Hirdetés
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
Toth_Jani
őstag
-
makoss
veterán
Üdv!
A felső fejlécet hogyan lehetne besötétíteni? [link]
Néhány honlaphoz képest mint ha világítana, már már zavaró.
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Hülye kérdés.
Eddig a mentett bejelentkezési adatoknál a kitöltött részek háttere sárga volt, most kék lett.
Mi az oka?Másik kérdés.
C:\Users\user\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default
mappában semmi fájl nincs. Könyvelzőkre gondolok elsősorban. Régebben ide mentette.
Ha be vagyok jelentkezve szinkronizálásra nem menti le az adatokat? -
kory24
őstag
Sziasztok.
Az mitől lehet, hogy androidos chrome.
Eddig negnyitott lapok váltásakor mutatta az előnézeti képet, most meg csak lista szerűen felsorolha a nyitott lapokat?
-
jolti05
őstag
Sziasztok!
Miért van az, hogy bizonyos oldalak Chrome-ban alapból 110% zoommal jelennek meg? (A többség 100%.)
Szerintem nála is alapbeállítás a 100%. -
user112
senior tag
Sziasztok!
Hol lehet beállítási Androidon, hogy a Chromeban (72.0.3626.105) a kinagyitott szöveg a képernyőhöz igazodjon? Pl. a PH. Operán mükszik. -
-
nfsu17
veterán
válasz
Viktor77
üzenetére
Szuper.
Még egy (hülye) kérdés, mert eddig nem használtam ezt a böngészőt.
Az normális, hogy a beállításokban ki van kapcsolva, hogy szinkronizálja az accom alá a jelszavakat, könyvjelzőket, stb, mégis az accom alatt azt látom, hogy a chrome Teljes mértékben hozzáfér az Ön Google-fiókjához.
Én ezt annyira nem szeretném. De hiába veszem ki, köv. belépésnél megint ott lesz.
FF alatt amúgy nem látom a chrome-t, mint ezt a hozzáférést.
És egy ilyen permission-ellenőrző oldalon sem látni, azaz üres, semmi proginak nincs hozzáférése.Tehát ha FF alatt lépek be a fiókjaimba, akkor nincs ott a chrome (és más sem), mint teljes hozzáférésű program, de ha chrome-ban lépek be, akkor ott van.
Chrome=google termék, gondolom emiatt lehet. -
nfsu17
veterán
Hello.
Tavaly panaszkodtam, hogy FF alatt élesebbek a betűk, főleg PH esetén zavart engem, mert nem minden oldal alatt vettem észre.
Az FF kezd megdögleni, elindítottam megint a chrome-ot.
Legújabb...és tökéletesek a betűk.
Picit vékonyabb ceruzával fog, mint FF alatt, de nem homályos, nem bántó.Más is észrevette?
Vagy tényleg javítottak valamit?
-
Keem1
veterán
Srácok, a Chrome egy idő után magától elfelejti a meglátogatott oldalakat? Kristálytisztán emlékszem, hogy korábban többször is felkerestem egy pontos webcímű helyet (www.valami.hu/aloldal/aloldalaloldala/téma.html), megszokásból csak írni akartam, hogy "vala" és enter, erre kereső. Ahelyett hogy a fenti címet bedobta volna. Megnéztem az előzményekben, csak a mai, végül gugliból megtalált látogatás szerepelt benne. Nem szoktam se cache-t, se előzményeket, se jelszavakat törölni kézzel. És mintha más oldallal ugyanez máskor is előfordult volna.
Létezhet, hogy tényleg a Chrome csinálja?
Ha igen, akkor hogy tudom rávenni, hogy magától soha semmit ne töröljön? Komolyan, soha. 
Csak és kizárólag azért használok Chrome-ot, mert minden eszközömre van, így sem a weboldalak címét, se a belépési adatokat nem kell így fejben tartanom, de ehhez az is kéne, hogy a Chrome ne törölje önhatalmúlag.
-
Fürkésző
tag
+ (#28074) Lauda +(#28073) snakebait
Először azt gondoltam, a verziószámon kívül Android verzió és/vagy kezelőfelülettől függ a dolog.
(#28074) Lauda bejegyzése alapján ez is felejtős.
Tippnek marad a szerveroldali változtatás és annak fokozatos bevezetése.Annyira, de annyira dühítő, hogy mindent jobban akarnak tudni nálunk. Főleg, hogy mi a jó nekünk és mi az, ami tetszik. Megfosztanak a választás lehetőségétől a negatív IQ-bajnok felhasználók kényelme érdekében.

(Androidon már leginkább csak azért nyitom meg a Chrome-ot, hogy kitöröljem az előzményeket. Mert harmadik fél alkalmazásai még mindig ezt a böngészőt tudják a leggördülékenyebben meghívni. Kifejezetten böngészésre meg van más. Ha ez a cél, gratula Google.)
-
snakebait
senior tag
válasz
Fürkésző
üzenetére
Érdekes dolgok ezek. Nálam is frissült 72 verzióra androidon a Chrome, de nem akar alulra kerülni a címsáv sehogyan sem, mivel én azt szeretném. Azelőtt lehetett az about flags-ban állítani, hogy alulra kerüljön, de kivették. Lehetett sötét módban is használni(mindenhol, minden készüléken, programban dark módot használok). De mióta ezek nincsenek azóta mellőzöm. Ja, és fiamnak mobilján is pont ugyan ez a verziójú Chrome van és alulra került a címsáv. Ki érti ezt.
-
Fürkésző
tag
Szia!
Én pont az ellenkezőjét szeretném elérni. Androidon frissült a Chrome 72-es verzióra és alulra rakta a menüsávot, ahol igen zavaró, véletlenül is rábök az ember. Hogy lehetne felülre visszavarázsolni?
A hozzászólásodban lévő linket megnéztem, a Chrome 72-es verziójában (már?) nincs az ott megnevezett beállítási pont.Ezzel is úgy jártunk, mint a klasszikus nézettel? Elvették a választási lehetőséget?
Apropó. Még mindig nincs megoldás az asztali Chrome klasszikus nézetre való visszaállítására? -
kory24
őstag
Sziasztok!
Az beállítható, hogyha letöltök valamit utána alul a letöltéseket jelző sáv automatikusan eltűnjön?
Idegesítő, hogy mindig nekem kell bezárni.... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Android rendszeren vhogy belehetne állítani, hogy Google Chrome -ban alapból tiltva legyen az összes oldalon az értesítések fogadása? Ha igen, hogyan?
Köszönöm a segítséget.
-
válasz
Komi28
üzenetére
Ki- és bekapcsolás sem segít?
Semmilyen oldalnál sem kínálja fel, olyannál sem, amit eddig biztos nem látogattál meg?
Kérdezem azért, mert van lehetőség csak meghatározott oldalaknál kikapcsolni, de olyan opció is van, hogy például angol nyelvről soha, sehol ne fordítsa le.
Lehet, hogy érdemes lenne nyomnod egy visszaállítást a böngészőre. -
Cs1csó
titán
Ha megnézed kb. ugyanaz itt a mentéssel függ össze - a bal oldali az állandó a jobb oldali az átmeneti szabályokat tartalmazza tehát ha valami módosítasz DE NEM mented el - haladó nézet lakat ikon - akkor az csak az átmeneti szabályok közé kerül de ha bezárod a böngészőt akkor eltűnik, ha átmozgatod a bal oldalra akkor kvázi menti és állandó szabály lesz.
-
Komi28
senior tag
Sziasztok!
Miként tudom visszaállítani, hogy a fordító kis ikonja megjelenjen újra? Külföldi oldalaknál jól jönne ha néha letudnám fordítani. FB-nál is ott vont, hogy lefordíthatom a hozzászólást ha nem magyar. Most nem találom sehol sem
Köszi -
Cs1csó
titán
A szinkronizálás esetleg bezavarhat ilyenkor érdemes a szinkronizálandó elemeket a minimálisra szűkíteni:
könyvjelzőkre és jelszavakra sajnos pár rossz beállítást is újra lehet szinkronizálniEsetleg még az előzményeket de kiegészítőket és a beállításokat NE szinkronizáld.
-
Toth_Jani
őstag
Én 01.23-án dobtam össze egy új gépet direkt filmezésre és Nettezésre, olcsó de jó alkatrészekből.
Egy módosított Win10 telepítőt használtam, de ez a gép atom stabil, és csak azok a driverek vannak fent amit a Windows alapból felrakott, természetesen külső vírusirtót sem használok, mert az aztán keresztbe tud tenni.
Kérdés hogy a böngészőt szinkronizáltad vagy azt is teljesen újra építetted? -
need
addikt
válasz
Cs1csó
üzenetére
01.20 lett újra rakva egy teljesen új konfigurációt.
Hát tudnám sorolni mennyi gond volt.
Volt hogy percenként omlott össze a win 10. Ma reggel leszedtem a legujjab nVidia drivert ezzel úgy tűnik hogy helyre jött a rendszer. Volt gond még a háló kártya driver el is azt is lecseréltem vagy is azt raktam fel amit a win felajánlott. Kicseréltem még ma az utp kábelt is hátha az a gond.
Most már csak a Chrome maradt azzal vannak gondjaim. -
need
addikt
Sziasztok
Kb. 3 napja folyamatosan össze ömlik a böngésző.
Volt egy korábbi skin leszedtem mert arra gondoltam hogy ő szórakozik.. majd leszedtem még a reklám blokolót is.
De csak omladozik.Mit lehet még vele tenni?
-
Cs1csó
titán
válasz
Darko_addict
üzenetére
A két céggel vedd fel a kapcsolatot akik a honlapodat fenntartják a Forpsi-val és a Weebly-vel. Ha széttárják a karjukat akkor esetleg a Google-vel, hogy nekik mi a bajuk.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Van egy honlapunk, amit a Forpsi hostol és a Weebly szolgáltat (prémium, nem free).
Én szerkesztem a honlapot régóta és megnyitáskor a mai napon feldobta a piros figyelmeztetést az egyik gépünkön.
Semmilyen ellopható adatot nem kell megadni, egyszerű cégismertető weblap eladó járműkínálattal.Ami fura, hogy a figyelmeztetés az oldalszerkesztő URL-re mutat, nem a cég saját weblapjának URL-jére. SSL-re nem fizettem elő.
Ez pillanatnyi hibás felismerés lehet a rendszer részéről? Tudjuk, hogy min múlik: Chrome, vagy Google (kereső) a veszélyforrások felismerője? Nem szeretném, ha bármelyik nézelődő is ilyen oldallal kellene találkozzon.
Köszi!

-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Te most nem arra gondolsz, hogy a szűrőlistát nem frissítette? Ez nálam is előfordult és úgy oldódott meg, ahogy írtad. Azonban a verzió csak akkor fog szerintem frissülni, ha az megjelenik a chrome internetes áruházában is. Ott viszont még csak a 18.2 van kint. Nálam sem frissült még a 18.4-re.
-
junior11
veterán
válasz
Cs1csó
üzenetére
Köszi, maradt az Ublock (amúgy nekem még "csak" az 1.18.2-es verzió van, nem talált frissebbet) továbbra is, nem volt eddig sem bajom vele, csak kíváncsi voltam az Adguard-ra, de lehet, hogy valamikor egy kis időre kipróbálom, MS Edge alatt jól teljesít, régebben használtam androidon is, lehet, ismét kipróbálom, ha nem fogja belassítani az alkalmazásokat, böngészést stb., mert néha elegem van a sok reklámból.
-
Cs1csó
titán
válasz
junior11
üzenetére
Chrome és FF alatt is az UBO a legjobb de viszonylag szorosan ott van mögötte az Adquard, érdemes vele egy próbát tenni volt aki fürgébbnek érezte vele a dolgokat nekem valahogy fapadosabb volt kevesebb beállítási lehetőséggel + ahogy írták az UBO-ban is bekapcsolható sok Adquard-os filter.
Ha a biztonság lenne a fontos akkor az UBO-n tiltsd globálisan a 3rd-party scriptek-et és a 3rd-party frame-eket, és minden megbízható oldalon feloldod a tiltást majd mented és ha esetleg újra kell tenni a böngészőt akkor a beállításokat egy egyszerű szöveg fájlba lehet exportálni majd az új böngészőbe importálni.
-
junior11
veterán
Köszi, nálam is Ublock van régóta a Chrome alatt, Edge esetében Adguard, csak kíváncsi voltam, van-e értelme Chrome alatt is áttérni, esetleg nem jobb választás stb. De ha tulajdonképpen mindegy, akkor marad minden a régiben
Malware, phishing blokkolására ti milyen bővítményt használtok? WD beépített modullja van használatban, de már láttam, hogy a Malwarebytes-nek is van pl. saját bővítménye ilyen célra (igaz, még béta, de folyamatos fejlesztés alatt áll), vírusírtó topicban ajánlott még a McAffee webadwisor, Avira browser security stb... -
törölt tag
Androidon hogy lehet beállítani, hogy lent legyen a menüsáv?
-
Locsi
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Megoldottam másképp. Feltelepült a kiegészítő, megkerestem a c:\Users\......\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions\elnjjchffmejafnnpaidbjjfhnhbmlie\ mappát, töröltem a tartalmát, utána elvettem tőle, az írási jogokat. Böngészőt újraindít, egyből rinyált, hogy a kiegészítővel valami gondja van, böngésző leállít, mappa jogok visszaállítva, mappa töröl, chrome indít, és nem települt újra.
-
Cs1csó
titán
OK, akkor következő: a programok és szolgáltatások közül törlöd a Chrome-ot, majd manuálisan megkeresed mi marad utána:
users- user - appdata - és itt local, , local low, roaming és innen manuálisan törlöd az összes chrome és google mappátGép restart - esetleg egy ccleaner futtatás lehet placebo én szeretem - majd telepítsd újra a böngészőt de ha van szinkronizációd akkor NE szinkronizálj mindent bejelentkezés után hanem menj a beállításokra és csak a legszükségesebbeket szinkronizáld konkrétan:
- könyvjelzők
- jelszavak, bejelentkezésekMást ne.
Ezután már jó lesz.
Ha ez sem segít akkor gyere vissza.
-
Locsi
senior tag
Sziasztok. Van egy bővítmény, amely állandóan erőszakosan állandóan feltelepül. Már lett írva a fejlesztőnek, hogy miként lehet véglegesen eltávolítani, de válaszolni nem igen akar. Erről lenne szó. Social Media Quick Links. Tudtok valami megoldást, nem lehet valahogy tiltani?
-
Cs1csó
titán
Nálam is kacifántos leírom:
Firefox-ot használok de friss telepítés és könyvjelző szinkronizálás után nincsenek "favicon"-ok tudod a könyvjelzőhöz tartozó kicsi képek. Ekkor lefuttatom a Checkmarks nevű kiegészítőt ami kvázi minden könyvjelzőmet betölti és mindnek lesz favicon-ja ha valamelyik régi könyvjelzőm már nem él akkor azt jelzi stb.Na ezután bemegyek a CCleanerbe és - hosszú meló - de végigmegyek a cookie-kon és ami kell azt átmozgatom mivel minden oldalt megnyitott/tesztelt a Checkmarks kiegészítő így minden cookie ami csak lehetséges most ott van a gépen. Az átmozgatás után a többit már akármikor lehet törölni egy CCleaner futtatással. Chrome-nál is így használom a CCleaner-t de ott nem kell Checkmarks.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Köszi a tippet! Ugye mobilos verziónál kiszedem azokat az oldalakat, aminek a cookie-ját meg szeretném tartani. Itt most ha van 1500 oldalnak a cookie-ja, max azt tudom tenni, hogy kézzel kitörlöm a feleslegeseket, ami nagy meló. Elég hülyén van megoldva szerintem.

Ahogy nézem ebben a ccleanerben sem lehet ezt megtenni, amire gondolok.
-
kory24
őstag
Sziasztok.
Mobilos chrome hogy lehet beállitani, hogy utolsó lapot ha bezárom akkir ne zárja be chrome-ot is?
-
Az asztali chromeban nem lehet úgy cookiekat törölni, mint a mobilnál, hogy ki tudom jelölni melyik weboldalhoz tartozókat ne törölje?
-
Pécsi gyerek
addikt
Köszönöm szépen

-
Cs1csó
titán
válasz
Pécsi gyerek
üzenetére
Ismert hiba meg fogják oldani:Comodo fórum friss hozzászólásokat nézd.
-
maestro87
őstag
Chrome-ba be lehet állítani, hogy torrent fájl letöltésekor mindig kérdezzen rá melyik alkalmazással nyissa azt meg?

-
Ronam
addikt
Sziasztok!
Az előbb csináltam egy elég nagy baromságot, és sajnos nem tudom, hogy visszaállítható-e valahogyan. Újratelepítettem a Windows-t ma este, első dolgom volt feldobni a Chrome-ot. Bejelentkeztem, de semmit nem szinkronizált. Volt ott valami opció, amivel töröltem minden eddig szinkronizált adatot. Telefonon úgy tűnik, hogy még megvan minden. Megoldható valahogy, hogy visszaállítsam az elveszett dolgokat, vagy bukó minden?
-
junior11
veterán
-
Simi37
őstag
Sziasztok!
A problémám a következő: ssd-re van telepítve nálam a chrome, letöltések is ott vannak (alapértelmezett hely), a lapozófájl is SSD-n van. Win energiagazdálkodásnál be van állítva, hogy kikapcsolja a hdd-ket. Viszont ha elindítom a chrome-ot akkor felpörgeti az egyik HDD-t (olyan is van, hogy amíg fel nem pörög, addig be sem tölti az adott oldalt). Ezt miért csinálja? Minden indításkor ez van. De firefoxnál, operánál nem. Ráadásul chromot csak néha nyitok, mert lusta vagyok átlépni mindig a másik mailomba. Letöltés vagy ilyesmi nem megy.
-
válasz
Pikkolo^^
üzenetére
EverSync talán megoldás lehet
Chrome-hoz
Firefox-hoz -
Pikkolo^^
addikt
Chrome-hoz létezik olyan univerzális könyvjelző kezelő ami Firefox alatt is elérhető? A két böngésző között szeretném szinkronizálni a könyvjelzőket. Régebben az xmarks-t használtam, de amióta össze-vissza kutyulta őket hanyagoltam.
-
OldMike
őstag
-
OldMike
őstag
Sziasztok!
Napok óta - esetleg éppen a legutolsó frissítést követően - problémás a jelszókezelés. Azt megelőzően a Chrome mindig felkínálta a felhasználónév/jelszó párost azokon az oldalakon, ahol ez előzőleg mentve volt. Most ez nem történik meg, bár az elmentett jelszavak a jelszókezelőben megvannak, és manuálisan beírva működnek is.
Ráadásul ma - figyelmetlenségből - itt a Mobilarénán kétszer rossz bejelentkezési adatot adtam meg. Azért hogy tisztázzam a dolgot, meg akartam nézni a mentett jelszót, de a Google fiókba belépés sem sikerült, mert a tegnap még érvényes fiók-jelszót ma már nem fogadta el. Nem tudom, hogy lehetett-e itt bármilyen összefüggés?
Kértem új jelszót a Google-tól, ezután az is kiderült, hogy mit hibáztam el a Mobilaréna belépésnél.
Ettől azonban a dolog számomra még mindig rejtély. Valakinél jelentkezett-e ez a probléma? -
Pisszty2
csendes tag
Sziasztok.
Kiborít ez a böngésző. Mondja mar el valaki h mitől lassul be szinte használhatatlanra? Sokszor nem válaszol.. fagy.. es borzasztó lassú...
Egy féléve raktam újra pont emiatt de hiába.. és egy pár hét múlva megjavult... most megint előjött ez a probléma. Mi okozhatja?????? -
titetoyz
tag
Sziasztok,
Eszméletlen módon belassult a Chrome-om a laptopomon, PC-n, telefonon semmi probléma vele, de laposon hihetetlen mennyire lassú, nem tudnátok ajánlani rá valamit?
-a géppel nincs baj, 8G ram, I3 7gen, SSD
-chrome újratelepítve
-előzmények törölve
-bővitmények törölve
-lan driver legfrissebb
-vga driver legfrissebb
-OS kb 3hónapja volt újrahúzva
-Chrome//Flagsnál Experimental QUIC protocol kilőveEgyéb ötlet?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Horgász topik
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- EAFC 26
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Ha igen, akkor hogy tudom rávenni, hogy magától soha semmit ne töröljön? Komolyan, soha.