Hirdetés
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
Malibutomi
üzenetére
"Optimalizálnak"

-
Malibutomi
nagyúr
Én azt vettem észre a tegnapi patch után, meg a haver is, hogy a távoli dolgok ilyen fehéres ködbe mosodnak. Ez elötte nem volt.
-
r0
csendes tag
válasz
Pityu.
üzenetére
Próbáld meg a következő beállításokkal. Az aláírásodban szereplő gép jobb, mint az enyém. A videókártya ami minimálisan erősebb a tiédnél (r9 270).
Post FX rengeteget eszik. Esetleg a Grass Quality-t is leveheted normálra (még így is elég meggyőző a látvány). (Ignore Suggested Limits lehet off is, ... csak akkor számít, ha túl akarod lépni a videómemória mennyiségét)
Igaz online még nem toltam, de beszéltek itt női/féri karakterekről ... nálam Trevor megoldotta a problémát:
-
Đusty
addikt
social klubon játék közben hol kell megnézni a kapott üzeneteket?
-
válasz
haverkulum
üzenetére
Mikor én rákattolok az indításra steam-en, azonnal beléptet a social accountba is , szóval nem tudom mi lehet a baj nálatok.
-
haverkulum
aktív tag
Üdv mindenki, arra létezik valami megoldás, hogy akik steam-en vették meg a játékot, azokat a sima rockstar social clubosok nem látják online-nak a friends résznél? Legalábbis nekem a baráti köröm akikkel játszunk a steam-esek mind ezzel szívnak h mindig nekik kell ránk csatlakozni emiatt :S
-
RazoR
veterán
Vga tuningot nem nagyon szereti a játék... Hùztam egy minimálisat a kàrtyán (1100/1500-ról 1150/1600-ra) és egyből crash-elt....
-
válasz
Malibutomi
üzenetére
Nem tudom,fel baszta már így is az agyam,elsőnek jól futott most meg szarozik.
-
Van akinél be be szaggat nagy nyílt téren a játék?
-
prtvlogan
aktív tag
válasz
prtvlogan
üzenetére
Hátha segít másnak is:
Uninstalláltam a játékot, de előtte westlake írása nyomán (ezúton is köszönet érte) [link] az updateket lementettem.
Ezután feltettem a játékot dvd-ről, majd amikor elkezdte volna szedni az updatet, bezártam. Az elmentett update mappákat visszamásoltam oda, ahol voltak (x:\GTA V\update\x64\dlcpacks\)
Innentől kezdve már csak egy 370 MB-os valamit töltött a social klub a játékhoz. Szokás szerint a sebesség a kezdeti normál értékről leesett 4-10 Kb-ra.. Nekem segített, ha elindítottam az utorrentet. Ilyenkor mindig jött max sebességgel, majd amikor leesett megint a letöltés, utorrent bezár, majd elindít újra (social klub nem) így újra jó lett a sebesség.Azóta nem találkoztam fagyással, illetve mintha simább lenne a játék (mindkét esetben experience-el állítottam a grafikát.
Indításkor a social klub elég macerás, de ha beenged, onnantól már nincs megy a játék...
-
Prosector
addikt
A legijarmuvek iranyitasat be lehet vhogy hasonloan allitani, mint a BF3/4-ben?
Ott bill/egér komboval tok jo volt.
-
-
kigyi_23
addikt
Érdekes dolog, hogy ahány ember annyi féle játék. Hmm sokan panaszkodnak, hogy eltűnnek az autók. Nálam annyi áll a ház körül, hogy már nevetséges. Bent a garázsban egy autó előtte egy másik amivel csak hazamentem aztán ott van még az alap amit kaptam a karakterrel. És van még egy motor amit pl. csak kipróbáltam. Na ezek mindaddig ott maradnak amíg nem nullázom le őket? Már lassan gáz, hogy a garázsból csak úgy tudok kijárni, ha eljárok mindennel az útból
lolMás a taxi: online nem lehet? nem láttam egy taxit sem, de offline van belőle pár. Viszont írta valaki, hogy nem sikítoznak nem zavartatják magukat az utasok na nálam
kiszállt és elfutott pedig csak 2 saroknyit jutottam vele a fuvar java még hátra volt. Az, hogy kiszáll és el akar futni fizetés nélkül az nem is furcsa ilyenkor eleresztek egyet a levegőbe valamelyik skulóból és már fizet is az ügyfél rendesen 
-
törölt tag

Elders Play Grand Theft Auto V (Elders React: Gaming)
[link] -
Phobion
addikt
GTA Online közben nektek nincs internet problémátok? Konkrétan mintha a GTA teljesen behúzná a netet, a skype teljesen elkezd recsegni, a session-ön belül mindenki kilép, és amint kilépek a játékból minden megjavul...

-
Đusty
addikt
Ha onlinben repülőt akarok venni ahhoz előbb kell hangárt vennem? Lopott autót nem tudok bevinni a garázsba van valami, módja vagy meg kell venni ha azt akarom, hogy ott legyen az appartman előtt. (bár valaki írta, hogy az sem garancia)
-
Tököm ki van,lassan napi szintű lesz az update patch.Ezzel most megint mi javult vagy romlott,valaki észre vett valamit?
GTAV PC Patch 350.2 Notes
[link]#Runo
Mivel a játék nem lesz az ssd től gyorsabb,max egy pillanattal lesz gyorsabb a játékok közötti töltés,ezért nyugodtan maradhat a játék hdd n.
-
-
Prosector
addikt
Ott van a linkben, nem találtad meg?
Amugy ennyi:
"Sorted it out by going into: My Docs/Rockstar Games/GTA V/
Open settings.xml and find "<DX_Version value="2" />"
Change the value to 1 (Direct X 10.1) and the game will start."Ha igy sem jo, akkor passz...
Bocsanat az uj hsz.-ért.
-
Prosector
addikt
Csak en ezt nem tudtam,nem kellett még keresgelnem semmilyen segitseget, mert szerencsére hiba nelkul fut, egy akadásom nincs.
(ma állt egyszer le, rogton az inditas utan, a patch miatt defaultra raktam a grafot, ujrainditottam a játékot es akkor állt le, eddig ennyi hibam volt osszesen)
-
kisza25
félisten
multiztam kicsit lenne pár kérdésem:
van garázs, de nem tudok beállni kocsival, még azzal sem amit neten vettem és onnan álltam ki
tőzsde multiban nincs?
a Q gomb az TDM-ben csak nekem nem műkszik?
egyelőre ennyi
-
nevo
aktív tag
El sem indul mert rögtön ezt dobja:
Problémaesemény neve: APPCRASH
Alkalmazásnév: GTA5.exe
Alkalmazásverzió: 1.0.335.2
Alkalmazás időbélyegzője: 5533d504
Hiba – modul neve: ntdll.dll
Hiba – modul verziója: 6.3.9600.17736
Hiba – modul időbélyegzője: 550f4336Rendszer újrarak, szintén ez volt az üzenet, kipróbáltam másik gépen is de szintén ezt a hibát dobja.
Valaki tud rá vmit mondani, mert már mióta megvettem csak a dobozát nézem

-
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Valami olyan csalás hogy a földet lövik és pénz jön belőle láttam már én is de direkt ezért leszrtam.
Van amugy már minden, tegnap egy koma kurumába beült és elkezdett összevissza repülni vele.. Pont versenybe voltunk ő meg elkezdett mindenkit kilökni, nekiszállt mint valami repülővel lenne. -
JackFeryll
őstag
válasz
kocsisdavid5
üzenetére
Csalók tudják rádlőni, 40 ezer / darab ha felveszed.
más:
ilyet se láttam még, éppen rabolnám a boltot erre bezáródik az ajtó és se ki se be, zsaruk sem... -
ergepard
tag
válasz
JackFeryll
üzenetére
Egy darab zsák...most ezért kell a játékot fél hónapig szüneteltetnem.

-
htc07
addikt
valaki heist lvl20+ most negyediknek?
-
Eagl3
veterán
Van egy két bug amit tapasztaltam.
Az egyik, hogy ha alt+tab-al tálcára teszem a játékot, akkor visszalépve 59Hz-re állítja magát a kép frissítés a grafikai beállításoknál, minden alkalommal újra 120Hz-re kell állítani.A másik, hogy már hetek óta, mikor joinolok be küldetésre oldalt mutatja a karakterem képességeit és a vezetési képességem az alsó csíkban van, holott már rég kimaxoltam. Ha megnyitom a csatlakozott játékosok listáját ott már maxon mutatja.
Találkoztatok ezekkel, van megoldás?
-
ergepard
tag
!!!SEGÍTSETEK!!!
Edzésről hazaérek,megnézem a levelimet erre látok egy Rocstar Support-osat.Megnyitom gondolva megint valami hirdető szöveg,erre azt írják benne,hogy bannolva vagyok cheat miatt.(Megjegyezném,hogy eddig 50 órám van a játékban és eszem ágában sem volt elrontani az élményt cheatel).Ki vagyok tiltva online-ből mivel "csaltam".Most ezt meg tudná valaki magyarázni nekem?Vagy mit tegyek?A supportnak írtam egy levelet,de még semmi válasz nem érkezett rá.A telefon számmal sokat nem tudnék kezdeni mivel Angolul nem tudok olyan jól,hogy beszéljek velük illetve megértsem amit mondanak.A levelemet is feléjük google fordítóval írtam meg.
Előre is köszönöm a válaszokat.
Üdv:ergepard
-
TheProb
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
tegnapi ragekid gyerekkel is egy élmény volt játszani a végére...
-
törölt tag
Az mitől lehet hogy azokon a beállításokon amit magának állított be a játék simán fut (fix 60 fps) de kb fél óra játék után iszonyatosan beszaggat?
-
RazoR
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Ki támad be kit? Arról a csajról van szó akibe Trevor belezúg? -
Puma K
nagyúr
válasz
negyven2
üzenetére
"A Heist viszont igazából magasabb szinten élvezhető igazán, mert alacsony szinten hamar el lehet hullani."
Hmm... ja... tapasztaltuk...

Azért mert hangos a HDD az SSD-hez képest, én meg törekszem a minél halkabb és erősebb gép építésére.
Hallgatok zenét, és van egy erősítő rákötve a gépre Videoton hangfalakkal (2x 45W), de van mikor csak olvasok a gépen órákat és nem megy semmi. Olyankor hallom a HDD-t. plusz a Corsair H75 gyári Corsair ventijeinek a motorhangját...
Eddig csendes üzemmódban voltak azaz alacsonyabb fordulaton az UEFI által vezérelve, de most normál módban -a nyárra felkészülve- magasabb alapjárati fordulaton kihallatszik az is... szégyen. A H75-ön lévő ventikkel együtt 7db venti van ami a szellőzésért-hűtésért felelős (+ VGA Asus DirectCU II hűtésen 2db venti akkor már 9db), de egyik sem olyan hangos mint a kompaktvízhűtésé amit hozzá adtak. Igaz ezek nagyobb légszállítást tudnak mint a Swift ventik, de na... ennyi pénzért lehetett volna a csomagban alapból jobbféle venti...Visszatérve a HDD-re, ha az lekapcsol mert nincs használatban, és a Corsair H75 ventijei is csendes módban üzemelnek akkor messzebbről a gépház elején lévő power LED és az SSD használatát jelző LED-ekből lehet tudni, hogy megy a gép, vagy oda állsz a gépházhoz és látod a forgó ventiket a tetején és az oldalán.
Szóval SSD FTW.
-
sqpp
őstag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
A rohadék... akkor gyorsan megcsinálok pár küldit, mert baromira idegesítő.. utána meg ha védekezek jönnek a zsernyákok is. Arról nem tudtam, nem jelezte a map, bár a rendes papír térképen megnézhettem volna
Köszi az infot -
CJ3
senior tag
Amúgy az editor használatáról van magyar leírás? Mert szerintem összedobok egy movie-t majd
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
sqpp
őstag
válasz
Malibutomi
üzenetére
Egyébként te nem vettél észre olyat, hogy a játék grafikája romlott? Vagy tényleg én szoktam meg ennyire a grafikát és már nem tűnik fel, hogy szép?!

-
Malibutomi
nagyúr
Na kiderült hogy nem a 15.4-es driver volt a hibás az artifactolásban nálam, hanem a kártya mozdult el valahogy, ki be rakosgattam a slotokba, és megjavult szerencsére.

-
-
Redcaster
őstag
Üdv!
Ma meg fogom venni a Steames verziót, két kérdésem lenne:
- Mennyi hely kell neki pontosan? 65 giga elég?
- A virágbolti verzió volt eddig fent tesztelés gyanánt, 23%-nál tartottam benne, a mentéseket át lehet vinni majd ha fent lesz az eredeti verzió, vagy újra kell kezdenem a játékot?
-
sqpp
őstag
Adtam Trevornak egy kis upgradet a kocsira, mindjárt szebb szerintem

-
sqpp
őstag
válasz
CsonkaImo
üzenetére
30.-án (Tegnap előtt) és 1.-én (tegnap) volt patch, azóta nem jött ki.
04.30. Changelog
- Vehicles in your garage can no longer be accidentally replaced with vehicles from the street. For details, see this page.
- Improved stability and fixed several crashes and hangs while transitioning between Jobs in GTA Online.
- Fixed an issue where certain players were unable to exit their garages while inside of a personal vehicle.
- Fixed an issue where the game could freeze if you were robbing a store while someone else was attempting to buy snacks there.
- A rare issue has been fixed where some players received a “Purchase Failed” error when attempting to buy apartments.
- Fixed an issue where players would be asked to quit the game while using text chat in Golf and pressing the “E” key.
- GTA Online characters can now be added to your shortlist in the Rockstar Editor.
- Fixed several clipping issues that occurred when taking Snapmatic selfies.
- One-on-One Vehicle Deathmatches in Free Roam will now properly spawn all participants in vehicles.
- Fixed a Steam-only issue where you could not alt-tab back into GTAV if you alt-tabbed out while the Steam overlay was active.
- Various fixes to bring improved patch download speeds.
- Improvements to matchmaking so players that have good connections to each other are matched together more frequently.
- Fixed a Steam-only issue where players could not use Mexican Spanish as a subtitle language.
- General stability fixes for director mode and video editor.
- Various crash fixes.
- Fixes for issues caused by launching the game in offline mode.05.01. Changelog
- Fixes to improve game stability and other minor fixes.
-
CsonkaImo
addikt
Na megint frissítés? 350MB-ot tölt le ismét.
-
Phobion
addikt
Nálatok jelentkezik olyan probléma, hogy online közben internet problémátok lenne?

-
kisza25
félisten
köszi az infókat, nagyon szokatlan a multi rész full noob vagyok

a virtuális memória lényege, hogy ami nem fér a fizikai RAM-ba, azt kiírja a háttértárra (SSD/HDD) na most ez ugye sokkal lassabb, tehát az a tuti, ha minél több dolgot a valós RAM-on tart a Win, ezt úgy tudjuk elérni, hogy lecsökkentjük a virtuális méretét (van aki teljesen ki is kapcsolja, de van pár program ami nem tolerálja)
A Win alapon a fizikai RAM 1,5x-ét adja meg virtuálisnak, ami full felesleges, én eddig fix 512-1024MB-ot adtam meg, de ez a GTA5 alatt kevésnek bizonyult 8GB fizikai RAM mellett (ez az első példa rá amúgy)
ezért írtam a fix 1024-2048-at
azért jó a külön meghajtókra rakni a dolgokat:
HDD esetén a fejmozgás tart a legtovább pl. fut a win ehhez a HDD-ről olvas, egy időben itt van a virtuális memória, tehát azt írja/olvassa, és tegyük fel a játék is amit szintén innen olvas, mit csinál szerencsétlen HDD? ide-oda ugrál a fej, hogy a 3-4 dolgot egyszerre tudja csinálni, gondolom innentől tiszta, miért jobb, ha mind külön van
yozsee11: ja nem sokat multiztam, de a teleportáló emberek már most idegesítenek
-
yozsee11
aktív tag
Grand Theft Auto V PC - a modoknak annyi
A legjobban nekem ez fog tetszeni:
"optimalizálták a matchmakinget, a jobb netkapcsolattal rendelkező játékosokat gyakrabban dobálja össze a rendszer"
Végre nem lesz az, hogy pl. verseny közbe a lassú nettel rendelkező mögöttem van, majd egy kanyar után hirtelen előttem terem a semmiből...
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Bomba ár! Fujitsu Lifebook T936: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

:

CactuS