Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!

Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vaksi8
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Nekem semmi nincs! Fölöslegesnek tartom ezeket a közösségi oldalakat.A barátaimmal tartom az életben a kapcsolatot,önimádó sem vagyok hogy fényképezgessem magam stb-stb..de ez az én véleményem.
jonnyjoker01 megnéztem eddig 37 óra és 71%
-
vaksi8
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Most pontosan nem tudom de ahogy bekapcsolom a gépet megnézem!
Amúgy ez a social club mit takar pontosan?Mire lehet használni?Akkor is be lehet regisztrálni ha nincs facem?
-
Chereiose
addikt
Azt hogy tudom megnézni, hogy hány órát játszottam eddig összesen?

Nekem a social club on minden 0, ami érdekes, mert egy jó ideje már játszom.. 1 fiókom van, még PC-n anno ezen GTA IV eztem, most beléptem és csatlakoztattam a LIVE hoz egy pár napja, de mindent 0-ra ír. -
Z.m.Z
aktív tag
Sziasztok! Segítsetek már légyszi kicsit nekem. Egy taktikai verdát kéne ellopjak a Michael-lel de nem tudom mit kezdjek vele, mert porrá lőnek ha kiszállok. Nekem is ki kell őket nyírni? Eddig nem próbáltam mert akkor az egekbe szökik a körözés. Vagy valami mást kell csinálni? Előre is köszi.
-
Nescafé
őstag
Sziasztok
Olyan lista nincs még véletlenül ahol le van irva magyarul ,hogy pl egy adott küldetésnél, mik azok a plusz dolgok amiket még meg kell csinálni hogy 100%os legyen a küldetés. -
GALARDO
addikt
A megvásárolt tankot, hol találom?
-
mijos
senior tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
SA-ban más volt a helyzet, mert ott jól jöttek a légi járművek. De mivel itt délen van a központ, a város frekventált hely így a földi járműveket preferálom. Esetleg multiban lesz jó móka a repülés, gondolok itt elsősorban ellenfél kiiktatására vagy kamikáze módban becsapódni valakibe/valamibe

-
L_YKing
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Jaa. Lehet nem hiszem , hogy mentem olyannal.

-
razorka777
veterán
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Szerintem is a Bugatti lesz, pont most néztem a youtube-on.

-
mijos
senior tag
Melyik a leggyorsabb motor/kocsi a jatekban ?
-
bibi55
tag
Szó se róla, én is örülnék egy PC verziónak. Csak optimalizálják már rendesen... :/
-
Đusty
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Így könnyű

-
L_YKing
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére

-
jonnyjoker01
veterán
válasz
L_YKing
üzenetére
Szerintem meg legyen, mert 1. konzolon szarul játszom, (
) megszokás kérdése, de ezzel nem vagyok egyedül, 2. pcre mindig jobb lesz a grafika, mint konzolra. Akkor is ha nextgen. Ez egy alaptörvény
3. mit gondolsz mit fogok csinálni munkahelyen?! Majd dolgozni persze ... 
-
Đusty
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Kölcségvetésük nincs, a költségvetés meg az ő gondjuk. Próbálj meg egy 10 másodperces jelenetet leprogramozni a játékból és rájössz mitől olyan drága. Állítólag a következő generációs konzolok már közelebb lesznek a PC-hez így könyebb lesz átportolni őket, így reménykedhetünk, hogy kevesebb lesz a csak konzolra kiadott játék.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Azt mindenki furcsállná, ha nem jönne ki next-gen konzolra. Ez a játék hatalmas világméretű robbanást tett, hogy bűn lenne kihagyni a next-gen konzolokat.
Amúgy honnan jön a játék kölcségvetése? Mitől került ilyen sokba?
-
bognar110
őstag
válasz
DrTechnoid
üzenetére
Később biztos hogy ki adják.
-
Én meg ezért a játékért akartam ps4et venni, de azt hallottam hogy nem is lesz kiadva a nextgen konzolra? Remélem kiadják valamelyik új generációs eszközre, mivel azoknak is már lassan közeledik a megjelenési idejük, így nem is igazán értem ezt az időzítést a gta5 kiadásával. Szerintem az új konzolokat is valamivel vonzóbbá tennék azzal hogy megjelenne rá.
-
razorka777
veterán
Már nagyon várom, hogy meg legyen a PS 3-om és a játék.
A karakter váltogatás mennyit dob a hangulaton küldetésekben és free roamban? -
nanorambo
őstag
válasz
üzenetére
Bár én már tolom konzolon (baromi nagy game lett), de várom a PC verziót, mert ez a jték még jobb grafikáért kiált.

De szerintem ez még kamu. Én olyan 2014 május körül lőném be a PC-s megjelenést, így a cég, az akkori üzleti negyedévben is könyvelhet egy bevétel-növekedést, meg addigra jön ki a kb fél éves csúsztatás, mint a GTA 4-nél.Amúgy megemlítik Nikot is a GTA4-ből. Amikor Michael először csapatot toboroz, akkor megemlítenek egy "Kelet-európai emigránst, aki Liberty Cityben rosszalkodott".

-
bibi55
tag
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Az ugye világos, hogy kamu? A képek is mind hamisak.
-
Neoteric
addikt
-
CJ3
senior tag
Miért nincs egy autóátvevő mint az elején....
Trevor régi házánál ha megveszitek a tuning műhelyet ingyen lesz a tuning
Jól átcsesznek az Spec autok lopásánál, egy $-t nem kapunk az 1 000 000 $-os kocsikért

Elég érdekes dolog
-
L_YKing
addikt
https://www.facebook.com/photo.php?v=619649441435109
Ezt meg kell nézni!!

[ Módosította: radi8tor ]
-
Bomc
aktív tag
Mekkora buziság 5 különböző mellény. 500$-os
lófasztse ér, hát mindenki a 2500$-os fogja megvenni -
ryori
senior tag
Valaki tudna tippet adni hogy kell sikeresen tőzsdézni? Most 140.000el csinálom, de random :s
-
negyven2
nagyúr
Egy jó tanács! Ne olvassátok el az ipon-os teszt alatt lévő kommenteket...
-
törölt tag
válasz
negyven2
üzenetére
Tényleg!
Most hogy elolvastam így be is ugrott csomó dolog . Csak azt nem tudtam hogy ez kiváltság számomra

Rózsaszín a minigunom is mert át színeztem

Ja meg furcsálltam is hogy beszéltek itt a repülős suliról nekem meg nem kellett mennem mert annyit szórakoztam egyéb küldetésekben a repcsivel, hogy mire oda értem maxon volt a skillje mind a 3 nak.
A különleges képesség az meg van mindenkinek ,csak nekem gyorsabban töltődik újra?
Ja és sokat emlegették megjelenés előtt hogy Trevor bármikor feltud majd gyújtani valamit.
Na én ezt nem vettem észre hogy különlegesség lenne, ugyanis mind a 3 karakterrel tudok az ammuba benzint venni.
Más: Kb a játék felénél vettem észre hogy fegyver kategórián belül is tudok váltani jobbra balra. Mivel mindent megvettem, van ahol 4-5 fegyó is van
kéz-nél pl kalapács az nagy flash

-
beast27
senior tag
Sziasztok
Ma egy elég hülye ötlet jutott eszembe de azért megkérdezem hogy van-e értelme.
Szóval már megvettem a játékot de ma láttam az egyik boltban a gyűjtői változatot és elkezdtem gondolkozni hogy befektetés céljából érdemes lenne-e megvenni, elrakni és később (jó pár év múlva) eladni a többszörös árán. Szerintetek lenne értelme csak ezért megvenni? -
törölt tag
Én csak fegyverre
költöttem semmi másra.aprópénzt esetleg hajvágásra
(ez rímel ? ) na mindegy..
-
GALARDO
addikt
Ma én is végeztem vele, nekem rövidebbnek tűnt, mint a 4. Na meg, hogy 28 milkával is csórónak érzem magam.

-
privacy99
senior tag
válasz
üzenetére
Könnyű és rövid volt, sosem erőltettem meg magam
De azért jó volt.Nekem Franklin óvodáshangja, meg az autó elhagyás rendszer nem tetszett/tetszik
Meg az, hogy a rendőrök seggh*lyék. Sz*rrátörnek 5-6 járőrkocsit, meg belelöknek egy tömegbe ahol meghalnak 10en, csak azért hogy elkapjanak. Látszik, hogy az MI-vel nem sokat foglalkoztak a 4 óta, valami másra helyezték a hangsúlyt. Gondolom a grafikai/fizikai motorokra, pályára.Az elhagyást meg remélem megoldják a multira ezzel a biztosítós rendszerrel, mert vettem egy 1 millás Adder-t, szét tuningoltam, valahol otthagytam és ugye eltűnt. A rendőrségen meg más kocsim volt. Azóta sincs meg, így ma vettem egy másik Adder-t és a garázsban tartom inkább, onnan semmi sem tűnt még el.
-
törölt tag
válasz
zuzu000
üzenetére
Ja lehet, fogalmam sincs mi az a Braking Bad de ők tették fel a fészbukre.
Én csak és kizárólag Comedí Centralt nézek a TV-ben
GTA San andreas - Family Guy -
negyven2
nagyúr
válasz
üzenetére

Amúgy a Sony marketing itt is látszik (ugye a BrBa a Sony Pictures Television "készíti" az AMC számára).
LaciCRM: Hogy nem ismered? Nos akkor kezd el nézni mert ez az egyik legjobb sorozat: Sztori nagyon röviden (wikiröl): Egy középiskolai kémiatanár, tehetséges kémikus, akinél tüdőrákot állapítanak meg. Várhatóan rövid hátralévő idejére és anyagi helyzetére gondolva metamfetamin gyártásba kezd, hogy bebiztosítsa családja anyagi jövőjét. Rendkívüli tisztaságú terméket állít elő, amire egyre nagyobb kereslet mutatkozik. Vevői csak "Heisenberg" néven ismerik. A történet folyamán fokozatosan erőszakosabbá és veszélyesebbé válik.
-
negyven2
nagyúr
Házat a Single-ben nem lehet venni! Van ugye az, amikor össze kel törni a 15 reklámtáblát, az az egyik ingatlankereskedő. A másik ami a Dynasty 8 amelynek az oldalára ha elmentek az azt írja ki, hogy nem elérhető még. Ezen keresztül lehet majd a multiba venni házat.
LaciCRM: Szerintem semmivel se nehezebb vagy könnyebb mint bármelyik korábbi GTA. Mondom ezt úgy, hogy például csalást én talán a III-ban használtam utoljára és ott is azután, hogy végigjátszottam a sztorit. Viszont ahogyan nézem és tapasztalom a küldetéseket 100%-os értékelésre (arany) könnyebb megcsinálni mint TBoGT-ban. Viszont itt azt is észrevettem, hogy cserébe nincs meg az a lehetőség, hogy pl először csak legjobb időre, majd következőnek pontosságra, majd headshot-ra játszod ki a küldetéseket, hanem itt egyszerre kell mindent megcsinálni. Viszont az accihoz nem is kell az össze küldetés csak 70 arany amibe beletartozik a fő és a strangers küldetések is (ugye 69 fő és 58 stranger van).
-
törölt tag
-
L_YKing
addikt
válasz
jonnyjoker01
üzenetére
Volt. Ott mindenhol tudtál venni 2-3 házat.

-
ryori
senior tag
1. PS3
2. PSN ID: maxwolf009
3. Social club: maxwolf009 -
Xmodule
őstag
Most ha xboxon játszom es mondjuk játszani szeretnek ps3 on belépnek a social clubba is akkor mentesek megmaradnak? Vagy valahogy át tudom importálni xboxrol ps3ra?
-
xenom0rph
őstag
Franklinnél megjelent az első assasination küldetés. Jelenleg van vele 60k$-m. Ne kezdjek bele? Várjak még lesz több pénzem?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 512GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Macbook Pro M3 Max 16" - 64 GB/4TB/ AJÁNDÉK MAGIC KEYBOARD 3/ 27% ÁFÁS!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Én csak azért használom mert minden infót meg tudsz nézni mit csináltál eddig, lehet böngészgetni és összehasonlítani a haverokéval..
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Most olyan 65% nál járok nem tudom mi lehet a maradék 35%

Inkább egy másik játékosba csapódnék be miközben nyugodtan kocsikázik az utcákon 

CactuS