Hirdetés
- Projektor topic
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Hali!
Nektek ezt sikerült beüzemelni?
FlashBlock for Chrome
Nem igazán tudtam mit kezdeni a crx kiterjesztésű fájllal, az első hsz.-ben leírtak alapján sem
, hiába teszem az Extensions mappába, és használom a kapcsolókat, nem ismeri fel a fájlt, mint lehetséges Chrome-beépülő...Ezért megnéztem az eredeti forrás orosz oldalt Google Translate-tel, ott egy js-fájlra van hivatkozás: [flashblock.user.js]
Ezt a JavaScript-fájlt betettem a "c:\Documents and Settings\Én\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\User Data\Default\User Scripts\" könyvtárba.
Ezután:
Így próbáltam az elindítást: Start - Futtatás:
"C:\Documents and Settings\Én\Local Settings\Application Data\Google\Chrome\Application\chrome.exe" --enable-user-scriptsDe nem működik...
Mi a hiba?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- Projektor topic
- BestBuy topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Fedora Linux
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hálózati / IP kamera
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, hiába teszem az Extensions mappába, és használom a kapcsolókat, nem ismeri fel a fájlt, mint lehetséges Chrome-beépülő...