Hirdetés
- CES 2026: AI-fókuszra kapcsolnak az Acer Swift, Aspire és Nitro notebookok
- CES 2026: Kibújtak végre az üveg mögül az új MSI Prestige notebookok
- CES 2026: madzagmentes egér és headset az Acer névjegyével
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
De4d
őstag
Üdv.
Egy nagyon fura/érdekes (számomra) problémát szeretnék megoldani.
Google Chrome böngészőm van, ha a keresőbe beírok valamit, akkor nem tölti be a találatokat,(sima fehér kép-felül a kereső) csak ha előtte rákattintok a kezdőlapra, és ha úgy jön be a google mint kezdőlap, de azt se értem hogy be van állítva a google kezdőnek, de nem az jön be, hanem egy másik oldal. Ez miért van?
Illetve, az eddig látogatott oldalak, tele lettek reklámmal, aminek nem tudom mennyi köze van a dologhoz, de már 3-4 reklám villog 1-1 oldalon. -
szokeherceg
tag
Sziasztok! Böngészek mondjuk az olx-en, és visszalépésnél mindig az oldal tetejére tesz pár napja vissza, nem oda ahol jártam.. Mit állítottam el? Pls help me!

-
betyarr
veterán
nem vagyok egy nagy króm-felhasználó,de úgy néz ki,hogy hamarosan az leszek.na de nem is ez a lényeg.
vannak ezek a bővítmények,amiket lehet telepíteni.milyen haszna van ezeknek?pl. most telepítettem az outlook bővítményt.de egyáltalán mi hasznom van nekem ebből?mert eddig még nem jöttem rá.
köszönöm előre is a válaszokat!
-
Dinter
addikt
Üdv!
Olyat hogy lehet csinálni, hogy törlök egy weblapot, mintha nem látogattam volna meg?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
A jól bevált win 7 helyett feltettem a win 8.1et. No, valamelyik proginak véletlenül rányomhattam - vagy nem véletlenül, csak be voltam félig b@szva
- az auto optimalizálós hülyeségére, mert most hiába van alapméretezetté téve a Chrome, ha pl. a google talk-nál rámegyek az inbox-ra, akkor explorerben nyitja meg. Az alapméretezések beállításainál is a chrome van. A talk-ot újra telepítettem. Mi lehet a megoldás?
Tudom, tudom, hogy kevesebbet iszom, de mi van a chrome-al? 
-
w333
félisten
Felraktam a lagujabb Opera 22 ... hát majdnem dobtam egy hátast, sokkal gyorsabb mint a Chrome és sokkal kevesebb MB/RAM -t eszik ...

Jah és nem kell telepíteni semmit, alapból a YouTube videók Flash player -el mennek !
-
spammer
veterán
válasz
Anathema67
üzenetére
A nagyobb videószolgáltatóktól ezzel tudsz egyszerűen letölteni: savefrom.net
Nem muszáj telepíteni sem hozzá bővítményt, csak belököd neki a linket az oldalon és kész.
-
Anathema67
tag
Sziasztok,
hogy lehet flash videót lementeni? Ha megnézem nem tárolja el a böngészési előzmények között?
köszi
-
HuMarc
veterán
Be lehet-e (ill. hol lehet) állítani, hogy a böngésző rákérdezzen: Biztos be akarom-e zárni?
-
törölt tag
(#18042)
Valaki?
-
HollyBoni
veterán
Szüleim gépén bekapcsolás után kb 10 percig Chrome azt írja nincs kapcsolat, semmi nem jön be, más böngészőben okés minden. Mi lehet a gond?
-
törölt tag
Sziasztok!
Youtube html 5-öt hol tudom kikapcsolni chrome alatt ?
-
Melorin
addikt
Sziasztok!
Az a chrome hibája lehet, hogy ha leteszem tálcára, majd újra kiszeretném nyitni nagyba, akkor kinyílás helyett a képernyő bal felső sarkába ugrik a megnyitott lapfül felirata

Többször kell a tálcán a chrome-ra kattintani, mire rendesen kinyitja nagyba magát. -
Faterkam
addikt
Sziasztok!
Feltettem a Chrome.-ra is a youtube centert, de letiltotta, mert nem a Play áruházból lett letöltve. Nem is lehet erngedélyeztetni! Valakinek ötlete? -
w333
félisten
Valaki megnézné ezt az oldalt, nálam csontá fagy a flash player !
Most már jó ... ki érti ezt

-
A Chrome névjegy alatt azt írja, h A frissítéseket a rendszergazda letiltotta.
Ezt mégis hogy tudom visszarakni, hogy frissítsen? -
lorcsi
veterán
köszi, ez így szuper lesz

amúgy ff-ben is ez a helyzet ?
-
spammer
veterán
válasz
lorcsi
üzenetére
C:\Users\Usernév\Appdata\Local\Google\Chrome\User Data\Default
Illetve XP-n az ennek megfelelője. A lényeg, hogy a User Data mappa a lényeges, a Default az alapértelmezett profil mappád. De ha biztosra akarsz menni, a könyvjelzőket exportáld ki, a fontosabb jelszavakat pedig jegyezd fel, nehogy valami gond legyen XP->Win7 átállás miatt, hogy esetleg ne tudja majd visszaállítani vagy ilyesmi. Elvileg nem lehet gond, de biztos, ami biztos.
+ ott a lehetőség, hogy ha bejelentkezel gugli fiókba, akkor tudja szinkronizálni is.
szerk: közben megválaszolták előttem.

-
lorcsi
veterán
kellene egy kis help..
win xp-ről szeretnék átállni a win7-re
a chrom-ban egy csomó mindent megjegyztettem már vele (jelszavak, könyvjelzők..stb..)
mi az a mappa amit lementve az xp-ről és visszapakolva a win7 telepítése után..mindent megkapok visszaállítva ? -
V.Stryker
nagyúr
Ma reggelre esetleg másnál is lefosta magát a Last Pass?
Kiegészítő újratelepítése megoldotta.
-
HollyBoni
veterán
A chrome letiltotta a youtube centert, mert nem a chrome internetes áruházból származik... Lehet ezzel csinálni valamit?
-
w333
félisten
Valaki tesztelné nekem ezt az oldalt (a "Sample Images" rakjátok full screen -be) aztán nézzétek végig a képeket, majd Chrome feladatkezelőben nálam ez az 1 lap több mint 1GB/RAM memóriát eszik majd 2-3 perc múlva a lap összeomlik !
"A manóba a Chrome összeomlott"
Úgy érzem hogy mindegy egyes frissítés után, egyre rosszabb a böngésző

-
törölt tag
Sziasztok, aki tud léccy segítsen, olyan kiegészítőt keresek a Chromera, mint amit firefoxon a tabmixplus, tud, hogy a külön felvillanó böngésző ablakokat is lerögziti az aktuális lapra új fülre és nem külön ugrálgat uj ablakba.
köszi!
-
golyós
addikt
Sziasztok!
Előre is bocs, hogyha hülye kérdés de még idáig nem volt szükségem ilyesmire.
Adott 2 laptop.
Az egyik a feleségemé a másik az enyém.
Én Chrome-ot használok, ő IE-t.
Szeretne váltani IE-ről Chrome-ra de hiába vált felhasználót a chrome-ban a könyvjelzősáv illetve az egyéb könyvjelző is mutatja az én könyvjelzőimet illetve kedvenceimet.
Nem lehet azt valahogy megoldani, hogy az ő gépén a Chrome ne mutassa az én könyvjelzőimet csak amit ő állít be magának?
-
SirKero
őstag
Köszi a segítségetek
Csak gratulálni tudok a chrome fejlesztőinek. -
SirKero
őstag
Üdv.
Rendszeresen ezt a hibaüzenetet kapom
Van valakinek ötlete mit tudok vele kezdeni
Win7 Ultimate 64bit. 
-
CloZee
aktív tag
Nektek nem szokott lehalni a Chrome, ha az Adblock sok reklámot blokkol?
Ilyen tipikusan a Facebook, olyan 600 blokkolásnál 2-3mp amire megjelenik chat ablakban a szöveg (ha másik tabról váltok át), illetve az egész oldalt laggosan kezeli.
De 444-en szintén ez van, ha sok cikket olvasok. Elég régóta felfigyeltem erre a hibára, még fél évvel ezelőtt Windows-os környezetben is találkoztam vele, de Linuxon is jelen van.AdBlock egyéni szűrők (ajánlott)
EasyList (ajánlott)
Magyar
EasyPrivacy (magánélet védelem)
Fanboy's Annoyances (removes annoyances on the Web)
Malware protectionEzeketre a szűrőkre vagyok feliratkozva.
Egyéb: Disconnect-en kívül milyen követés védelem van, ami jó? Ghostery nem játszik, mivel egy reklámcég csinálja (Evidon).
-
kalozhun100
őstag
Az állapotsort hogyan lehet kikapcsolni?
-
ampulla
aktív tag
Sziasztok!
Most este hirtelen eltunt az osszes konyvjelzom. Eloszor csak egy resze, aztan kovetkezo ujra inditasnal mar egy se volt meg. Elotte volt elozmeny urites, ma mar 3 szor, de csak a megnezett oldalakat. Na vajon ez mitol lehet? Be vagyok jeletkezve a foikomba.
-
SRII
őstag
sziasztok!
Volna egy problémám, a chrome napra kész mindig minden oké volt vele, de most az eddig használt bővítményeimet letiltotta magátok, és már nem tudom hogyan visszarakni.
Ez mi ez?
Hogy lehet egy telepített programot újra a böngészőbe berakni? egy letöltő programocska volt nagyon sokáig hasznomra, nevezetesen a freemake letöltő konvertáló, videókon egyből megjelent a download, nagyon könnyen tudtam így dolgozni, most szórakozhatom a linkekkel beillesztésre meg egyéb.
Tudnátok segíteni? -
hungar
tag
válasz
laszlohu
üzenetére
Köszi, teszteltem eddig a dolgot, de nem sok minden változott a proxy beállítással, és a hadveres gyorsítás kikapcsolásával sem...megnyitnám a chromet, sokszor semmire se reagál..lassú...várakozós üzenetet dob ki...
ha újraindítom a gépet akkor jó, de egy idő után újra használhatatlan
(más böngészővel nincs ilyen bajom)
valakinek még valami ötlet?

-
laszlohu
addikt
-
M3oH
addikt
Épp ezen anyázok én is. Amúgy, áruházból telepítsd a TAmpermonkeyt, és akkor userscriptként tudod telepíteni.
-
w333
félisten
A YouTube Centert mivel külső bővítmény letiltotta a Chrome ...

De jó ... most már tényleg rákényszerítenek a html5 -re

-
Garada
őstag
Üdv ezt a funkciót hogy tudom elérni? Link
Nem találtam abban a menüben win 8 módot...
Segítséget nagyon szépen köszönöm, pár alkalmazás egyből életre is kell ezután
-
laszlohu
addikt
válasz
gyuri2008
üzenetére
Beállítások- Kisegítő lehetőségek -
Azt elvileg csúszkával lehet állítani, mármint a zoomolási mértéket,
nálam a
szöveg nagyítása csúszka 90% - ra van állítva,ha nem ez a gond, akkor chrome eltávolítás, majd újrahúzás,
esetleg nagyítás/kicsinyítés kényszerített engedélyezése pipa be -
gyuri2008
veterán
Erre esetleg tud választ adni?
Nem asztali gépről van szó, hanem androidról.[link] -
Garada
őstag
Nincs korhatár a programban?Mert lehet az is felmerülő gond.Azt hol lehet módosítani?
-
Garada
őstag
Google hangouts, beszélgetést indítanék a másék fél felé de mindig valamilyen hibára hivatkozva nem tudom elérni a másik felet ötletek?
-
Hogy mit magukra nem vesznek ezek a mai emberek..

Oké, ez már nagyon off tényleg, törölhető
-
Met
nagyúr
válasz
DeathAdder
üzenetére
A nick neve Vakegérke, tisztelje meg már annyival hogy rendesen leírja a nevét, de ha nem akar annyit gépelni (bár 7 karakter után még 2 annyira nem fárasztó) akkor Ctrl+C és Ctrl+V.
Amúgy szokták mondani valakinek ha nem vesz észre valamit hogy vakegér.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen házat vegyek?
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Építő/felújító topik
- Szombathely és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Arch Linux
- Túra és kirándulás topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Katana15 HX B14WEK notebook - i7 14650HX 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 5050 8GB WIN11
- Most èrkezett pár darab RX ès RTX 8gb vga-k! Számlás garanciás! Kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

- az auto optimalizálós hülyeségére, mert most hiába van alapméretezetté téve a Chrome, ha pl. a google talk-nál rámegyek az inbox-ra, akkor explorerben nyitja meg. Az alapméretezések beállításainál is a chrome van. A talk-ot újra telepítettem. Mi lehet a megoldás?

Fent van a script, elvileg működik is, csak a felbontást nem állítja át :/