Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Bjørgersson #70099 üzenetére
jpeg-ből ne nagyon ítéljél!
Olyan beállításokkal hogy a füves, erdős területeken se nagyon essen be 55fps alá mert ott kezdi el bántani a szemem.
-
rup1u5
nagyúr
Újrakezdtem a single player-t FPS nézetben, Flawless Widescreen-el megfejelve, ultra wide monitoron.
-
Plata
félisten
válasz
simon105 #70092 üzenetére
Neeem,a menekülés legbulisabb módja az Insurgent és át a rendőr kordonokon.
Csak szerintem már az sem elérhető.
Pedig mekkora hecc volt.
Mondjuk Trevor eszement heistjében még mindig vihető mint saját autó a minigunos insurgent,az is jó hecc.(#70094) Zsoxx
Opressor-t nem szeretem,megvettem tuningoltam,de az csak arra jó hogy megöljem magam,ha felülök rá akkor úgy is kampec.
Opressor Mk2 nagyon jó,mióta megvan mindenhova azzal megyek. -
simon105
tag
Ha jól sejtem, az Opressorra gondolhatsz, ami a repülő motor. Ha nem, akkor ne haragudj. Ha mégis, akkor se haragudj.
Arra viszont gondoltak, hogy a heistekben ezek a járművek nem lekérhetőek, így a menekülés legjobb módja még mindig a motorralsárgán (esetleg a bénáknak van heliglitch).
-
Zsoxx
senior tag
Elképesztő, micsoda járművek kerültek be a játékba az utóbbi 2 évben. Gondolom pl. ezzel az Occatorral nem lehet túl nagy kihívás a Pacific Standard Job-ban a menekülés.
-
válasz
the_mad #70088 üzenetére
Mondjuk úgy sikerült megtalálni, hogy ha arra kerestem rá, hogy "gta online loading screen <>"
itt a <> helyére értelemszerűen a kocsi nevét kell beírni, amit keresel.
De arra is gondoltam, hogy egyszerűen csak el kell indítani a töltőképernyőt, megbabrálni a netkapcsolatot, aztán akkor a végtelenségig futtatja az időben visszafelé a régebbi bejelentéseket. Csak mindig nyomni kell egy screenshotot. -
the_mad
aktív tag
válasz
HussarF #70087 üzenetére
Nem igazán. Az "artwork" képek fent vannak sok helyen, de a szöveg nincs meg mellé. Pinteresten találtam néhányat komplett, szöveggel együtt. Esetleg ott van rá egy kevés esély hogy megtalálsz belőlük néhányat. Egyébként már én is kerestem ezeket. Sajnos kevés sikerrel.
-
Valaki ügyes nem tudja, hogy azok a szövegek, amiket a GTA Online a betöltéskor tol ki (meg a képek) elérhetők-e valahol? A kocsik érkezésekor mindig valami frappáns leírást adnak, hasonlóan a webshop-ban lévő leíráshoz, de mást. Ezeket szeretném előtúrni, de nem tudom, hogy van-e ilyen valahol. Hátha van oylan fanatik, aki lescreenshotolta ezeket és feltette valahova (valahol redditen vagy bárhol). Tud vki segíteni?
-
MrYoniko
aktív tag
Isten éltessen minden Crew társat!
-
Kiskokó
veterán
"Ha aktiválod a karakter előkap egy köteg pénzt és elkezdi fröcskölni"
Fröcskölni
Cash Flow
-
PeL
addikt
válasz
HussarF #70080 üzenetére
Ha van nálad legalább $1000 (a karakternél kell legalább ennyi pénznek lennie, a bankban mindegy mennyi van) akkor ott ahol a karatker animációt lehet kiválasztani (fejből már meg nem mondom hol, M menüben valahol) lesz egy olyan hogy "Make it Rain". Ha aktiválod a karakter előkap egy köteg pénzt és elkezdi fröcskölni. Ha nyomva tartod az animáció gombot addig csinálja amíg el nem engeded a gombot. Ahányszor megcsinálod mindig levon 1000 dollárt, összeszedni nem lehet az elszórt pénzt. Itt látható ahogy Sajtburger épp ezt csinálja:
-
htc07
addikt
-
Zsoxx
senior tag
válasz
#81556480 #70018 üzenetére
Adjak kölcsön?
Kb. 2 éve lenyúlták a SC accountomat, meg az Origint is (feltört emailen keresztül). Az Origint visszaszereztem, de a SC-al nem foglalkoztam, mert már amúgy se nagyon játszottam az Online-nal. Pár napja jött egy email, hogy kérelem érkezett a 2 lépcsős beléptetés kikapcsolására. Mondtam a supportnak, hogy lopott az account, nem én kértem a feloldást, erre visszaadták, és megváltoztattam a jelszót.
Még nem raktam fel újra a játékot, de SC-n látom, hogy 130 M $-om van az online-ban. Az nem sok egy kicsit? Ha nagyon kell valakinek, tudok adni belőle. Megkérdeztem, sosem volt bannolva a kb. 2 év alatt, szóval talán nem cheattel szerezték. -
Zsoxx
senior tag
Sziasztok
Mennyi helyet foglal most a játék, a DLC-kkel együtt?
-
Hauptmann
veterán
Hosszú szünet után bele akartam nézni az online-ba, de meglepve tapasztaltam, hogy nincs meg a karakterem. Elő lehet varázsolni a régit valahogy, vagy kuka?
-
z123456z
őstag
Sziasztok. A lányom gépére felraktam a Steam-et és a fiam steam accountjával használom. Csak a GTA lett telepítve, minden oké, viszont nincs online mód, csak a sztori. Ez hogy lehet? Social club-os, ha számít. Vagy meg kell csinálni valamit a sztori módban? Már nem emlékszem sajnos. Ötlet?
Köszi. -
Courage_7
aktív tag
Az offense-defense egy nagyon szuper kis adversary, a kisebbeknek meg jól jöhet a pár dispatch küldi a gyors szintlépésért meg dupla pénzért, szóval szerintem nem rossz ez
-
-
Courage_7
aktív tag
heti cuccok:
Double GTA$ and RP Activities:
Target Assault Series
Offense Defense
Dispatch
RC Bandito Races
Discounted Content:Canis Freecrawler, $298,500
Grotti Turismo Classic, $352,500
Dewbauchee JB 700, $175,000
RC Bandito, $1,113,000
Karin Kuruma (Armored), $262,500 Trade Price
Buzzard, $875,000
Ultralight, $250,000 Trade Price
Select vehicle modifications (Engine, Brakes, Resprays and Turbo)
High End Garages (50% Discount) c
Time Trial:Sawmill, Par Time of 2:15.00
Video Guide
Premium Race:Down The Drain, Muscle Cars
-
hhenry
őstag
Sziasztok! Hétvégére keresek 2 embert heist fináléhoz
-
ProgenXL
őstag
válasz
Mr.Csizmás #70051 üzenetére
Gyertek már játszani. Mindig rátok kell várni.
*nem válasz
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
bluuzia #70049 üzenetére
There are unique non-gang modified variants that can be found in El Burro Heights at the bus junkyard on the corner of South Shambles Street and Hanger Way, most often at night. These share the same upgrades as the gang variants but with unique paint. The non-gang modified variants feature unique matte unknown green with unique unknown green pearlescent paint, dark green secondary paint, and unique feltzer brown wheels. Similar unique non-gang modified variants of the Manana, Peyote, and Tornado can be found parked at the same bus junkyard as well as in front of Olson's Autos on El Rancho Boulevard in Cypress Flats, most often during the day.
-
bluuzia
senior tag
válasz
CactuS #70048 üzenetére
Buccaneerből van 3 féle a bandák színeiben:
zöld-fekete - Families
Lila-arany - Ballas
Sárga-zöld - Vagos+ a matt zöld és a piros, amit nem tudok megszerezni (bár lassan tényleg azt érzem, nem is volt olyan)
Bandák színeiben van még Manana (ebből van egy extra színezetű lilás), Peyote (ebböl is van matt piros,ami gyönyörű) és Tornado (ebből meg keménytetős és kabrió is).
htc07: olyat színeztem csak, amit nem lehetett bevinni a garázsba (pl. narancs Kalahari és króm BF Bifta)
-
bluuzia
senior tag
Emberek!
Gyűjti még valaki rajtam kívül a rare kocsikat? (pl. Dubsta 2, Buccaneerek, Mananak, stb.)Van egy matt zöld Buccaneer és úgy emlékszem, hogy volt belőle matt piros is, de nem sikerül spawnoltatnom.
Ha valakinek esetleg megvan, jelezze légyszi, mert szinte már csak az hiányzik a gyűjteményemből - persze csak azok közül, amit be lehet garázsolniKöszi!
-
gabesz123
tag
válasz
Kiskokó #70042 üzenetére
Én az import/export eladásos bug-ra írtam. Amikor rányomsz a kocsi eladására és lefagy a kép, abból ki lehet jönni a leírt módszerrel. A fekete képernyőnél meg valamikor a várakozás megoldja, az inkább kapcsolódási hiba, míg az előbbi solo session-ben is fennálló hiba.
-
gabesz123
tag
Ez is egy régi bug. Először én is mindig alt+f4-eztem, de szerencsére a P menü működik olyankor. Azzal ki lehet jönni arról a screenről, utána lépj ki CEO-ból, menj ki a garázsból, vissza CEO-ba, majd azután menj vissza a garázsba és ülj a székhez. Van, amikor 2-3szor is meg kell ismételni, de működik, nem kell kilépni a játékból, de még csak új session sem kell.
-
zsiz
őstag
Bluuzia, bocsi meghalt a játék, azért tűntem el. Tegnap is ezt csinálta. Rányomtam, hogy Export, aztán semmire nem reagál csak alt+f4-re. Másnak nem volt ilyen? Na mindegy. Köszi még egyszer a segítséget.
-
Carlintos
kezdő
válasz
Mr.Csizmás #70033 üzenetére
német bank
-
the_mad
aktív tag
Ez igaz. Minden minimum a duplájába kerül, ha nem a háromszorosába. Ráadásul közel 20x annyi cuccot lehet most megvenni mint anno.
De azért most könnyebbnek érzem a játékot. Régen hatalmas szívás volt a kezdő szett megszerzése (High End apartman, Kuruma, Insurgent, Buzzard, fegyverek. Versenyre alkalmas autó, mondjuk az akkori legcombosabb Adder)
-
hegyipapa
senior tag
válasz
White..Lotus #70026 üzenetére
Jelentkezz a crew-ba itt !
-
White..Lotus
újonc
Szép napot mindenkinek sziasztok!
Szeretnék felvételt nyerni a crew-ba, mert jól elvagyok a tagokkal. Már kérdezték párszor hogy mikor lépek be, merthogy várnak szívesen. És egyébként is ez lenne az a magyar crew amibe a legszívesebben belépnék.(Eddig inkább külföldiekkel játszottam külföldi crewban voltam és vagyok) Ugyan még nem vagyok tag, de tisztességesen és normálisan játszottam és játszok is a PH-s tagokkal,(meg úgy mindenkivel akivel lehet) betartva a rájuk vonatkozó szabályokkal. Mivel folyamatos váltóműszakban dolgozom, az aktivitásom változó.A[Crew szabályzatot]elolvastam és elfogadtam.
Valamint ezt is elolvastam [A PH crew-ról]
Pc-n Játszom: [SC Profilom] -
-
the_mad
aktív tag
Pedig most a pénzkeresés kvázi gyerekjáték. A roksztár egy ideje két kézzel önti a pénzt a jákékosoknak. Emlékszem, hogy amikor a játék megjelent pc-re, akkor mennyit kellett szenvedni néhány százezer dollárért. Orrba-szájba kellett kontakt missönöket nyomni, vagy hejsztelni ha pénzt akartunk keresni. Most meg... A múlt heti duplás MC biznisszel 11 milliót kerestem. Annyit amennyit a megjelenés utáni 7 hónapban összesen.
A karacsonyi dupla ládázást és bunkert meg sem említem. Ugyan farmolós volt, de abban a két hétben 46 misit sikerült csinálni.
Mostanában csak annak nincs pénze aki nem játszik a játékkal. -
htc07
addikt
válasz
#81556480 #70018 üzenetére
ezzel én is ugyanígy vagyok,
vettem bunkert
vettem bele upgradeket
megvettem az mk2-t
akkor már kell a nightclub is, hogy legyen terrorbyte, hogy lehessen rakesz az mk2-n (bravo rockstar)
ha meg már ott vagyunk akkor nyilván kell arra is a performance upgrade
(ittasan nekiestem pimpelni a terrorbyte-ot is, tudnám minek)
akkor már a nightclubba kellenek tech-ek
akkor már kell oda pár emelet is raktárnak
na meg az upgradek is hogy termeljen rendesen
meg akkor már a nightclubban is legyen fullos minden hogy termeljen az a része isezek mind többmilliós tételek soronként, nagyon kicsorog a pénz a kezem közül.
hangárt meg facilityt nem is vettem, nem is tervezek.
bár úgy is fogok, ezek szerint engem a hideg ráz, ha túl sok pénzem van.
-
törölt tag
válasz
T0mBd1gg3R #70017 üzenetére
Szinte mindenféle gyáram meg raktáram van ,fel upgradepve, csak pénzem nincs nincs sose.
-
válasz
#81556480 #70015 üzenetére
Basszus, mit csinálsz te? Ősszel kezdtem, 85-ös szinten vagyok és több mint 10 millióm van. Megvan a ceo office mindhárom garázzsal, vehicle warehouse, 2 ládaraktár, bunker, facility, hangár, NightClub, MC: kokó, meth, hamispénz mind felupgradelve, terrorbyte, opressor II. Nincs meg a sok csicsa autó (Kuruma a legdrágább), a jacht, a 2 szar mc (fű, papirok), hirtelen nem tudom mit hagytam ki, ja repülőm sincs csak a hangár amit adott meg a helikopter.
-
Kiskokó
veterán
Ezzel csak az a baj hogy ha az olyanok mint te feljárna, akár random akár itt fórumon megbeszélés alapján.
Akkor simán lennénk csomóan és lehetne csinálni minden faszságot.
Én is csak azért járok fel hogy nyomok egy PP-t addig váltok pár szót az emberekkel azt kész.
Senki se jön semmire, állandóan üresbe vagyok van fent 10-12 online de Invitera senki se jön.Na mind1.
Én lassan eljutok oda hogy neki esek újra a storynak de most magyarul. (pár hónap múlva) -
Segal
veterán
válasz
HussarF #70009 üzenetére
Ezzel maximálisan egyetértek.
Kellettek a drága kocsik aztán lényegébe minden és ebbe a nyugis környezetben ezzel a roppant egyszerű pénzszerzéssel piszok gyorsan meglett minden és ez vezetett a kiégéshez. Ez van ezen már nem lehet változtatni. Pont evégett is szoktam néha beírni hogy ne csak a pénzt hajszolják az újak, meg hogy addig örüljenek amíg van miért farmolni, mert ha egyszer elfogy akkor egy darabig működik a gyűjtögetés a következő dlc-re meg hülyülgetés de amikor már az új dlc-t is felvásárolod a megjelenés napján jobb zsebből akkor vége az egésznek szerintem. Persze most már lenne újra miért küzdeni a játékba de ismerem magam annyira hogy ez újra a kocsilopáshoz vezetne így nekem már marad ez
Nektek persze jó gta-zást -
De remélem azért észreveszed, hogy az, hogy unalomba fulladt a GTA, azt magadnak köszönheted
Te voltál az, aki nem csinált mást csak ugyanazokat az unalmas köröket futotta, mást sem csinált csak kocsit lopott. A kocsilopás a legszarabb dolog az egész játékban szerintem, csak hát az hoz a legjobban pénzt. Amire amúgy messze nem volt szükséged, annyi volt már belőle. A GTA rengeteg lehetőséged ad, pl. olyan izgalmakra, mint a PUBG. Csak te itt nagy pacifista voltál, nem PvP-ztél. Nem is értettem, hogy ha itt nem, akkor hogy tértél át hirtelen egy ilyen PvP játékra, mint az.
-
Plata
félisten
válasz
Mr.Csizmás #70007 üzenetére
PUBG kb annyira változatos mint GTA-ban a börtön körüli verseny.
-
Segal
veterán
válasz
szTotyy #69997 üzenetére
Eltűnésem fő oka
Persze lehetett volna folytatni a gta-s kocsilopást de mindig méterre pontosan mindig ugyanúgy történt benne és már unalmas volt míg a pubg-ba minden egyes kör másképp alakul(t) így üde színfolt volt a gta után.
Ide fel szoktam nézelődni meg nagyon ritkán elindítom a gta-t de ennyi én a 5-be már nem fogok visszatérni. Ha jön majd az utód akkor természetesen jövök. -
szTotyy
őstag
válasz
David84 #70004 üzenetére
Ha a soc.clubra be tudsz jelentkezni, az már jó, mert legalább nem "vették" vissza az acc.-odat.
Valószínűleg a magyarításból maradhatott fent néhány fájl, azért nem megy az online. Én azt javaslom, uninstall után törölj minden GTA-val kapcsolatos könyvtárat a gépedről, és azután telepítsd újra a játékot (a sztori mentésedet azért mentsd meg, ha fontos neked. Nem tudom így csinál-e mentést a felhőbe).
(pár hete volt valakinek ugyanez a problémája és így megoldódott) -
-
David84
lelkes újonc
Sziasztok.
Srácok segítsetek légyszíves...
Az a helyzet,hogy látom nem engedett fel senkit social networkre...de nekem már közel egy hónapja nem működik a multi,elindul a játék,és egyből bedob a story módba...régebben előtte behozott egy menűt..options,story,multiplayer...de most nem.Ha story módon belül mennék rá az onlinera...akkor meg azt írj,hogy..."Sorry Social Club is currently experiencing technical difficulties and online services have been temporarily disabled."....és mondom ezt már több mint egy hónapja...
Kulcsot úgy vettem egy oldalról,nem tudom meg lehet-e nevezni.Valaki segítsen plíz!
-
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W