Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Csapoati

nagyúr

válasz #70869248 #748 üzenetére

Pár gondolat ezekhez:

Az irányítás szubjektív ugye, de szerintem a full árkádtól azért messze van szerencsére (nem Grid 1-2 vagy NFS szint). Nyilván nem szimulátor, de bill-el is jól terelgethetők a kocsik. Nálam ez hatalmas pozitívum.
    Az AI tényleg elég hülye sokszor (nekem is jönnek, ezért én is kénytelen vagyok 2-3 flashbacket használni), és néha még csal is. A legszembetűnőbb mindez a túraautóknál. Időmérőn 3 másodpercet szoktam nekik adni (mediumon), erre a futamon hibátlan menettel nyerek 1,5 másodperccel? Más versenytípusnál meg simán nyerek az utolsó helyről rajtolva is.
    A karrier kerete nekem is soványka, itt még a WSR téma sincs meg, mint az előző részben, viszont az 5 különböző versenytípus bejön. Az Eau Rouge meg visszafelé is félelmetes, főleg az alsó része. :D
    Lehet, hogy ha nem mediumon, hanem very hardon nyomnám, akkor én is anyáznék sűrűn. :D
    A Tocát meg szerintem örökre elfelejthetjük, pedig nekem is a 3. része a kedvenc autós játékom. Mondjuk a fizika ott is érdekes volt pl. a rally részeknél. Az Autosport viszont egyértelműen jobb a Grid 2-nél, szerintem ebben egyetérthetünk.
    Egyébként nem hallottam mástól ezt a váltós dolgot, nem lehet, hogy a kapcsoló szarakodik? Bár akkor más játékban is rossz lenne, gondolom.

Új hozzászólás Aktív témák