnos csatlakozni már nehéz volt. Akik bejutottak azok nagyot buliztak. Konkrétan elfogyott a pia a Dizsiből, csődbe ment, kisebb bulikra tervezték
Köszi hogy jöttetek, nagyon frankó ruhákban jelentetek meg.
-
Plata
félisten
-
gyugyo79
addikt
válasz
Reaper #65663 üzenetére
Nálam a NC -be már volt egy rablásom. Amikor leültem a géphez kirakott a Club elé és közölte, hogy elloptak ezt azt és szerezzem vissza. Nem volt semmi idő keret, 3 tárgyat (pénztárca, táska, telefon) kellet vissza szerezni. Ez pld nem is tudom, hogy az árú készletet érintette volna e vagy a népszerűséget de az utóbbi lenne logikus ...
Arról olvasott már valaki, hogy a népszerűség befolyásolja, termelést ? Tehát ha nem népszerűsítjük a Clubbot akkor bukjunk a 10k -kat és annyi vagy van valami vele járó bünti is ?
-
negyven2
veterán
válasz
HussarF #65669 üzenetére
Gondolom akkor egy alap tuningolatlant add be.
Tegnap este eladtuk a fullos 360-as Club raktárat. Egy Poundert adott be (nekem megvan a tuningolt tehát azt). 3 helyre kellett mennie közbe jöttek a támadók. 20 perc volt rá. 6-7 perc alatt odaértünk a célhoz (3. hely) ahol még kellett védeni a vevőt. Vagyis csak kellett volna mert támadó az nem jött. Pedig írta, hogy még, hogy 4 van hátra, de biztos dugóba kerültek...
De az idő lejárta után megadta az teljes összeget. Még szerencse, hogy saját publickban voltunk. De azért ez is egy a sok bug közül... -
Plata
félisten
válasz
L-e-f-i-e #65671 üzenetére
Kell,mert ha nem teszel rá akkor nem tudod magad agyon lőni.
Ugyanis valamiért a rakétavetője olyan szar helyen van hogy saját magadat is letudod lőni vele.
Ha nem figyelsz simán téged fog be a rakéta.
De ha a kamion végére raksz fegyvert az is felakad.
Rakhatsz előre rakéta vető helyett motorba beépített géppuskát vagy minigunt? -
Ideg
aktív tag
válasz
Morphus101 #65655 üzenetére
Közben kipróbáltuk, mindenki a saját self rádióját hallja.
-
Srácok, melyik NC-s eladó jármű mekkora kapacitással bír? Nem találom sehol...
-
válasz
MutantZombie #65662 üzenetére
hegyivel ne próbálkozz, ő mnidig egyedül játszik és sztem meg is mókolja, hogy ne tudjanak rácsatlakozni
Másokat próbálj.
-
Reaper
őstag
Tegnap be lett támadva a kokó üzemem, holott tudtam, hogy közel sincs tele. Konkrétan 2 egységnyi cucc van benne. Ma láttam, hogy megint változtattak a business raid mehanikán: reddit
-
freeknight
őstag
válasz
Nekem is ez volt pár hete, "unable retrieve character data", de csak barátokra csatlakozva, publik okés volt.
Érdemez szolgáltatónál rákérdezni, hogy NAT mögül netezel-e, és ha igen, visszaállíttatni publikusra az ip-t.
Nálam ez volt a megoldás az online bajaira (persze most sem tökéletes, de ilyen szar netkóddal nem is csoda). -
Mr.Csizmás
titán
válasz
ne te joinolj, hanem írj üzit, hogy inviteljenek.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Néha van ilyen, mikor levannak terhelve a szerverek, főleg most a DLC miatt sokan jöttek fel online egyszerre. De nem jellemző. Én nagyrészt indítás után 5percel már online vagyok.
Egy időben volt bizonyos emberek Pl Nálam Hegyire sokáig nem lehetett csatlakozni mert unable to connect de másra ugyan abba a sessionbe meg pikkpakk bedobott.
Valami nálad van, vagy tűzfal vagy szar net. -
MutantZombie
tag
Helló Mindenki!
Kicsit kevesebbet játszom mostanában, mert azt tapasztalom, hogy a barátlistámon szereplők közül sokakhoz nem tudok csatlakozni. Vagy egy hibaüzenet után kidob egy sima public session-be, vagy 15 perc elteltével is csak joining....joining.... és noha az adott session-ben már látom a chat-t, mégsem csatlakozik. Van aki, ha meghív, akkor sem tudok hozzá csatlakozni (kb. 10-ből 10 alkalommal nem sikerült), bár olyan is van, akihez szinte mindig sikerül. Ha a 15 perces várakozás közben eljátszom az üres session kreálást, akkor azonnal csatlakozik, csak ugye akkor üres. Így a többiekkel játszani nem egyszerű.
Ha mégis sikerül bejutni a játékba, akkor ennek ellenére még bármikor kidobhat single player-be.
Ez általános jelenség vagy a hiba nálam keresendő?
Eddig abban a naiv hitben éltem, hogy a dlc/patch után ez javulni fog, de sajnos nem nagyon ezt tapasztalom.
-
MikeWazowski
veterán
Köszönöm Mindenkinek!
-
Plata
félisten
válasz
MikeWazowski #65649 üzenetére
Jah ha sztori akkor semmit nem fogsz látni szerintem.
Az összes DLC az Online-hoz ad tartalmakat,már elég sok DLC jött ki,(#65651) L-e-f-i-e
Kár hogy nincs festékpuska Online,aki nem fehérben jönne azt falhoz állítanánk és fehér festékkel jól meg soroznánk.
Oszt még klassz fehér nyomokat is hagyna a padlón.(#65653) MikeWazowski
Egyébként ez a mostani DLC a legjobb szerintem,rengeteg őrültséget adott a játékhoz.
Igazán el lehet ökörködni együtt a többiekkel.
De itt az új DLC traiklere.
[link] -
Mr.Csizmás
titán
válasz
MikeWazowski #65649 üzenetére
csak multiban fogod látni. singleben max pár autó. új üzletet hoz be meg egyéb dolgokat.
-
Plata
félisten
válasz
MikeWazowski #65647 üzenetére
Új DLC.
-
MikeWazowski
veterán
Üdv!
Mi a bánat jelent meg a játékhoz? 5,5 gigát tölt...
-
Plata
félisten
válasz
szTotyy #65643 üzenetére
Érdekes nem?
GTA-ban tudok boltba menni ruhát venni,a való életben meg 5 perc egy ruha üzletbe már nekem totál kínzás.
Nem tudom hogy a jó életbe tudnak a nők félórákat el vacakolni egy ruha üzletbe.
Én be megyek ez meg ez jó lesz oszt cső.
Mondjuk ritka finnyás vagyok,csak is a sima farmert szeretem,ami már csicsás vagy fényes vagy koptatott,az nekem buzis és nem kell,általában kerek perec meg is mondom.
Mondjuk vicces ha ruhát kell menni venni a frász ki ver,de egy könyvesboltban lazán eltökölök fél napot.
Az antikváriumokat meg kimondottan szeretem. -
Plata
félisten
válasz
Heller2 #65639 üzenetére
Én csak gondoltam esetleg lenne egy egységes Crew ruha,amiben megjelenhetnénk,ezzel is mutatva hogy mi egy összetartó bagázs vagyunk.
(#65641) Met
Frászt.ha kávéztam volna akkor kötekednék és trollkodnék.
Azt estére tartogatom.
Ez csak eszembe jutott.
Van olyan játék amiben lehet megadni közös egyenruhát.
Flotta egyenruha például.
Van ahol kötelező is a viselete,nálunk pont nem mert a flotta vezető pont le tojja az ilyen szabályokat. -
Plata
félisten
Ha már lesz buli és kötelező a fehér ruha,akkor miért nem talál ki valamelyik Crew vezető egy ruha szettet amit ide belinkelne és abban kellene mindenkinek meg jelennie,
Mint Crew egyenruha vagy csak Crew buliruha.
Na persze férfi és női változatban is. -
ProgenXL
őstag
Az esti buli biztos jó móka lesz csak ha kint rendeződik valahol fesztivál busszal akkor ne legyen lövöldözés. Szinte mindig van valaki akinek feltűnési viszketegsége van és elkezd lőni ami ugye rendőröket von maga után...
-
Gawamatsu
senior tag
válasz
Dahkteromar #65630 üzenetére
Csak az egy $500.000-re móka.
Dual gun az 395k, a standardra vissza 100k. -
Ideg
aktív tag
válasz
ProgenXL #65618 üzenetére
Nálam tökéletesen működött a party busz. Megálltam, kiválasztottam a rádió adót, felkapcsoltam a party fényeket (E betü), kiszálltam és szólt belőle a zene, járt a motor. Nem kellett vele semmi extrát művelni. Ha lekapcsolod a rádiót és úgy szállsz ki akkor nem szól a zene és sztem a motor is leáll.
-
szTotyy
őstag
válasz
freeknight #65623 üzenetére
Én ma reggel meghaltam a tenger felett egy dodós eladás közben. Egyedül voltam a sessionben. Nem igazán értettem a dolgot. Így már választ kaptam rá.
Tegnap meg C is ugyanígy járt, akkor csalót kiáltva továbbálltunk. -
negyven2
veterán
válasz
Akulára az a megoldás, hogy ha a tuningolt gépágyút lecseréled az alapra. Ezután újra működik a Homing.
Viszont kiegészítésként még egy két információ amit az adatbányás/szivárogtató kollégáktól:
-A Terrorbyte képes lesz a játékosok szkennelésére akár vezetés közben is. Szkennelés után kiírja az adott játékos nevét, szintjét, hány játékost ölt meg és mennyitől halt meg, a lövési pontosságát, eddig mennyi pénzt kereset GTA Onlineba, mi a kedvenc fegyvere, rádióadója, járműve, valamint mennyi prostit szedet fel és hány öltáncot vett igénybe.
-A Terrotbyte képes lesz mini drónokat is kiküldeni amit a játékos irányíthat majd. Ezeknek kettő fő támadó opciója lesz. Egy sokkoló opció meg egy önmegsemmisítés. A drónok nagyon aprók lesznek (kb mint egy játékbeli C4, de inkább gránát)
-Különböző Freemodos Co-Op küldetések is indíthatóak lesznek innen amik a sikeres teljesítés után 30K-t adnak majd.
-A Stone Hatchet szintén egy RDR2-es event-hez fog érkezni
Maude-nak kell 5 fejvadász küldetést megcsinálni (ezekből 20db lesz). Ezek teljesítése után kapjuk meg ezt a jutalmat. Ha ezek után 25 ölést végzünk a Stone Hatchet-el (ami gondolom az előző ilyen event után lehet akár NPC is) akkor a jutalmunk 250 000GTA$ lesz. Valamint ez a fegyver is elérhetővé válik majd RDR2-ben (Social Club Accounthoz fog kapcsolódni, vagyis bárhová is veszed meg majd a RDR2-t megkapod majd).
Ezek mellet a Stone Hatchetnek van rampage képessége is.Viszont azt is rebesgetik, hogy a Rockstarnak ez az idei utolsó tartalmai frissítése is, mivel tartalmazza a majd később jövő updetek nagy részét is. Ugyanis ebben az update-ben benne van az új Halloweeni és a karácsonyi tartalmak nagy része is.
Illetve a Terrorbyte, Opressor MK2, Scarmjet, etc. dolgok csak majd egy decemberi (jelenleg Hacking néven futó) küldetéssorozatban fog csak elérhetővé válni. Addig az ideig, elvileg új Adversary módokkal akarják az időt kitölteni.
Én szerintem viszont ezen utóbbi bekezdésemben leírt dolgok eléggé hitetlenül hangzik, bár van benne ráció, hiszen letöltései méretre elég nagy lett az update, Illetve tényleg csak a felét kaptuk meg az újdonságoknak (és itt nem elsősorban a járművekre gondolok , hanem a lehetőségekre). -
Plata
félisten
válasz
Én is tudok neked mondani egyet.
Pounder custom feltudja robbantani saját magát. -
freeknight
őstag
Egy kis gameplay az új Opressorral.
Azért kicsit megnyugodtam, először is, vagy rakétája van, vagy cannonja, a kettőt egyszerre nem lehet rajta felszerelni. Másodszor, a cannon messze nem olyan erős, mint a hydrán (kb lézerágyú szint), hanem kb fele a tűzgyorsasága, vagy még annál is gyengébb. Nem lesz ez sokkal erősebb összességében egy deluxonál.
Úgy néz ki, hogy a Terrorbyte-ból lehet indítani bármilyen resupply, cargo, vehicle source küldit, ez elég szimpatikus. Sajnos olyan opciót nem látni, hogy supply vásárlás, pedig úgy ütött volna nagyot
Reddit szerint nem csak nálam nem működik az Akula célkövetős rakétája, hanem senkinek sem. Egy csomó
más bug is jött most az update-el. Pl Stormberg felrobban egy rakétától, vagy random meghalsz a tenger felett (ez eléggé wtf). Nézzétek át, van egy rakattal -
gyugyo79
addikt
válasz
szTotyy #65619 üzenetére
A Benny's kocsiknál M -menüből lehet a kocsit elindítani az ajtókat kinyitni és motort/zenét indítani váltani.
https://www.youtube.com/watch?v=UXZhDMFkxpQAz tudja valaki, hogy a 150k s pezsgő az mit tud? Van különleges hatása vagy valami ?
-
ProgenXL
őstag
Ez a festival busz egy kicsit érdekes.. Egyrészt ahhoz hogy zene szóljon járni kell a motornak. De ahhoz hogy járjon a motor benne kell ülni. Persze van trükk hogy lőni kell egyet és beszállni majd ki és akkor jár a motor de erre kéne lenni más módnak is... Rendesen táncolni nem lehet közbe. Ennek nem pegazus járműnek kéne lenni szerintem...
Ami viszont jó lenne ha az npc-k odajönnének táncolni a zenére.Ha esetleg valamit rosszul tudok írjátok.
Youtube-on van fent videó hogy az új DJ-ket is majd küldetéssel oldhatjuk fel.
Plata azt a pénzt én tegnap megkaptam.
-
Plata
félisten
Humble bundle-n akciós a GTA V,van több féle változat,alap GTA V +Criminal Mastermind Pack és még shark cardok is akciósak.
[link] -
Plata
félisten
válasz
hegyipapa #65611 üzenetére
Én már össze is állítottam a ruhámat a bulira,full fehér.
Még fehér maszkot is vettem a parton.
Lehet csinálok egy másik fehér ruhát is bulira,a többiek szerint kicsit merész amit elsőre kreáltam.Egyébként tele a hócipőm a steam-el.
Ma sem csinált nekem képet,Sztotyi kiváncsi volt rá milyen ha celeb jön a klubba,mondtam neki ha lesz nálam megint megmutatom neki.Kaptam is celebet,erre a többiek leléptek mert modder jött a sessionba.
Még a klub felé tartott a celeb mikor elmentek.
Bent a klubban ahogy a celeb meg az a gyökér lazlow buliztak le fényképeztem,azért sem mentette el ez a szemét.
Azt bezzeg amit a számítógépnél csináltam elmentette.
Ma este megint kaptam pénzt fellépésnél.
[kép]
Nem tudom más is kapott-e. -
hegyipapa
senior tag
Dizsbe próbáltátok a Dress Code EDM beállítást, frankó színes ruciban tombol a tömeg
Szeretnénk mindenit invitálni egy bulira, szombaton este 9 órákkor. Csinálunk egy white party-t mindenki jöjjön fehér ruciba
Így legalább kitűntök a tömegből. A táncos lányok már fehérben rázzák
-
Mr.Csizmás
titán
-
Köszi, akkor majd átnézném újra, hogy mi, hova lett véve, csak itt jön a következő kérdés, hogy jutok be a kamion fejlesztési menüjébe? Tegnap este amikor megvettem, megjött az SMS, majd ott volt a garázsba a cucc, beleültem, és rögtön feljöttek a fejlesztési lehetőségek. Ezeken elvileg végig mentem, majd a végén kiléptem. Most viszont már ha beleülök, nem adja fel újra ezt a lehetőséget, és azon a garázsszinten lévő fejlesztő részlegeknél se látok ilyen opciót, ha oda megyek.
-
h3lios
addikt
Tegnapi Repostja, hogy ne vesszen el !
Eljött ez a pillanat is, megtisztítottam a barátlistámat a(z) cancertől IGN tagoktól.
Így tehát amennyiben ez lehetséges szeretnék csatlakozni a phhu-s Crew-ba.Rövid tudnivaló rólam: 24 éves srác vagyok, az egyik hazai mobil szolgáltatónál melózom és rengeteg szabadidőm van azokon a napokon amikor nem dolgozom. Ezt mostanában Delivery Guy Simula... khm izé, GTA Online-al szoktam elütni.
Márciusban kezdtem az online pályafutásom és azóta majdnem 450 óra szaladt bele a játékba. (ebből 420 online). Első sorban Solo Session-ökben farmoltam I/E eladással és bunkerrel, viszont ez mostanára kicsit monoton lett és jó lenne hasonló geek arcokkal együtt játszani.
Nem jelent akadályt, ha segíteni kell másoknak eladásokban, szivesem vezetek kukás autótól kezdve Avengerig mindent.
PVP-zni egyáltalán nem szoktam, kivéve ha 1 tryhard nekem esik free lobby-ban Hydrával vagy Deluxoval mindenféle figyelmeztetés nélül. Nyilván ilyen esetekben visszadom a kölcsönt méghozzá kamatostól. A kedvenc megtorlásaim közé tartozik, az Avenger-es Kamikaze, mivel ebben az esetben általában a másik fél húzza a rövidebbet.
Amennyiben megfelelek a követelményeknek: LordH3lios néven vagyok fent social clubon. iFruit-os nénis profilképpel.
Invite-ot várjam az accomra, vagy requesteljem clubon ?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest