Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Friss alaplapszériát avat az ASRock
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házimozi belépő szinten
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
Mobilarena témák
IT café témák
-
PROHARDVER!
Google Chrome
Új hozzászólás Aktív témák
-
VinoRosso
veterán
Sziasztok!
Sajnos befosott az oprám, valszeg valami malware megzabálta, mert indítás után pár mpre 100% CPU kihasználtsággal és iszonyatos IO löketekkel terheli a rendszert. Leszedtem, eltávolítottam mindent ami hozzá köhető volt, de reinstall után is ilyen, úgyhogy úgy döntöttem átváltok Chromera. Ehhez kéne egy kis help:
Hol tudok olyan add-ont letölteni(ha létezik), amivel olyan kezdőlapom lehet, mint az operában, ahol el lehet menteni az üres oldalra site miniatűjét, és ezekre kattintva indíthatóak?
Anno telepítéskor a nem importáltam az oprera könyvjelzőket. Utólag hogyan tudom ezt megtenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témához kapcsoló anyag
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4377
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest