Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Brian_GT

őstag

válasz FoxiestFox #722 üzenetére

íveket tudod tartani főleg első kerekes autóknál...hátsó kerekesnél meg tőled függ részben...ha gyorsan mész tc on-al is megtudod csúsztatni, de az már a te vezetési stílusod miatt van...ha kikapcsolod a tc-t akkor pedig megint csak azon múlik mivel játszol...tudsz-e adagolni gázt... de ha biztosra akarsz menni és nem az számít, hogy első legyél, hanem az élmény akkor...tc-abs on...megjegyzem gamepaddal tolom abs nekem is on...különben satuzok állandóan... aki mondja, hogy de ott az analóg és szabályozható... aha...igen... az az időveszteség mire óvatosan húzod a kart, hogy ne satuzzon akkora időveszteség, hogy 4en elmennek közben melletted... abs off-hoz pedál kell... nyilván mehet billel is mazohistáknak...

korrekt vezetési élmény is szerintem alap...nagyon jó a hangulata.. szépek a pályák stb... érezhető a sebesség faktor...

idiótákat ki lehessen csapni multiban....erre ne számíts.... nem néztem utána de ha a kick rendszer ugyan az mint a 2-ben akkor kizárt... + jön helyette másik... megszoksz vagy megszöksz :)

Új hozzászólás Aktív témák