Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz
laceszgamer #10099 üzenetére
A péndz miatt.
Olcsóbb saját rendszert üzemeltetni, mint a Steamnek fizetni.
-
laceszgamer
addikt
válasz
Bjørgersson #10094 üzenetére
Egy fokkal jobb, hogy legalább ott vannak, de azért mégis a legjobb ha egy helyen.
Mondjuk alapvetően nem tudom sok fejlesztő mért erőlteti a saját rendszerét, még ha csak opcionális lenne, hogy ha szeretnénk használjuk.
-
cyberkind
félisten
Nyár vége van, nemhogy gépigény, még hírek sincsenek, sanszos a jövő évi megjelenés.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
laceszgamer #10093 üzenetére
RGSC-n is vannak achievementek.
-
laceszgamer
addikt
-
oregremete03
csendes tag
Az csak jó ha nem kell hozzá steam, én is maradnék a dobozosnál, bár az is kérdés itt mikorra küldik ki... Otthon a CD Galaxis és 576 tudom h időben kiküldi a cuccokat de itt... Ritka ha valamit képesek értelmesen időben megtenni. Mondjuk a kiadótól gondolom időben érezne de az jóval drágább mint egy Amazonos...
Picit még várok, hátha bejelentenek egy CE-t, ha nem akkor megrendelem ezt vagy sorban állok majd az üzlet előtt kora reggel. xD -
negyven2
veterán
válasz
laceszgamer #10090 üzenetére
Hivatalos információ nincsen még erről. De az szinte 110%, hogy a Rockstar Games Social Club-ot fog használni (ez nem olyan mint a Steam, uPlay, Origin játékot nem tudsz letölteni róla, de a játék futtatásához "kötelező", mivel ez szolgálja ki a szervereket). Se a L.A. Noire, sem pedig a Max Payne 3 dobozos verziója nem támogatja a Steam-t így be aktiválni se lehetet ezeket a változatokat. Természetesen a játék megjelenik Steam-en is, de ahozz is kötelező lesz a RGSC.
-
Garada
őstag
válasz
oregremete03 #10086 üzenetére
Konzolvilágos Ricsi nem igen hallott hírt arról hogy lesz e.Szóval egyenlőre arra dől a mérleg hogy nem valószínű az érkezés.
-
törölt tag
válasz
oregremete03 #10086 üzenetére
Rendeld meg ami van aztán módosítod a rendelésed ha lesz CE. Én is ce-t vettem első nap. De x1 bol is azt akarok.
-
oregremete03
csendes tag
Üdv skacok!
Biztos volt már a kérdés amit feltennék, de így a több mint 10000 hozzászólásból kikeresni azt ami pont nekem kell macerás lenne így megköszönném aki tudna válaszolni rá.
PC-re fognak kiadni Collector's Edition-t? Jelenleg az előrendelésnél csak simát lehet és egyébként is eddig csak PS3-ra van gyűjtői kiadás, viszont pc-s vagyok. Szívesebben venném a gyűjtőit mint az alapot, de ha nem lesz megelégszek a simával is és előrendelem még most. Csak nem bízok ebben, hogy megrendelem és pár hét múlva pedig bekerül a listába egy gyűjtői változat. -
Bjørgersson
félisten
-
negyven2
veterán
válasz
szabacsik #10079 üzenetére
Az 1.16-os Update-el döglődik az egész Online, főleg szerveroldali gondok miatt (5-10 perc mire belép vagy kilép egy mecsre/session-be (ha előtte ki nem dob téged story módba). PS3-on ugyan ez a helyzet. Viszont a Rockstar szerint semmi gond sincs a szerverekkel. Amúgy nagyon idegesítő ez.Ja és még fagy is. Tehát ismét egy elég bugos updatet kaptunk, de mivel a hibák nagy része szerveroldali így ott kell elsősorban javítást végezni.
A PC-s megjelenés meg Social Club-ra fog épülni, ugyan úgy mint az L.A. Noire vagy a Max Payne 3, de ettől fügétlenül Steam-en is elérhető lesz (és valószínűleg más digitális disztribútoroknál is. Így a doboz verzió-ban nem lesz Steam támogatás, csak RGSC.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Bjørgersson #10078 üzenetére
Mind1, akkor még várok. Jelenleg 33 fontért látom a legolcsóbban és az dobozos. Mindenképp steamre akarom, doboz nem érdekel. Várok még vele. köszi
-
szabacsik
őstag
Xbox-on csak nálam szar? Nem indítja el. Azt írja nem vagyok bejelentkezve így is folytatom-e, de édes mindegy mit nyomok nem megy tovább. Jah és igen, be vagyok amúgy jelentkezve máshol okés.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! A pc verzió mindenképpen steames lesz? Tehát ha dobozosat veszek azt is tudom aktiválni steamen?
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Tudnatok abban segiteni, hogy hogyan tudnam visszarakni a gepemre a regebbi GTA V menteseimet?
-
válasz
front3r #10071 üzenetére
Szerencsére Oniline-ban lehet privát sessiont létrehozni, ahol csak a haverokkal együtt mehetsz, így az idióták kizárhatóak.
PS3-on beletettem 200 óra single, 100 óra multit, a multi része jó lenne, de nincsenek konzolos ismerőseim, így sokszor rontotta a játékélményt a hülye társ. A hülye alatt nem a bénát értem, mert az előfordul, hanem a közös misszió alatt társait elgázolgató, felrobbantgató, üvöltő gyökereket. Plusz a végén eléggé megszaporodtak a tankkal repkedő csalókA játék nekem hatalmas élmény volt, a legelső képektől kezdve rá voltam kattanva, sose volt konzolom, miatta vettem egy PS3-at. Most eladtam, mert a PC-s megjelenés miatt már nincs rá szükségem, de vannak elvonási tünetek már bőven.
-
front3r
őstag
válasz
cyberkind #10070 üzenetére
Hmm kíváncsi leszek tényleg a GTA 5 világára, már gameplayekből az jön le, hogy én szívesen autóznák, csak úgy... mert annyira jól néz ki a környezet a játékban! A 4-ben a TDM-el egy darabig elvoltam, de ahogy látom ebben sokkal többféle küldetés van, csak igazából barátokkal együtt lehet játszani, mert azokkal össze lehet fogni és sikerre vinni a küldetést. Azt úgyszintén látom, hogy sok a troll a játékban, mert megtehetik... ez nem tetszik, de a legtöbb multit tartalmazó játékban így van ez.
Igazság szerint a IV-et talán kitoltam, már rég volt, nem emlékszem rá pontosan, a Liberty City-s kiegészítőt azt tudom hogy toltam, de ennyi.
Na majd az V! Minden szempontból tetszik nekem is, eltalálták a megfelelő GTA hangulatot a készítők, az tuti.Ősszel ami jön, az számomra fontossági sorrendben: ACU(nyitott világ, sok felfedezni való és remélem izgalmas küldetések, na és persze a story!), Destiny(Coop FPS élmény jó lootokkal és Halo szerű PvP-vel), Farcry 4(Himalája(!), érdekes story(mint a FC3-nál), és outpost elfoglalós móka... ), Alien Isolation(túlélő horror + alien), Driveclub(annyira nem vagyok oda az autós játékokért, de ingyen kapom és elég tetszetős), plusz ott van még a Middle-Earth TPS, a Lords of the Fallen, de ezek akkor érdekelnek majd, ha tényleg jó pontszámokat kapnak...
Talán nem mindegyik jön ki a GTA V előtt, de nagy részük várható, főleg ha novemberben jelenik meg.
-
cyberkind
félisten
válasz
front3r #10069 üzenetére
Igen, nekem minden szempontból bejött, de a játék annyira hogy a 4-et egyszer se toltam ki, és most már hozzányúlni sincs kedvem, az 5 egyszerűen hihetetlen, még a grafikája is az, hiába szidja mindenki hogy ilyen szar olyan szar, abszolút jó, legalábbis a 102 centis tv-n az volt.
Online részt nem próbáltam mivel az egy játékban se érdekel.Mik jönnek még az ősszel minden platformra?
-
front3r
őstag
válasz
cyberkind #10068 üzenetére
Lastgenen toltad az V-öt? Én csak videókat láttam belőle, de rendkívül bőséges tartalom van benne ahogy látom, az online része meg mintha egy külön játék lenne, abban is annyi tartalom van... külső szemlélőként így látom.
Képzeld el mennyire várhatom....
Mondjuk azért lesz még előtte pár játék, ami igencsak jó lesz! Ez a szerencse.
-
Garada
őstag
Ismét egy újabb update érkezik.
-
CJ3
senior tag
válasz
Bjørgersson #10047 üzenetére
Hát én biztosan nem Steam-en veszem majd meg a GTA V-öt
Annál azért nagyobb értéke van számomra..
-
alldaybig
tag
Tuti nem fog megjelenni még szeptemberben és akkor majd rámondhatjuk (én legalább is biztos), hogy több mint 1 évig vártunk rá
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #10059 üzenetére
Hát igen, ebben van valami
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jonnyjoker01 #10057 üzenetére
Ilyen alapon a PC meg Xbox One verziót sem jelentették volna be az E3-on.
-
gyuromoj
veterán
válasz
jonnyjoker01 #10057 üzenetére
Igaz. Akkor egy megjelenéssel megelégednék.
Amúgy R* nincs kint? -
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson #10054 üzenetére
Szerintem azért tudnak majd újat mutatni.
Akkor jöjjön egy Ingame vidi. -
gyuromoj
veterán
válasz
Bjørgersson #10052 üzenetére
Engem ezek érdekelnének:
Gépigény
Megjelenés -
Bjørgersson
félisten
válasz
ViiiiktorOC #10053 üzenetére
Fotó? Miről?
Újat már aligha tudnak mutatni.
-
ViiiiktorOC
senior tag
válasz
Bjørgersson #10052 üzenetére
Fú, de jó lenne, valami kis hírecske vagy 4 db fotó!
-
Bjørgersson
félisten
19:00-tól Sony konferencia a Gamescomon, hátha megint kapunk új infókat a nextgen kiadásokról.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #10049 üzenetére
Király! Még szerencse hogy amd-m van
-
alldaybig
tag
nem az a lényeg h vkinek nyűg a doboz, hanem, hogy a lustaságot kell megfizetni a digitális verzióban
-
Bjørgersson
félisten
Wikipédia szerint Mantle támogatással érkezik PC-re.
-
privacy99
senior tag
válasz
Bjørgersson #10047 üzenetére
Persze ezzel nem is lenne gond, ha a digitális verzió nem 1,5 vagy 2-szer annyi lenne, mint a dobozos
A leárazások is jópofák, de 1-2 kivétellel általában a leárazott ár is drágább, mint a bolti ár
És ez halál komoly, vannak játékok amik hatalmas napi akcióban vannak, és boltban még így is olcsóbb. Olyan is van, hogy egy árban vannak, de akkora akció ritkán van (főleg új címeknél), hogy a bolti ár alá szaladjon.
Legalábbis nekem ez a több éves tapasztalatom.
De most csak érted, mi a gond. A dobozosat legyártják, anyag kell hozzá, elszállítják ide, boltban kirakják. A digitálisat egyszer feltöltik azt viszlát. Melyik is kerül többe a kiadónak? Jó nyilván kell a Steam-hez is fizetni szépen, hogy ott lehessen a játék, de nem értem, hogy egy kézzel megfoghatatlan dolog hogy lehet ennyivel drágább.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
privacy99 #10045 üzenetére
A digitális vásárlás egyáltalán nem a lustaságról és az első napos, többszörös áron való vásárlásokról szól szerintem. Legalábbis itthon biztosan nem, főleg amikor a nagy nyári és téli léarázásokon a bolti árak töredékéért lehet hozzájutni még akár a legnagyobb címekhez is.
Arról nem is beszélve, hogy rengetegen vannak, akiknek csak nyűg a doboz (pl. én is), inkább veszik meg ugyanolyan áron a digitális verziót.Erre gondoltál már?
-
privacy99
senior tag
válasz
Garada #10042 üzenetére
A Steam sajnos ilyen.. aki lusta elmenni egy boltba, megveheti másfélszer (vagy 2-szer) annyiért
Pl. én 1 éve a Steam alapú Grid 2-t vettem meg boltban valami piti összegért, és Steamen aktiválva gyakorlatilag Steam játék lett, de legalább megvan dobozosan is (én szeretem a polcra tenni), és fele annyiért vettem meg, mint amennyiért a digitális verzió Steam-en fent volt.Ezt még egyik haverommal se tudtuk megfejteni, miért jó, hogy online megvehetem 2-szer annyiért, egy fél órás utat bevállalva pedig fele annyiért még dobozt is kapok meg füzetecskét..
De mégis áll a Steam (bár lehet hogy nem a Magyaroktól), szóval kint lehet mások az arányok.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #10043 üzenetére
Azért azt még mindig érdekesnek tartom hogy egy USA tartomány ugyan annyiért adja az új generációs játékait a konzolokra mint a régi generációra.(12-13k).
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #10041 üzenetére
Most felhozhatom példának a Last of us-t ott is lényegében minden eddigi dlc-t megkapsz egy remek játék, és ahhoz képest, hogy konzolos árak elég magasak manapság simán 12-13k körül megkapod.PC-hez képest szerintem azért kicsit sok, szerintem egy reális árazás 18k körül lenne.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #10039 üzenetére
Egyre jobban mennek föl a játék árak azt hittem rosszul látok mikor megláttam hogy a Far Cry 4 Gold Edition 80 euró holott meg sem jelent.
-
Bjørgersson
félisten
Kíváncsi vagyok Steamen mennyi lesz a kezdő ára, olyan 50-60 €-ra tippelek.
-
negyven2
veterán
Sajnos technikai okokból kifolyólag a (konzolos) GTA Online tagok listája, és a listába való jelentkezés nem elérhető. Az eddig regisztrált (konzolos) GTA Online felhasználók nevei ezen a linken elérhetőek lesznek:
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #10034 üzenetére
Én is így vagyok vele. GTA 3-ban nem volt online és nagyon élveztem, ide se kell
Engem csak felidegesítenének a folyamatos gyilkolók meg a vérpistikék. Persze barátokkal valószűleg fogom tolni, de ritkán, ki mikor elfoglalt.
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #10034 üzenetére
Érdekes módon engem az Online része sokkal jobban érdekel mint a kampány.
-
front3r
őstag
válasz
alldaybig #10032 üzenetére
Én meg úgy látom, hogy nem kell reklámozni a GTA nevet. Szinte itthon is maximum az idősebb korosztály nem hallott róla, de amúgy mindenki.
PC-n azzal lehet a legális vásárlás felé terelni a játékosokat, hogy ebben van már egy igen jó Online rész is, és enélkül kevesebb a játék, és a haverokkal sem lehet együtt játszani e nélkül. Azért ez vonzó. -
alldaybig
tag
Rockstar is számol a warezzal, de ekkora nyereség után már tök mind1 nekik h Pc 70-80%-a illegál kopi, mert akkor is tolják vele és beszélnek a forumokon roal meg osztják az észt, meg találkozik a két haver az utcán és beszélnek róla megint csak, és ekkora bevétel után, már csak ez számít.
meg a még több bevétel
-
válasz
Bjørgersson #10029 üzenetére
az a modi, aki veszi a fáradtságot, hogy töröl egy hszt, nem akarná a közvetlenül ehhez kapcsolódó hszeket is törölni? tenksz
-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson #10026 üzenetére
Én is így gondolom. És igazad lesz sajnos..
-
L_YKing
addikt
válasz
Bjørgersson #10024 üzenetére
Fogadni mernék hogy idővel megdönti a Ps4 XO ezt a számot.
Pc tuti nem -
Bjørgersson
félisten
-
Bjørgersson
félisten
-
fausto
addikt
Dupla RP hétvége van
Mit ajánlotok, melyik játékmóddal vagy küldetéssel lehet a legjobban fejlődni? -
tonyrulez
őstag
Social Club-on általam megosztott dolgokat meg lehet valahogy nézni?
-
gyuromoj
veterán
-
alldaybig
tag
PC-re, biztos, hogy megveszem, csak már lenne vmi előrendelő akció, ha adnák videó kártyához, akkor új vga-t vennék XD
-
mrhitoshi
veterán
Én is szeretném PS4-re, de rohadt drága lesz. Jó mondjuk ahhoz képest, hogy PS3-ra is 15e Ft volt, és most nézem zavvin 17500Ft, nem olyan eget verő, csak jön más játék is. Nagyon meg kell győzniük a grafikával.
-
törölt tag
HOlnap jön ápdét ??
-
törölt tag
válasz
jonnyjoker01 #10012 üzenetére
Az vagyok. Első napos CE-vétel volt a 360 változat is. Az x1 is elsőnapos lesz. A PC -t meg még nemtudom. Lehet csak steam. Bár ahogy magamat ismerem, a doboz előbb utóbb úgyis kikerül a polcra
A max payne 3 is3 változatban van meg. az a másik kedvencem
-
törölt tag
válasz
Bjørgersson #10006 üzenetére
rokiék úgyis megoldják. van abban fantázia. miami gyilkos város, drogok, kubaiak mittudomén. Nem bankot fogunk rabolni hanem droggal üzletelni. olymindegy
-
Bjørgersson
félisten
válasz
jonnyjoker01 #10003 üzenetére
Mire?
-
jonnyjoker01
veterán
válasz
Bjørgersson #10000 üzenetére
pls stop
nem arra
-
negyven2
veterán
Elnézést kérek mindenkitől akit valaha is bármiféle képpen is megbántottam. Sajnos nekem ez egy rossz szokásom, hogy a trollgyanus hozzászólásokra szintén trollgyanus hozzászólással válaszolok.
Fölösleges vitákat indítani a platformokból adódó különbségek miatt. Észre kéne venni, hogy mi ezen topic lakói egy dzerintem nagyszerű játék rajongói vagyunk. Az, hogy most valaki PC-n vagy konzolon jatszik nem kell az az Ő döntése, amit tiszteletben kellene tartani. Bár erre a fórumra kevésbbé jellemző, de máshol azért ennél durvább hitvitákat szoktak kirobbani arról, hogy melyik az legjobb platform, mint anno a válás háborúk alatt.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
#81556480 #9999 üzenetére
Állítottam ennek bármikor is az ellenkezőjét? Hiába unja a sorozatos vitákat, amikor az ő ironizálása sem sokkal jobb, és újabb meg újabb vitákat generál.
Miért baj az, hogy többen is úgy írnak a topikba, hogy nem játszanak a játékkal? Van erre bármiféle szabály vagy mi? Komolyan nem értem mire írtad ezt.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- IPhone 13 128GB Green gyári független szép állapotú jótállás!
- Dell Precision 7550 15.6 FHD i7-10850H 32GB 1TB nVidia Quadro T2000 workstation tervező
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S24FE 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest