Hirdetés
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- A kézikonzolok teljesítménytrónjára pályázik az AYANEO és a GPD
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- Milyen TV-t vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Közben online felületen jelentkeztem a Ph csapatba,ezidáig csak olvasgattam ezt a fórumot,de mostantól majd aktívabb leszek.
Illetve a taglistába is beírhattok.
-zozyk- a nickem az Social Clubban -
morfondőr
addikt
Utólagos engedelmetekkel bejelöltem ismerősnek az aktív PH-s listán szereplőket! (Ezúton is köszönöm, hogy felkerültem!) Ne vegyétek tolakodásnak, csak szeretnék ismerősökkel játszani. Aki nem szeretne barátkozni, ignorálja a kérelmet!
Esetleg van Discord csatornátok? Division-ben használom, nagyon jól működik, össze lehet beszélni, segíteni egymásnak stb.
-
zozyk
addikt
Ennyiért megérte.
morfondőr
Estefelé kereslek majd. Most töltöm épp. -
gyugyo79
addikt
válasz
CactuS #42087 üzenetére
Hát igen, szerintem így se de úgy pláne nem olyan jó órabér jön ki mire megvan ez az összeg.
Én amúgy nem adnék ilyenre pénzt, míg pld. simán fizetnék a dlc -kért. Nekem érdekes mindig magával, hogy játszottam is elég volt mindenre a lé, mondjuk nekem első háznál pont volt akció utána vettem kurumát és utána már a misson -kel akár egyedül is lehet játszva keresni úgy, hogy nem szenvedés. -
zozyk
addikt
Elfoglalta méltó helyét a játék.
Estefelé,vagy holnap esetleg valaki TS-en vagy valahol tud majd segíteni,hogy mit-hogyan csináljak az elején? -
Igazából ami nagyon fontos (high end apartman a heistekhez, armored kuruma) megvan 1 milla alatt (kuruma alap talán 500k, legolcsóbb apartman 200k). A többi meg jön idővel. Egy top autó/motor alapára olyan 1,8-,2,3 millió + a fejlesztéséek, low-riderek hasonló kategória. Fegyverek olcsóbbak, azok ezresekben mérhetőek.
8 millióból már fel lehet húzni egy CEO-t vagy inkább MC-t, gyárakat venni, amik elég jól hoznak.
Ha neked belefér anyagilag, akkor igen, segítség a kezdéskor, de nem nélkülözhetetlen dolog.
Laraxior: és veszel még mellé egy steam-es GTA V-öt is?
(Ez bundle ár, benne van a játék is)
-
zozyk
addikt
8 Milla kezdőtőke nagy segítség az elején?
-
cyberkind
félisten
válasz
Hunbeast87 #42080 üzenetére
Igen így, és nem kell csinálnom új mappát, a Steam-es játékokat sose kell újratennem ha rakok rendszert, és ezt nulla mókolással, amíg a SC-bost mindig, arról nem beszélve, hogy most is 60megával "csepeg" lefele a játék.
-
-
cyberkind
félisten
Ha megveszem a Steam-es Gta 5-öt, nem fog összeakadni a Social Club-bossal, vagy nem lesz valami más hiba?
-
Kiskokó
veterán
Ne is mond nekem is egyre kevesebb időm van.
A gyár elég jól termel meg a PS-t is toljuk majd ha kellA 250K meg 4.én íródik jóvá ne értetlenkedjetek már.
Az meg hogy betöltéskor mit ír ki "hirdetésben" az is mind1 az nem jeletni hogy megkapod ha oda írja.Az hogy a Brutálék (Syd meg Mekszikó) hogy kapták meg előre azt nem tudom
Lehet beetetés hogy megkapták előre a végén meg jön a minuszos számla a csalások miatt -
Plata
félisten
válasz
ProgenXL #42066 üzenetére
Azt olvastam hogy karácsony előttre megint egy nagyon húzós dlc-t fognak kiadni,úgy értve húzós hogy rohadt drága ingatlanok lesznek benne,karácsonyra tudjanak a gyerekek shark cardot kérni.Az sem kizárt hogy az ára 10 felett lesz.
Ami azt illeti ha napi 2 ps-t letolnék karácsonyig valszeg akkor sem lenne rá elég pénzem.Főleg hogy most alig van időm,és karácsony előtti őrület miatt még kevesebb szabadidőm lesz. -
Plata
félisten
válasz
morfondőr #42063 üzenetére
Hát nekem kb 1 misim van de az bűn kevés.Kellene farmolni PS-t.
Köv DLC-vel biztos megint jó ruhák jönnek,ruhákra csak 1 misi kell legalább,4-5 milla új épületre.
És ha igaz még karácsony körül talán jönnek a villák,arra meg vagy 10 milla.
Kár hogy nem lehet elpasszolni a raktárat meg az irodát,az irodám meg a raktárak vagy 7 millát érnek.
A lakásaimat nem akarom eladni.Yachtot naná hogy nem,az MC megint jó,MC jobb mint CEO sokkal.(#42064) rup1u5
Én benne lennék pénz farmolásban.A villa kéne majd csajszi karimnak,meg ruhák is. -
rup1u5
nagyúr
válasz
morfondőr #42061 üzenetére
Ez csak egy általános tájékoztató képernyő. Az új DLC-ket, event-eket is szokták így hirdetni. Nekem is feldobta.
Én meg most elkövettem azt a hibát, hogy azt hittem simán el tudok passzolni zsúfolt publicban fél raktárnyi kokaint két emberrel. Hát nem jutottunk messzire és jött tanktól vadászgépig minden....
Kéne majd együtt farmolni egy pár millát innen emberekkel!(#42063) morfondőr:
Request sent -
Plata
félisten
válasz
morfondőr #42061 üzenetére
Nekem most valami érdekeset írt ki a betöltőképernyő,azt írta most már vehetek hatodik házat vagy garázst,meg valami olyat hogy motorclubbal együtt akár a hét minden napján máshol alhatok?
Igaz nincs pénzem így hatodik apartman kilátásban sincs és jön a köv dlc ami megint kér majd vagy 20 millát és sehol sem vagyok pénzügyileg. -
válasz
Puma K #42054 üzenetére
Ez a rewardos dolog nem az ajándék 250k. MrBossFTW vagy ki a tököm mutatott a videójában egy csomó screenshotot különböző összegekkel, egészen ~ 4.000.000-ig bezárólag. De senki nem tudja, hogy mi a fene ez.
Dtomka: N+1. találgatás, semmi több.
Más: azért ez a 10 napos bant osztogató modmenü nagyon kemény, főleg, ha párosítod a Rockstar supporttal. Esélyed nincs, hogy leszedesd a bant és lehet, hogy a következőnél már perma-t kapsz... (Gondolom a menü kihasználja a R* csodálatos automata rendszerét és telespammel reporttal egy playert, mire ő a sok report miatt kap egy 10 napos automata pihit. Ha belegondolok, hogy mennyi idő alatt javították a biztosítási csalást, akkor idén azt hiszem már nem kell public sessionbe mennem.)
-
Laraxior
titán
Nekem sincs még lóvé...
-
Puma K
nagyúr
Úgy látszik a Rockstar-nak még mindig nem megy ez a netes téma így 3 év után sem...
Nem sikerült a csalókat még mindig kiirtaniuk.
A most beharangozott összeget van akinek Alert képernyő kíséretében adja be, van akinek csak úgy megjelenik a virtuális számláján, van aki nem is annyit kap mint kéne hivatalosan és van aki meg nem kap semmit.Jól van Rockstar
-
Wiz Khalifa
veterán
Én és McSico haverom is megkaptuk a zsetont. Én tuti mert pont 250k-vl több zsetonom volt mint tegnap este.
Szóval akkor nem tudom mi van hogy ki kap ki nem. Am én zárt barát szeróra mentem.
(#42052) Laraxior:
Nekem is össze van és csak 250k-t adott. És nem így jelezte. Meg havernak se. -
-
ProgenXL
őstag
Egy ismerős már biztosan megkapta a lóvét. Én hogy megkaptam e jó kérés. Azt se tudtam mennyi pénzem van.
-
Dtomka
veterán
-
Atish19
őstag
No meg is van. November 4.-én írják jóvá. Legalábbis a Rockstar oldalán ez olvasható.
Idézem:
To commemorate three years of GTA Online, we're awarding anyone that logs in on PlayStation 4, Xbox One or PC from today through end of day Monday October 31st with a special GTA$250,000 gift, which will be deposited into your Maze Bank account by November 4th. -
Atish19
őstag
Én sem kaptam meg
-
Puma K
nagyúr
Valaki még Syd2012-en kívül megkapta a pénzt?
-
cyberkind
félisten
válasz
Locutus #42037 üzenetére
Szerintem annyira már nem, ugye jön a Red Dead 2 jövőre amiben ilyen multi lesz, és hát akárhogy is nézzük már kicsit se unalmas a Gta 5 multija, így ha kijön a Red Dead 2 és kiadják a DLC-t pont fog annyit hozni amivel ez a játék is futhat tovább, de mondjuk így, hogy csak multiban lennének ezek a mapok nekem nem annyira teszik.
-
cyberkind
félisten
Grand Theft Auto Online - négy új várossal bővül a térkép?
17-ben jön az első fizetős DLC, simán lehet mert a Red Dead 2-vel maguknak állítanak ellenfelet, így fel kell valamivel pezsdíteni a játékot, ezek pedig jók lennének.
(igaz ennyiért valami oltári nagyot kell villantani)
-
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Az e heti steam-es leárazáson beszereztem egy GTA V példányt! Látom itt már kialakult egy kis közösség, amibe én is szívesen jelentkeznék. Az online rész még nagyon új nekem, csak a karaktergeneráláson és az első versenyen vagyok túl. Az összefoglalóban sok hasznos infó van, az alapján elkezdem a fejlődést, és persze örülnék csoportos mókázásnak az itteni fórumtársakkal! Mindenhol ugyanezzel a nick-el vagyok regisztrálva: racka_HUN -
Wiz Khalifa
veterán
Én megkaptam a $250.000-t.
Valszeg akkor olyan 9-10től osztják a dolgot.
-
gyugyo79
addikt
A honnan vegyem pro kontránál nem láttam a Steames verzió esetleges negatívumaként, hogy a steamen keresztül authentikál az RS -hez és mindezt ráadásul online Steam szerveren át. Nekem már volt párszor, hogy ez nem volt jó így az RS authentikációnál megállt a játék indítása, és hiába van (kell) RS fiókom és adom meg az ahhoz tartozó felhasználónevet és jelszót nem enged tovább. Sőtt azt dobja vissza, hogy rossz felhasználónév jelszó.
Ezért fel is merült bennem ezt csak nálam csinálja a steames verzió? Eddig talán 3szor jártam így. Első alkalommal elégé meg is ilyesztett, hogy hülye \ béna vagyok a jelszóval. De miután a webes felületen beengedett ott már jelszót változtattam és azt se fogadta el ezt kizártam meg szembesültem, hogy az RS fiók kevés a játékhoz. -
válasz
Laraxior #42018 üzenetére
Nem. A dupe és a csalt pénzt teljesen más. A dupe-olt járművek szerintem már automatikusan kikerülnek a rendszerből (CEO patchnél pedig a nagy mennyiségben dupeolt T20-ak miatt ment is a ban).
Plata: Egy régi klasszikust idéznék: "Itt milliárdokról van szó, te meg jössz a kutya miatt..."
Itt milliárdokról van szó, kisebb esetben százmilliókról szerintem. Talán 100 milla alatt ki sem szúr a rendszer.
Cyberkind: Hát, igaz, hogy most lesz 3 éves a játék, de én még mindig azt mondom, hogy idén is max 40%-ot kap karácsonykor. Alapár csökkenés pedig csak akkor, ha jön egy fizetős DLC vagy új rész. Egyszerűen ebben a formában nagyon megy nekik.
És egy rossz hír: új szintre léptek a modmenük: bármilyen nevet fel tudnak venni és ami rosszabb: tudnak menüből játékost bannolni. Ezek után én nem fogok soha többet open publicba menni. Ez már vicc kategória... Videóban 6. perctől...
-
válasz
ProgenXL #42016 üzenetére
Nyilván nem fogja itt bevallani senki, de azért érdekelne, hogy innen kaptak-e el valakit. Több fórumon olvastam, hogy bőven nem 100%-os a takarítás, van olyan játékos aki még mindig 1+ milliárd dodón ücsörög.
Mondom én, hogy jön a fűtés szezon, kell a lóvé a shark cardokból.
-
ProgenXL
őstag
Korábban linkelt hír csak lefordítva.
-
ProgenXL
őstag
Hároméves születésnapját ünnepli a GTA Online
Aki október 31.ig belép, 250.000$ kap online.
Sok jármű 30% kedvezménnyel. Köztük van a Liberator is. -
bryant56
aktív tag
GTA Online Halloween Specials, Anniversary Bonuses, New Vehicles & More
"To commemorate three years of GTA Online, we're awarding anyone that logs in on PlayStation 4, Xbox One or PC from today through end of day Monday October 31st with a special GTA$250,000 gift, which will be deposited into your Maze Bank account by November 4th."
Végre adnak egy kis pénzt is.
-
Benir8
senior tag
Ma délelőtt mobilon megnéztem a steamen 40 euróról 23,99 euró volt az ára, most a gépen megnéztem 60 euróról 35,99 euró. Most hogy is van ez? Elírás vagy bug volt?
-
.LnB
titán
[link] Ezt figyeljétek!
-
Nofene, úgy néz ki, hogy találtak valamit a srácok. [link] Kérdés, hogy a sok hamis pénzből melyiket veszik el. Amiket én ismerek fórumokat, azokon nagyon nem estek pánikba.
Mondjuk azért az hihetetlen, hogy itt is tolják a shark cardot: az illegális pénzt elvesszük, de a Shark Cardos lóvét nem. Haha.
-
válasz
Kiskokó #41999 üzenetére
Nem töröltem senkit, összetorlódtak a dolgok IRL, így igazából kevesebbet vagyok már, mint anno, ráadásul rendszertelenül, néha lehetetlen időpontokban. Ha feljutok, akkor általában solo openben tolom a motoros klubbot.
Srácok, 1 nap alatt már kétszer kellett radírozni warez miatt, kicsit figyeljetek oda!
A PH! alapelvei tiltják a warez-t, így ebben a topikban sem lehet helye, a jövőben is radírozva lesz. Ebbe beletartozik az is, hogy a megvásárolt játékot "töri" fel valaki.
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gitáros topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe gar
- FULL CTO MACBOOK PRO 16" - APPLE M1 MAX - 64 GB RAM - 1 TB SSD - Garancia
- Akció! Gigabyte Vision Z590 D Wi-Fi Alaplap! LGA 1200!
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Krémarany, 1 Év Garancia
- Garmin Vivoactive 5 Okosóra, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!