Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen processzort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
fatal`
titán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Másik böngiből megy? Mert úgy néz ki, mintha a yahoo elfelejtette volna meghosszabbítani a saját certificatejét, mi is jártunk már így OWAval.

Bár a Google böngészőből mást is el tudok képzelni...

-
Csakénvagyok
őstag
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Up
-
emre33
addikt
cache mappát helyét hogy lehet átállítani?
ami az %appdata% -ban van.
-
fatal`
titán
De le lehet, nekem még FFből örökölve egy javascript kód van a kedvencek eszköztárra húzva, ami ezt tartalmazza:
javascript:if(document.location.href.match(/http:\/\/[a-zA-Z\.]*youtube\.com\/watch/)){document.location.href='http://www.youtube.com/get_video?fmt='+(isHDAvailable?'22':'18')+'&video_id='+swfArgs['video_id']+'&t='+swfArgs['t']}
Ezt tedd az URLhez.
-
akasp
senior tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
az uj 3.5től már nem kell addon
kivéve ha ien videomegosztós video mert azt nemlehet copyright meg miegymás... -
akasp
senior tag
hali.
hogy lehet elérni, hogy bármien videót lehessen lementei jobbklikkes módszerrel mint pl az uj firefoxban?
köszi

-
fatal`
titán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Igen így gondoltam a torrentnél. FFet használtam egészen tegnapig, de a Chrome jobban tetszik.

Ott ha a megnyitásra nyomtam a torrent fájlnál, akkor nem kérdezett semmit csak megnyitotta (és lementette a users\appdata\roaming\utorrent mappába). Itt viszont nekem kell megadni hogy hova tegye a torrent fájlt. Na mindegy, annyi baj legyen.

-
fatal`
titán
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Ez jó, de így is nekem kell elmenteni valahova, FF alapból elmentette az appdata/utorrentbe és az nekem úgy jó volt. Ez is megoldható valahogy?

-
fatal`
titán
Nah felraktam én is az FF helyére. Nagyon tetszik, veszett gyors, az AdSweeppel végre szűrhetők a reklámok (azért a PH része javításra szorult, nem tudtam belépni sem
), és az aniweather időjárás plugin is remek. Másra meg perpill nincs szükségem. 
-
icons
addikt
Hello!
Az iwiw bent van az alapból elindítandó lapok között, és mindig így indítja el: http://iwiw.hu//iwiw.hu//iwiw.hu//iwiw.hu/pages/main/index.jsp?textencoded=1&clearsession=true ... Ha eggyel visszalépek, és frissítek, csak akkor lesz jó... Ez a verzió van meg: 2.0.172.39, és magyar, miért lehet ez?
-
szaszlaci
addikt
Lehet nem vagyok egyedül, hogy jártam a böngészővel.
Béta verziók keresése volt engedélyezve a frissítések közt, 'Névjegy' szerint 3.xx volt fennt.
Aztán egy új Win telepítés után feltűnt, hogy egészen máshogy néz ki, kijavították az idegesítő hibáit.
Vagyis nem frissűlt (teljesen) az új verzióra, csak egy új rendszer telepítéssel. Most már Firefox-ot sem telepítettem, lehet az zavart neki be.Hogy mik a különbségek?
-'Új lap' előhozásakor nem a 3x3-st gyakran használt lapoat ajánlja fel, hanem 2x4-es képsor, amiket én állíhatok be.
-Nem vált át másik alkalmazásra, nem lesz néhol átlátszó időnként. (Már ha érthető..)
-FlashPlayer települ, nem kell neki Firefox.
-Bőrök választhatósága.Hirtelen ennyi. Szóval lehet valami más zavart be neki, de akinél ezek nem újúltak, érdemes utánanéznie mi miatt lehet. Márha eddig nem volt még erröl szó.
-
törölt tag
Miért van az, hogy ha pl. szoftverbázisról le akarok tölteni egy valamit mondjuk GPU-Z-t, akkor nem tudom megnyitni, mert .download formátumba szedi le?
-
Draken
őstag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
fotóra gondoltam, jpg, vagy akár mondhatnék egy torrentfájlt is, amit nem le akarok menteni hanem megnyitni szeretném egyből
-
Draken
őstag
a segítségeteket szeretném kérni, adott mondjuk egy képfájl, amit vagy letölthetek vagy megnyithatok, de úgy mint pl ie vagy ffben nem ajánlja fel h open vagy save, ugyanakkor én csak megnyitni szeretném, hogy tehetem ezt?
-
Shodan
őstag
na végre megvan a megoldás:
[I]Use the Start Menu, goto Control Panel then Fonts. This actually opens up the font directory. Then double click the Arial.ttf file. Close it and re-open Chrome.
Dunno why, but it worked for me.[/I]
mi a szar most miért nem teszi off-ba, dőltbe
-
Shodan
őstag
van egy kis problémám, valami gombot megnyomhattam a chromeban és most minden dőltbetűsen ír ki, hogy tudom visszaállítani? már megőrülök...
-
S e t h
nagyúr
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Sajnos így sem jelent meg a jelszó, azért köszi a segítséget.
Más.
Tegnap óta azt csinálja a böngésző, hogy ha új lapot nyitok meg azaz pl egy híroldalon rákattintok egy hírre hogy nyissa meg új lapon, egyből oda is ugrik.
Eddig ezt nem csinálta, olvastam a híreket, ami érdekelt azt megnyitottam új lapon, de sosem ugrott oda .
Amint ez befejzetm akkor néztem meg egyesével a megnyitot híreket, most viszont mindig vissza kell mennem mert a megynitott oldara ugrik a kereső.
Miként lehetne vissza állítani? -
savior
őstag
nekem azert ez a kedvenc bongeszom, mert a /beallitasok/personal stuff/mentett jelszavak alatt barki megtekintheti a jelszavaimat
-
Csakénvagyok
őstag
Egy tipp:
Lépj fel egy másik böngészővel az adott oldara, mikor kéri a jelszómetést ad meg neki majd:
Customize and control Google Chrome->Options->Personal Stuff->Import Data. Jelöld meg a Saved Paswords.
Elvileg így azért kellene hogy menjen -
sutyi^
senior tag
Lehetséges, próbáld ki a legutolsó dev. verziót. csenöl cséndzser
-
S e t h
nagyúr
MOst nem tudom nálam-e a hiba vagy mi a helyzet de nekem a
-beállítások
-jelszavak- mentett jelszavak megtekintésemenüpont alatt klikkre egy ablak ugrik elő, fejlécében Jelszavak szóval és alatta az összes oldal és a hozzájuk tartozó jelszó.Eddig egyezik is a tiéddel.
Ahol neked remove és remove all (ha jól képzelem mert a kép széle nem látszik) van, ott nekem
- eltávolítás és alatta
-jelszó megjelenítése(elrejtése) menüpont van.
Nincs exceptions menüpont felül, most már csak arra tudok gondolni ,hogy verziótól is függhet?2.0.172.33 verziót használom.
-
S e t h
nagyúr
válasz
Psychonaut
üzenetére
Sajnos ez sem segített, egyszerűen mindenhol máshol megjegyzi a jelszót ha leokézom, ezen a helyen nem.
Kipróbáltam más böngészővel is, azoknál ez a probléma nem jelentkezik. -
S e t h
nagyúr
VAn egy oldal a neten ahol nem kínálja fel a böngészó, hogy megjegyezze a jelszót.Minden más helyen oké, itt nem, a gond az ,hogy régen ezzel az oldallal sem volt probléma, de a windows újratelepítése óta ez így van.
Mindig be kell pötyögni a nevet, jelszót és nem értem miért.
Van vmi ötletetek miért csinálja? -
sutyi^
senior tag
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Legutolsó dev update megoldotta. Vagy mindig a legfrissebb Chromium Trunk használata.
-
huskydog17
addikt
A mai napon úgy gondoltam, hogy kipróbálom a legújabb, 3-as bétát. Nem bántam meg. Nagyon gyors és kevesebbet eszik, mint a Safari 4 vagy a 3.5-ös Tűzróka. Nagyon tetszik, csak egy problémám van vele: a 3-as bétának még nincs jelenleg magyar helyesírás-ellenőrzője? Hiába választottam ki a magyart, továbbra is nagolul ellenőrzi és a legördülő menüben pedig nincs is magyar.
Le lehet tölteni hozzá külön vagy pedig várni kell rá? -
spammer
veterán
Utolsó tab bezárásával ne zárja be a böngészőt, meg lehet oldani ezt? (Mert nem akarok azért nyitva hagyni oldalt, csak hogy ne záródjon be..)
Köszi
-
Ukraan
aktív tag
válasz
Psychonaut
üzenetére
Helló!
Úgy tűnik megoldódott a probléma. A Beállítások-at visszaállítottam gyárira, ill. a Kódolás-nál bepipáltam az Automatikus felismerést. Egyelőre jónak tűnik minden, bár azt nem tudom, ezek a dolgok hogyan állítódhattak el. -
Ukraan
aktív tag
Szevasztok!
A Chrome 2.0.172.33-as verzióját használom. Egy pár napja problémázik a PH! oldalainak megjelenítésével. Ez lelógó gombokban, ill. hsz. írás utáni visszaugrás "elfelejtésében" nyilvánul meg többek között. Szeretném megkérdezni, Ti tapasztaltok/tapasztaltatok-e hasonlókat, ill. mi lehet a megoldás. Köszönöm a segítséget! -
válasz
Csakénvagyok
üzenetére
Vágom, h gif csak azt írtam: nem mozog (az se)

sutyi^: értem, köszi. Igazából nem is nagyon hiányzik egyik se, csak gondoltam be kell valamit állítgatni...
-
sutyi^
senior tag
Következő dev frissítésben animgifek már javítva lesznek. Linux és Mac verzió még "alpha" stádiumban van, egyelőre nincs Flash support.
In order to get more feedback from developers, we have early developer channel versions of Google Chrome for Mac OS X and Linux, but whatever you do, please DON'T DOWNLOAD THEM! Unless of course you are a developer or take great pleasure in incomplete, unpredictable, and potentially crashing software.
How incomplete? So incomplete that, among other things , you won't yet be able to view YouTube videos, change your privacy settings, set your default search provider, or even print.
Meanwhile, we'll get back to trying to get Google Chrome on these platforms stable enough for a beta release as soon as possible!
-
Hali
Most szedtem le a linuxos verzsönt és nagyon meggyöző a sebessége
Be lehetne állítani (like opera) egérmozdulatokat? Szinte már csak ezért használok operát
Másik. Azt írja nincs fent flash (pedig van)
Itt ahogy írok se mozognak a smiley-k... -
VinoRosso
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
megvan mérnem ment. ha nem tolod fel csutkára az ablakot, akkor Win7 alatt az aero snap levadássza, és kiteszi nagyba.
-
VinoRosso
veterán
válasz
Psychonaut
üzenetére
nemmegy

-
VinoRosso
veterán
Csöcs!
néha ha gyorsan váltok ablakott és tabot egyszerre, akkor a tab amire kattintottam leválik az ablakról , és új ablakban nyílik meg. Hogy lehet az ablakot visszatenni egy másik ablakba a tabok közé?
-
törölt tag
-
Magnum_
nagyúr
heló
a fejlécben a betük méretét hogy lehet növelni? eddig jo volt, de vmi stiluspakkal nagy kavircot okoztam, és most kényelmetleül kicsi a fejléc betüi.. az oldal nagyitás ctr+görgetéssel tisztasor.köszi
ha rákattintok a csavarkulcs->beállitásokra, az is idegesitöen apro lett.... -
tomika
aktív tag
Végre van lehetőség az oldalak teljes nagyítására, de hogyan lehet beállítani, hogy a nagyítást megjegyezze?
Arra gondolok, hogy miután bezártam az oldalt, és újra behozom, akkor maradjon meg a nagyítás mértéke, ne ugorjon vissza az alapállapotra.
Jó lenne, ha lenne rá megoldás, már csak 2 features hiányozna nekem a firefox-hoz képest!
-
cellpeti
nagyúr
üdv!
a chrome-ot,hol tudom beállítani,hogy a magyar oldalakon keressen elösször és csak utánna a külföldin?
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
nem, dehogy, köszi

-
Magnum_
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
teljesen jogos, miután írtam, hogy nbem értem, többet nem néztem vissza abba topicba. ugye megbocsájtasz? köszönöm mégegyszer.
jobbágyi alázattal üdvözöl: Saint_ -
Sk8erPeter
nagyúr
Most ez komoly? Megkérdezted az Azonnali kérdések órájában, válaszoltam, és azt is elmondtam, mi a végső megoldás: [link]
(Persze b@sztál válaszolni, hogy egyáltalán felfogtad.)
Egyébként meg ha itt visszaolvastál volna pár hsz.-t, akkor is láttad volna, hogy erről volt szó...
Te olvasol is, vagy csak kérdezgetsz??
Most már a 3.x-et is felrakhatod, mert Penge írta, hogy helyrehozták a rendszeresen összeomlást eredményező hibát.
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok! flashblock van a chrome-on?
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Sajnos befosott az oprám, valszeg valami malware megzabálta, mert indítás után pár mpre 100% CPU kihasználtsággal és iszonyatos IO löketekkel terheli a rendszert. Leszedtem, eltávolítottam mindent ami hozzá köhető volt, de reinstall után is ilyen, úgyhogy úgy döntöttem átváltok Chromera. Ehhez kéne egy kis help:
Hol tudok olyan add-ont letölteni(ha létezik), amivel olyan kezdőlapom lehet, mint az operában, ahol el lehet menteni az üres oldalra site miniatűjét, és ezekre kattintva indíthatóak?
Anno telepítéskor a nem importáltam az oprera könyvjelzőket. Utólag hogyan tudom ezt megtenni?
-
cellpeti
nagyúr
Letöltöttem a 3.0 verziót most jó!
<>#&@{};>*äđĐ[]íłŁ$ߤ×÷ÍÍ€Ä|\~ˇ˘^˘°˛`˙˙´´˝¨
-> minden Alt+Gr működik!

-
cellpeti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Más böngésző tudja!
Biztos nem,mert a notimba nem ATI kari van! Semmilyen AltGr kombinációt nem enged a Chrome
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Kössz a linket,viszont kukacot még mindig nem tudok írni

-
Penge_4
veterán
Aki frissített a legújabb 3-as verzióra az észrevehette, hogy összeomlik, amikor megnyitja a menüt. Azóta kijött egy új verzió, ami javította az összeomlást, ezzel kell ráfrissíteni.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Mármint melyik bétában?
Mert én most azt mondom, hogy a 2.x-ben (ami már nem béta, hanem végleges) egyáltalán nem működnek nálam a crx-ek, a korábbiakban említett beállítások egyikével sem.
És nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy nem is ismeri fel értelmezhető fájlként a crx-et, ha nálad viszont ment korábban, és hogy miért ilyen végtelen letöltésre rakja magát (2.0.172.31).
A 2.0.172.31-est utólag elb@szták volna?
Vagy nem értem...
Mert ha egyáltalán nem is tudja értelmezni a crx-et, akkor nem a FlashBlockerrel van a baj. -
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Nem tudom, nálam már 2.x-től működnek, mondjuk a Flashblockert még csak most próbáltam. Nem kizárt, hogy a bétában rontottak el valamit.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Na most letöltöttem a 3.x Dev-et, azzal tényleg működik, és valóban állandóan összeomlik

Viszont mivel egy instabil szar, ezért inkább visszaraktam a régit.
Csak azt nem értem, hogy miért készítettek vajon ehhez a verzióhoz ilyen kiegészítő cuccost...
Azt meg főleg nem hogy vajon miért nem reagál semmit a js-re.
Most akkor a crx az a 3.x-hez kötődik? Vagy mi a túró? Mert mepróbáltam úgy is, ahogy mondtad (kitörölgetések), akkor csak annyi volt, hogy ismét az elején kapott ablakokkal találkoztam, de a helyzeten nem változtatott. Érdekes módon a crx megnyitási kísérletekor konstans fájl mentése történt...
Valami nagy gebasz van. 
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A 3.x még csak Dev, ez a korai alfáknak felel meg. A béták általában stabilak, ez meg... Csak akkor frissíts, ha nem ezt használod alapértelmezett böngészőnek, mert elég bugos.
Esetleg próbáld meg törölni a Preferences fájlt a profilodból és az Applications mappából a First Run fájlt, hátha.
Egyébként nincs az a .crx fájl valami általad használt programhoz társítva?
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Most próbáltam. Nem tudom, hogy a "régi" 2.x verziókban milyen bug van, én jelenleg a 3.0.187.0-t használom (onnan lehet megismerni, hogy összeomlik, mikor megnyitod a csavarkulcs menüt, de legalább már vannak benne checkboxok és radio button-ok
)Szóval itt vannak képekkel:
Ha Operából nyitom meg Open With-ből, akkor mivel nincs kapcsoló, semmi nem engedélyezett, ilyenkor letöltés után ezt írja: [link]
Ha leokézom, akkor ezt: [link]
Most újraindítom úgy, hogy a kapcsolóval engedélyezve van az Extensions.
Ilyenkor mentés után ezt írja: [link]
Miután leokéztam, akkor (még újra sem kell indítani a böngészőt, megnézve a chrome://extensions/ -ban meg is jelenik aktívként: [link]Utána felmentem a YouTube-ra és megnéztem, működik-e és működött.
Tehát akár működik nálad a kapcsoló, akár nem, valamit ki kéne írnia.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Sajnos amint letöltöm a "crx" kiterjesztésű fájlt, ÚJRA le akarja tölteni...
Nem értem.
Az előbb 2.0.172.30-as verzióval próbálkoztam, most, hogy említetted, frissítettem a .31-esre, de a helyzet pontosan ugyanaz.Pontosan így néz ki a létrehozott parancsikonnál a "Cél":
"C:\Documents and Settings\Peti\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-extensions --enable-user-scriptsDe próbáltam már úgy is, hogy csak az egyik kapcsolót használom.
Mi lehet a baj?
És ha már a crx nem is, de legalább a js működne...
Miért nem akarja telepíteni?
Tulajdonképpen nem is csak a FlashBlocker miatt olyan fontos, de ez később is problémát jelenthet...
-
Penge_4
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
A legfrissebb verziót használod? Ma jött ki egy új Dev verzió, ebben már újra működnek a userscripts kapcsolók.
Egyébként a .crx fájlt nem az Extensions mappába kell tenni, ha letöltöd, akkor automatikusan felajánlja egy felugró ablak a telepítést, ha engedélyezve vannak az extension-ök az --enable-extensions kapcsolóval. Utána tökmindegy hova mented a .crx fájlt, azt onnantól törölheted.
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nektek ezt sikerült beüzemelni?
FlashBlock for Chrome
Nem igazán tudtam mit kezdeni a crx kiterjesztésű fájllal, az első hsz.-ben leírtak alapján sem
, hiába teszem az Extensions mappába, és használom a kapcsolókat, nem ismeri fel a fájlt, mint lehetséges Chrome-beépülő...Ezért megnéztem az eredeti forrás orosz oldalt Google Translate-tel, ott egy js-fájlra van hivatkozás: [flashblock.user.js]
Ezt a JavaScript-fájlt betettem a "c:\Documents and Settings\Én\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\User Scripts\" könyvtárba.
Ezután:
Így próbáltam az elindítást: Start - Futtatás:
"C:\Documents and Settings\Én\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-user-scriptsDe nem működik...
Mi a hiba?
Előre is köszi!
-
törölt tag
Új stabil verzió jelent meg 2.0.172.31 verziószámmal.
-
cellpeti
nagyúr
örülök,hogy te tudsz,mert én még most se

Új hozzászólás Aktív témák
- Ezt nézed TikTokon és YouTube-on a telefonodon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eredeti játékok OFF topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Óra topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával - 12.18
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

kivéve ha ien videomegosztós video mert azt nemlehet copyright meg miegymás...

Be lehetne állítani (like opera) egérmozdulatokat? Szinte már csak ezért használok operát
Itt ahogy írok se mozognak a smiley-k...

Vagy nem értem...
Nem értem.