Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JoolsNOS
veterán
Nagyon szép a játék. Az autó törésmodell:
elég gyenge sajnos, és a levegőben nevetségesen viselkedik. Amikor pl lezuhan a hegyről, mindig egyenesbe akar állni, nem pedig forogni, ahogy azt kéne. -
laceszgamer
addikt
Ok, 2 órát toltam, de úgy érzem lesz itt 100 szor ennyi is.
A játék egyértelműen jó, ez sose volt kérdés, de mellé a port is remek.Azon meg majdnem beszakadtam mikor az elején az egyik küldiben a kutya hopp ugrott a másik kutyára... játszani -
Ra's al Ghul
senior tag
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy akinek NVIDIA kártyája van annak miért van letiltva az NVDA TXAA?
-
RoMix85
aktív tag
Rajtam kívül van még akinek kifagy indulás után?
frissítettem drivert is de semmi
esetleg kell még v.mi külső program megléte?
Hogyan telepítsem újra hogy ne keljen újból töltögetni? -
spanglee001
addikt
válasz
Ra's al Ghul #16088 üzenetére
egyből bankban van a java zseton
-
gyuszaa
őstag
Úgy hallom jól sikerült a port, PS3 diavetítés után biztos megváltás lesz.
Először egy R9 290-el tesztelem, aztán délután beröffentem a CF-et.
Beállításoknál szépen belőtte magát very high-ra alapból.
-
rocket
nagyúr
Settingsbe van beepitett benchmark, TAB-al indul.
-
1m1s
tag
Az online másoknál is karbantartást ír?
-
rocket
nagyúr
-
gyimger
őstag
Kiléptem, hogy szerelmet nyilvánítsak. Azonnal very high-ra állítottam, mondom, lesz ami lesz, és gyönyörű! Lehet, hogy Los Santos miatt, vagy lehet, hogy a San Andreas óta számomra nem létezett GTA, de tényleg ugyanazt érzem és ugyanolyan örömmel indítom el. Jó érzés!
Azt hittem, elálmosodok, de megyek vissza szerezni a sok ezüstmedált.
-
Ra's al Ghul
senior tag
Hát srácok le a kalappal a Rock Star előtt. Ok a letöltéssel volt egy kis gond de megérte a várakozást. Komolyan mondom nem semmi. Minden maxra állítva ás pörög a játék.
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a multiban az előrendeléshez járó pénzt egyből a karakterre rakja vagy azt a "bank" ba? Úgy hallottam hogy nem valami biztonságos az összes pénzt magadnál hordani.
És még annyi lenne a kérdésem, hogy mennyire számít, hogy milyenre csináltam meg egy adott küldetést? (Bronze, Silver vagy Gold) csakhogy mennyre figyelek oda?
-
m0h0senator
őstag
Volt róla szó de nem találom. HDD-ről szeretném átvinni SSD-re a játékot. SSD-n van 80 giga szabad hely. Hogyan tudom újra hozzá adni?
-
spanglee001
addikt
korán feladtátok
-
válasz
m0h0senator #16082 üzenetére
Ja, az eleje szépen megy, de az első autós résznél a városban, durván leesik, akár 30-40fpsre is. A menu laggol mint a picsa, de amúgy fasza...na, alvás.
-
m0h0senator
őstag
Szép jó droppok nálam vannak amit később javítanak. Kellemes játék, talán 12 óra múlva nézzünk egy online-t.
megyek alszom pár órát
-
Cthulhu Dawn
őstag
GTA IV (hez hasonló) törésmodell
!!!
-
Viper26
nagyúr
Jó ezeket a véleményeket olvasni, majd délután ránézek én is.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Cicák
!!!
-
Asbee
veterán
Az advanced graph beállítások azért durván csökkentik az fps-t. Városban 2xMSAA minden max simán 70+ fps. De nagyon sok beállítás van, nem lesz itt gond.
-
djculture
félisten
Szerintem megérte a várakozást a játék kemény, gépigénye meg nagyon barátságosan beállitható...
-
Ra's al Ghul
senior tag
LE JÖTT!
-
TiMoN
senior tag
válasz
Ra's al Ghul #16069 üzenetére
Ugyan ez, feladtam...
-
Mosqu!to
addikt
Menüig eljutok, majd story mód indításakor kapok egy Corrupt game data windows üzenetet...
Reboot nem segít neki. Asszem mára ennyi, holnap mehet a reinstall... -
Dyingsoul
veterán
-
Ra's al Ghul
senior tag
Na jó.
Nekem már harmadjára tölt le 353 MB ot. Még 1 szer megakad és feladom.
Csak tudnám mi történik azzal a be nem fejezett 353MB -tal ami 350-en megáll és úra jindul. -
gali777
őstag
Másnak is akad a menü, mint a szar? A játék maga megy jól, de ha a menübe lépek szaggat összevissza.
-
Max_218
tag
Úristen le a kalappal a rockstar előtt ,hát ez a játék valami brutális ,már most. Éles texturák,folyamatos játékmenet ,semmi lassulás, eddig csak fps--játékokban láttam ilyen részletességeket. Megérte a beléjük vetett bizalom ,hogy most odafigyelnek. na megyek is fojtatom
-
-
laceszgamer
addikt
Na így elsőre remek port lett.
Megy szépen maxra cibálva.
-
Asbee
veterán
Első jelenet 4xmsaa FHD minden max 80 fps alatt nem láttam. Jónak ígérkezik. Kiderül majd városban.
-
rocket
nagyúr
Spoiler gombot hasznaljatok!!!!
-
HaZsolt
őstag
És bumm, berobban a topik. Meséljetek, milyen?
-
Speed®
titán
válasz
laceszgamer #16055 üzenetére
Azért az, hogy 4.4Gs i7+16GB+290X mellett jól fut 1080Pben, nem csoda..ha ugyanezt hozza i5+8GB+270 mellett mondjuk, azt már értékelni fogom.
-
MrGeE
csendes tag
válasz
rocket #16050 üzenetére
én is majdnem beszoptam 128 gb ssd-vel de sikerult kitrükköznöm miután dobta a hibauzit h elfogyott a hely, letoroltem egy filet a cachedepot konyvtarbol, olyat ami fajlnevnel szamsorban alacsonyabb volt, nalam speciel egy 17 gigas cache file volt, gondoltam h azon mar tulvan (decryptelesben...) és így sikerult helyet nyernem
már tolom is a gamet
havernal nem jott be ez a technika, neki elkezdte letolteni ujra....lehet azert mert nalam még ment a steames progressbar...
-
Pacy
aktív tag
A jelenlegi gépemen tökéletesen fut full maxon 2x msaa melett. A legkisebb amit láttam 71fps.
-
Franklin
addikt
Na mennyi lesz a Peak Today, ki mit tippel? :-)
-
nmy1212
tag
válasz
laceszgamer #16048 üzenetére
Nekem is feldobta hogy nincs elég hely. Majdnem kidobtam a notit az ablakon
-
wjbhbdux
veterán
válasz
nem a világvége, 20 perc alatt átmásoltam a HDD-re az egész mappát és most ott bontogatja, mire kész már talán be is lehet majd lépni
.
-
rocket
nagyúr
válasz
Nem csoda, van aki a jatek miatt vett 128GB-os SSD-t, de 140GB hely kell a kicsomagolashoz
-
laceszgamer
addikt
Steam forumokon mi megy amiatt hogy dupla hely kell neki míg kipakol.
-
Gr3GoRi
tag
Üdv!
Nálam most már megy a singleplayer normálisan kb 10 perce
-
kelekyle
őstag
válasz
Ra's al Ghul #16044 üzenetére
Most eljátszotta még egyszer... feladom mostanra...
-
nmy1212
tag
Nekem Account locked van mint ahogy sok más embernek is ahogy látom
-
TheProb
veterán
Akinek Steam-es verziója van és regelte már a kulcsot SC-n, annak megjelent a játék a játékai között? Mert nálam még mindig nem mutatja, ellenben ha újra be akarnám írni a kulcsot akkor azt írja, hogy már aktiválva lett. Remélem csak a leterheltség miatt nem frissült még a DB.
-
gyimger
őstag
Van in-game chat online-ban. Jó tudni.
-
Puma K
nagyúr
Ilyenkor hiányolom, hogy nincs i7-4790K@4.5Ghz, 2x 240GB SSD RAID 0 a gépemben
-
Evome
senior tag
válasz
Balathruin #16027 üzenetére
Jajjjj birom ezt a csávót
legalább van mit nézni amíg tölt ez a mutyula
-
gali777
őstag
Na nekem most indult el
-
Cthulhu Dawn
őstag
Ennyi idő alatt ki-és becsomagol a winrar 65 giga isot, mi baja van ennek
?
-
Sotyks94
aktív tag
Nekem itt tart 10 perce (az 50 megás fileon már túl vagyok, fel is rakta)
-
válasz
m0h0senator #16018 üzenetére
Hogyne, már a másodikon is túl vagyok...
-
Balathruin
veterán
-
kelekyle
őstag
Nekem egyszer végig ment az update utána social club hibát írt és retry gomb fogadott... újra indult a letöltés eljutott kb. 300mbig a 356bol és most egy ideje connection to download server lost
-
emre33
addikt
Nekem elsőre elindult
1 perce -
KAMELOT
titán
Mikor lehet megvenni mert itt csak azt látom, hgoy előrendelés van!? ÁÁÁ most látom már lehet venni!
(#16025) gyimger: GTA 5 megyünk!
-
Puma K
nagyúr
De legalább valami értelmes %-ot mutató cucli lenne Steam-en... ehelyett a letöltéseknél nézem, hogy mennyi IDŐ van még hátra... %-ot kérek %-OT!
-
warcat
veterán
Na a sok gyökér
leszakadt végre Steamről,3 óra alatt lejött a fele aztán délután óta 5-700 kb/sec volt.(végigpróbáltam párszor a letöltési régiókat pedig)
Most megjelenéskor persze lehalt,de a roham után 2.4Mb/sec -
TheProb
veterán
Érdekes ez a steam decrypt... eddig 1,5óra volt, most felment 20ra... Lehet restart kéne, de nem merem. hátha előről kezdi
-
djculture
félisten
Nekem már csak 10 perc van
-
Mosqu!to
addikt
válasz
Ra's al Ghul #16003 üzenetére
Gondolom a connection lostot te is kapod itt folyamatosan
-
djculture
félisten
válasz
laceszgamer #16007 üzenetére
Ennyi szrakodás után már szerintem az tökmindegy, single induljon el és derüljön ki a becses cucc gépigénye az a lényeg. Mert lehet holnap a pc boltosoknak is lesz forgalma..
-
Max_218
tag
nálam most fríssit ,meg kicsomagol megint ,de már 20 percet ír és csak feljebb megy.
-
válasz
Cthulhu Dawn #15996 üzenetére
Nekem ez végigment és utána elindult még egy...nyilatkozz, nálad is?
-
JoolsNOS
veterán
Azt hol látni, hogy már kicsomagol? Mert nekem mg nincs gta mappa a common mappában, csak az a 63 giga a depotcashe könyvárban.
(#16007) laceszgamer: és itt is a válaszom
-
laceszgamer
addikt
Érzésre lesz fél kettő - kettő mire elhet játszani. Multi esélytelen, bár részemről elég ha a single elindul.
Ahogy nézem először a Steamapps mappán belül a depotcache-ből kitömöríti a downloading mappába és onnan dfogja másolni a játékok közé.
-
Cthulhu Dawn
őstag
-
TheProb
veterán
Nálam 1,5h-t ír a kicsomagolásra...
-
nmy1212
tag
Én annak is örülök ha a single elindul rendesen.
Multi nekem spec ráér 1-2 napot
-
laceszgamer
addikt
Remélem ezután menni fog a regelés, a kulcs megvan amit kiír, csak a Rockstar rendszere is birja.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- A HyperOS 3-ra helyezi a fókuszt a Xiaomi
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia