Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- 4 billió dollárt ér a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-cégek
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pubszon
veterán
Üdv.
Szeretnék csatlakozni az online játékba.
Egyelőre még meg kell vennem a játékot.
Steamen az alap játék 35.99EUR, de meg lehet venni 34.15EUR-ért 1.250.000GTA dollárral is.Utóbbi jó vétel? Vagy meg lehet olcsóbban is venni valahol, mondjuk itt a HA-n?
Sokan játsszák még? -
ProgenXL
őstag
Kicsit bugos a supplí nálam. Tegnap még félig volt, ma ahogy belépek a product nőtt fél csíkot de a suppli teljesen elfogyott, Azért ennyire nem szokta enni. 2 csík suppliból lenni szokott legalább 1 csík product. De most 2 és félből annyi se lett.
-
Heller2
aktív tag
válasz
pulyka jocó #50094 üzenetére
Mennyi a "szinte" ?
Egy full supply, nem jelenti a full kék egyenes arányú feltöltését.
Hiába van meg a két fontos fejlesztés a gyárban. -
pulyka jocó
senior tag
válasz
pulyka jocó #50074 üzenetére
Valaki esetleg?
-
Heller2
aktív tag
válasz
Flatron710 #50090 üzenetére
Kiesik a zsebedből egy ötszázas.
Jól is néznénk ki ha tele lenne az utca milliós "pénztárcákkal" -
Flatron710
tag
Sziasztok! Utóbbi időben sajnos nem sok lehetőségem volt játszani az online-al - és igazából a pénzdobáló csalók is visszatartottak valamennyire - ellenben most újra belefognék.
Jól értem akkor, hogy ha nálam van készpénz formában a vagyonom, akkor azt nem tudják lenyúlni? Mi van olyankor ha valaki megöl ennyi pénzzel a zsebemben? -
Heller2
aktív tag
Köszi, akkor nem veszem meg.
Pedig a mostani árát megéri, meg repülni is jó vele.. -
Heller2
aktív tag
Jó reggelt!
A Cargobob-ot lehet közvetlenül, magam mellé kérni? Úgy mint a Buzzardot.
-
Kiskokó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #50081 üzenetére
Persze mert szerviz állásba van hogy fel lehessen nyitni, akkor áll így
Alrébb állok a mosás után, illetve kapott most egy gyurmás tisztítás a szokásos nyár elejei polír/wax előtt.
De az majd csak később. -
Segal
veterán
válasz
#81556480 #50080 üzenetére
A megjelenés napján megvettem az autolopós raktárat még valamikor decemberbe (vagy max november végén nem tudom már) tehát durván fél év alatt jött össze.
Eleinte mindenki ezt tolta ezerrel mert végre valami friss dolog volt az mc után aztán persze többen visszatéretek az mc-hez meg sokan is-is csinálták nekem viszont az mc annyira nem jött be így még tavaly bezártam mind a 3 gyáramat és én az autóval kezdtem el komolyabban foglalkozni. Az egész mozgatórugója az volt hogy előtte szegény voltam (7 millió volt a legtöbb pénzem akkoriba) és nagyon sok mindent meg szerettem volna venni az autóeladásból meg ömlött a pénz amit én a legjobb helyre fektettem kocsikba. Ehhez persze új garázshelyeket is kellett venni meg egyre több mindent szerettem volna így gyakorlatilag az első 80 milliós export egész hamar összejött (akkor még volt plusz 20 meg 50%-is eladásra). Olyan 100 millió körül meguntam akkor csinálgattam mást is de félre is szerettem volna tenni némi pénzt így végül csak folytattam de álmomba nem gondoltam volna hogy valaha is meglesz a 200. Aztán ahogy gyültek a milliók exportból és sehol se volt az új farmolós dlc csak elkezdtem közeledni és akkor gondoltam hogy mi lenne ha megcsinálnám. A többit meg már tudod. Amúgy jelenleg 398as a rankom és az exportból meggazdagodtam tehát jelenleg már az sem vonz hogy nagyon jól lehet vele keresni így már aúj fegyverkereskedős dlc-t várom hogy valami újat lehessen csinálni a játékba
-
Segal
veterán
válasz
Kiskokó #50075 üzenetére
Bocs hogy végül mégsem voltam elérhető csak megjelent egy új főzött rom a telefonomra és azzal elszöszöltem az időt. Mire észbe kaptam hogy huha én mintha igértem volna hogy leszek addigra 6 óra volt
Laci: Még nem tudni pontosan mitől de megint be lehet bugoltatni főleg a koko-t és ha fullra televan is termel tovább ha kapja a supply-t. Így lehetséges.
-
pulyka jocó
senior tag
Sziasztok
Lehet én csinálok valamit rosszul, de az miért van, hogy kb fullra feltöltöm a kokó gyárat (ugye steal supply), majd kb 1 óra múlva hív az LJT hogy kéne kokó mert elfogyot...
Ja de a pénz az szinte semmit nem mozdult.
Ilyenkor mivan? -
Segal
veterán
Ma egy kisebb bevásárlást tervezek (csak egy tizenmilliósat
) a 200 millió megünneplése céljából meglepem magam pár hiányzó pegazus járművel de azért a kétezres eladási szám elérése nem tűnik lehetetlen feladatnak a fegyverkereskedős dlc érkezéséig
Remélem abba valami nekem tetsző farmolás lesz mert jó lenne már valami vérfrissítés.LaciCRM: Csak indítottam 2017 lopást de nem ért be mindegyik sikeresen
-
Kiskokó
veterán
válasz
Heller2 #50064 üzenetére
Nem marad, és nem tudom mitől csinálja. Eddig csak a Kokós volt de most elősször a pénzhamisító is.
Szerintem megint valami olyasmi köze lehet hogy supply vétel után, nem gyárból hanem MC-ből nézel rá a gyárra. Megg asszem teli product eladás után csinálta amikor már megvolt véve a supply de még nem érkezett meg.
TALÁN! -
Kiskokó
veterán
A kokós 2,5 millánál tart, a pénzhamisító 1.1Millánál. a Meth pedig csak simán teli van +25% szal vagy 500K
-
Kiskokó
veterán
Jólvan, köszi! Én se tudom pontosan,mert 1 húznám amég lehet
2. ha engedi az idő (nincs kicsattanó napsütés) akkor kocsit mosok meg stb akkor viszont csak 4-5 felé leszek ha nem később. de majd meglátjuk
Segal : Köszi, persze. te vagy a STB
megbízható romlott kaját szolgáltatsz
-
Daw93
senior tag
-
Kiskokó
veterán
Ma délutánra keresnék 2 azaz kettő megbízható embert (ha nem 3) (pl Dawee, Asuska, Hegyi, stb stb)
Egy nagyjából 4Millás MC eladáshoz.Előre is köszi. Olyan Du 3-4 körül
-
Segal
veterán
válasz
Heller2 #50054 üzenetére
Ezek megveheto jarmuvek lesznek mint a jelenlegi harci jarmuvel is...
Az eladjuk meg erdekes kifejezes mert ha mindenki sessionoket fog valtogatni akkor nem lesz hiva visszaterni.
Majd elkezdesz valakire racsatlakozni de mire erkeznel meg a toltokepernyon mar azt fogod latni hogy az illeto mar ment is egy masik sessionbe... -
Heller2
aktív tag
Azért jól néznénk ki ha hagynák, hogy a postáskocsit, kukáskocsit lehessen támadni a harci járművekkel.
Örülök ha a lejtőn megáll vagy felmegy, nemhogy még egy rakétás valami elöl meneküljek.
Vagy csak addig lesz a birtokunkban a jármű amíg "megcsináljuk", eladjuk? Mint az autós eladásoknál...
Kíváncsi leszek -
Segal
veterán
válasz
Heller2 #50052 üzenetére
DE el is vehetik a pénzed ha valaki még mindig tart a bankba pénzt...
Amúgy tutira javítva lesz előbb-utóbb ez a bug is meg durván 2 hét múlva úgyis tele lesznek a sessionök apc-kel azután meg az mc eladás elég veszélyes lesz mert egy kocsieladással még csak gyorsba kerülgeted őket de egy postakocsival simán elkaphatnak tehát át kell majd értékelni az mc eladásokat. -
Daw93
senior tag
Ez nem is rossz. Annyi a baj az állandó session váltással, hogy elég nagy eséllyel rak majd olyanba, ami tele van csalókkal (mert sokan vannak mostanában). És a végén nehogy a nagy pénzgyűjtésből egy 0-ra leszívott bankszámla legyen, vagy egy csaló által jó pár millával feltöltött
-
Ideg
aktív tag
Srácok, ez vótmá'? [link]
-
hacseki30
tag
válasz
Wiz Khalifa #50036 üzenetére
A supplyt ugyanúgy venni vagy lopni kell hozzá, és ha véletlenül bead rá egy defend missiont, akár el is veszítheted az egészet vagy legalábbis egy részét. De az is megeshet, hogy mondjuk valaki elakad a kukás kocsival eladás közben, és buksz mondjuk 500 K-t... A végtelen supply bug volt az igazi anno, csak eladni kellett
-
Heller2
aktív tag
Most délután azt vettem észre, hogy kevesebb a gyilok. Mindenki CEO vagy MC . Örült pénzgyűjtés van folymataban
-
Segal
veterán
válasz
Heller2 #50039 üzenetére
Az vicces lenne de ugyanugy harmat fog.
Ezen rohogtunk mi is a dupla penzes heistnel hogy ugye alapesetbe 1250000 menne 2 taskaba de a duplanal 2500000 dollart kellett belepakolni es ugye 1 taskaba erdemes tehat 625k helyett 2.5 millio volt a taskabaMar csak a segitoknek jaro penzt kene bebugoltatnod Saabe hogy az is a tobbszorose legyen
-
Kiskokó
veterán
válasz
pokers #50034 üzenetére
Nem tudom mitől csinálja, eddig csak a kokó csinálta.
Elsőre 750K volt a kokó, másodszorra 600K körül de akkor elbasztam az eladást.
most 3.ra direkt húzom jelenleg 1.9 Millán áll a kokó és közben a pénzhamisitó is beállt az most 750Knál tartA statusz ugyan úgy Aktiv felül.
-
ProgenXL
őstag
saabenak is ilyen
-
Segal
veterán
válasz
tomazin #50030 üzenetére
30 nap mulva tudnal jatszani egy nullazott karakterrel.
Itt nem azzal van a baj ha egyszer kapsz hanem azzal amirol te is irsz. Az ember egyre batrabb lesz egyre tovabb marad (persze szigoruan mindig csak betoltokepernyo kozbe) a penzesobe ne adj isten eljut arra a szintre is hogy mar kerni is kezd aztan egyszer meg lesujt a banhammer akkor meg jon utana ide panaszkodni hogy de hat o artatlan... -
p a s s e r
őstag
bocsánat, de hol lehet jelentkezni ebbe a ph crew-ba? és mik a feltételek?
totál láma vagyok (150-160-as szintű, donno, de az online játék 99%-a olyan, amit nem vágok pontosan (se))...
szinte csak stuntolok, de azt élvezem... -
ProgenXL
őstag
"A Gunrunning update-ben egy földalatti vállalkozást nyithatunk, amit illegális fegyverkereskedelemmel futatthatunk fel. Vásárolhatunk majd földalatti bázisokat és mozgó műveleti központokat, ahol részletesen módosíthatjuk fegyvereinket és az új járműveket.
A képekből az is kiderül, hogy lőtér is lesz a bunkerünkben, ahol gyakorolhatunk, vásárolhatunk (vagy módosíthatunk az alapjárműből) egy felfegyverzett Tampát, valamint visszatér a The Ballad of Gay Tony-ból megismert APC, ami kétéltű lesz és többféle felépítményt is vásárolhatunk rá. Ha olyan erős lesz, mint korábban, végre a GTA Online-ban is lesz egy szárazföldi pusztítógép, és elfelejthetjük a tanknak nevezett fémhalmazt.
A fejlesztők ígérete szerint hamarosan újabb információkat kapunk a júniusban érkező frisítésről."
-
válasz
Wiz Khalifa #50023 üzenetére
őszintén? nem félek. ha bannolnak írok nekik egy szép levelet. ha azután se tudok játszani, akkor fogom és leszedem a játékot "máshonnan", bemásolom a mentést és egyenek *****, végignyomom a törtön a storyt.
jah és legközelebb nem fog eszembe jutni kiadni játékra pénzt.nem érzem úgy, hogy nekem kellene nyilvántartanom, hogy mennyit csaltak rám. nem költöttem el belőle semmit, ha a kiegig nem veszik el, akkor kaptam kb 7M-et, ha elveszik, akkor meg elvették.
de nézzük máshonnan: én nem járok ide a fórumra, sőt nem olvasgatok semminek utána, belépek egy sessionbe, rámraknak valamennyit, nézek, hogy hogyan lett annyi pénzem, aztán nem jövök rá. majd kapok egy bant. ugye mennyire korrekt?
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Wiz Khalifa #50028 üzenetére
korábban valaki rakott be fullos szöveget, hogy mit írt angolul, szerintem egy próbát megér, és akkor le vagy fedezve.
-
Horcza
csendes tag
válasz
Wiz Khalifa #50026 üzenetére
A supporttól max egy ctrl c ctrl v választ fogsz kapni, hogy oké rendben, majd egy söprés során eltávolítják a moddertől kapott pénzt. Aztán sose veszik el.
-
válasz
Wiz Khalifa #50023 üzenetére
Ne mozgasd a pénzt sehova. Hagyd ott, ahol van. Ha két hét múlva kezded költeni az új cuccokra, már senki nem kérdezi, hogy az meg honnan lett. De most is költheted, csak ne verj egyből az egésznek a seggére.
(#50024) Plata
Szerintem is, elég erős. -
Plata
félisten
válasz
Wiz Khalifa #50017 üzenetére
Szerintem a 40 misi túlzás.
-
pokers
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #50020 üzenetére
Na ugye-ugye, pár ilyen még és meg is lesz a 40misi
-
válasz
Wiz Khalifa #50020 üzenetére
én nem vettem már a fáradtságot sem, hogy írjak nekik.
-
Wiz Khalifa
veterán
Na fasza... Kellett írnom hogy nem futottam bele pénzesekbe szerencsére...
Mire letett most az előbb 6 millát dobtak rám kb. Mire lepakolt addigra ennyi rám került. CEO segítséges cuccal valami 50k-t írt hogy annyit kaptam vagy mi.
Ilyenkor ha nem nyúlok hozzá és írok a supportnak hogy dobtak rám zsét akkor nem kaphatok bannt igaz? Annyi hogy több pénzem volt kp-ba így vajon honnan tudják mennyit dobtak rám ha le akarják venni?
-
pokers
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #50017 üzenetére
Akkor sürgősen keress egy olyan sessiont, ahol bőkezűek a csíterek
Az utóbbi időben sokan kaptak ingyen misiketTegnap engem is újra megtaláltak, potyogott a fejemre az alien egg. Szerencsére nem sok, mert kocsiban voltam, csak addig míg kiszálltam az Arcadius alagsorába és beszaladtam a garázsomba.
-
pokers
senior tag
válasz
Wiz Khalifa #49997 üzenetére
Reddit-en levezették, hogy valószínű megjelenése Június 6.
Ez onnan jött ki nekik, hogy az eddigi dlc-k "coming soon" bejelentései után 11-15 napon belül meg is érkeztek. A júni 6 pedig kijön a mai nappal kezdődő kedvezmények végével.Szóval hajrá, 40misi alapból legyen mindnekinél. Állítólag bónuszozzák addig a ceo ládát és az mc eladásokat is. -forrás Reddit.
-
válasz
Wiz Khalifa #50014 üzenetére
Ugyanaz az APC attól függetlenül, hogy más a felépítménye. APC = Armored Personnel Carrier. Magyarul kb. páncélozott csapatszállító.
-
Wiz Khalifa
veterán
válasz
HussarF #50005 üzenetére
Az nem telljesen ugyan az. Az a SWAT-os kocsi. De az APC nem vízsugarat lő hanem töltényt. Amerikába van olyan SWAT-os kocsijuk ami vízsugarat lő, azt mondják azért van értelme ennek is mert így nem lelövik az embert hanem azzal a jó pár báros nyomással ha lelocsolják kicsit átértékeli a dolgokat.
-
válasz
gyugyo79 #50011 üzenetére
A Ruineres VIP work-öt nem vágom, de a Boxville-es 10 percig tart. Azon a tíz percen bírja a strapát, de azzal meg pont nem tudnak megszívatni különösebben, ha pl. autó eladást csinálsz, mert ha látod, hogy keresztezi az utadat, akkor elkanyarodsz és megkerülöd, nem fog tudni utolérni.
-
Ideg
aktív tag
Van valami official trailer / video a dlc-ről vagy csak képek?
-
gyugyo79
addikt
válasz
HussarF #50008 üzenetére
Nem tudom változtattak e már rajta, de amikor még jobban játszottam akkor Ruinerből és Boxvilleből akinek volt az rövid időre tudott a stocknál OP bet is kérni csak el kell indítani egy ezekhez tartozó vip workot. Amikor utoljára néztam a Ruiner kapásból végtelen rakétát kapott a nagyobb golyó és rakéta állóság mellé a Boxville meg bírta a rakétákat,bombákat . Arra a rövid időre amíg az event tart nagy felfordulást lehet velük végezni.
-
Segal
veterán
válasz
Balcihb #50007 üzenetére
Nekem már most is sokszor az. Amikor már a töltőképernyő közbe látsz 2-3 kill kiírást az nem tartozik a kedvenc dolgaim közé. Tudom miért nem vagyok én is rambo Kovács és Hussarf szerint de számomra nem ez jelenti a gta élményt hogy gyilkolászok ezzerrel. Persze azokat is megértem akinek meg igen.
Pont tegnap történt ez az eset is. Épp publicba voltam és adtam volna el egyedül egy kocsit. Épp csak régebbiek voltak bent így a lehető legjobbat kiválasztottam a Stirlinget. Naná hogy egyből és 7.5km-es távot adta be és amint kijövök a garázsból egyből egy kill...
Ettől függetlenül én is járok publicba mert nem mindig megoldható a ph session de valahogy akkor mindig bennem van a gondolat hogy na vajon mikor teleportálnak valahova vagy talál meg egy lövöldöző god modos stb. -
Balcihb
újonc
Szerintem a public sessionök teljesen élvezhetetlenek lesznek ha mindenki katonai járművekkel fog betyárkodni. Most még nagy ritkán el lehet szórakozni, lövöldözni pár hydra és tank mellett, de ez sok lesz.
-
válasz
Wiz Khalifa #49999 üzenetére
GTA SA-ban is volt már.
(#50003) Plata
Azt is el tudom képzelni, hogy inkább még több csíter lesz, mint ünnepek környékén. Meg mindenki egyből meg tud majd mindent venni, mert már feltolták az egekbe mindenkinek a bankszámláját a csíterek. -
Segal
veterán
válasz
Nekem tetszik így elsőre
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
Tampa
kedvenc autóm az összes részben.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honda topik
- Parfüm topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Mobil flották
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest